104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Huni92
    Na, van időm egy kicsit játszani. November közepén járok, Irországgal kint vagyunk az EB-n, és Monopoliban is rendben mennek a dolgok. Udinese 1-0, Genoa 3-1, Atalanta 1-1, Cagliari 1-0. Ezek a legutóbbi eredmények. Viszont ismét jön egy kemény sorozat, Napolival, Parmaval, Fiorentinaval és Romaval fűszerezve.

Közben találtam egy nagyon gyenge játékost, akit majd télen megveszek, ha minden jól megy.
  • realgyula
    létezik olyan frissítés ami a szeptember 1-ei állapotot tükrözi?
    magyarul a végleges, jelenlegi kereteket...
  • sanyiute
    grat :D én per pill Mu-val 1-0 idegenbe kikaptam és egy nagy nehezen meg nyert ligakupa Sheffield Wensday ellen (1-1) 5-4 nekem 11-esekkel
  • Matthew Prosac
    Man. City - Tatabánya 2-1

mindkettő meccs a félidőben 1-1 volt és mindkettőnél csak a végén lőtték a győztes gólt. Kupától búcsúztam, de nemkicsit teljesítettük túl magunkat --
  • Matthew Prosac
    végre eljutottam odáig h lejátszam. szóval az első meccs:
    Tatabánya - Man. City 1-2
    ismét nagyon büszke.
  • Matthew Prosac
    megvolt a sorsolás az európaligában: Tatabánya - Man City xDDD
    sansztalan xDDDD
  • Ars3nal
    az nemgyenge, grat
  • Ars3nal
    sikerült megerősíteni a csapatot, jöttek Abu.....(valami hülye neve van) Yakubu, Juhász 5,5M, Palacio 11M, Jason Culina, Lovenkrands, nagyon nem lett átvariálva a csapat, így remélhetőleg a csapategység nem borul fel majd kiderül, nemsokára indul az idény, HSV ellen itthon kezdünk
  • Matthew Prosac
    Hálisten nem kell izgulni az uccsó meccsen a Red Star ellen xDD Amúgy behaltam:

• Ars3nal
    vége az idénynek, UEFA hely nem sikerült, végére kifulladt a csapat, jövőre be kell erősíteni mert az öregeket pótolni kell csak kérdés még hogy miből...támadójátékon kell még csiszolni egy-két jó szélső megvételével, meg esetleg még egy csatárt venni...

• Nightwish006
    Igazából énse:D Kantat akartam, de inkább elment vmi izraeli szarfaszu bandába:(
  • sanyiute
    jaja azt csináltam 1-2 szezont fiókcsapatba el küldöm azt meglátom :D
  • zorrobomber
    Nem tudom mit vártál tőle...
  • Nightwish006
    Most igazoltam, elég jónak tünik :o
  • Nightwish006
    Tisza bekaphatja, megvettem jó drágán, azóta csak sír a szája hogy rosszul bánok vele... Mondjuk ha néha benézne edzésre lehet nem basznám le állandóan! Bomlasztja a morált, szarul játszik, sztem mindjárt megy vmeik fiok csapatba=D
  • zorrobomber
    Tisza, Beckford? Minek vetted őket, takarítónak?
  • sanyiute

nekem most így sikerült a barátságosok + igazolásaim stb.:D
  • Nightwish006
    Valszeg nekem is az baszta el, mostmár fasza! Köszi szépen!
  • tobias88
    Nektek volt már olyan, hogy büntetőknél az ellenfélnek számolta csak fel a gólokat az eredményjelzőn, és így amikor jött volna a játékosuk, már megnyerték a párharcot előtte, ezért megállt a meccs?
  • zyndar
    Ha az alap skinben fehér betűket látsz, akkor korábban beraktál másik skint is és aztán visszaraktad az alapot. Legalábbis nálam a Turnstyle után elszállt az alap skin. Töröld a teljes mappáját az új skinnek és már csak egy confirm a preferencesben.
  • Huni92
    Azért a Palermo, Catania, Lazio, Juve, Milan, Udinese, Genoa szezonkezdet...hogyismondjam...nem gyenge.
    Juve még tartalékosan is elvert 2-0-ra. Jobbak voltak, nem vitás. Mondjuk a második gól előtti passz Coppola nevéhez irandó. És mégis MoM lett. Mindegy.
    Kábé 35-37 pont kell a biztos bentmaradáshoz az előző évek tapasztalatai alapján. 6 már megvan. Még 30 kell 32 forduló alatt :D
  • Matthew Prosac
    grat neked is :)
    tegnap már annyira álmos voltam, hogy nem voltam képes lejátszani a "nagy meccs"et. most lejátszottam, 0-0 lett a Slavia Praha ellen itthon, így két kör van még, 5 pont az előnyöm a Slavia előtt, megyek szerbiába a Crvenához, illetve hollandiába az Alkmaarhoz, tehát nem becsülöm alá magam ha azt mondom hogy 0 pont xD
    A Slaviának eközben az utolsó két meccsét meg kellene nyernie, otthon a Crvena ellen és idegenben az Alkmaar ellen ... szóval viszonylag nyugodt vagyok, mert utóbbi nem fog sikerülni és akkor megvan a csoportmásodik hely. De az se lenne baj ha valahogy nyernék a szerbek ellen, a cseheket is megvertem idegenben..
  • Huni92

Ilyent is tudunk
  • daver88
    Nah, közbe haladtam én is kicsit ETO-val...

UEFA kupába továbbjutottam 3.-ként jobb gólaránnyal...kiesett mögülem az AEK Athén és a Sporting Braga.
    Sorsolás sajna megpecsételte a sorsomat, Evertont kaptam, mondhatni esélyem sem volt, 6:1-el mentek tovább... Bajnokságban nagyon mélyről feljöttünk az 5. helyre 3 pont lemaradásunk van a 3.-al szemben, és még 7 forduló van hátra, szóval bármi lehet. Magyar Kupában elődöntőzök Haladással, Liga kupát lesz**rtam, tartalékcsapat játszott végig, így is továbbmentünk, igaz a negyeddöntőbe MTK ellenében kiestünk
  • Matthew Prosac
    Tatabánya - Red Star (Crzena Zvezda) 3-2

Következő meccs a Slavia ellen lesz itthon, ha nyerünk, megvan a továbbjutás, ha X, akkor is elég valószínű... Nyerni kell és kész, borzasztófontos meccs lesz!
  • Matthew Prosac
    Tatabánya - AZ Alkmaar 1-2
    büszke vagyok ^^
  • Matthew Prosac
    első EL meccs: beszarás.. pedig a 86.percben még kapott rendesen a billentyűzetem xD
  • Matthew Prosac
    köszi
  • Nightwish006
    Bászki tényleg

De nembaj, a Fenert elkenni egy Tatabányával, főleg 4-1-re akkoris minden elismerést megérdemel!
  • Matthew Prosac
    engem odafenn nagyon szerethetnek, mert messze sem olyan halálos a csoport, mint a többi
  • Matthew Prosac
    ez (#52887) nem bl selejtező volt, hanem európa-liga :)
  • Nightwish006
    wow grat. Én a Lokival egyszerüen képtelen vagyok bejutni :( Eddig minden Lokis gémemben sikerült az első évben, de most 3év alatt se sikerült :'( Mindig a kurva EL, és még ottis szopok 0pontal :| na mind1.
    Valaki nem tudja hol tudnám megbuherálni a skinben a betük színét? Nem találom az xml filet, és ami az érdekes, hogy más skinemhez képest kb. fele annyi mappa/file van. Pedig találtam 1 frankót, de a szép kis fehér háttér (ami nagyon tetszik) és a fehér betük nem muzsikálnak vmi fényesen :D
  • Matthew Prosac
    megfürödtem, visszatértem, és elértem a klub legnagyobb sikerét

Hogy ezek mit összebalfaszkodtak hátul (és elöl is), hihetetlen! Az öngóljuk pl úgy született, hogy előrerúgta a kapusom a labdát, a csatárom, Volkan Demirel és Edu Dracena futott versenyt, Volkan ért oda legelőbb egyből kivágta.. volna .. de telibe találta vele Edu Dracena-t a labda meg visszapottyant a kapuba xDDDD
    Érdemes megnézni a sárgalapok arányát is, pöppet idegesek voltak )
    Jöhet a csoportkör, teljesen el vagyok ájulva!
  • geo91
  • Matthew Prosac
    na itt egy kép az "érdemesebbekről", hogy mennyiért jöttek és mennyiért vonultak. természetesen photoshoppal párosítottam össze:
  • karajjj
    sorry, késő van már :D rosszul fogalmaztam, a taktikát arra értettem, hogy magát a klub irányítását ügyesen kell csinálni, a játékospolitikát, a fizetések kezelését, a tartalék csapatokkal is foglalkozni kell, stb... aztán 2-3 év után olyan a klub, mint az arsenal, hogy ha el is visznek 3-4 jó játékost baszott nagy összegekért, akkor is ott a tartalékban másik 3 mindenki helyére...
  • Matthew Prosac
    nem a taktika, hanem az ügyes játékospolitika, mindjárt mutatok egy transfer history-t hogy csináltam gazdag klubot magunkból :)
    (jó persze, a taktika is, amit 2-0 után bevettem :))
  • karajjj
    lol :DDDDDD
    gondoltam, hogy jó taktikával minden nb2-es csapattal lehet alkotni valami nagyot, én még csak Barcikán próbálkoztam eddig

• Matthew Prosac
    csoki! múltkor írtam hogy kezdek egyet Tatabányával (csakmert tatai vagyok :)
    na hát első évemben természetesen feljutottam. aztán voltak szép kis játékoseladásaim de erről majd képekben később. az élvonalba feljutva jóideig a bajnoki címért álltunk harcban, végül az utolsó 10 meccsemből vagy 8at elbuktam, sokféleképpen magyarázható, de igazából sehogyse, h miért.. végül meg kellett elégednem a 7. hellyel, de a magyar kupát valami eszement mákkal megnyertem xDD (pl negyeddöntőben ZTE-től kikaptam idegenben 4-1re, otthon viszont 5-1 lett, pedig már rég lemondtam a kupáról és nem reménykedtem semmiben a visszavágó előtt).. a lényeg hogy új év, szinte teljes garnitúracsere, és Euróliga. Első körben Vorskla (UKR). itthon 0-0, idegenben 0-2. Igazából helyzetük sem volt egyik meccsen se. következő csapat: Falkirk. idegenben 0-3, emberelőnyben játszottam kb a 20. perctől, itthon 2-1es győzelem, ez is sima. utolsó selejtezőkör a csoportküzdelmek előtt. sorsolás. Fenerbahce.. BAZZ :CCC
    Idegenben kezdünk. 10x oddsz a vendégsikerre, ez jól mutatja az esélyeket. Aztán bumm x)

Szabályosan felvisítottam a 92. percben. A visszavágó nagyon nagyon kemény lesz, de sikerülnie kell!
  • tobias88
    59 millió lett Aguero, mást nem adtak el... Ha nem jön be, kifizeted