A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Matthew Prosac
    csoki! múltkor írtam hogy kezdek egyet Tatabányával (csakmert tatai vagyok :)
    na hát első évemben természetesen feljutottam. aztán voltak szép kis játékoseladásaim de erről majd képekben később. az élvonalba feljutva jóideig a bajnoki címért álltunk harcban, végül az utolsó 10 meccsemből vagy 8at elbuktam, sokféleképpen magyarázható, de igazából sehogyse, h miért.. végül meg kellett elégednem a 7. hellyel, de a magyar kupát valami eszement mákkal megnyertem xDD (pl negyeddöntőben ZTE-től kikaptam idegenben 4-1re, otthon viszont 5-1 lett, pedig már rég lemondtam a kupáról és nem reménykedtem semmiben a visszavágó előtt).. a lényeg hogy új év, szinte teljes garnitúracsere, és Euróliga. Első körben Vorskla (UKR). itthon 0-0, idegenben 0-2. Igazából helyzetük sem volt egyik meccsen se. következő csapat: Falkirk. idegenben 0-3, emberelőnyben játszottam kb a 20. perctől, itthon 2-1es győzelem, ez is sima. utolsó selejtezőkör a csoportküzdelmek előtt. sorsolás. Fenerbahce.. BAZZ :CCC
    Idegenben kezdünk. 10x oddsz a vendégsikerre, ez jól mutatja az esélyeket. Aztán bumm x)

Szabályosan felvisítottam a 92. percben. A visszavágó nagyon nagyon kemény lesz, de sikerülnie kell!