Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Markov
<#worship><#eljen>nagy grat. 182 lõtt gól<#wow1>

una volta per sempre INTER!

zorrobomber
A lényeg kimaradt, Bl? :)

zorrobomber
jaja, zárható :D

Gunnersboy

nemvoltam ma suliban, végeztem a szezonnal :D

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Markov
Kihalt a topic vagy mi??? senki se jáccik?? :D
(tegnap óta 4 üzenet, abbõl 1én vok.)

Markov
Féltáv:

Forza Italia
Megvan az elsõ a 4bõl:D

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

InfoMester
Reggelt and Grat!!
Nekem Dzeko jobban bejöt..elsõ meccsén 4 gólt vágot..Grafite meg csak 1 et..nah meg 1 lesest..

\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"

bár a való életben nem igy jellemezném a sztárkapust...

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!

zorrobomber
Williams, a csodakapus

inter94
<#eljen>

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Markov
kössze.
gólzáporos kupa meccs.

Mor3llo
Grafite ?! Sztem istenpléja, habár az értékei nem egetverõek.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Huni92
Behúztuk a kupát, hiszen a hazai 1-0 után idegenben is ilyen arányban diadalmaskodtunk a Cartagena ellen. Még 5 forduló van a bajnokságból.

Forza Italia
igen mindig ezt használom

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

maffi
láttam én is pár embernél, hogy nagyon osztja a srác, de ez a sérülés nagyon rosszul jött. Az értékei amúgy nem kiemelkedõek, de amiket olvasok róla az alapján egy fél isten. :D

\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"

zorrobomber
Gignac megérte, nálam Barcában van

maffi
hm... jobbra számítottam, de nem baj, legalább lesz kihívás. Érdekes lesz, mert most így a Milannal nem sok nehézség van. Ezért is akarok max 2 évet velük lenni. Elég lesz sztem. :) A Leeds meg már a 08-ban is érdekelt, de akkor még nem próbálkoztam velük. Majd most. :) Köszi szépen az infókat és várom a helyzetjelentéseidet! :)

Markov
te jóÓég kössz:D
utasításoK?? és minidg ezt a felállást nyomod legyen az BL, vagy egy Barca elleni meccs??

Markov
háát igen sokat, kezdjük ott hogy gyakorlatilag nincs jobb hátvédem van egy 0-ás statokkal csak fizikálisan jó, nem is merem jáccatni így a papíron középsõ védõ 33 éves Diawara jáccik ott (ingyen jött)
Máisk nem adtak pénzt igazolásra eladni kb. 2embert tudtam ígyhát marad a szabad piac ahonnan viszonlag "jó" embereket szereztem 8-at szám szerint.
Nincs vkp, kölcsön jött Randall (Arsenal-ból) aki még kézbe tartja a kpályát felkészüléskor elég sok gólt szerzett most már annyira nem.
Jah és ugye a már említett védelem, 2 középsõ védõm Christanval és Michalik jó lassúak.

Forza Italia
nem felejtettem el:D

maffi
Nem gyenge meccseket játszol úgy látom. :) A keretrõl pár szót tudnál mondani? Sokat kell rajta erõsíteni, hogy ütõképes csapat legyen?

Markov
Akkor ez neked is szól Maffi, ha Leeds el akarsz majd lenni :)
Jelentés Leeds rõl:D

Mit írjak, nagyon nem stabil a csapat... ezt úgy értem, hogy MINDEN meccsen kapunk gólt kb. így,: ha lövünk,kapunk,lövünk kapunk...
Elején volt egy 5 meccses döntetlenes szakasz szinórba három 0-0, és két 1-1 sok a döntetlen, mert ha beszenvedünk is egy gólt jön a válasz 20ról védhetetlenül védelem elég gáz...
itt az utolsó meccsem a védelem összehozta 2 büntetõ ellenem OK.

meg egy Rangadó:

Állás:

Eduardo Costa szabadúszó a játék elején, elég jó statokkal.
maffi
grat all!! :)

nah, Milannal egész jól haladok, a bajnokságot vezetem, az UEFA-kupában elsõk vagyunk (1 meccs van még). Csoporttársunk pl a Debrecen is. Épp most játszottam velük, egész jól helyt álltak, (hála a kapusuknak) de azért így is behúztuk nagy nehezen 1-0ra. A bajnokságban eddig nem nagyon van ellenfelünk, vertük a Romát idegenben simán 3-1re, a Juvét hazai pályán 2-0ra. Tartottam magam a saját szabályaimhoz, tehát 24 éve felett senkit nem vettem.

Érkezett:

Thiago Silva 5M --> stabil kezdõ eddig, nem hibázott nagyot idáig
Gignac 6.75M --> igazából fingom nincs, hogy megérte-e, mert elsõ meccsén 6 hónapra lesérült...
Regini 275k --> fiatal olasz bal védõ, kezdi kiszorítani Jankulovskit
Aquino 375k --> nem kell bemutatni, alakulgat
Saivet 2M --> szintén ismert, nem rossz 17 éves korához képest
Vukcevic 7M --> nagyon megérte, eszméletlen értékei vannak és a játéka is hasonló
Vermeer (kölcsön) --> kellett egy normális kapus, mert Dida hát...

Eddig így alakultunk, egy bajnoki címben reménykedem meg talán egy UEFA-kupa gyõzelemben. Összesen 2 évet akarok lehúzni a Milannal, utána vmi kis csapattal akarok kezdeni, asszem a Leeds lesz az. :)

InfoMester
csk ezek szélsõhátvédek nem középpályások

InfoMester
ok,kössz

nagyon jó csapat volt a KSCs karrierembe,igaz a fél csapatom odaigazolt... Eichnert nézd meg meg Celozzit hogy mienek lennének oda... alap kezdõk vtak anno ott.

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!

Forza Italia
aham csak most mek el nem felejtem el este beteszem

Markov
tolsz egy tAktikot :) ?

Forza Italia
15 éves srác eldöntötte:D

InfoMester
Napot mindenkinek!!!& Grat All!!
Wolfsburgal kezdtem...E.Dzeko mellé igazolok egy jó csatárt és valakit kölcsönvennék még csatárokhoz..középpályát erõsiteném még meg és kész is a csapat..a védelem elég jó..5-3-2 felállással tolom eddig..pár meccsem van..már sztem a tacticsom is kész..utcsó meccsem 5-1 volt..Keirrison-t próbálom megszerezni és kölcsön Bojant..középpályára még nem találtam olcsó és viszonylag jó játékost..de Gravesennek ajánlottam szerzõdést..nemtudtok ajánlani valami jó playat középre olcsón??

Forza Italia
Benzema visszatért:D

Huni92
Szvsz Hulk vagy Agbonlahor. Agbonlahor fiatalabb, ezért talán õ.

Ja...március 31-én az 'okos' felettesek ismét gondoltak egyet, elvitték a fél Castillat u19be meg a nagycsapatba. Senki nem fog játszani, de lényeg, hogy ne legyenek nálam....

Forza Italia
csatárt akarok igazolni. Kiszemeltek Hulk,Owen,Agbonlahor. Sztetek?

Forza Italia
na azért nem:D

soma22
mert Te egy Isten vagy...

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Forza Italia
nekem nem:d

soma22
szerintem az egy ember középen kevés.

Köszönöm a sok választ, kipróbálom az általatok tanácsolt felállással! <#worship>
Forza Italia
és valakit tegyél vissza vkp nak. Aki sok labdát szerez

Magic Boy
Szerintem az a baj, hogy a szélen nincs középpályád.
Szerintem Caponet és Vannucchit rakd ki szélre és sokkal stabilabb lesz a csapat úgy, hogy nem lesz kevésbé támadó.

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Forza Italia
olyan sérüléshullámom van a csatársorba h egy 15 éves ifi játszik:D /és nem is rosszúl/

Forza Italia
nem muszáj 2õ. Én is egy vkp al játszom.

soma22
nincs szûrõ kpd, mindenképpen ketten kellenek kpk-ra szvsz, a szélsõket pedig kirakhatod tkp-ra és felnyil.

DONGUBA
En a helyedben a ket szelso tkp-t kihuznam a szelre vagy vissza kozeppalyara szelre

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Hát ez a játék engem idegenben nem hagy nyerni, de nagyon nem....azé ilyen felállással elfogadom hogy kikapok, mert nem éppen védekezõ, de akkor kapjak ki 4:3-ra de ilyen felállással egy kiesõ csapat ellen kemény 0 kapuralövésem volt o.O

Tudom hogy nem a játék hibája, nem is azt ócsárolom, de nekem valahogy nagyon nem akar jönni a siker :\
Markov

Forza Italia
hopsz. Chelsea verés:D

zyndar
Ez meik skin, linket pls.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi