Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Közben a Liga kupában a Sheffield Wednesday-t idegenbe elvertük 1-0-ra.És jött a Stoke:Érdekessége az,hogy 9 saját nevelésû játékos volt a 18-as keretben.Mára ennyi,aszem egy bagolyt megérdemlek😊 Jó éjt

Elsõ fordulóban a Man Utd hazai pályán simán elpicsázott 3-1-re.Rooney fickándozott 3x csengetett.Következõ fordulóban már számíthattam a Vidal-ra,és Tuncay-t más posztra tettem.Íme az eredménye.Azért,hogy ne legyen hibátlan a dolog a 9.000.000fontért szerzõdtetett Vidal 5 hónapra lepihizett.Szóval megint kereshetek arra a posztra valakit.
zorrobomber
na, miért? :/

Hihetetlen hogy idegenbe nem tudok nyerni, mindig vezetek, persze mindig egyenlít az ellenfél a 80-90 perc között....eszméletlen, minden meccsen vagy x-elek vagy kikapok <#guluszem1>
kas123
miért?

na határozatlan ideig felfüggesztem az fm játékot😊 de azért felnézek ide.

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

Mor3llo
Ez a csapattól függ. Tegyél olyan ajánlatot, amit nem lehet megváltoztatni. Ezt a 'Rugalmasság' -> 'Nem elérhetõ' beállításával tudod elérni.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Értem, akkor én voltam a hülye. 😊 Azt azért valahogy nem lehet elintézni, hogy valamennyit elõre odaadjanak?
PetruZ
Egy mai hír, ami ide illik. 😊
Markov
"kimaxolni magát" 😄😄:mint vmi droidok.LoL

una volta per sempre INTER!

Azt azért nem hiszem, hogy 10milliókat ajánlanak a való életben 24hónapra, 0fontos alapdíj mellett. Így elég nehéz igazolnom a csapatomba. :S
"mert ha nemtudod kimaxolni, de ettöl függetlenül ontja a gólokat már nemis kell?"

de igen kell! Higuainnal nincs semmi bajom, nekem kellene õ, de szerintem menni fog lassan (6. szezon közepe), és ha Balotellit hoznám helyette akkor már úgy, hogy a maxot adja ki magából...! ez az egy játékos miatt viszont nem akarok felállást változtatni, szóval szerintem inkább majd elhozom Uche-t, vagy valami másik "idõsebb" csatárt, és akkor õ lesz Agüero cseréje, és nem lesz rotálás elöl...ha meg gáz lenne Agüeroval, akkor ott lesz Uche, de tud csatárt játszani Babel és Ben Arfa is...de még nem vagyok biztos benne, hogy mit hogyan csinálok...

VAMOS MADRID!

Mor3llo
Az, hogy ez a való életben is így szokott lenni.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Szevasztok!

Nem tudom találkozott-e valaki hasonló problémával, de nekem bugos lett az átigazolás. A csapatok nem hajlandóak máshogy ajánlatokat adni a játékosaimra, csak részletekben és megváltoztatni sem tudom. Ez csak az új patch óta van jelen, viszont jóval jobb lett a játék az új patch óta, szal nem szeretném letörölni. Van valakinek ötlete hogy mi a megoldás?
Forza Italia
Kroos, Aguino, Buonanotte, Barazite,

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

InfoMester
Marquinhosra én is gondoltam de kölcsönbe van...Giovincot meg nem adják..vagyis nem nagyon akarják..

\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"

Forza Italia
Marquinhos, Giovinco😊

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Italia
😄 az szép. Belegondolok h el tudnám adni annyiért micsoda csapatom lenne:d
Nem mintha most rossz lenne

InfoMester
egy felfutó csatár posztra kit tudtok ajánlani??TKP poszton lenne felfutna csatárnak..Aqüero féle..

inter94
nálam a real 100millió dollárért vette meg😄

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Forza Italia
40M volt átigazolásokra. Köszönhetõen annak h +30M volt a bevételem az átigazolásokból.
Amúgy Benzemát mennyiért lehet elpasszolni?

InfoMester
oks..csak keveseltem..de nekem aztán mind1..a 35M is sok..föleg egy Sunderlandak..mennyi az egyenleged??

InfoMester
nekem is volt portugáliába Nacionallal szezonom..2 évet toltam velük..de elsõben 2 ..2 szezonban meg 4 lettem..

Forza Italia
ennyi volt a kivásárlási ára😊

giorgio81
Azt hiszem ezt az eredményt nem tesszük ki a falra, elsõ évben 3. most meg 7.
Ritka szar volt a csapat, az igazolások sem váltották ki a hozzájuk fûzött reményeket
Nagycsapatoktól oda-vissza szívtam, de hogy már a kicsiktõl is, na erre nincs mentség

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

InfoMester
2008-ban értsd:1 szezonban..

InfoMester
nem olcsó az??gondoltam vagy 50M ha nem több..hát 35.5M ért én nem veszem meg 2008 ban..40M körül lehet megvenni..nállam sose akarják olcsóbban adni..

inter94
most már megbántam hogy sok ligát/osztályt töltöttem be:Solyan lassú az efem😞

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Forza Italia
aha

InfoMester
2012ben?

Forza Italia
35.5M

inter94
mennyiért agüero?😄

Forza Italia
lemaradt a 9. Tehát 9 forduló van hátra😄

Forza Italia
grat mindenkinek. Töltöm a Sunderlandot. ) forduló van hátra a bajnokságból 2. vok 2 pont hátrányal. Amúgy sikerült megegyeznem az Atleticoval nyáron jön Agüero😄
Benzema minden bizonnyal megy mert nagyobb klubba akar menni.

Markov
aha, Randall-t én is kölcsön vettem jól nyomja.
Beckford moráljára ügyelj vhogy, mert nekem szezon felétõl végig NAGY GYENGE és nem tok vele mit kezdeni 😞

Most kezdtem....Birminghammel kezdtem múltkor de kirúgtak <#lama> úgyhogy most olvastam csomót (edzés meg ilyesmik) meg láttam hogy itt írták páran h a Leeds kezdõknek jó, úgyhogy most kezdtem velük, volt 3 bajnokim meg ez a kupába volt a 2. forduló....remélem följutok velük
Markov
Hányadik szezonod a Leeds-el? már a 2. osztályba vagy?

Kupába már a 2. körben megkaptam a Reading-et, tudtam hogy nem lesz sétagalopp...káprázatos 2. félidõt produkáltak a srácok és 4:1-rõl visszahozták a meccset, de hát a hosszabbításba jött ugye az fm....mármint Doyle és hipp-hopp lõtt egy gólt (+_+) mindenesetre a csapat játéka legalább meggyõzõ volt.
zorrobomber
gratta

Gunnersboy
mert ha nemtudod kimaxolni, de ettöl függetlenül ontja a gólokat már nemis kell?

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

zsebbe volt a spori😊
BBeno2
18 LES <#wow2><#wow2><#wow2><#wow2><#wow2><#wow2>

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Balotelli 4 hónapja volt 22 éves...! tudom, hogy csak max. 24 éves korukig fejlõdnek, éppen ezért nem tudom, hogy elég lenne-e neki ha rotálnám Agüeroval, úgy, hogy kb. ugyanannyit játszanának...!?

VAMOS MADRID!

inter94
😄

Gunnersboy
igen

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
Balotelli hány éves?
általában 23-24éves korukig fejlõdnek max a játékosok szoval aki már elérte ill. több, belõle már nem tudod kihozni a maximum értékeket ha eddig nem jöttek ki neki

Markov
szép
Te a 08-al jáccol?<#zavart1>

a "nagyokhoz" lenne egy kérdésem! 😊
egy csatárral játszom, Agüero és Higuain tölti be felváltva a csatárposztot, kb. ugyanannyit játszanak mindketten, mert váltogatom õket!
mivel Higuain valszeg nem sokára távozik (látom már az elõjeleket...hízelgõnek találja más csapat érdeklõdését...stb.stb.stb.) ezért arra gondoltam, hogy elhoznám Balotellit az Interbõl, de az egy csatáros felállásról nem akarok lemondani!
a kérdés az, hogy ha felváltva játszana Agüero és Balotelli akkor el tudná érni az olasz a legmagasabb szintjét, vagy kevés lenne neki ennyi játéklehetõség?
azért kérdezem ezt, mert szerintem Higuainból sem hoztam ki a maximumot így a 6. szezonom közepéhez érve...!
esetleg a másik lehetõség, hogy hozok egy "idõsebb" csatárt Agüero mögé, aki azért be tud ugrani ha lesérül az argentin...mondjuk Uche-ra gondoltam, õ most 28 éves és jó játékos, de ezt mondtátok már ti is itt többen, cserének meg pláne jó lehet...
szóval mit javasoltok, "nagyok"? 😄
a taktikámról akartam dobni egy képet, de nem tudom feltölteni...na mind1, majd máskor...! és még annyit, hogy aki reagál a kérdésemre, azt is vegye figyelembe, hogy a 2008-al játszom...! elõre is kössz😊

VAMOS MADRID!

Gunnersboy
2. rész😄

Ligakupa döntõ:

Magyarkupa döntö:

2. meccs 0:0 lett

BL csoport:

Huni92
Gratulaaaaa! 77 meccs....o em ef gé.....az azér durva....oO

Talán ma befejezem a Castillas szezont...