104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• CarterScott
    Ja igen, elfelejtettem hozzátenni, hogy Guti gólja biztos bosszú volt az eladása miatt! :)
    Viccet félretéve egy Casillas hiba miatt történt, meg persze a védők takarták a labdát, ezért nem látta szegény kapus.
  • CarterScott
    Sziasztok!

Tegnapi eredmények:

Hát itt nem igazán sürgették magukat a fiúk, de sebaj, az eredmény a lényeg.

És eljött a várva várt első BL meccs, a Juve fogadott otthonában:

Higuaín nemsokkal becserélése után szerezte a gólt... Ezzel kivívta elismerésemet. Miután becseréltem, veszélyesebbek lettek a helyzeteink is :)

Egyébként azt tervezem, hogy majd ha összegyűlik még néhány millió €, akkor veszek fiatal játékosokat, akik - az FM-Base szerint - eredményes játékosok lesznek. Hátha 1-2 szezon után nyerhetnék rajtuk egy pár milliót.

Remélem a képekkel nincs gond, bár azt tudom, hogy homályosak lettek a kicsinyítés miatt. A Photoshop-ban hogyan lehet javítani a képeket? A program megvan, csak sajnos használni nem tudom... Előre is köszönöm!
    Majd még írok!
  • Water
    Köszi! Léot sajnos nem nagyon akarják elengedni... :-( Azért még próbálkozom. A másik srác nincs benne nekem.
    Itt viszont egy BOMBA-BUSINESS:

3,5-öt ajánlottam és visszadobták a cserét! Én meg rábólintottam!
  • fla
    Sziasztok!

Tudnátok linkelni FM08-hoz egy adatbázis frissítést?
    Sortin lévő nem igazán tetszik ("karrier történelmet enm tartalmaz senkinél"), fmhungary-s, pedig nem múködik.

Köszi
  • Straniero
    csak a francia bajnokságot töltöttem be, de megoldom.
    ezzel a kerettel simán ütni kell az összes csapatot a francia 3-ad osztályban.
    aztán majd meglátjuk.
  • Huni92
    Léó a Grémióból, Thiago Heleno.
    Alapszakasz befejeződött, enyhén jók voltunk.

Santos jön az elődöntőben.
  • zorrobomber
    ennyi
  • Water
    Sziasztok! Lement az 1. szezon Getaféval. Kilencedik lettem, spanyol kupában negyeddöntőt játszottam, több szót nem ér meg ez az évad... Talán jövőre; ezt most nem adom fel! Viszont valaki tudna nekem mondani egy-két nála jól bevált középső védőt? Nagyon sokat kaptunk, azon ment el főleg a bajnokság.
  • karajjj
    nézz már szét akkor NB2-ben...
  • Huni92
    Egy félprofi csapatnál igenis nagy értékű. Közben megvertük a Sao Paulot 3-1-re, és eddig ütjük a Corinthianst is. Még 1 forduló az alapszakaszból, aztán jön a rájátszás.
  • Straniero
    Zolikám az hol sok? :)
    Azért annyi mert most vettem.
    A többi az 100.000 alatt van.
  • zorrobomber
    200.000?? Az qrva sok.
  • Huni92
  • karajjj
    osztálylépéssel idővel tuti, hogy profi leszel
  • Straniero
    az tuti hogy nem lesz egyhamar profi csapatom.
    a legdrágább játékosom 200.000 ojró.
    tehát pénzszerzés csak osztálylépéssel meg eredményekkel lesz.
  • Itsuki
    de mondjuk azért ha figyelsz a pénzkeretre ,akkor nem biztos hogy ez 1 hamar bekövetkezik,akkor kulcs emberekkel elég teljes szerintem
  • Straniero
    kösz Huni!

írok egy privát üzit neked.
  • Huni92
    Lesz. Edzéslehetőségek fejlesztése a kulcs, meg teljes idejű szerződések kötése a játékosokkal.
  • Straniero
    Grat All!

Ha valaki fél-profi csapattal kezd játszani abból lesz profi csapat valamikor?
  • Huni92
    Fotosopp
  • zyndar
    Editor?
    Am grat!
  • dgabor82
    Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni:
    2008. szeptember 17-én járok a Sampdoriával, és egyik pillanatról a másikra ezzel a hibaüzenettel lép ki a programból a gép:
    "Javíthatatlan hiba történt, az alkalmazás be fog záródni. Egy file jön létre, melynek helye: C:\Dokumentumok\Sports Interactive\Football Manager 2009\Crash dumps"
    Ez mit jelent, miként lehet megoldani?
    Egyébként mind a három hivatalos patch fent van a gépemen, és a 9.3.0-ás patch-re épülő frissített, 2009.09.06-os adatbázist használom.
    Remélem meg lehet oldani ezt a hibát, mert rohadt jól állok a Samppal, 2 meccs, 2 győzelem (Bologna idegenben 5-1, Roma otthon 2-0), és nem szeretném elveszíteni ezt a mentett játékot.
    Előre is köszönöm a válaszokat!
  • sanyiute
    HI valaki be írná nekem hogy Csapat: Manchester United:) ? fejlécemhez
  • Straniero
    Hy!

Hát srácok ez az Atalanta egy rakás sz.r!
    Nem igazán azt kaptam amit vártam,az eredmények sem úgy alakultak ahogy szerettem volna.
    Új kihívás: Troyes

Nagyon szimpatikus a csapat,fél napja csak a játékosokat keresem meg a szakmai stábot állítom össze.

igazolni még senkit nem sikerült mert a kutya sem akar eljönni a francia 3. osztályba, de nem adom fel.

További jó játékot mindenkinek.
  • Matthew Prosac
    csoki és grat all.
    loading Tatabánya.
  • Huni92
  • Itsuki
    nézd,nb3as db-t meggondolnám ha azt csinálnánk,régen nem vt netem,sok ilyet csináltam... de ilyen régi idök nagyja,ne haragudj ,ugyis megcsinálja más:P

ha unalmas ne fmezz...:) én már nem tudok 09el játszani,várom a 10-et és remélem jól megcsinálják szeretett csapatomat,nem az lesz hogy a fél csapat hiányzik...
  • karajjj
    hát sok sikert hozzá, de továbbra sem látom értelmét
  • akvik
    köszönöm az észrevételeket:)ez csak egy felvetés volt hátha segít valaki de ha nem akkor nem.számomra unalmassá vált az fm sima dbkel mert akk szokásos játékosok lesznek a sztárok és bármelyik csapatból lehet faragni bl-győztes gárdát(akár már az első évben is..)én csak egy alternatívát adtam több sztárral és nehezített ligával és több sztárcsapattal és kiegyensúlyozotabb bajnokságokkal.
    Itsuki a 2010es fmben lehet új ligát betenni.
    Mégegyszer köszönöm az észrevételeket és további jó játékot mindenkinek és lehet félreértettük egymást de én a 2009hez most csinálom a dbt és fm10et pedig a megjelenés után kezdeném el.
  • Itsuki
    csak hogy az ajka-sió meccsen a spori hányas osztályzatot kapott hisz 3 tizit,1 szabályos gólt nem adott meg és 1 piroslapot és számtalan sárgát felejtett a vendégeknek adni + nekünk nem tudni miért adogatta a sárgákat,és érdekel hogy az ns hogy látta ezt... vagyis a tudositó
  • gyepesjoint
    3.amire kész lenne,itt van az fm10....
  • karajjj
    miért, mi van benne?
  • Itsuki
    Nem is lehet új ligát beletenni,nem? igaz nem probáltam de,olyan db-t szereztem,ahol a japán J-league volt. Minden jól megvolt csinálna,csak a koreai liga helyett lett betéve... nem tudom hogy hogy vagy...

És akkor nem kötözködés képpen mondom,de akkor inkább a magyar nb3at csináld meg mint a régi idök nagyjait:)

És 1 kis off:ki vette meg a mai nemzetit?
  • karajjj
    1.: ez elégg nagy feladat
    2.: én speciel nem sok értelmét látom, mivel közel 60-70 év játékosait akarod belarakni egy generációba
  • akvik
    oops télleg.elnézést.nem olvastam vissza ...
  • Water
    "a világ minden tályáról"
    Nem kötözködés de ez durva hiba!
  • akvik
    Sziasztok
    Látom sokan játszotok a fm09-el és már várjátok a fm10 megérkezését.Készítek az fm09hez egy klasszikus db(kb olyan féltávnál járok a munkával, de csináltam egy db 08hoz is csak az nem lett annyira jó mint a 09-eshez készülő ,de akit érdekel az szóljon) de ahogy láttam az új rész db editorját máris új ötleteken gondolkoztam és ahhoz keresek itt a fórumon lelkes játékosokat akik segítenének megvalósítani egy klasszikus adatbázis létrejöttét.
    Az ötletem a következő:
    -minden bajnokságban lévő csapatokba beletenni régmúlt nagyjait(pelé-santos,kubala-barcelona stb..).ez a 09es dbmbe is megtalálható lesz.kb olyan 1000-3000játékosra gondoltam mindenkit abba a csapatba elhelyezni ahol a legjobban teljesített vagy legjobban beleillik a szerkezetbe(pl:honvéd:grosics,puskás,kocsis,czibor,budai
    lóránt stb.)
    -új bajnokságok hozzáadása:pl egyiptomi,san marinói stb..
    -új európai kupák hozzáadása és az eddigiek megreformálása:Kek(kupagyőztesek európa kupája),Közép európa kupa visszarakása(1950-es 60-as években)
    megreformálni a bl-t és az uefa kupát plusz kitalálni minden páratlan év nyarára egy nagyobb nemzetközi klub tornát ahol sztárcsapatok vesznek részt a világ minden tályáról.
    -reputation rendszer igazítása a csapatokhoz h reálisabban lehessen igazolni pl a magyar bajnokásgba..(pl egy honvéd vagy fradi le tudja igazolni mondjuk matthaust.)
    -minden játékoshoz arc(ez a 09es dbmbe is ígyvan)
    -minden csapathoz logo és mez
    -klasszikus játékosok értékeinek viszonylag pontos beállítása
    -bajnokságok átalakítása(pl leeds a premiershipbe, verona a serie A-ba stb.)
    -mindenki a nagyobb futballisták közül 22-24éves kor között a mostani tehetségek pedig 16-18éves kor között(csak azért h a játék sokáig játszható legyen)
    ezek nagy része szerepelni fog a 09-es patchbe is de azért jópár dolgot nem tudok itt még megvalósítani(kek berakása stb..)
    Szóval remélem lesz egy két segítő akik képesek csapatban dolgozni.
    Elsősorban egy esetleg kettő grafikai segítőt szeretnék aki foglalkozik a játékos arcokkal,logókkal és mezekkel.
    Másodsorban pedig egy embert aki segít nekem az adatbázis megcsinálásában.
  • Huni92
    Mentem volna én már most is. Csak nem kellettem sehová :D Még a tökutolsó Blackburn is kiröhögött. A bajnokság végén viszont mindenképp lemondok.
    Visszatért Marquinhos is az U20-as kontinensvidalaról, úgyhogy összeáll a brutálteam. 4 védőt igazoltam, ebből 3 középhátvéd.
  • Water
    Értem. Köszi! És ez után akkor továbbállsz? Vagy lenyomsz még egy évet?
    Közben mi egy 9 meccses veretlenség után becsúszott 6 meccses nyeretlenséget szakítottunk meg a depor elleni 2-0-val. Soldado pedig 1-0-nál 2 perc alatt bezsebelt 2 sárgát így a 63. percben ment is zuhanyozni...
  • Huni92
    Két bajnokság megy le egy év alatt. Január közepén kezdődik ez a Paulista Állami Bajnokság, ahol államok szerint vannak a csoportok. 4 állam van egyébként. A lényeg, hogy mindenki játszik mindenkivel 1 meccset (ez jelen esetben 19 mérkőzés), majd rájátszás az első 4 helyezettnek. Április végére vége is ennek.
    Aztán kezdődik a Brazil Bajnokság, ami május közepétől december elejéig-közepéig tart.

A Paulista Bajnokság egyébként igy ránézésre nagyságrendekkel egyszerűbbnek tűnik, mint a másik. Most pl olyan meccsünk jön, ahol ellenfél győzelme esetén 21-szeres pénzt fizetnek a fogadóirodák. nekünk 1,07-es oddsunk van :D