104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
karajjj #53759 editor? :D -
tomzoo #53758 BL 5. forduló :
-
Én sose értettem miért hív meg valaki ilyen kis csapatokat! Minél nagyobbakat, és annál több a pénz! 100ezer eurót szoktam ajánlani, és mindenki eljön, én meg kaszálom a 7-8szorosát meccsenként, és le is kötök szezon elött vagy 8 ilyet -
Inter ellen 0-0, Napoli ellen viszont kikaptunk 3-1re. Felipe begyűjtötte az 5 sárgáját, a helyére beálló Borre 5.4-es teljesítménye pedig nagyban hozzájárult h megszekadjon Ustari sorozata (877 percnél) és vereséget szenvedjen a csapat (11 meccs óta először). -
Be van falazva a kapunk:
Roma-Parma: 0-0 -
No, így állunk jelenleg:
Eddig messze ez a legjobb szezonunk, bár most már a keret is alkalmasabb nagyobb célok eléréséhez. Nagyon jó lenne megcsípni egy EL indulást érő helyet! Ami viszont most jön az brutális lesz:
Szinte minden közvetlen riválisunkkal játszunk még, durva lesz az utolsó harmad.
Mellesleg egész jó a védelem!
(Ezt feltétlen le akartam írni még a Roma meccs előtt!
)
-
geo91 #53753 nemgyenge :DDD -
Összehoztam pár edzőmeccset csakhogy végre nyerjek is.Örömfoci minden ami szamba 
Ezekkel 1 éve is ugyanennyi volt jövőre megint meghivom őket jó partnerek.
Ezekkel tavaly csak 15-0 volt
Asszem jövőre ezeket is visszahívom és akkor rendeszek egy barátságos 4-es tornát velük.
-
Szép!
Egyébként hányadik helyre vártak? Ha jól emlékszem ezt nem írtad.
Mindjárt dobok én is egy kis szezon közbeni összefoglalót Parmaról. Érdekesen alakul a szezon... -
Mára ő az utolsó képem. Még finomítanom kell a kép feltöltési tudásomat de majd az is javul, remélem ugyan olyan gyorsan mint a csapatom.
-
Köszönöm, hogy szóltál!
Rendbe figyelni fogok bár szerintem még a következő nem felel meg ennek, de utána kezdve már minden rendbe lesz.
-
Szia! Képméretezésre azért figyelj légyszives! (750x563)
De jöhetnek a képek!
-
Jó reggelt!
Szóval mint azt ahogy tegnap mondtam csináltam egy képet a kis csapatomról!
Remélem megjelenik és akkor majd lesz több is. -
Peeetike #53746 Sziasztok!
Utolsó jelentkezésem óta sok víz lefolyt a Szinván (vagy Isaron, de ezt ne is vegyétek figyelembe, nem akarok így rögtön az elején árulkodni... :D) Szóval volt ugye a Toulouse FC-s karrierem. Ha jól emlékszem a bajnokság elején a 17. vagy a 18. helyre vártak, ezzel szemben a 7. helyen fejeztem be a bajnokságot, a francia ligakupában elődöntőt játszottam és a későbbi győztes Lyon ellen estem ki. A francia kupában viszont nem találtam legyőzőre... A döntőben a Nantes csapatát vertem 2-1-re.
Ez idáig, ez mind szép és jó. Jött az új szezon, jöttek az erősítések! Még a szezon közben megszereztem Nery Cardozot és Miteát. A nyáron viszont sikerült szinte minden poszton erősíteni. A védelembe jött Fatic és Oliva, a középpályára jött Ochirosii, Elano, Feghouli is többek között, szóval tök pozitívan vártam az elkövetkezendő szezont.
Ami jól is indult, hisz a Lyon ellen megnyertem a Francia Szuper kupát! A bajnokságból is lement az első forduló, ekkor beütött a krach... Délután még játszottam, aztán este szerettem volna betölteni a játékot (már a főmenü betöltésénél is volt valami gebasz, mert valami hibát dobott ki, de ezt a magyarosítás újra tétele megoldotta, de sajnos a TFC-s karrieremet nem sikerült megjavítani.
Ezek után úgy gondoltam kezdek egyet azzal a csapattal, ahol a nyáron eltölthettem pár napot, így az FC Bayern Münchenre esett a választás.
Nagy csapat igaz, de komolyabb eredményeket régóta nem ért el már az európai kupa színtéren. Remélem tudok nekik segíteni, hogy ismét Európa élmezőnyébe tartozzanak!
Na nézzük akkor!
Erősítések:
Eddig a legérdekesebb és pozitívabb Vukcevic már-már Mihajlovici szintre való emelkedése volt, ugyanis a Köln elleni idegenbeli meccsen pontrúgásokból (az egyik egy szöglet volt... :D/ ért el mesterhármast... :D
Még egy képpel adós vagyok, a BL csoportom, kimerem jelenteni, hogy halál csoport!
Ez a játékban az első BL szezonom, könnyebb csoportot is eltudtam volna képzelni, de hát ezt dobta a gép.
Amúgy volna egy problémám, hátha Ti tudtok segíteni! Pandev, már vagy 1000 perce nem tudott a csapatom színeiben gólt szerezni. :( Mezőnyben már-már egyre jobban játszik, gólpasszokat ad, már a helyzetei is megvannak, de sajnos a gólok elmaradnak. Nem tudnátok valamiféle ötletet adni, hogy hogyan tudnám elérni, hogy gólt szerezzen?
Egy valamit nem próbáltam még, ami a TFC-nél működött Gignac-nál, hogy kritizáltam a formáját, amikor ott ezt csináltam, a rákövetkező meccsen hol 2, hol 3 góllal vétette magát észre.
Kipróbálom majd Pandevvel is, hátha hat rá.
Amint elérem a félszezont jövök a tabellákkal és az addigi eredményekkel.
Mindenkinek sok sikert addig is! -
geo91 #53745 1Gb van... szerintem inkább újrarakom az xp-t a hétvégén, az sokat gyorsít rajta mindig. -
akkor patcheld a géped, pl egy kis rammal :) -
geo91 #53743 leggyorsabbon van... :S -
Preferences - General - Processing Fixtures.
kűdd meg! -
geo91 #53741 elegem van már... vagy 5-10 perce szimulálja ezeket a szar u19 meg u21-es meg mindenfaszom eb selejtezőket. nem lehet beállítani valahol hogy a háttérben szimulálja ezeket mindig? -
amikor utoljára elnökváltásom volt, az három évig tartott
-
Ez meddig szokott tartani? Ez az első.
-
BL csoportkör, 3. hely reális :)
-
geo91 #53737 na megvettem dzsudzsákot :) 2.7 milla (font) volt... repkedtek az 1.x-2.x milliós ajánlatok kénytelen voltam ennyit ajánlani érte. :D -
Mindenkinek ajánlom a SAT1-en UEFA Europa League ma esti meccseit:
18:50 Werder Bremen - Athletic Bilbao
20:45 Sporting Lissabon - Hertha BSC és utána összefoglaló a
Hamburger SV - Hapoel Tel Aviv
Menetközben lenyomtam egy mecset Dresden - Onsnabrück 2-0 (0-0). Jól jött ez a győzelem, bár ez mikor nem jön jól. Fél időben azért jeleztem nekik, hogy megnyerhetik a mecset. És végre azt a sok helyzetet ki is használták. -
Capello ha lehetne akkor mellém a Dynamo Dresdent írd ki.
Köszi -
elég gány ez a kék :D
Amúgy grat mindenki! -
én meg lehet hogy 10 szezon Tbánya után most kicsit félrerakom a magyar bajnokságot, mert már kezdek megsavanyodni bele.. gondolkozom egy Real Oviedo-n... -
geo91 #53732 #53730
azért köszi. -
házigazda írja ki, nem mi :) meg kell kérni rá -
geo91 #53730 na kezdtem egyet a west brommal.
Csapat: West Brom (#000080)
köszi capello! -
Bár ez utáljátok mégis egy kis
OFF
Hogy íratjátok ki a nevetek mellé a csapatotokat?
Köszi
ON -
Magyar talán Paks ez azért kihívás. Német legyen az FC Bayern Müchen ez sokkal könnyebb falat. Olasz ott a Millan vagy a Juventus.
De ha tényleg valami kemény diót akarsz indulj el 3. osztályból valamelyik országban.
Remélem segített. -
geo91 #53727 vhol európában :D mindegy különben -
Attól függ melyik országban akarsz kezdeni. -
ő most egy érdekes jelenség. anno nem volt kérdés, fosta a gólokat, aztán elkívánkozott, én pedig eladtam. 2015ben sikerült visszavenni őt, és úgy gondoltam hogy ott folytatja majd nálam ahol abbahagyta. Visszatérése utáni első szezonjában még nem volt akkora gond vele, tavaly viszont bajnokikon valahogy nagyon nem akart összejönni neki, bár a kupákban ugyanúgy termélte a gólokat (nemzetiközi meccsek és hazai kupameccseken 15 gólig jutott kb). nem akartam eladni áron alul ha már 8M-ért szereztem vissza, gondoltam majd idén kijön neki a lépés, erre augusztusban elkezdett rinyálni hogy nagyobb klubba akar menni. eladni nem tudtam egy ilyen szar szezon után, nálam nemigen lőtte volna a gólokat boldogtalanul így kénytelen voltam kölcsönadni a Vitessnek és reménykedni hogy jó szezonja lesz és jó áron eladhatom mert nálam már sosem lesz a régi... Persze a Vitesse-ben azonnal hozza a régi önmagát. Képek:
-
tomzoo #53724 Egyszer elhoztam én is a Fradihoz asszem a 08-ba, de közel sem volt ilyen jó.
ui.: Capello írd be nekem a légyszi csapatnévhez, h Ferencváros :D -
erről a patrascu gyerekről dobj már egy képet -
szimpátia alapján, ez neked kell eldönteni.
ha pedig már így feladtam magamnak a labdát, akkor megnéztem a rekordok között mi a legnagyobb vereség mert nem emlékeztem rá. hát kicsit meglepődtem hogy csak ez ZTE elleni 4-1 tíz szezon és több mint 550 meccsel a hátam mögött. Pedig találkoztam én már Poolal, Barcával, Interrel, mindenkivel szinte..
-
geo91 #53721 ja, valszeg új játékot fogok kezdeni, csak nem tudom melyik csapattal... vmi ajánlat? :D -
new game, valószínűleg... aztán hajrá :) nincs jobb tippem. így a játék elején, kevés meccsel a hátad mögött nem fogsz jó állást kapni. vagy nagy pöcs leszel és visszaloadolsz hogy ne vesszen kárba a sok munka. rád bízom.
mindenesetre valamit nagyon nem csinálhattál jól, ha a Fehérvár gurított egy 8-ast.. én a Tbányával 10 szezon alatt nemigen kaptam ki 4-nél többel a hazai színtéren senkitől.