104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Huni92
    Az szép cumi...xD
    Ahogyan a Tottenham elleni is az volt. 1-3. Lőttünk egy öngólt, adtunk egy gólpasszt Keane számára, szép az élet. Jön pár hetes fizumegvonás, úgy érzem.
  • zyndar
    Irogatják itt emberek, hogy tulajdonosváltás és kincseskamra a szertár helyére, erre egy peták nélkül fejeződött be nálam. Jee.
  • Huni92
    éniscsiter, teiscsiter, mi mind csiterek vagyuuunk :D:D

3-1 a sztóksziti, és 2-1 a Koppenhága ellen. Stevie előbbi meccsen egy duplát vállalt.
  • zyndar
    Mondom én. Ibrát 2szer hagytuk megmozdulni, gól-gólpassz. Mondjuk IRL is hasonló a helyzet.

• zyndar
    Össze van rakva a csapat. 3 nap múlva jön az Inter BL meccsen, hasonló képet tuti nem rakok :)
  • Fabio Capello
    Azért annyira nem jó mint a PC-s, ez egy kissé butítottabb verzió, ugyanaz a cég, a kiadás, meg minden, de csak 10-12 ország játszható. Amúgy kezelőfelület, minden ziher ugyanaz. Összefoglalva kicsit butább, de faszányos
  • geo91
  • Fabio Capello
    Beszarás, de PSP-n tolom az FM09-et :D:D
  • zyndar
    Zserárd, mi?! Csítergeci.
  • Huni92

Real Madrid, Benfica, AV, Koppenhága.
  • Huni92
    Második bajnokin 3-3 a WHU ellen, de eddig hányok a csapat játékától. Taktikaváltás lesz ebből.
  • Huni92
    Első bajnokinkon 1-1 a Birmingham ellen. halmosi egyenlitett egyébként. a vicc, hogy majdnem 30 lövésünk volt, de 2 méterről sem tudtunk kaput találni általában.
    werder ellen meg 0-0 az odavágón idegenben.
  • tobias88
    Ejido-t választottam, mert a Spanyol liga játékilag nekem jobban kedvez! Problémám csak annyi, hogy se pénzt nem adtak átigazolásra, se fizetési keretet, hogy lejárt szerződésűeket szerezzek, és olyan gyenge játékosok viszik el a fizetési keret nagy részét, akit a kezdőbe se szánok, viszont eladni nem tudom őket!
  • Utley
    Hali srácok,rég jártam erre.Ahogy olvasom vannak szép eredmények.Én most ugrottam neki a Falkirk-nek az "új" adatbázissal.Europa Liga playoffba estem ki a Zaragoza ellen,az hogy ezek mit kerestek ott nem tudom..Bajnokságba 31 forduló után a 6.vagyok.Sajnos hiába lehetne még meg az 5. hely a kupában vagy a Hearts,vagy a Hamilton lesz a döntős,így jövőre maradunk a határainkon belül.A szezon előtti igazolásaim majdnem mind befürdés volt,csak Zozulya,Gresko,Rabóczki,Soley,Marlet,Cermak vált be.Télen jött még Stark.Igaz ez soknak tünik,de pont ezek a játékosok voltak akik 3-4 hónapra lesérültek,és nem tudom mit tegyek.Tudom Skóciában derék alatt nem csúsznak,de azért az vicc,hogy voltak olyan hónapok!!!,amikor a 8-9 sérültem volt.
    Még van hátra 2 forduló az alapszakaszból,de még lehetek 7. is.Most jön a Celtic otthon,az tuti zakó,csak a méret kérdéses.De fel nem adjuk 3 év múlva a BL-be akarunk kerlni.:)
    Sok sikert mindenkinek.
    Falkirk!!!!
  • BBeno2
    Paris FC

francia 3.osztály.
  • tobias88
    Zaragózát végleg befejeztem, nincs motiváció a 3. bl siker után! Valami jó gyenge 3. esetleg 4. osztályú csapatot mondjatok már! (Kivéve a Monopolyt)
  • Huni92
    Elég sok pénzt kaptam a szezon elején. Konkrétan nem emlékszek, mennyit. Talán 55-60 millió.
    Viszont most az egyenleg szép piros színnel azt mutatja, hogy -33 millió euró
    Viszont mindenképpen megakartam venni egy szupersztárt :D 95-nél kezdte a tárgyalást a Pool amúgy.
    Werdert kaptuk a Bl selejtezőben, ám Stevie még nem játszhat, mert regisztráció után érkezett.
  • sanyiute
    mennyi pénzed van te jó isten..:D
  • karajjj
    hoh
  • Huni92
    ööööö.....:D:D:D

• Huni92
    Sörmeccs a fiókcsapat ellen. Pár napja nem FMeztem, most van egy kis ihletem :)

• geo91
    nem értem mi van a csapattal... itthon verünk mindenkit, de idegenben képtelen vagyok nyerni hetek óta... :SS
  • Gunnersboy
    elözö meccsükön asszem duplázott :D
  • karajjj
    jurószporton ott a ghánai u20-as válogatottban Osei :D
  • Fisicofan
    Üdv és gratu mindenki!
    Kezdtem egy utolsót a 09-el, választásom az egyik kedvenc angol csapatomra a Mansfieldre esett, egyszer már próbálkoztam velük, akkor nem sikerült semmi, talán majd most.
    Az átigazolási szezonban sikerült kicsit megerősítenem a keretet, 5 játékos jött + még lehet hogy jön mégegy. Köztük van a veterán Papin, és úgy tűnik meg is érte elhozni, bemutatkozó meccsén góllal köszönt be. A másik szinthez mérten nagyszerű igazolás a Linz-i nevelésű Idrizaj, a Liverpool utánpótlásakadémiáját is megjárta. És aki még említést érdemel, a 35 éves, 36-szoros kameruni válogatott védő, Billong.
    A felkészülési szezon nem lett tökéletes, 2 győzelem mellett 1 döntetlen és 3 vereség sikeredett, de pl A Hull 1-2-re tudott csak megverni egy kiegyenlített meccsen.
    A bajnokságot is vereséggel indítottuk, az Ebbsfleet csapatánál vendégeskedtünk, az elszúrt első félidő után már csak a szépítésre futotta, 2-1.
    Aztán jött az első hazai meccsünk:

Helyzetkihasználás powa' :D
    Sokat köszönhet a csapat a kapusunknak, Marriotnak, a liga egyik, ha nem a legjobb kapusa sztem. A meccs embere a gólja mellett gólpasszt is adó Idrizaj lett.
    Reméljük a jó folytatást, és a feljutást.
    Jah, és Kápelló mester, kaphatok egy Mansfield-et a nevem mellé?:)
  • grebber
    Engem nem érdekel a pénz.Ez a 4 évem és a taktikát keresem rendületlenül mert eddig a 3 év alatt semmi siker nem jött.3. évben lettem bajnok.Meg most a 4. év elején nyertem communitiy shield-et és ennyi.
    Hiába vannak jó embereim ha szar a felállás ezt is bizonyitj ezen a 3 edzőmecsen kivüli többi edzőmecs ahol olyan csapatok vertek az aminek a nevét kise tudom mondani.
  • geo91
    mindegy közben megoldottam, köszi azért
  • karajjj
    alapskin a c:/documents/sports interactiveba asszem
    vagy a játék data mappájában, nemtudom már
  • geo91
    mert csak sima hátteret akarok variálni
  • geo91
    és ha nincs skinem, merre keressem?
  • geo91
    köszi
  • karajjj
    melyikre célzol? mert ha csak a sima hátteret akarod változtatni, akkor a skined mappájában található hátteret írd felül, ha pedig stadiononként változó hátteret akarsz, akkor letöltöd és bemásolod a data/graphic mappába
  • Water
    Bizony!
    Tomzoo gratu!
  • geo91
    08-ban egyedi hátteret hogy tudok berakni?
  • geo91
    október 30-án tényleg jön az fm2010? :) ezt hallottam.
  • sanyiute
    LOL nem kértem de +8000 fő stadion bővítés :D 2hónap és kész:D
  • king82
    Jogos nem mondtam.
    A vezetőség csak egy célt tűzött ki elém fel kell jutni a másod osztályba. Ez meglesz úgyérzem. De még nem akarom elkiabálni.
  • sanyiute
    Tegnap nyertem PL-t meg BL-t mu val:) képet sajna nem tok küldeni már de új igazolásokról feltétlen fogok:) G.Bale-t szeretném bal hátvédnek Evrát Barca akrja meg venni
  • karajjj
    semmi...
  • tomzoo
    Mi van vele?