104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Az szép cumi...xD
Ahogyan a Tottenham elleni is az volt. 1-3. Lőttünk egy öngólt, adtunk egy gólpasszt Keane számára, szép az élet. Jön pár hetes fizumegvonás, úgy érzem. -
Irogatják itt emberek, hogy tulajdonosváltás és kincseskamra a szertár helyére, erre egy peták nélkül fejeződött be nálam. Jee.
-
éniscsiter, teiscsiter, mi mind csiterek vagyuuunk :D:D
3-1 a sztóksziti, és 2-1 a Koppenhága ellen. Stevie előbbi meccsen egy duplát vállalt. -
Mondom én. Ibrát 2szer hagytuk megmozdulni, gól-gólpassz. Mondjuk IRL is hasonló a helyzet.
-
Össze van rakva a csapat
. 3 nap múlva jön az Inter BL meccsen, hasonló képet tuti nem rakok :)
-
Azért annyira nem jó mint a PC-s, ez egy kissé butítottabb verzió, ugyanaz a cég, a kiadás, meg minden, de csak 10-12 ország játszható. Amúgy kezelőfelület, minden ziher ugyanaz. Összefoglalva kicsit butább, de faszányos -
geo91 #53793 -
Beszarás, de PSP-n tolom az FM09-et :D:D -
Zserárd, mi?! Csítergeci. -
Real Madrid, Benfica, AV, Koppenhága. -
Második bajnokin 3-3 a WHU ellen, de eddig hányok a csapat játékától. Taktikaváltás lesz ebből. -
Első bajnokinkon 1-1 a Birmingham ellen. halmosi egyenlitett egyébként. a vicc, hogy majdnem 30 lövésünk volt, de 2 méterről sem tudtunk kaput találni általában.
werder ellen meg 0-0 az odavágón idegenben. -
Ejido-t választottam, mert a Spanyol liga játékilag nekem jobban kedvez! Problémám csak annyi, hogy se pénzt nem adtak átigazolásra, se fizetési keretet, hogy lejárt szerződésűeket szerezzek, és olyan gyenge játékosok viszik el a fizetési keret nagy részét, akit a kezdőbe se szánok, viszont eladni nem tudom őket! -
Utley #53786 Hali srácok,rég jártam erre.Ahogy olvasom vannak szép eredmények.Én most ugrottam neki a Falkirk-nek az "új" adatbázissal.Europa Liga playoffba estem ki a Zaragoza ellen,az hogy ezek mit kerestek ott nem tudom..Bajnokságba 31 forduló után a 6.vagyok.Sajnos hiába lehetne még meg az 5. hely a kupában vagy a Hearts,vagy a Hamilton lesz a döntős,így jövőre maradunk a határainkon belül.A szezon előtti igazolásaim majdnem mind befürdés volt,csak Zozulya,Gresko,Rabóczki,Soley,Marlet,Cermak vált be.Télen jött még Stark.Igaz ez soknak tünik,de pont ezek a játékosok voltak akik 3-4 hónapra lesérültek,és nem tudom mit tegyek.Tudom Skóciában derék alatt nem csúsznak,de azért az vicc,hogy voltak olyan hónapok!!!,amikor a 8-9 sérültem volt.
Még van hátra 2 forduló az alapszakaszból,de még lehetek 7. is.Most jön a Celtic otthon,az tuti zakó,csak a méret kérdéses.De fel nem adjuk 3 év múlva a BL-be akarunk kerlni.:)
Sok sikert mindenkinek.
Falkirk!!!!
-
Paris FC
francia 3.osztály. -
Zaragózát végleg befejeztem, nincs motiváció a 3. bl siker után! Valami jó gyenge 3. esetleg 4. osztályú csapatot mondjatok már! (Kivéve a Monopolyt
)
-
Elég sok pénzt kaptam a szezon elején. Konkrétan nem emlékszek, mennyit. Talán 55-60 millió.
Viszont most az egyenleg szép piros színnel azt mutatja, hogy -33 millió euró
Viszont mindenképpen megakartam venni egy szupersztárt :D 95-nél kezdte a tárgyalást a Pool amúgy.
Werdert kaptuk a Bl selejtezőben, ám Stevie még nem játszhat, mert regisztráció után érkezett. -
sanyiute #53782 mennyi pénzed van te jó isten..:D -
karajjj #53781 hoh -
ööööö.....:D:D:D
-
Sörmeccs a fiókcsapat ellen. Pár napja nem FMeztem, most van egy kis ihletem :)
-
geo91 #53778 nem értem mi van a csapattal... itthon verünk mindenkit, de idegenben képtelen vagyok nyerni hetek óta... :SS -
elözö meccsükön asszem duplázott :D -
karajjj #53776 jurószporton ott a ghánai u20-as válogatottban Osei :D -
Üdv és gratu mindenki!
Kezdtem egy utolsót a 09-el, választásom az egyik kedvenc angol csapatomra a Mansfieldre esett, egyszer már próbálkoztam velük, akkor nem sikerült semmi, talán majd most.
Az átigazolási szezonban sikerült kicsit megerősítenem a keretet, 5 játékos jött + még lehet hogy jön mégegy. Köztük van a veterán Papin, és úgy tűnik meg is érte elhozni, bemutatkozó meccsén góllal köszönt be. A másik szinthez mérten nagyszerű igazolás a Linz-i nevelésű Idrizaj, a Liverpool utánpótlásakadémiáját is megjárta. És aki még említést érdemel, a 35 éves, 36-szoros kameruni válogatott védő, Billong.
A felkészülési szezon nem lett tökéletes, 2 győzelem mellett 1 döntetlen és 3 vereség sikeredett, de pl A Hull 1-2-re tudott csak megverni egy kiegyenlített meccsen.
A bajnokságot is vereséggel indítottuk, az Ebbsfleet csapatánál vendégeskedtünk, az elszúrt első félidő után már csak a szépítésre futotta, 2-1.
Aztán jött az első hazai meccsünk:
Helyzetkihasználás powa' :D
Sokat köszönhet a csapat a kapusunknak, Marriotnak, a liga egyik, ha nem a legjobb kapusa sztem. A meccs embere a gólja mellett gólpasszt is adó Idrizaj lett.
Reméljük a jó folytatást, és a feljutást.
Jah, és Kápelló mester, kaphatok egy Mansfield-et a nevem mellé?:) -
Engem nem érdekel a pénz.Ez a 4 évem és a taktikát keresem rendületlenül mert eddig a 3 év alatt semmi siker nem jött.3. évben lettem bajnok.Meg most a 4. év elején nyertem communitiy shield-et és ennyi.
Hiába vannak jó embereim ha szar a felállás ezt is bizonyitj ezen a 3 edzőmecsen kivüli többi edzőmecs ahol olyan csapatok vertek az aminek a nevét kise tudom mondani. -
geo91 #53773 mindegy közben megoldottam, köszi azért
-
karajjj #53772 alapskin a c:/documents/sports interactiveba asszem
vagy a játék data mappájában, nemtudom már -
geo91 #53771 mert csak sima hátteret akarok variálni -
geo91 #53770 és ha nincs skinem, merre keressem? -
geo91 #53769 köszi
-
karajjj #53768 melyikre célzol? mert ha csak a sima hátteret akarod változtatni, akkor a skined mappájában található hátteret írd felül, ha pedig stadiononként változó hátteret akarsz, akkor letöltöd és bemásolod a data/graphic mappába -
Bizony! 
Tomzoo gratu! -
geo91 #53766 08-ban egyedi hátteret hogy tudok berakni? -
geo91 #53765 október 30-án tényleg jön az fm2010? :) ezt hallottam. -
sanyiute #53764 LOL nem kértem de +8000 fő stadion bővítés :D 2hónap és kész:D -
Jogos nem mondtam.
A vezetőség csak egy célt tűzött ki elém fel kell jutni a másod osztályba. Ez meglesz úgyérzem. De még nem akarom elkiabálni. -
sanyiute #53762 Tegnap nyertem PL-t meg BL-t mu val:) képet sajna nem tok küldeni már de új igazolásokról feltétlen fogok:) G.Bale-t szeretném bal hátvédnek Evrát Barca akrja meg venni -
karajjj #53761 semmi...
-
tomzoo #53760 Mi van vele?