104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Nem :D 30. -
sziasztok!jól emlékszem h 26.án jön a teljes? -
te vagy az én emberem, bejött 
bár sokszoros zárójelben jegyezném meg, hogy 23 főt engedett, 24 nél kiakadt, mint 25nél :) -
Csak 24 embert nevezz, és nem lesz gondja. -
vlki ötlet? megoldás? -
két féle van, az egyik ilyen 300 mega +-, másik meg nagyobb 1,1 Gbyte körül, na utobbi, gold van rá írva, lehet van más kódneve is , nem foglalkoztam vele -
milyen gold? -
**** fm2010 gold demo **** -
bocs srácok, nem tudom jó topicba írom e, de talán tudtok segíteni. Lehet bug, lehet nem, de a spanyol bajnokságban a Valenciat választottam és az UEFA 4. selejzetőkörére mikor bekell regelni a játékosokat, kell 4 ember aki a klubbnál cseperedett fel, de hiába van az egész klubbnál ( Valencia felnőtt, Valencia Mestella, Valencia U19 ) 5 db, ha abból alapból 2 kölcsönben van és nem lehet visszahívni, a gép meg nem enged tovább hiába continue-zok, mert "most respond" és 3 meg nem elég neki. Itt game over, ötlet?
kép: Ide katt -
hehe, ennek az U20 volt az apropója nálam.
-
Nem vagyok kifejezetten Loki-drukker, és tényleg építő szándékból mondanám, hogy szerintem Varga Józsi és Rudolf is megérdemelné hogy a bannerünkön szerepeljen... :) -
Hmm, mindkét banner igen faszányos
-
geo91 #54187 áhh, akkor végünk van... :CC
nem baj, a lényeg, hogy szép bannerünk legyen. :) :D -
és pont most nincs fent a PS a gépen, pedig tuti csinálnék az ideire is :S:D -
karajjj #54185 akkor már beszállok énis holnap XD -
geo91 #54184
-
Haha, én is csináltam de pöcöt többet vackoltam vele sztem mint te, az eredeti bennerrel 

Az enyém a fiataljaink elött tiszteleg, hogy végre vannak olyan MAGYAR nevek akiket kilehet tenni akár egy ilyen manageres topicba is!

Gombjaim nekem is vannak külön, döntsön a nép! :D -
geo91 #54182 próbálgattam, de nem igazán tudtam szépen ráírni.... :SS -
Ird rá, hogy melyik gomb mit takar :) -
geo91 #54180 na így talán jobb -
geo91 #54179 pill, a gombokon még alakítok -
geo91 #54178 kicsit unatkoztam, csináltam bannert, ha akarjátok felcímkézhetitek a gombokat és már kész is.
banner:
és a négy gomb:
gomb1, gomb2, gomb3, gomb4
egyben természetesen így néz ki -
hamary #54177 Basszus, jelenjen már meg a teljes... :D Unalmamban elkezdtem facepackeket csinálgatni..... :D -
Nálam is tojt egy hasonlót a gép, ugyanúgy holland volt a srác. El is hoztam a Feyenoordba, annyi különbséggel, hogy én 1,6milliót fizettem érte:DDD -
realgyula #54175 hát igen...Raul...! :) megint meglőtte a maga gólját (az meg tök mind1, hogy hogy...ott kell lenni és be kell lőni)
mármint IRL :D -
Az igen!
Csak így tovább! -
Áh, ez egy szarzsák :(
Najó, egynek elmegy, de nem egy Raúl :D:D:D -
geo91 #54172 :OOOOOOOOOO -
realgyula #54171
szerintem eléggé ütős, sokat várok tőle...
-
Muti 1 képet erről a generált szuperemberről:D -
azért egy Cadiz-t tegyél már a nevem mellé a Tbánya helyett plz :) -
-
Én is inkább read-onlyban vagyok mostanság köszönhetően a melónak.... -
realgyula #54166 mint már említettem, megkezdtem a 2017/2018-as szezon a Manchester United csapatával!
a keretben történtek változások, hiszen megváltam két klasszis szélsőmtől, C. Ronaldotól és David Silvatól! helyükre Alexis Sánchez és Tremolada érkezett a jobb illetve a bal szélre...
a portugál olaszországba, milánó piros-fekete része felé vette az irányt, 45 millió euróért cserébe, a spanyol pedig ugyancsak az olaszokhoz ment, méghozzá a torinoba a juvéhoz, 25 millióért cserébe! előbbi 32, utóbbi 31 éves volt! maradhattak volna még, mert a teljesítményükkel nem volt különösebb gondom, de úgy éreztem, hogy eljött az idő egy kis vérfrissítésre!
még egy változás volt a keretben, méghozzá a támadósorban...! eddig az Agüero-Vela-Rooney-Welbeck négyes fogat közül választottam ki, hogy az adott meccsen kik legyenek elöl, most változott a helyzet! rábukkantam egy atomdurva csatárra, akit mindenképp meg kellett vennem! a srác egy generált arc, az értékei nagyon durvák (ha kell kép róla szólj)! eladni nem fogok senkit (esetleg Welbecket ha nagyon behisztizik, mert ő nem szerepel már így az első csapatnál, igaz, hogy eddig is csak 4. számú csatár volt, szóval sok lehetőséget nem kapott)
Rooney is már öregszik, nem lő elég gólt, és nem is játszik túl jól az utóbbi 1-2 szezonban! Agüero és Vela sokkal jobbak nála! de úgy vagyok vele, hogy jó az "öreg" a háznál, szóval marad! 1részt a neve miatt is, másrészt pedig mert ő a csk., harmadrész pedig mert azt szeretném ha innen vonulna vissza, akárcsak a 35 éves Vidic...! tuti be fog hisztizni, hogy keveset játszik, de ez van! csak akkor fog szerepet kapni ha az Agüero-Vela-Zevenbergen hármasból valaki sérült lesz...!
ezek után íme az "új" keret:
lejátszottuk az első tétmeccsünket is, a 3 új játékossal a kezdőben! az eredmény magáért beszél:
egyenlőre ennyi, majd még jelentkezek...! :)
ha valamilyen játékosról kell kép, szóljatok (nem csak a saját csapatomból, akárkiről)
azért ajánlom ezt fel, mert az itt játszók közül szerintem én vagyok az egyik aki "legelőrébb" jár a játékban... -
Je en itt se voltam megis ment a flamo:) -
geo91 #54164
-
Le lehet higgadni. -
geo91 #54162 capello úr majd rendet tesz, és aki a témában ír ezentúl törli az üzenetét -
LEGYEN MÁR VÉGE ENNEK A VITÁNAK -
realgyula #54160 még 1 üzenet, és többet én sem írok erről:
kedves csacsi! ne haragudj, de ha ilyet írsz, akkor én azt feltételezem, hogy neked minden legális a gépeden, MINDEN EGYES PROGRAM, JÁTÉK...stb.
ugye így van?
ha nem akkor meg minek írsz ilyet?
már pedig gondolom, hogy nem! de ha igen akkor emelem kalapom előtted, és minden elismerésem, hogy te legális vagy minden tekintetben...
na ennyit akartam...befejeztem én is már ezt a témát...
megkezdtem a 2017/2018-as idényt az MU-val, nem sokára jövök a kerettel...
akit esetleg érdekel 1-1 játékos tulajdonsága, hogy mennyit fejlődött arról szívesen teszek be képet...