Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#eljen>

www.smart-bus.hu

Alapvetően azért, mert egy politikai üzenetet vittek bele egy játékba. Persze, lehet bagatellizálni a dolgot, de attól még jelen van. Undorító jelenség.
Én mondjuk azt nem értem, hogy amiatt az üzenet miatt, ami nem tudom saccra 5-10 évente megjelenik kb egyszer a csapatodnál, és akár egy kattintással át lehet ugrani, hogy lehet annyira kiakadni, hogy egy ilyen káromkodásokkal teli hozzászólást írj. :)
Egyébként én sem raktam volna be a játékba, mert szerintem sem ad hozzá semmi extra élményt a focis játékhoz.
Ejj, de régen jártam erre. :) Idén jó , ha több időt tudnék fordítani a játékra. Minden évben megvettem, de volt olyan, amivel csak 10 órát játszottam :(

http://www.bbc.com/sport/football/41796686

Menjenek a píszí kurva anyjukba. Ki a f*szt érdekel, hogy Józsi a Bélát kupakolja-e, vagy "a" Icát? K*rvára nem tartozik ez a sporthoz. Négy fal magánügye. Ez is jól mutatja, hogy az emberiség jócskán megérett a kipusztulásra.
Ha konkrét óhajod van pikcsör ügyben, jöhet. Egyébként nem tudok semmit. Játszani kellene.
bakkerman
Na milyen a gamma? Aki bétázik dobhatna fel 1-2 képet :) Én idén nem rendeltem elő,megvárom a megjelenést
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2017.10.29. 09:06:31

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Máris van Real Names Fix.
Köszi szépen
ITT a nyelvi fájl, amit kértél.
Van BETA!!!!!
Mor3llo
Legkésőbb pénteken, sokan inkább a holnap-holnaputánt valószínűsítik.

Az fmscout.com pedig arról ír, hogy vannak pletykák mai (okt. 24.) béta-megjelenésről.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Nincs.
Ok köszi, ezek szerint nincs előtöltés?
Mihelyt elérhető lesz a játék, megkapod. Valószínűleg jövő hét pénteken.
Hi!
Le tudod tölteni, ha igen lécci küld el example.ltc fájlt.
Documents\Sports Interactive\Football Manager 2018\languages könyvtárban van.
A magyarítás miatt szeretném megnézni a fájlt, hogy mennyi változás van a 17-hez képest.
Köszi, Piko
Kiírja a Steam, ha elérhető lesz a Béta. Addig csak dísz a könyvtárban.
A kódom pedig innen származik: muve.hu Mit ne mondjak, jó drága. Béta ide vagy oda. Bár ahogy most utánanéztem, máshol se sokkal olcsóbb. A 13 a felébe került, persze azóta van Touch, meg a 60 SI alkalmazottból lett 100. De legalább a közel 1 milla eladott 17-ből futotta most licencre is. Lesz német válogatott, 4 évre megszerezték a jogot. De elvileg csak a következő kiadástól. A 19-ben lesz német nyelv, és hivatalosan is kapható lesz a játék Németországban.
de hülye vagyok, most nézem, hogy már rég megkaptam mail-ben :D de ugye letöltődni csak akkor fog, ha már van béta
Nem tudom honnan származik a kód, ajándék. Az öcsém küldte tegnap este email-ben, a közelgő szülinapom alkalmából. Aktiváltam, de nem tudom Béta-e. Majd megkérdezem hol vette.

Mondjuk nem hiányzott. Az előzővel 2 hónap után befejeztem, február óta pedig nincs is a gépemen fm. A szabadidőm most is annyi mint amikor 2200-2500 órákat toltam bele, de egy másik, még inkább időrabló hobbit találtam magamnak.
amúgy szép gyűjtemény, nekem csak a 2011-től van meg
hogyhogy ott van a 2018? én még nem kaptam meg a kódot, pedig előrendeltem a bétásat (persze tudom egy hét múlva jön kb)
<#eljen>
Szia!

Köszi szépen!Megnézem hátha most már sikerül!
Szia,

A youtube-on vannak jó kis videók a különböző csomagok beillesztéséről.

Ez pl. egy ilyen, amit keresel: https://www.youtube.com/watch?v=saZ2p2Oer2Y
Jó estét!

Tudna valaki segíteni?A játékos képekkel vannak gondjaim.Kicsomagolom a faces mappába és a játékban nincsenek benne.Esetleg tudna valaki segíteni?Előre is köszönöm!
bakkerman
én ezért nem nézem a meccseket hanem only commentary

Igaz legalább nem láttam, de lehet angolozni közben
zorrobomber
A CM-ben nem volt match engine, még nem volt mit szidni, most legalább kiadtad a dühöd.

Hello!

Na szóval!
Fm 2017 a sorozat utolsó darabja amit megvettem, soha többet nem vagyok hajlandó pénzt fizetni ezért a játékért!
Ennyi szart amit ebbe a játékba belepakoltak az több mint felháborító.
10 meccset játszottam le 11 gólt kaptam,7 et úgy hogy az ellenfél 16 osánál támadtunk kapuralövés ami lepattant az ellenfélről,kontra gól.
3 gól,ugymkaptam hogy felszabadított a játékosom de 2 a saját játékosomat lötte telibe egyszer az ellent.
1 távolo bombát is kaptam egy olyan játékos lőtte akinek a távoli rugás értéke 8.
Játékosom és az ellenfél fut a labdáért játékosom megáll. Miért? Kb 1 meccen 15x előfordul.
Most ez igy hirtelen.
Jah nem ma kezdtem én még a chamionship managerrel indítottam
Pár ember már teszteli és küldi a javítandó dolgokat.
Reméljük a lefordított részeket most is át tudjuk emelni a 2018-ba. A 17-ben is kb. 20000 sor van a régebbi FM-ekből.
A social média szövegállománya tényleg nagy részt tesz ki, az elején még mindenki szabadon választhatott blokkot, de most már hanyagoljuk ezeket és a többire feküdtünk rá.
Ez a 33% ki lesz adva 2017-hez majd? Vagy felhasználjátok a 2018 és/vagy 2019-hez és, amikor közel 100% környékén lesz, akkor lesz kiadva csak az adott verzióhoz, mondjuk FM2019-hez? Ha ez utóbbi lesz, akkor szerinted kompatibilis lesz a 2017 és 2018-hoz is vagy nem?
A szövegnek gondolom az utóbbi években egyre nagyobb részét teszi ki a média rész lenne értelme ezt közel teljesen elhagyni fordítás szempontjából?
Idei: szöveganyag
Utoljára szerkesztette: Piko888, 2017.10.07. 09:41:29
zorrobomber
Fordítóirodától függ. Nagyobb nemzetközi irodák szószám alapján számolnak.

Karakterszám a lényeg, az alapján van a fizetés. A szórás nagy, minőségtől is függ, szóköz nélkül 1 és 4 Ft közötti árak vannak.
zorrobomber
Azt lehet amúgy tudni hogy a szószám mennyi?

zorrobomber
Érdemes azt is nézni, hogy ezt csak egyszer kell kifizetni, és utána "csak" az extra szöveget kell hozzátolni és onnantól van plusz egy nyelvük hosszú éveken át. Persze ennek a fenntartási költsége sem kevés, szóval csak akkor jó buli, ha az adott nyelv sok vásárlót hoz rendszeresen.

Mi is ledöbbentünk, sajna ebből másként nem lesz magyar verzió csak ha mi megcsináljuk.
bakkerman
40-60 misi? Aztarohadt,annyi pénzt leraknánk az SI-nél az asztalra szerintem bevállalnák hogy hivatalosan is benne legyen a magyar nyelv. 170 ezer font azért nem kis pénz szerintem náluk,a komplett cég ér jelenleg 3 millió fontot

Köszi szépen a kimerítő választ. Durva számok...<#wilting>
Sajna hivatalos fordításra szinte 0 esély.
A nem hivatalos fordítást folyamatosan csináljuk, jelenleg 33% környékén állunk.
Sajna kevesen vagyunk (3-4 fordító), és megbízható ember nem is nagyon jelentkezik.
Volt olyan hét, hogy 5-en is beléptek, letették a nagy esküt, hogy segítenek, de pár nap és az üzenetekre se válaszolnak.
110.000 sor volt megjelenéskor a szövegállomány, de az már bővült kb 20.000-rel.
Kerestünk fordítóirodát is 40-60 misi között vállalták volna.
Szívesen fogadunk bármilyen segítséget, írjatok rám priviben ha van ötlet.
Benne van az első okoskodásomban a válasz, csak próbáld meg értelmezni a leírtakat!

www.smart-bus.hu

Arra gondoltam, hogy hátha vki innen az SG fórumról benne van abban a csapatban, akik elkezdték a fordítást. Az FM Hungary-n ugyanis régóta semmi friss infó nem taláható.
bakkerman
Ha arra gondoltál,hogy gyárilag belekerülne a magyar nyelv,az totál esélytelen

www.smart-bus.hu

Szinte vártam, hogyha nem írom körbe pontosan, akkor vki elkezd okoskodni és bele fog kötni. Amit ide leírtál, azt én is tudtam, nem erre voltam kíváncsi.
Nem volt ilyen hír... arról volt szó, hogy lehetséges a fordítás és elkezdődik a munka. Rengeteg a fordítani való, nagyon lassan haladnak vele, ne nagyon számíts arra, hogy valaha lesz ebből valami.

www.smart-bus.hu

Tavaly novemberben jelent meg a hír, hogy magyar nyelven is elérhető lesz az FM. Azóta nagy a csend.

Van valakinek infója, hogy lesz belőle vmi vagy teljesen elhalt az ügy?
Láttatok már ilyet? A városi derbin történt, több volt a Porto szurkoló, mint aki nekünk szurkol. :D

A bajnokságból tegnap lejátszottam a hátralévő 6 meccsből 5-öt. Egyik meccsen se sikerült nyernünk, 4 döntetlen mellett vereség a derbin.Így az utolsó fordulótól függetlenül a 4. helyet sikerült megszerezni. Kicsit csalódás, mert végig versenyben voltunk a bl helyek valamelyikéért. De összességében jó szezonunk van, mert az El-be azonnal főtáblára jutottunk. Később hozok képet a tabelláról.
A végjátékhoz érkeztünk a csapattal. 6 forduló van még hátra, 3 otthon 3 idegenben. Jelenleg a 4. helyen állunk. Este játszom le a maradék meccseket. Túl lett teljesítve az elvárás. Ami meghozta az új 2 éves szerződést. tabella
mérkőzések