Túlélő topic

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frosty01
arra gps-t vigyél. hogy visszatalálj a piás asztalhoz <#idiota>

practitioner of the forbidden arts of death

Majd talán osztálykiránduláson kipróbálom, bizonyos szempontból tekinthetjük azt is túlélõtúrának. :-D

Nem tudom. Szerintem meg lehet enni. :-D

fincsi lehet
Majd ha valaki megy túrázni, az kibróbálná a honfoglaló magyarok egyik jó kis módszerét? Húst jól megsütötték, majd teljesen porították, és ezt a "húsport" vitték magukkal hosszabb utakra. Ha megéheztek, vizet forraltak, ezt beleöntötték, és megfõzték. Ilyen sûrûbb állagú massza lett belõle, és állítólag nagyon laktató volt, meg magas a tápértéke.

Az nem rossz. :-)

Pistike 007
A két topik egy és ugyanaz. Csak kár hogy egyik sem tart/tartott örökké... 😊

én is szoktam nézni, nagyon jó 😄

bens
én sem kempingezésre gondoltam. általában egy kést szoktam magammal vinni, egy kajakot (folyóparton lakok), meg nagyon alternatív kajákat, lp lisztet és abból sütök lepényt tüznél, ilyesmi. ha elfogy a kaja, akkor amit találok az erdõben. pár napra így lenyougtatom az agyamat néha ha már elegem van a "civilizált" világból és annak díszpéldányaiból.

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

light00
jó topik!

Régebben én is néztem hasonló filmeket, meg mûsorokat, de a Discoverys srác azért odabasz. Amikor már a döglött állatról ette le a férgeket, ott elgondolkodtam, hogy vajon én is megtenném-e ugyanezt 😊
De ha lennének ilyen versenyek, vagy hasonlók, és indulhatnék rajta, tuti kipróbálnám 😄

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

kas123
😊 milyen kaját raktál oda? mert nekünk csak erõs szagú kajával sikerült odacsábítani a macskát (dobozos macskakajával 😄)

Strami11
embereknek mikre nincs idejuk 😄😄 en is kiprobalom majd 😄😄

Ha azt akarod, hogy az álmaid valóra váljanak, ne aludj túl sokat!

én tyúkkal próbáltam, és azzal is mûködött.

kas123
a mesékben/filmekben bemutattott "rakj ki 1 ksi éleélmet 1 nagyobb doboz vagy vmi alá 1 ággal támaszd ki és kösd 1 zsinórhoz és ha jön az állat rántsd ki az ágat" módszer mûködik! 😄

nem nyúlon és nem is erdõbe próbáltuk, hanem macskán és városban de mûködött 😄

Blacksheep333
szerintem kezdjünk el dumálni arrol amirõl a topic szól.
ON
Hogy vadásszak le a nyulat? ötleteket kérek😄

Az operációs rendszeren is túl...

Nem igazán a kempingezésre gondoltam a topic megnyitásakor, hanem ha eltévedsz vagy mittudomén, és nincs nálad felszerelés hogy maradj életben. :-)

Beírtam a "Keresés a fórumban:"-ba a túlélés és túlélõ szavakat, és megnéztem a talált eredményeket, de nem talált ilyen értelemben vett túlélõ topic-ot

bens
"Hogyan maradjunk életben távol a civilizációtól, zord körülmények között?"

esetemben ez épp fordítva szokott lenni. amikor nem bírom tovább a civilizációt, akkor kimegyek az erdõbe pár napra sátorral vagy anélkül és eltöltö egy idõt a természetben, civilizált eszközök nélkül. így tudom átvészelni a társadalom hülyeségeit 😛

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

kas123
😄😄 ez teccik,

csak ott mint sport van beállítva a topic, itt meg hmm másnak 😄

Strami11
ez tetszik 😊

Sadist
Fogj két nyulat, ha megfigyeled, mind a kettõ nagyban hasonlít, de ha jobban belegondolsz nem ugyanaz.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

kas123
Hát a 2 topic nagyban hasonlít, de sztem nemugyanaz.

Pistike 007
Rákerestem, megnéztem, van már ilyen topik.

Strami11
es termeszetesen rohog a majmokon akik tulelosdit jatszanak 😄😄

Szépen eszi az otthonról hozott rántotthúst, szendvicseket, iszik egy kis szíverõsítõt. :-D

stargatelost
jaja, azon én is el szoktam gondolkodni, hogy a kamerás mi a rákot csinál 😄

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

kas123
+fav 😊

PíszLávJuniti
az ténlyeg jó mûsor, bár sokszor a kamerást nem értem, hogy neki hol van helye stb..

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Ha nincs nálad semmi, hogy kapod el a nyulat, hogy gyújtassz tüzet, (és még sorolhatnám a kérdéseket) az a nem mindegy.

Szerintem azért nem olyan agyatlan dolog ez.

kakaoskalacs
tulélés számomra== aggassuk ki az agyvelonket egy útmenti fára a civilizaciotol távol(ergo mobil eldob notebook eldob), huzzunk nyulakat és egyéb nyalénkságokat botra,1-2 napig fagyoskodjunk kinn a szabadban ,és végül térjunk haza otthonunkba és ujsagoljuk el hogy milyen irtokemények vagyunk

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

mert?

ez a topic se lesz túlélõ 😄

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

vegicsek

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Jah, én is néztem, nagyon tetszett, onnan is jött az ötlet.

Balidani
Jó ötlet! A discoveryn szokott lenni túlélõs mûsor azt is imádom
+fav, remélem tényleg nem volt még.

\'\';!--\"{()}&?!:,@#

Érdekel a túlélés? Esetleg részt vettél túlélõtúrán? Vannak jó túlélési technikáid? Itt megoszthatod bárkivel, tapasztalatot cserélhette.
Szeretettel várok minden kedves fórumozót.

Tisztelt moderátor urak/hölgyek! Rákerestem, megnéztem, ilyen topic még nincs.

← ElőzőOldal 2 / 2