Túlélő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
practitioner of the forbidden arts of death
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
Régebben én is néztem hasonló filmeket, meg mûsorokat, de a Discoverys srác azért odabasz. Amikor már a döglött állatról ette le a férgeket, ott elgondolkodtam, hogy vajon én is megtenném-e ugyanezt 😊
De ha lennének ilyen versenyek, vagy hasonlók, és indulhatnék rajta, tuti kipróbálnám 😄
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
Ha azt akarod, hogy az álmaid valóra váljanak, ne aludj túl sokat!
nem nyúlon és nem is erdõbe próbáltuk, hanem macskán és városban de mûködött 😄
ON
Hogy vadásszak le a nyulat? ötleteket kérek😄
Az operációs rendszeren is túl...
esetemben ez épp fordítva szokott lenni. amikor nem bírom tovább a civilizációt, akkor kimegyek az erdõbe pár napra sátorral vagy anélkül és eltöltö egy idõt a természetben, civilizált eszközök nélkül. így tudom átvészelni a társadalom hülyeségeit 😛
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Ha azt akarod, hogy az álmaid valóra váljanak, ne aludj túl sokat!
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
+fav, remélem tényleg nem volt még.
\'\';!--\"{()}&?!:,@#
Szeretettel várok minden kedves fórumozót.