Hitelkártyák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ostoba.spammer.vagyok.org
Aztán ha van kérdés szívesen válaszolunk.
http://www.penzcentrum.hu/cikk-1008311-2.html
Igen havonta kapsz 100at és ha nem fizeted vissza akkor jön a 45% thm legalább 😊
Csak azt nem tudom, hogyha mondjuk felveszel 78ezret de csak 77et fizetsz vissza határidõre akkor a kamat a 78ezer után jön vagy csak a maradék 1000 után.
vagy nem tudom...elmagyaráznád nekem hogy ez hogy is van??? havonta kapsz 100ezerforint hitelkeretet? s a köv.hónapban stb...igy tovább és mindegyiket 52 napon belül jó lenne visszafizetni? nem? mert ha nem akkor hatalmas kamatokat csapnak rá.......
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
(vajon miért hagyta itt a topicnyitó a témát?)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
.
.
.
Bocs ha kicsit pesszimista hangvételû lett az irományom. :S
gamertag: kenobita
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ezzel viszont nagyon egyet értek. Ez hatalmas fegyver a bankok kezében.
De ez a bankkártyára is igaz amin ott van a zsé de nem akarsz hozzányúlni ennyi erõvel a legjobb az üres pénztárca de akkor meg a havertól kérsz 😊
De ha szarul megy, akkor sem baszok ki magammal még jobban egy ilyen hitellel, ami lehet hogy az elsõ pillanatban oldja a feszültséget, de utána mégnagyobb szarban leszek miatta.
amúgy nem a hitel, mint intézmény létjogosultságát kérdõjelezzük meg, hanem a diákok számára kitalált hitelkártyákét. Mert az, az eddigiek alapján teljesen felesleges. Hiszen a diák bevétele - ahogy kalaposkan írta - nem tervezhetõ, így a hitel visszafizetése problémás lehet, ráadásul a "zsebemben van egy kártya amivel vásárolhatok" tudat a többséget felesleges pénzköltésre csábítja. A diákok ilyen mértékû (alkalmi) adósságára a félrerakás intézménye a mûködõ megoldás, amelyhez bõségesen elegendõ az amúgy is kötelezõ folyószámla, ahonnan nem kell minden fillért elkölteni, amikor épp nagyobb bevétellel sikerül egy hónap. Hosszabb távra (lakásvásárlás, stb) természetesen szükség lehet egy hosszúlejáratú hitelre, de a hitelkártya, mint vásárlóeszköz felesleges.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
szerintem ez a lehetõség igen is kedvezõ. Sir Quno JEdi írta hogy diáknak nem kell hitel.... de néha kell.... pl. a tandíjra.... nem hiszem hog ymndenki kitudja fizetni a 230ezer forintos tandíjat per félév.... vagy akkor ne tanuljon???
illetve ha valaki elkerül otthonról s diák... fõsulis kell a rezsit kaját fizetni.... mivel suliba jársz nem tudsz teljes állást elvállalni...ergo ilyenkor igen jól jönnek az ilyen lehetõségek! nem azt mondom hoy most mindenki azon éljen.... a hitel nem arra van hogy elherdáld "csak úgy" címszó alatt!
legalábbis aki normális az nem így csinálja!
vagy neked iilyne simán mennek a dolgaid???
kitartok annál az álláspontomnál, hogy ha neked alkalmanként havi 30-40ezres mínuszaid vannak, akkor azon az ilyen átmeneti hitel sem segít, hacsak nincsenek olyan hónapjaid, amikor legalább 30-40ezres plusz van, mert csak akkor jössz egyenesbe. Ebbõl viszont csak egyszer kell azt a +40et eltenni, és máris feleslegessé válik a hitel.
Ja leírtam egyszer hogy Citibank??
Jajj jajj tyû, akkor a te nyitott 40 topicod fele reklám mert elõfordul benne terméknév.
tegyükfelhogy: 100 pénz a bevételed minden 10-én.
hónap végéig elfogy 80, marad 20
következõ hónap 9-ig be kell fizetned 25-t, ezért felveszel 5 kölcsönt.
10-én kapsz újra 100at, viszont ugyanannyi kiadással számolva következõ 9-ig 110-et kell fizetni, hiszen 105 az alap kiadásod, és van 5 kölcsönöd múlt hónapról. Ezért a 100 pénzed mellé kérsz 10 kölcsönt, amit a következõ hónapban visszafizetsz... ez az adósságspirál, amibõl nincs menekvés.
másik lehetõség, hogy a 100 bevételednek 100 (vagy kevesebb) kiadás van a másik oldalán, akkor viszont nem fogy el 10-ig, vagy ha igen, akkor egyszeri kölcsönre van szükséged, nem egy hitelkártyára.
Földhözvág hogy nincs net otthon mikor a munkámhoz kellene?
Lehet...
és akkor ez csak a "ráér még" címû fizetések az azonnalikról nem is beszéltem...
Ha én egy héttel csúszok pl a UPC befizetéssel, akkor a következõ havi számlámon +9Ft-ot számláznak ki késedelmi kamatként 😊
Földhözvág, tényleg...
Vagy melyik szolgáltató az, akinek ha 1-én jön a számla, te csak 10-én tudsz fizetni, akkor leállítja a szolgáltatást, vagy behajtókat küld rád? c...bank? 😄DD
Tehát leírom utoljára:
VAN pénzem kifizetni a számláimat csak elõfordulnak pár napos csúszások és ki nem számítható események mint az élet bármely területén bárhol.
Semmiféle hitel nem lesz mert 51 napon belül fogok visszafizetni addig pedig kamatmentes a cucc.
Ezek után meg szerintem hidd azt bátran, hogy fergetegesen leoltottál de akkor nem muszáj ebbe a topikba írni.
...és még hiszel a mesékben?
(figyeled Borg? legalább 2 reklámuser)