919
-
#879 Az Universal összeállítása Paul Walkerről.
-
#878 nem mentette le valaki a vidót, mert nincs már fent :S
-
#877 és tényleg basszameg...azért ez így kibaszott hátborzongató,és még azt mondják hogy nem a sors a legjobb rendező,hát dehogynem... -
#876 A dialógus se semmi. Pearce: Ígérd meg Brian, nem lesz több temetés. Brian:- Csak még egy.
-
#875 Dominic Toretto Han temetésén,aztán meg Vin Diesel már a való életben a legjobb barátjáén... -
Csaba007 #874 Jelenet a 7.részből,nem kicsit szomorú most már ez a jelenet. -
#873 Leállították a forgatást határozatlan időre, így a premier is több hónapot csúszhat. -
janihunk #872 Az utolsó mondattal maximálisan egyetértek. -
Libazsír #871 Na akkor most már jöhetne valami színész is, ha már a senki eltűnt a képből! -
#870 Szerintem Brian nem hal meg a filmben, most született gyerekük, már egy ideje a visszavonulást tervezték, így el lehet varrni ezt a szálat. Kétlem, hogy ő is meghalna Vince és Han után, az sok lenne a sorozatnak. Pár hete még Walker 10 részes tervekről beszélt egy interjúban, de remélem hogy ezzel lezárják a franchise-t, eléggé beárnyékolja ez a szomorú dolog a sorozatot, nélküle már nem lenne ugyanaz, főleg azzal a tudattal, hogy ő valóban elhunyt :S
Viszont ez hatalmas marketinget jelent az új résznek, megkockáztatom, hogy a legnagyobb bevételű rész lesz. -
xido #869 ebbe a sorozatba sajnos illik is a dráma,ami attól erősebb,hogy egy résszel korábban született gyereke ugye..lesz egy löket a bosszúra a csapatnak.. -
piamania #868 Én megnéznék egyet.Merre találni olyat? -
#867 Nagy kedvencem volt NYUGODJÉK BÉKÉBEN -
#866 van takaró nélküli kép is, de nem érdemes megnézni :( -
Neoncsoves #865 Hát baszki, ülhettek volna bármilyen autóban...
-
#864 a filmes temetésén hitelesen fognak sírni a színészek :( -
#863 inkább legyen így,és maradjon meg ez a szerep,ez a karakter örökre Paul Walkernek,ő és Vin Diesel vitték sikerre ezt a sorozatot,ennyi kijár Walkernek -
G_ArchAngel #862 Beleteszik es kasszasiker... :/ -
#861 Vajon át írják a forgatókönyvet az új részben,és beleteszik hogy meghal Brian,vagy egy másik színész fogja alakítani Briant? -
#860 Basszus, most olvastam, nagyon durva... RIP -
piamania #859 Isten nyugosztalja! -
BlackWolf #858 :/ a sors iróniája -
#857 Dwayne Johnson shares images from Fast & Furious 7. Plus news on Fast 8
Paul Walker:
"Well, the studio supposedly wants 8, 9 and 10. I’ll be 50. Even if 7 were to [tank], there’s at least an 8. That’s a guarantee. The thing that’s pretty crazy is that neither Vin nor I were going back to do the third one. They were going to do a direct-to-video 4. They were going to dispose it and be done with it. But then, Vin was like, “No, I’ll come in for a cameo,” because it wasn’t testing well. He wanted to set up the fourth one and the studio went for it, and we got a second life. It was supposed to be done already." -
#856 Lucas Black visszatér, valamint Djimon Hounsou is szerepet kap. -
#855 Tony Jaa és Kurt Russel is szerepet kap az új részben. -
#854 A horrorra/thrillerre szakosodott James Wan rendezi a 7. részt? Fasza. Mi lesz ebből? Valami kibaszott sötét hangulatú japán bosszúfilm? -
#853 -
#852 aha az oké, de át átvágják a rendőrséget a végén.... :D -
#851 Úgy lett újra rendőr, hogy az FBI keresi meg a 2. részben, hogy tisztázzák, ha segít elkapni Verone-t. -
#850 4-5-6 mindenképp egymást követi, szépen egymásra épül a cselekmény.
1-2 szintén egymást követi (egyben elengedi Torettot, ezért rúgják ki a rendőrségtől és ezt mondja el majd Roman-nak.
Hiány van a 2 és a 4 között, nem tudni hogy lett újra rendőr Brian, mi lett a pénzelt amit a 2 végén lenyúltak. Ide még lehetne berakni egy részt. Bár nem hiszem, mert akkor a jelenlegi szereplő gárdát nem tudnák bele tenni, és a mostani felállást ha követik akkor könyvelt a siker...
A toky drift van jelenleg a végén ez egyértelmű, viszont látszik hogy "kár érte" mert most meg nem lehet vele mit kezdeni hogy értelmesen alakuljon a történet...
Ez a tokyoi jelenet...
Eredeti jelenetből két kép.
A felső kép a korábbi, nem látszik rajta Jason Statham...
A második képen pedig látszik hogy akkor horgásszák ki a merci utasát...
elég gagyi igy -
Susarc #849 Oooo:D
akkor jól összekeveredett a sorrend:P) -
#848 láttad a csajt a Tokyo Drift-ben ? :D -
Susarc #847 rég láttam már a korábbi részeket..miért lehetett sejteni,hogy Han barátnője megfog halni?? -
#846 De Tokióban hal meg, tehát addig nem mehetett ki, amíg szerepelt valamelyikben :) -
#845 nem emlékszem már pontosan a régebbi részekre, de a 6.ban japán jellegű helyen volt, talán az 5. ben is :D -
xido #844 valahol a 4.rész sorrendbe rakásával bajban vagyok,hiszen abban Han csak az első 10 percben szerepel és ott mondja,hogy most átmegy Tokyóba..aztán megint itt van az 5-6-ban :) -
#843 jáá, akkor helyes a sorrend :D -
#842 én kiadás szerint írtam :D -
#841 1-2-4-5-6-3, nem? :) Nem lehet az 5. az utolsó, mert abban még él Han, és az a 6. előtt játszódik közvetlenül. -
#840 én se azt írtam hogy a drifttel lenne gond, csak így jelenleg a sorrend 1 - 2 - 6 - 3 - 4 - 5