919
-
#839 Drifttel semmi gond nem volt, a legnagyobb hibája, hogy egy tipikus, idétlen high school sémára építették a sztoriját. -
#838 a 3. résznek két hibája van, az egyik hogy igaz hogy akkor vált hirtelen népszerűvé a drift és megkellet lovagolni a hullámot.. de így teljesen logikátlan lett a sorrend :D
a második hogy megölték a legjobb karaktert.... :( -
xido #837 csóri 3.részt olyan népszerű lett szapulni,mint a Predator 2-t..ha nincs(enek) benne a kezdő főszereplő(k),akkor már nudli a folytatás? -
#836 Kíváncsi leszek, hogy visszahozzák-e a TD karaktereit a 7. részben. Tuti benne lesz a verseny Seannal, kérdés hogy ő is szerepet kap-e. Kár, hogy Lin kiszáll a rendezésből, elég necces lesz nélküle folytatni azt a sztorit, amit ő talált ki. -
#835 Koszi.ebbol latszik hogy csak egyszer lattam.A legrosszabb resz volt. -
#834 -
#833 De Hant, nem a kis Jakuza ölte meg a Tokyo Driftben? -
Bullitt #832 Én leginkább az autópályás jelenet végén nyerítettem... :D
De eskü amikor (BIG SPOILER)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Statham kiszállt a Merciből, majdnem sikítottunk a moziban, mint valami fangirlök -
#831 naja, összességében nem volt rossz, sőt.. sokkal jobb mint vártam, de a repülős jelenetet végigröhögtem annyira gagyi volt :D
voltak jó poénok benne, de kár a logikátlan időrendi sorrendért (Tokyo Drift), a film elején már várható volt hogy mi lesz Han barátnőjével.. :(
viszont továbbra is Han és Tej a két kedvenc karakterem :D -
Bullitt #830 Hát igen... :D
De azért jó volt. Csak nagyon nem kell komolyan venni.
Az utolsó 5 másodperc meg epic, engem már azzal a jelenettel megvettek a következő 5-re is kb. :D -
#829 -
xido #828 ide rakom be,mert szerencsére nincs topikja,viszont szégyen gyalázat:)
-
#827 Jövőhét csütörtöktől. -
#826 Tud valaki valamit, hogy mikor lesz a mozikban? -
#825 -
#824 Behind-the-scenes on Fast & Furious 6
-
#823 Kijött az extended is
-
Bullitt #822 Kicsit megint elborult az agyuk. De tetszik amit látok -
janihunk #821 Trailer:
-
#820 nagyon jóféle lesz -
Interstate 95 #819 -
Interstate 95 #818 Most volt a trailer a FOX -on, háth ez nagyon komoly lesz ! -
#817 Friss ropogós teaser poszter Vincent bácsitól. Nem sokára jön a trailer is.
-
#816 Megint veszít :D -
#815 egy biztos, Tenerife tavaly év végén Fast 6 forgatáson:
Fast 5 vége :D
-
#814 Pedig mindenképpen lesz, mert a mostani sztori 2 részre épül :D -
Bullitt #813 Lehet már a Universal is azt akarja, hogy bukjon a film és ne kelljen még egy részt csinálni. :D -
#812 Amúgy semmi posztert nem dobtak még ki, pedig az előbb szokott lenni, mint trailer. És hát lassan már idő van. -
#811 Ez lesz az ezüst Nissanból? :)
Trailer premier egyébként Super Bowl alatt, az asszem 2-3 hét. -
#810 állítólag Brájen új járgánya :D
-
#809 Ez még F5, nem? -
#808 -
#806 zsiiiiiiiiiir -
#802 Harművész akciósztár a Halálos Iramban 6 egyik rosszfiúja -
kicsinyisztor #801 -
#800 Akkor egy csajbunyó nem kizárt, szeressük :) -
#798 Én csak Luke Evansről olvastam, mint főgonosz, ez már biztos. Gondolom akkor Rihanna lesz a csaja, bár számomra ez mellékes, a női karaktereknél nem a színészi adottságokkal kezdik a szűrést :D -
kicsinyisztor #797 azt olvastam h Rihanna fogja játszani a negatív főhősnőt :P nem tudom sírjak vagy nevessek :) -
#796 hivatalos: 2 részre osztják a következő rész sztoriját, így egyszerre készül el a 6-7. rész.
remélem ehhez mérten nem valami elcsépelt szart fognak 2 részen keresztül húzni. -
Csaba007 #795 Nincs ez későn,a 4 hónap általában megszokott lenni.