919
-
#514 és hogy magyarázta volna ki magát? hát főnöz az volt, hogy az a nagy benga állat Dom kimozdult/törött vállal leütött és elvitte a Supram?:) -
Bullitt #513 Vagy 20adjára írom, hogy ez a film számít a 2. résznek. Amit 2003-ban csináltak, 2f2f néven, az nem az igazi folytatás a 4. rész készítői szerint, azaz amit ott látsz, az meg sem történt, tulajdonképp "csak" egy spin-off mostmár. Brian meg simán visszamehetett, ki tudta magát magyarázni. Ennyi. -
toretto r34 #512 Azért sikerült jól összekavarni a filmeket, amugy szerintem annyira nemgáz, csak mondjuk Brian hogy lehet FBI-os mikor ő lépett le a rendőrségtöl ugye látjuk az első rész végén egy 2-3 perces videóban, miután üldözik, meg blabla. Majd ezután a 2.ikrész végén szereznek pénzt Rommal, és azt beszélik nyitnak egy mühelyt. Na mindegy jól összevan kavarva a film, de azért nézhető. -
#511 a filmet? naná! nyilt trackereken fenn kb 1000 belőle... -
csaba4444 #510 angolul le lehet szedni valahonnét?
-
#509 nekem is :P -
csaba4444 #508 amint kiadják már meg is lessz max pár napok csúszik -
#507 ne aggódj őszre már biztos meg lesz neked is -
#506 dvd pár hónap, szinkron majd ha lesz dvd -
csaba4444 #505 könnyen hátha vhol írják gondolom sokmindenkit érdekel -
#504 nem flegmázni akartam, de egy frissen kijött filmnél h kérdezhetsz ilyet??? -
nyisztorobi #503 senki nem tud semit a szinkronrol? ugy emlékszem hogy 9 edikérol volt szo, de még nem kaptam azota meg magyarul sehol...:P -
csaba4444 #502 valami ér telmesebbet írjatok (láccik h estevan) -
Szabi1991 #501 -.-" -
#500 -.- -
csaba4444 #499 nagykanizsa -
Szabi1991 #498 mér ? a holdon laksz ? :DDD -
csaba4444 #497 ha állod az utiköltséget akk szívesen megyek nem kell könyörögni -
#496 -
#495 -
#494 persze! ha elmész egy moziba ott ajándékba kapsz egy dvd-t, sőt kezet foghatsz Vin Diesellel, de ha szerencsés vagy te az 5. részt is megnézheted!-.- -
#493 Most nézem, hogy kijött az első rész angol DTS hanggal, picsába, most vehetem meg :) mondjuk csak 2k -
csaba4444 #492 valaki tudja hogy mikor adják ki a filmet DVD-n? -
#491 nekem még mindig az tetszik a legjobban! :D Tyrese-nek hatalmas szövegeket írtak bele, és rohadt nagy soundtrack-jei voltak :D -
ZsirosKenyer #490 egész egyszerűen streetracing...
ennyi :D
-
nyisztorobi #489 valojábban még nem halottam arrol a stilusrol...a NFS UDERGROUND 2 ben street x volt a neve...de nem tudom hogy az mit takar...ha valaki tudja a nevét pontosan az irja meg...elore is koszi
-
#488 a 2F2F mit is képviselt? kanyarodós dragot? -
nyisztorobi #487 egyetértek...mondjuk drag nem is volt benne...szerintem...de mindegyik rész egy más stilus képvisel talán ezért is tud a ,,toppon,, lenni :D -
#486 Most értem haza a moziból, jó volta film, de keveseltem a dragot és az autós jeleneteket. -
#485 A tanulmányaim hatásának hátránya/előnye, hogy a számokra támaszkodom általában és egy ember véleménye nem mérvadó számomra, főleg úgy hogy tudom a sajátomat. Nem értem milyen filmek alapján írta ezt a kritikát az illető...péládul Elitalakulat, Esőember???
Fast and Furious sorozat lényege a kocsik, zene, nők, gengszterek, akció és ezeket tartalmazta ez a film is. Kikapcsolódás a lényeg, nem kell minden filmnek megérintenie, megbotránkoztatnia...néhány film szórakoztatás céljából készül, fogadjuk kérem el.
...amúgy meg Hipervándor? Mi köze ennek a filmnek/stílusnak ehhez? -
#484 nem értem, akinek az első 2(esetleg 3) nem tetszett, az mért ettől várja a csodát??? a sztorin kivül nem sokat változott ennek sem a lényege, de nekem simán bejön, mert én imádom az összes részt! -
#483 Szerintem meg pont,hogy a zenék voltak benne faszák:D De én is kb 10-ből 8-at adnék rá. -
#482 filmbuzi.hu kritika -
Petike125 #481 Nagyon köszönöm! :) -
Szabi1991 #480 -
Petike125 #479 Mi az a muzsika ami 45:55-től megy? (STG release)
Az a rész van, amikor berontanak a kommandósok a szőke kis buzigyerekhez, elviszik, és a következő kép egy buli. Az a pittyegős zene ami szól, nagyon kéne. -
#478 Ladát és Trabit bele! -
#477 Szerintem jó film, jó hogy nem olyan mint az előzőek. Ha lesz folytatás remélem Justin Lin rendezi, jó munkát végzett ezen és a 3. részen is.
Amúgy minden Palace-nak ugyanolyan felszereltségűnek kell lennie, tudjátok, 'know how'...bár Magyarországon élünk, itt minden hamis.
Még átnéztem a feliratom még 1x, itt van, immár semmi hiba nélkül
http://rapidshare.com/files/219408382/opt-faf2009-xvid.srt.html -
savoo #476 Minőségi kamerás? LOL :D -
savoo #475 Megnézted hoki minőségben, biztos frankó élmény volt.. :P