919
bannerkep
  • Ryder7
    és hogy magyarázta volna ki magát? hát főnöz az volt, hogy az a nagy benga állat Dom kimozdult/törött vállal leütött és elvitte a Supram?:)
  • Bullitt
    Vagy 20adjára írom, hogy ez a film számít a 2. résznek. Amit 2003-ban csináltak, 2f2f néven, az nem az igazi folytatás a 4. rész készítői szerint, azaz amit ott látsz, az meg sem történt, tulajdonképp "csak" egy spin-off mostmár. Brian meg simán visszamehetett, ki tudta magát magyarázni. Ennyi.
  • toretto r34
    Azért sikerült jól összekavarni a filmeket, amugy szerintem annyira nemgáz, csak mondjuk Brian hogy lehet FBI-os mikor ő lépett le a rendőrségtöl ugye látjuk az első rész végén egy 2-3 perces videóban, miután üldözik, meg blabla. Majd ezután a 2.ikrész végén szereznek pénzt Rommal, és azt beszélik nyitnak egy mühelyt. Na mindegy jól összevan kavarva a film, de azért nézhető.
  • Tyler1
    a filmet? naná! nyilt trackereken fenn kb 1000 belőle...
  • csaba4444
    angolul le lehet szedni valahonnét?
  • Tyler1
    nekem is :P
  • csaba4444
    amint kiadják már meg is lessz max pár napok csúszik
  • Tyler1
    ne aggódj őszre már biztos meg lesz neked is
  • Met
    dvd pár hónap, szinkron majd ha lesz dvd
  • csaba4444
    könnyen hátha vhol írják gondolom sokmindenkit érdekel
  • Tyler1
    nem flegmázni akartam, de egy frissen kijött filmnél h kérdezhetsz ilyet???
  • nyisztorobi
    senki nem tud semit a szinkronrol? ugy emlékszem hogy 9 edikérol volt szo, de még nem kaptam azota meg magyarul sehol...:P
  • csaba4444
    valami ér telmesebbet írjatok (láccik h estevan)
  • Szabi1991
    -.-"
  • bertino
    -.-
  • csaba4444
    nagykanizsa
  • Szabi1991
    mér ? a holdon laksz ? :DDD
  • csaba4444
    ha állod az utiköltséget akk szívesen megyek nem kell könyörögni
  • Tyler1
  • Joker Brand
  • Tyler1
    persze! ha elmész egy moziba ott ajándékba kapsz egy dvd-t, sőt kezet foghatsz Vin Diesellel, de ha szerencsés vagy te az 5. részt is megnézheted!-.-
  • Met
    Most nézem, hogy kijött az első rész angol DTS hanggal, picsába, most vehetem meg :) mondjuk csak 2k
  • csaba4444
    valaki tudja hogy mikor adják ki a filmet DVD-n?
  • Tyler1
    nekem még mindig az tetszik a legjobban! :D Tyrese-nek hatalmas szövegeket írtak bele, és rohadt nagy soundtrack-jei voltak :D
  • ZsirosKenyer
    egész egyszerűen streetracing...
    ennyi :D
  • nyisztorobi
    valojábban még nem halottam arrol a stilusrol...a NFS UDERGROUND 2 ben street x volt a neve...de nem tudom hogy az mit takar...ha valaki tudja a nevét pontosan az irja meg...elore is koszi
  • Ryder7
    a 2F2F mit is képviselt? kanyarodós dragot?
  • nyisztorobi
    egyetértek...mondjuk drag nem is volt benne...szerintem...de mindegyik rész egy más stilus képvisel talán ezért is tud a ,,toppon,, lenni :D
  • Prince of Máté
    Most értem haza a moziból, jó volta film, de keveseltem a dragot és az autós jeleneteket.
  • gabe paul logan
    A tanulmányaim hatásának hátránya/előnye, hogy a számokra támaszkodom általában és egy ember véleménye nem mérvadó számomra, főleg úgy hogy tudom a sajátomat. Nem értem milyen filmek alapján írta ezt a kritikát az illető...péládul Elitalakulat, Esőember???

Fast and Furious sorozat lényege a kocsik, zene, nők, gengszterek, akció és ezeket tartalmazta ez a film is. Kikapcsolódás a lényeg, nem kell minden filmnek megérintenie, megbotránkoztatnia...néhány film szórakoztatás céljából készül, fogadjuk kérem el.

...amúgy meg Hipervándor? Mi köze ennek a filmnek/stílusnak ehhez?
  • Tyler1
    nem értem, akinek az első 2(esetleg 3) nem tetszett, az mért ettől várja a csodát??? a sztorin kivül nem sokat változott ennek sem a lényege, de nekem simán bejön, mert én imádom az összes részt!
  • Willi Betz
    Szerintem meg pont,hogy a zenék voltak benne faszák:D De én is kb 10-ből 8-at adnék rá.
  • DJ Skyline
    filmbuzi.hu kritika
  • Petike125
    Nagyon köszönöm! :)
  • Szabi1991
  • Petike125
    Mi az a muzsika ami 45:55-től megy? (STG release)

Az a rész van, amikor berontanak a kommandósok a szőke kis buzigyerekhez, elviszik, és a következő kép egy buli. Az a pittyegős zene ami szól, nagyon kéne.
  • broman191
    Ladát és Trabit bele!
  • gabe paul logan
    Szerintem jó film, jó hogy nem olyan mint az előzőek. Ha lesz folytatás remélem Justin Lin rendezi, jó munkát végzett ezen és a 3. részen is.
    Amúgy minden Palace-nak ugyanolyan felszereltségűnek kell lennie, tudjátok, 'know how'...bár Magyarországon élünk, itt minden hamis.

Még átnéztem a feliratom még 1x, itt van, immár semmi hiba nélkül
    http://rapidshare.com/files/219408382/opt-faf2009-xvid.srt.html
  • savoo
    Minőségi kamerás? LOL :D
  • savoo
    Megnézted hoki minőségben, biztos frankó élmény volt.. :P