919
-
#594 Ja, hogy az a verda egy subaru volt...azt hittem egy megane például...vagy focus. -
Szabi1991 #593 :) -
#592 hát akk beraktam h el ne felejtsétek :D:D:D:D -
Szabi1991 #591 úgy fél éve volt már ez a kép :DDD -
#590 -
csaba4444 #589 egész jó kis téma lett a filmből
grat mindenkinek aki bennevolt -
Bullitt #588 Akinek nem esett le: a szólásszabadságról van szó.... -
#587 Micsoda magas röptű viták alakultak itt ki. -
#586 ezt a részt megkeresem az alkotmányban XD -
csaba4444 #585 jólvan ügyesvagy
ütögesd meg a vállad és mond azt h "ügyesvoltál" -
#584 megaszontad -
Bullitt #583 Mivel ez egy fórum, bárki írhat bármit, ez alkotmányos jogunk. Ha videókat akarsz nézni, ott a youtube... -
#582 a nyaklánc robbanássálló:D am meg a nyakláncokat általában sorozatban gyártyák szal nem nehéz szerezni egyet. -
RYO21 #581 Az hogy még a nyaklánc is ugyanaz benne. Amin egy kereszt van. -
#580 igen, hát az érdekes lett, szerzett valahonnan egyett, most mi ebbe az olyan nagy dolog? -
#579 Vettek másikat.XD -
RYO21 #578 Nem arra gondoltam, hanem arra h. a film végén Brian azt a felrobbant R/T-t hajtja. -
csaba4444 #577 bármit
de sokan csak hülyeséget írnak csak vmi videót v vmit tegyetek fel mert semmi más nincs csak az amit írtok -
#576 Elég sok dolog nem valós, de így szeretjük.
Már aki:). Én igen. -
#575 azt hogy a shotguntól vagy 3-at prödül a kocsi? árkád fizika:D -
#574 mégis mit tegyünk fel? állj már le ember. -
RYO21 #573 találtam valamit a filmben amit nagyon elbasztak... -
csaba4444 #572 és mi lenne ha azért tennétek fel valami újat? -
bcrics #571 Ezt a filmet bizony kurvajól megcsinálták...rohadtul tetszett hogy sötét tónusú a film,a batman dark night-ra emlékeztetett:).
tetszett. -
csaba4444 #570 mivan meghaltatok?
tömeges kipusztulás??
heee?heee? -
csaba4444 #569 én nem bontogatom. ahhoz túl fáradt vok
de ő tudja h az e engem nem érdekel de akk engem hagyjon békén
-
#568 -
#567 -
#566 feltod a nyisztorobi nicknevet úgy bontani, hogy egy értelmes lány név jöjjön ki belőle? mer én nem. am most ahogy mondod, nagyon enyhén tényleg úgy hangozott. -
csaba4444 #565 ugye te csajvagy mert ha nem akk egy ici picit buzisan hangzott
nem akarok bunkó lennni de ez az igazság
-
#564 igen a Babylon A.D. forgatására kicsit rágyúrtak mert az utobbi időben leeresztett...
de sztem semmi gond vele :) hogy nézne ki 80 kilósan?? XD -
nyisztorobi #563 az biztos paul semit se :)) -
#562 igen, Diesel tényleg sokat változott, kicsit szélesebb lett, de pl Paul kb semmit se változott a haján kivül. -
nyisztorobi #561 arra hogy a szereplok sokat nem változnak az eppen ebben a formában nem igaz, mert nézmeg vin diselt az elso részben és a 4 ben(2) sokat változott...a mostaniban akkora háta van hogy alig fér a kamerába...oszinte legyek igy egy picsit csunya, nem mondom hogy nem formás, de nem szeretem azokat az embereket ameikek akkorák mind egy ház...és napjainkban v. disel nagyon azon a határon van... -
#560 sztem pont ez lesz az 5. résszel -
RYO21 #559 Most néztem meg a második trailert hd-ben. Olyan szép a kamerás vezrióhoz képest, hogy már szinte rosz nézni. -
Bullitt #558 SG cikkjeinek meg nem nagyon van sok hitelessége...Az esetek nagy részében legalábbis légből kapott pletykákat állítanak be igazságnak.
És 7 rész már egyáltalán nem lenne jó, már a mostani is elég lenne bőven. A gond ott van, hogy rókabőröznek, addig húzzák róla, ameddig van mit. Előbb utóbb lesz egy rész, ami hatalmasabbnál is nagyobbat bukik és akkor sokkal fájdalmasabb lesz eltűrni, hogy a sorozat kifújt, mintha egy értelmes lezárása lenne. Számtalan példa volt már ilyenre. -
#557 jaja. 7-ből ár lement 4, szóval már nincs olyan sok. kb még egy negyed napnyi FNF... -
csaba4444 #556 basszátok meg 7 részről volt szó
vhol olvastam is róla ha jólemléxem akkor itt az sg-n vhol -
#555 jó majd előkotorászom a CD-t valahonnan.