Culpa Innata
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Egyébként kb 10 perc nyomogatás után összejött nekem, én sem láttam benne logikát, csak próbálgattam, a variációkat.
[merlinw.org]
- Nézz be az alsó panelba és klikk a biztosítékra.
ezt megcsináltam, és a többivel akkor nem kell csinálnom semmit?😊) Mert azokkal szórakoztam. Tehát csak az "A"-val foglalkozzam?
- Nézz be a felsõ panelba
- Érd el, hogy a jobb felsõ "A" szekció legyen mind piros, miközben az alsó kapcsolókat lekapcsolgatod (pirosra)
- Lépj ki a panelból. (áram kimegy)
- Nézz be az alsó panelba és klikk a biztosítékra.
- Nézz be megint a felsõbe, és kapcsold az A szekció alsó 3 pöckét zöldre (amit az elsõ pontban lekapcsoltál)
- Kilép és elvileg jó lesz.
[merlinw.org]
Azóta sem sikerül amirõl beszéltünk a biztosíték bekapcsolását illetõen, már nem tudok több variációt nagyon sokat csináltam.
A leírásban nem találom, hogy melyiket kell bekapcsolni sorrendben.
Kérlek segíts legalább priviben.<#wink>#wink>
2. Te nagyon el vagy tévedve az USA árak tekintetében. Ha sikerülne Ebayrõl rendelned 5 + 3 dollárért, az összes példányt megveszem tõled ennyi pénzért. <#eplus2>#eplus2>
3. Miért ne adhatnám el valakinek ezen a fóromun, itt legalább gyorsan rábukkan bárki, akinek szüksége van a játékra.
4. Az hogy használt, szinte semmit nem von le az értékébõl; ráadásul M.o.-n nem kapható
email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763
Kiadótól szállítással ~5000Ft. Ebay-en a legdrágább ~4500Ft. A kibontott egyszer használt pédány 3, azaz három dollár + 5 szállítás, azaz ~1500Ft.
Apróneten seftelj ne itt.
[merlinw.org]
email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763
jujj, de ügyes vagyok <#vigyor>#vigyor> Nagyon jó taktikával csináltam és bejött jó lett de örülök😊)
Már nem kell segítség most😄
De próbálgatom, hátha véletlenül beletrafálok😄
Néztem a listát, hogy kivel beszélgettem már, és próbálom azokból kiválogatni az arcot, annyit tudnál segíteni, hogy abból a listából való valakit kell kihoznom a fantomképen?
Tudnál valahogy segíteni? Egy nevet, hogy kit kell.
Esetleg priviben küldhetnéd, hogy ne adjuk meg a megoldást itt, nagyon megköszönném.😊
[merlinw.org]
Csak több idõbe tellett de nem számít szeretem a kalandjátékokat <#smile>#smile>
Ebben az tetszik a legjobban, hogy vannak magyar hivatkozások, Pécs, Dunaujváros, Budapest. Csak hát szegény angol szinkronszinészeknek nehezére esik kiejteni õket: Peks, Dunajvars
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
KOTOR-hoz pedig semmiben sem hasonlít😊
[merlinw.org]
.... nemtom, kotor2 akkor is picit hasonló.... ott is mászkálsz pl, meg ezt-azt meg kell oldani.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Amúgy olyasmi a felépítése én úgy vélem, mint a kotor2-é.
Ha lesz magyarosítás, természetesen végig tolom.
[merlinw.org]
Folyamatos spekulációk, hazugságok, kihallgatások, némi misztikum, változatos, stílus, klassz karakterek, kellemes zene, jó karakterhangok.
Bûnügyi, misztikus magánéleti szálak, szex, tipikus nõi témázgatások esténként a kávézóban, minden ami kell egy krimihez.
Ha a fejlesztõ Strategy First lement volna teszkóba Dreamfall engine-ért 11-est adnék neki 10-es skálán, de a csúnyácska grafika miatt csak 10-es jár neki😊 Egyébként miután belemelegedett a játékos az igen komplex történeti szálba, nem is figyel a pixelekre.
Középszintû angoltudás nélkül nem érdemes belevágni.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Köszi!
\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"
Bíztató...
Nem élnék ilyen jövõben szívesen<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>.
Amúgy a géjm jó!<#eljen>#eljen><#hawaii>#hawaii>
A leírás alapján, szal thanks a leírást!<#eljen>#eljen><#wave>#wave>
Ígéretes játéknak tûnik, márcsak a történetválasztás miatt is.
gamertag: kenobita
gamertag: kenobita
"Néhány fõbb jellemzõ:
- Eredeti, összetett sztori, részletes elõzménnyel egy teljesen
megvalósított játéktérben
- Harmadik személyben íródott sztori
- 3D-s karakterek és környezet dinamikus kameramozgással megvalósítva
- Felhasználóbarát irányítás
- Több, mint 50 interaktív karakter, melyeken a "Momentum-patented 3D"
arcmozgás animációt alkalmazták
- Több, mint 40 egyedi helyszín"
Mellesleg már kijött a letölthetõ verzió...