40
Egy újabb kalandjáték
  • bogyoka
    elküldtem, remélem jól csináltam fogalmam sincs:DD
  • bogyoka
    elküldöm szerintem:D
  • MerlinW
    Elvileg. Leírást fordítottam, én már nem emlékszem. Ezért mondtam, ha nem jön össze, akkor feltelepítem és megnézem magam.

Egyébként kb 10 perc nyomogatás után összejött nekem, én sem láttam benne logikát, csak próbálgattam, a variációkat.
  • bogyoka
    Köszönöm szépen:)

- Nézz be az alsó panelba és klikk a biztosítékra.

ezt megcsináltam, és a többivel akkor nem kell csinálnom semmit?:)) Mert azokkal szórakoztam. Tehát csak az "A"-val foglalkozzam?
  • MerlinW
    Bocs, nem volt időm. Most fordítok egyet, ha nem jó szólj, küld el a mentésedet és megnézem magam.

- Nézz be a felső panelba
    - Érd el, hogy a jobb felső "A" szekció legyen mind piros, miközben az alsó kapcsolókat lekapcsolgatod (pirosra)
    - Lépj ki a panelból. (áram kimegy)
    - Nézz be az alsó panelba és klikk a biztosítékra.
    - Nézz be megint a felsőbe, és kapcsold az A szekció alsó 3 pöckét zöldre (amit az első pontban lekapcsoltál)
    - Kilép és elvileg jó lesz.
  • bogyoka
    Drága Merlin elfeledkeztél rólam?:(

Azóta sem sikerül amiről beszéltünk a biztosíték bekapcsolását illetően, már nem tudok több variációt nagyon sokat csináltam.

A leírásban nem találom, hogy melyiket kell bekapcsolni sorrendben.
    Kérlek segíts legalább priviben.
  • sanyi150
    1. Nem mindenki tud Ebayről rendelni
    2. Te nagyon el vagy tévedve az USA árak tekintetében. Ha sikerülne Ebayről rendelned 5 + 3 dollárért, az összes példányt megveszem tőled ennyi pénzért.
    3. Miért ne adhatnám el valakinek ezen a fóromun, itt legalább gyorsan rábukkan bárki, akinek szüksége van a játékra.
    4. Az hogy használt, szinte semmit nem von le az értékéből; ráadásul M.o.-n nem kapható
  • MerlinW
    Ne hülyéskedj.
    Kiadótól szállítással ~5000Ft. Ebay-en a legdrágább ~4500Ft. A kibontott egyszer használt pédány 3, azaz három dollár + 5 szállítás, azaz ~1500Ft.
    Apróneten seftelj ne itt.
  • sanyi150
    Frissen bontott, külfödről rendelt Culpa Innata játék eladó (7 500 HUF). Magyarországon nem kapható. [email protected]
  • MerlinW
  • bogyoka
    STORNÓÓÓ Sikerült eltaláltam a pofát

jujj, de ügyes vagyok Nagyon jó taktikával csináltam és bejött jó lett de örülök:))

Már nem kell segítség most:D

• bogyoka
    Ez a bökkenő sajnos, hogy nem tudom mikor mit mond, mert már mondott más szavakat, és nem tudok angolul. Akkor itt megvagyok lőve

De próbálgatom, hátha véletlenül beletrafálok:D

Néztem a listát, hogy kivel beszélgettem már, és próbálom azokból kiválogatni az arcot, annyit tudnál segíteni, hogy abból a listából való valakit kell kihoznom a fantomképen?

Tudnál valahogy segíteni? Egy nevet, hogy kit kell.
    Esetleg priviben küldhetnéd, hogy ne adjuk meg a megoldást itt, nagyon megköszönném.:)
  • MerlinW
    Abban sok logika nincsen, próbálgatni kell, mondjuk nem árt ha érted amit a csaj mond. (nem is hasonlít, hasonló, majdnem, stb)
  • bogyoka
    Csak most a fantomképpel bajlódom kicsit:))
  • bogyoka
    hehe, én megcsináltam, nem volt nehéz rájönni, pedig nem tudok angolul, de logikailag is lehet követni, és a párbeszédekből nagyjából értem az angolt, hiszen a Syberia 1-2-őt lejátszottam leírás nélkül.:))

Csak több időbe tellett de nem számít szeretem a kalandjátékokat
  • karnokd
    Szerintem nem rossz játék (most épp kaladjátékban utazo: Syberia 1-2, Longest Journey 1-2)
    Ebben az tetszik a legjobban, hogy vannak magyar hivatkozások, Pécs, Dunaujváros, Budapest. Csak hát szegény angol szinkronszinészeknek nehezére esik kiejteni őket: Peks, Dunajvars
  • Dexantreal
    Sztem, akkor is hasonlít1picit :P.
  • MerlinW
    Ez a játék kizárólag angolosoknak értékes. Miután hardcore nyomozás a lényege, nem árt ha értjük a szöveget:) Ha nem érted mit mondanak, eladnak a gyanusítottak félpénzért:) Magyarítás szerintem kizárt hogy lesz. Rétegjáték, rengeteg szöveggel.

KOTOR-hoz pedig semmiben sem hasonlít:)
  • Dexantreal
    Hehh, aki tud angolul :P...
    .... nemtom, kotor2 akkor is picit hasonló.... ott is mászkálsz pl, meg ezt-azt meg kell oldani.
  • csgj
    Mármint a nyelvi felépítése, vagy a játékmenete hasonló? Mert játékmenetre totálisan más... :D Ez point&click kalandjáték, a kotor2 meg rpg. Én amúgy egész jól értettem benne az angolt. Mondjuk én sokat is tanulom, már 11 éve :D
  • Dexantreal
    kurva nehéz angolja van, nekem csak egy mezei kezdő angolom van, vagy, hogy mondjam és nem nagyon vágom mit hablatyolnak.... szal sztem uninstall :S.
    Amúgy olyasmi a felépítése én úgy vélem, mint a kotor2-é.
    Ha lesz magyarosítás, természetesen végig tolom.
  • arrangacha
    koszike
  • MerlinW
    Leírás nélkül. Ki kell rakni a Thing shop-ban levő szobában található rubik kockát. Megoldása után megtalálod a kockában a széf kombinációját.
  • arrangacha
    Hello MerlinW.Vegigjatszassal vagy anlekul jatszottad vegig? A kep mogotti szef kinyitasat leirnad?
  • MerlinW
    Végigjátszottam, lehet kérdezni:) Ez egy a nem szép, viszont zseniális játékok közül. Dreamfall óta nem ragadott meg ennyire kaland. Kb 12 óra játékidő. Alapjaiban kb. a Pusztító c. film + Colombo párosítása. A nem olyan távoli jövőben egyesülnek az államok (World Union), nincs bűnözés, szép az élet, de egyszer csak egy emigrált orosz tudóst megölnek. Hősnőnket állítják az ügyre, akivel halott barátunk 20-25 fős ismerettségi körét végigkérdezve próbáljuk kideríteni ki is volt a tettes, és miért.

Folyamatos spekulációk, hazugságok, kihallgatások, némi misztikum, változatos, stílus, klassz karakterek, kellemes zene, jó karakterhangok.

Bűnügyi, misztikus magánéleti szálak, szex, tipikus női témázgatások esténként a kávézóban, minden ami kell egy krimihez.

Ha a fejlesztő Strategy First lement volna teszkóba Dreamfall engine-ért 11-est adnék neki 10-es skálán, de a csúnyácska grafika miatt csak 10-es jár neki:) Egyébként miután belemelegedett a játékos az igen komplex történeti szálba, nem is figyel a pixelekre.

Középszintű angoltudás nélkül nem érdemes belevágni.
  • MerlinW
    végigjátszás
  • sjucus
    Halihó! Nemrég kezdtem a játékot, de elakadtam. Tudja valaki, hol tudok végigjátszást találni hozzá?
    Köszi!
  • duwy
    A justadventure.com a maximális osztályzatot adta a játékra (A+). Az író szerint szinte tökéletes kalandjáték, még a The Longest Journey is elbújhat mögötte.

Bíztató...
  • Dexantreal
    Jahh, jóvan... sry.
  • csgj
    Mi az, hogy no szex? Ott van, hogy a "szex a szórakozás" :)
  • Dexantreal
    Lol, érdekes lenne így a jövő... mindig csak a legtökéletesebbek, cöhh, blöeeee... no szex, vászápp????!!!!!
    Nem élnék ilyen jövőben szívesen.
    Amúgy a géjm jó!
    A leírás alapján, szal thanks a leírást!
  • cenobite
    Ok. közben rájöttem! Mindenesetre köszönöm!

Ígéretes játéknak tűnik, márcsak a történetválasztás miatt is.
  • csgj
    Csak később lesz inventory-d. Egyébként ott én is meglepődtem, és utána is lesznek kemény részek :D Lényeg az, hogy rá kell kattintani a számítógépre 2x. Mert az elsőnél csak beszél róla, és a másodiknál ül le elé. Ott meg kapsz egy sürgős üzenetet. STB...
  • cenobite
    Bakker, a legelső helyszínen nem tudok túljutni. Egyedül a szekrénynél ad egy nagyító jelet, megjelenik egy kulcslyuk, aztán annyi... Inventory ablakot elő lehet valahogy hozni, vagy ilyesmi? Nem gyenge...
  • csgj
    Na, elkezdtem végre vele játszani! Háát... a környezet, ahol játszódik, a történet és a hangulat faxa. De grafikailag pl naon lemaradt... Az a fő baj sztem, hogy a karaktereken kívül a környezet is 3D-s. Jobb lett volna, ha azt csak megrajzolják. (Syberia-style :D) Meg még az nem tetszik benne, hogy nincs felirat :P Kalandokhoz méltó módon ez is nagyon nehéz játéknak tűnik már itt az elején. Majd meglátjuk, hogy pár óra játszás után mennyire fogom élvezni!
  • ricsa008
    áh sorry vak vagyok
  • ricsa008
    hol? :D
  • sweech
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Culpa Innata-RELOADED
  • Super Saiyan
    ezjólessz
  • csgj
    "Adrianopolis 2047, az emberi fejlődés aranykora. A történelem során először, a fontos erőforrásokkal rendelkező országok a World Union nevű szövetségben egyesülnek. Ennek az utópisztikus társadalomnak a jelszava, hogy "Csak a legalkalmasabb élheti túl". Csak a legjobbak méltók arra, hogy a World Union zászlója alatt éljenek. Azaz a legszebbek, legegészségesebbek és leggazdagabbak. Ebben a világban a boldogulás a legfőbb tudomány, a szex a szórakozás, problémák és bűnözés nem léteznek, és a jövő sosem nézett ki ennyire jónak. De a tökéletes világ alatt ott rejlik a kimondhatatlan igazság és készen áll, hogy a felszínre törjön! És felszínre is tör, egy gyilkosság formájában. Az ügy felderítésével egy fiatal, tapasztalatlan nyomozónőt, Phoenix Wallis-t bízzák meg. A kutatás során rejtélyes dolgokra derűl fény, ami már nem csak egy bűnügy, hanem egy igazi kihívás, mivel főhősnőnk teljes mértékben hisz a fennálló világnézetben..."

"Néhány főbb jellemző:
    - Eredeti, összetett sztori, részletes előzménnyel egy teljesen
    megvalósított játéktérben
    - Harmadik személyben íródott sztori
    - 3D-s karakterek és környezet dinamikus kameramozgással megvalósítva
    - Felhasználóbarát irányítás
    - Több, mint 50 interaktív karakter, melyeken a "Momentum-patented 3D"
    arcmozgás animációt alkalmazták
    - Több, mint 40 egyedi helyszín"

Mellesleg már kijött a letölthető verzió...