Indiában tehénenergiával mennek az olcsó laptopok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kurbli nincs, de egy jo oreg fiat dinamo azert volt. Alapvetoen arrol van szo, hogy a ahelyett, hogy a gyerekek tekernenek fejenkent egy dinamot, inkabb egy tehen teker egy nagyobbat. A megoldas oka pedig pont az, hogy vegul megis csak kihagytak a kurblis dinamot, ami pedig jo otlet lett volna. (igazabol egy labpedalos megoldas lenne az igazi, amit toltokent lehet a laptophoz csatlakoztatni, mert akkor mas keszulekeket is lehetne rola tolteni, pl. a falu mobiltelefonjat is)
Van rajta ? Nem arról volt szó, hogy mégsem lessz ?

Linux nem Win: http://www.unixlab.hu/LNW/index.html gentoo : http://www.gentoo.org/main/hu/philosophy.xml

De akkor ki dolgozik a földeken? Ha a tehén dinamót hajt, gyerek lapitopizik ...
Tehénszar => metángáz ez annyira egyszerû...

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

sweech
nem, mert ketten vagyunk 😄

ezek szerint én vagyok az egyetlen akinek az jutott az eszébe hogy a tehenek mennek körbe valami malomban! <#nyes>

tehénenergia, mégis mi másra lehet gondolni XD <#hehe> (nem tom ki találja ki itt a címeket, de nagyon kreativ emberke lehet 😄)

Rage47
én is😄D
GulaSoft
Na most akkor lusták kurblizni? Ha van rajta minek a tehén? Tesiórán feltöltik :-)
mindenki arra gondolt, mert indiában abból van a legtöbb.

Én is arra gondoltam.<#zavart1>

Kara kánként folytatom tanításom.

Jelentem én is arra gondoltam! 😄
még egy ember aki tehén shit-re gondolt..
még vagy 3 éve láttam tán a discoveryn, hogy szintén valami tehenes helyen lefedtek egy jó 10 köbméteres betonkádat vastag fekete fóliával és így vezették bele tehén és disznó shit-et. lefedték fóliával és naponta öntöttek még hozzá egy vödör vizet. a fólia alól csak egy csövön keresztül távozhatott a gáz, ott meg egy hatalmas fólia lufihoz volt csatlakoztatva a rendszer. a lufi puffertartályként gyûjtötte a keletkezõ metánt.. kötöttek hozzá egy gázrezsót és naponta egy nagy kondér kaja megfõzõsõhez elég gáz keletkezett. ha nagyobb lángot akartak, akkor a fólialufin körbehurkolt madzagon húztak egyet.. és az egészet a disznósz*r hajtotta.. naná hogy mindenki erre gondol a cím hallatán😊😊

\"The voices are back... Excellent.\"

ja, és ennyi erõvel lehetett volna mókuskerék is 😊

ez kb. mint a kõkorszak. Még jobb lett volna a hír, ha valami csúcstechnikás katalizátoros áramgerjesztõrõl szólt volna a hír... de így sajnos a középkori malmok emléke idézõdik fel bennem...
Én is a tehénszarra gondoltam 😊

Az a legjobb benne, hogy magától is képes erjedni, ami rengeteg metánt szabadít fel... többet mint az egész tehén elszellent 😊))

De szar már nekünk 😄DDD

üdv.
mégegy ember aki tehénszarra gondolt...

Vicces, enis valami tehenszarbol eloallitott metangazas minieromure gondoltam.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

en spec a tehenfingra... 😊 tele van metannal
mikloss
Itt mindenki a tehészarra gondolt?! Én is xD

Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.

barret
En is a tehenszarra gondoltam.Lam milyen egyforman gondolkodunk... XD.

Bérbe vehet? reklámfelület...

drizzt1666
én a lepényre gondoltam. de ez az ötlet túl egyszerû ahoz h még csak megemlítsék is

Itt nyugszom én, olvasod te. Olvasnám én, nyugodnál te!

Dark Angel 666
A tehén védett szent állatnak sztámit ott nemde ? <#kuss>

szarugy mert en is arra gondoltam...😊 Velunk van a baj?😊

lol, én is szarra gondoltam elõször. valami nem stimmel bennünk 😄

mikor elolvastam a cikk címét arra gondoltam, hogy vhogy a tehénszarból csinálnak áramot, de azért ez se rossz 😊

http://www.raphirek.hu