298
Eye of Judgement
-
player28 #298 Sziasztok!
Én még új vagyok ebben a témában,és olvasgatok minden félét,hogy a set 2 -es lapokhoz vmit le kell tölteni? Esetleg vki aki már letöltötte el tudná mondani hogy mit,és hogy,vagy csak ami lejebb található német cím,stb. az a megoldás?Várom válaszotokat... KÖszi -
storm181 #297 Eye of Judgement Legends PSP ismertető teszt -
#296 sziasztok. Azt szeretném kérdezni h magyarországon nemkaphato a játék igaz? De pl ha veszek usa-bol akkor usa cimmel regelt cimmel tok letölteni hozzá addont és a játékot tudom akkor használni rendesen a magyar cimemmel is??? -
#295 Van egy alig használt: PS3 - Eye of judgement - Set-em Eladó(kamera + 152 lap+ gyári tart. állvány) 2x volt használva kb. Megkímélt állapot kézikönyv stb. PÜ - ben érd (15900) -
Ano Nymus #294 Fantomokat és ultra ritka lapokat vennék
Ano Nymus
[email protected] -
Ano Nymus #293 Set 1-es kártyákat szeretnék cserélni, listát küldök, csak lökj egy e-mailt.
Van 340 kártyám set 1-ből, ebből kb 160 cserélhető
88-as kártyát vennék.
Ano Nymus
[email protected] -
#292 Ha letöltöm a set2; set3; kiegészítőket, kártyákat hol lehet itthon kapni hozzá? -
#291 uppssz! -
harq #290 Hmmm...
Akkor marad neked az USA store. Ugy olvastam, hogy már fenn van ott is...
(http://ps3hungary.hu/news.php) -
#289 jaéspersze ráisvan írva a dobozra h NTSC!:) -
#288 Harq!
Köszönöm h leírtad, de mint olysokszor mondtam már:) NTSC-m van,Amerikából jött,az tudtommal NTSC,és a rendes amerikai hegesztettmüanyagdobozba volt!:) -
Arwenke #287 USA storen mikor lesz fent a set2hoz az addon? -
harq #286 Sipee!
ugyanezt eljátszottam én is, nekem sem ment.
ez azért lehet, mert a lemezes játékod 2 régiókódú (PAL), mig a singapurestore-ból letöltött update 1-es régiókódú (NTSC).
Megoldások: veszel/csrélsz egy 1-es régiókódú játékot (ez költséges ugye, :-) VAGY regisztrálsz egy német acct-ot a ps-en és nyitsz a wirecard.com-on egy virtuális bankártyát, majd azon keresztül megveszed a német store-on az updatet (mert ott ugye 2-es régiókódú van fenn). És voálá, már megy is!
Ez eddig mindenkinek müködött!!!
Sok sikert!!!
(én már set2 kártyákkal tolom... :-) -
#285 hy!letöltöttem singapore store-ból az update-t(már régebben csak most jutottam el idáig h le is írjam:D)és kiírta h letöltötte feltette,de nemjó:(még mindig írja a játék eljén h kell a set2 lapokhoz a set 2 update!:( amúgy az számít mert user2-n tölöttem le,és user egyet használom,és akkor lehet hogy ha jólenne nem is tudnám használni user1en?:(
előre is kösz:) -
Sagara #284 csak a német, mivel ez egy német bank szolgáltatása. de a németen angol nyelvűek a cuccok, már amiket eddig leszedtem. a set 2 mindenképpen jó. -
Silverford #283 Wirecard-ot elfogadja angol store-on is vagy csak németen?Német store-on német és angol nyelvű cuccok is vannak?Köszi. -
#282 melyik set2-es theme packot ajánljátok,mert eojinfo-n még nincsen deck browserbe:( -
#281 Köszi a választ! -
MASSCF #280 véletlenszerűen változik át. KB 50-50%. ---HALF THE TIME--- azt jelenti a kifejezés -
#279 Nem tudja valaki, hogy ez a lap mikor változik át gyíkká, mert nem sikerült rájönnöm:
-
harq #278 A következő SET2 lapokat keresem:
124
140
156
172
174
182
186
189
207
210
-
harq #277 SET2-es kártyákat elcserélek akár SET1-re is.
Érdeklődni nálam magánban... -
#276 ok megpróbálom reflektorral -
Sagara #275 a card info menüpontnál vagy mi az, ott meg lehet -
MASSCF #274 NEKEM Igen.. csak jó fényviszonyok kellenek. -
#273 Sziasztok
a játék bemutató videójában van az a rész ahol a gyerek a tenyerén tartja a lapot és a szörny a tv-n 3D-ben tüzet okádik a gyerek ujja felé.
ez reklám vagy meglehet csinálni velük?
nekem nem sikerül sehogy -
MASSCF #272 Nekem is csak SET1 van ,de azokkal is megverhető az összes SET2-es ellenfél. -
Arwenke #271 En meg set1ben is kezdo vagyok. Az osszes theme packot amugy erdemes megvenni vagy inkabb boosterre erdemes kolteni? -
Arwenke #270 USA verziom van. -
Sagara #269 nem online-ozok még. kezdő vok, nincs set 2 lapom és nem akarom, hogy szétkapjanak :D -
MASSCF #268 ti hogy álltok az új pontrendszerbe ?
Nekem 58,50-em van -B- -
harq #267 set2 addon letöltve, installálva (thanks to MASSCF)
kártyákat felismeri!!!
megyek is, elkenem asszonypajtás száját... :-) -
harq #266 MASSFC istenkirály vagy!
Már állok is neki kipróbálni! -
Sagara #265 USA-ról csak akkor szedd le, ha nem európából vetted a játékod, egyénként nem fog működni. Európai játékhoz MASSCF megoldása eddig az egyetlen jó ötlet set 2-re. -
Arwenke #264 USA store fent van mar? Es ha igen le is tudom szedni? Ugy tudom ott elfogdja a siman a bankkartyat. -
MASSCF #263
Most vertem végig gépet experten a paklimmal /1-es lapokkal/ Az utolsó deckben lévő kombókkal nyomja egy csomó srác aki most az élbolyba van a neten. -még hogy maguktól találták ki ...-- Könnyú az új lapokkal azok ellen nyomni akik nem találkoztak még velük / -
Sagara #262 el kell ismernem, nagyon nagy császár vagy ;) -
MASSCF #261 https://www.wirecard.com/wirecard/RegistrationStart.html
Tehát bereggeltek.Azt ráraktok lovét egy másik kártyával .Kb 20 sec alatt ott van a lové.
Aztán kreál egy Vizuális Mastercardot számmal titkos 3 számmal.
Felmentem vele német Storéra.
Beirtam a nevemet a 16 jegyű uj Mastercard Számot a 3 jegyű titkos számot.
Köv.oldalon német store rákérdez cimre meg mindenre./iTT szokott gond lenni/-gondolom kiprobálom hogy úgy hagyom a kamu Store Reg adatokat -Berlini Irányitószám kamu utca stb.---KLIKK és láss csodát elfogadta.
WIRECARD elvileg német szt hiszem.
Fel is telepitettem már fenn is van SET 2 csak A lapjaim nem jöttek meg:))) -
MASSCF #260 SIKERÜLT !!!!
WIRECARDDAL -
harq #259 mindenféleképp jelezd ha sikerült!
azt is, hogy honnan töltötted le az update-t!