Az óceánok már telítődtek üvegházgázokkal
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Talán nem kellene engedni, hogy a hajók szennyezzék a vizet, meg a tengerparti településeknek sem kéne a vízbe ereszteni a szennyvizet!
A fotoszintézishez elsõsorban napfény, széndioxid és víz kell. A növény sötétben viszont oxigént vesz fel, és a kész cukrát égeti, de nagyon alacsony szinten.
Részben oldódik a vízben, részben pedig a növényi plankton köti le. Ez utóbbit megeszik a nagyobb planktonállatok, amik vagy elpusztulva létrehozzák a mészkõlerakódásokat, vagy táplálékul szolgálnak a náluk nagyobb állatoknak, etc. etc.
ezt vagom, meg azt is, hogy a fotoszintezis mellektermeke a zoxigen. az uj az volt, hogy az ocean is valami ilyesmi csinal.
bar egy okos magyar megmondta mar par eve, hogy a vizbul nyeri ki a zoxigent. jobban kellet volna figyelnem. akkor is.
bar egy okos magyar megmondta mar par eve, hogy a vizbul nyeri ki a zoxigent. jobban kellet volna figyelnem. akkor is.
A növények is oxigénnel lélegezenk, de szükségük van széndioxidra is a fotoszintetizáláshoz.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Biztos hogy van felmelegedés
Egyébként meg szerintem nem kéne az atomhulladékot az óceánba dobni <#heureka>#heureka>
Egyébként meg szerintem nem kéne az atomhulladékot az óceánba dobni <#heureka>#heureka>
en eddig ugy tudtam, hogy a CO2-nket az erdok `eszik` meg.
amugy meg megy a xarkavaras rendesen ebben a temaban. jonnek pro es kontra hirek, hogy most akkor van globalis felmelegedes vagy nincs. eskuszom fin**m sincs mar, hogy mit higgyek...
amugy meg megy a xarkavaras rendesen ebben a temaban. jonnek pro es kontra hirek, hogy most akkor van globalis felmelegedes vagy nincs. eskuszom fin**m sincs mar, hogy mit higgyek...
← ElőzőOldal 2 / 2