1743
★ נáтéкσк нαηgυℓαтα ★
-
Louis Cyphre #1503 Sonic 3
Sonic&Knuckles
-
#1502 Azt hogy, én feltettem az eredetit, jó nem megy, leszedtem hozzá vmi patchet ami elméletileg feltuningolja v1.5 atomic verzióra, azt feltettem a játék könyvtárába és semmi, ugyanolyan:S -
Cat 02 #1501 ez milyen jó game -
#1500 Na akkor nesztek:
Tyrian
Raptor: Call of the Shadows
Jets N Guns:
MDK
Armed And Dangerous
-
#1499 Ovóda feeling megvan:)Naz is egy hangulat XD -
#1498 Abba bazdmeg mekkora dumák voltak. Csávókám fekszik a földön azzal a faszival aki elfogta, mindketten szitává lőve vértócsa közepén, beszól a fejvadász: "azt hittem ez lesz a nap amikor egyikünk kinyírja a másikat" mire Riddick: "még nincs vége a napnak" Borultam. Ridick nagyon oltott. De ez tényleg iylen egyszer végigtolom, húdefasza, mégegyszer elő nem venném game. -
#1497 ez melyik ?:O -
romi8 #1496 Thief: Deadly Shadows
-
#1495 The Chronicles of Riddick
-
#1494 osztom a véleményt! nagyoon LOL! :D -
#1493 ez szerintem még nem volt.és ez szégyen és gyalázat! :)
ugyebár van felújított változat belőle
-
Tothenkopf #1492 JAJAJA!Kösz , igen azaz!
-
Antrax #1491 freelancer? -
Tothenkopf #1490 Szevasztok!
Volt régen egy rohadt jó játék /-56 éve?/,amiben küldetéseket kelett teljesíteni,a jövőben játszódot/olyan bolgyókolóniák voltak hogy new china,meg new california.Lehetett csomó hajót meg fegyvert venni, és a városok között kereskedni.Az istennek nem jut eszembe a neve.Arra emlékszem hogy egy cd-re ráfért. -
#1489 Karts vagy mi volt a neve, nagyon jo kis jatek -
#1488 minek banner :-| -
#1487 jézusom
:DDDDDDDDDD -
#1486 egyszerű de sztem jó lett:) -
SFKS #1485 nem rossz -
Syndicate, lehet hogy volt már... -
#1483 Csináltam egy bannert sztem betehetnétek... :)
-
#1482 egy fel ejszakat vegigjatszottunk vele halozatba kotve. ketten egymas ellen egy biroval :D szetokorkodtuk a fejunket. -
#1481 na paszmek, egy másik csillagos ötös játék! -
#1480 hát ja,...legláabb 3X végigvittem, a harcrendszer tényleg zseniális volt, a hangulat és az akkoriban páratlan grafika..szal, nagyon ott volt! -
#1479 én is! végigtoltam az egészet :D -
#1478 Én igen , hatalmas, de a nevére nem emlékszem :( -
na valaki? :) -
#1476 TERMINAL VELOCITY :DDDDD
ah istenem ezzel mennyit jatszottam -
Zóanagyvarázsló #1475 Pár kedvcsináló kép a Severance: Blade of Darknesshez, én sajnos csak viszonylag keveset játszottam vele, pedig talán a legreálisabb - és legvéresebb - harcot valósították meg benne:
-
#1474 Erről jut eszembe:
-
#1473 Úristen ez én hogy elfelejtettem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#1472 volt még1 aminek nem ugrik be a neve, már 3d-s volt, scifi témában, és átfordulós autókkal lehetett menni, alagútban nyomatni a plafonon mindenhol, leesel mész tovább, pálmafákat döngögetni villanypóznákat, miközben felrobbannak... csak a neve nem ugrik be :/ -
#1471 nemtom de a suli má vót párszor :) -
#1470 defcon?szeretem. -
#1469 Szakadt csöves vótmá? -
Gaba22 #1468 Nekem megvan origibe, ritka jó játék..., az egyik kedvencem volt :D -
#1467 Én ezzel is játszottam :)
Még képek -
#1466 húúúbazz ez most ugrott be, a nevét sose tudtuk, csak "bear" volt. úristen mennyit játszottunk ezzel. úgy tűnik, hogy Fatty Bear's Birthday Surprise a teljes neve...
-
#1465 Rune
emlékszik még rá vki? voltak benne gecinagy kardok-fejszék, lehetett pajzsot használni, az egykezes fegyvert hozzájuk vághattad távolról, ömlött a vér, le lehetett csapni az ellenség fejét stb. meg voltak ilyen rune-erők, minden fegyverhez egy.
emlékszem mekkora multikat nyomtunk, dobáltuk egymásba a baltákat, repkedtek a fejek meg ment az ordítás hogy fel ne vedd a berserkeeeert
-
#1464 Folyt:
SYBERIA (1 és 2, mind2 ALAPMŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ!):
LOCOMOTION (A TTDELUXE-nál is jobb szvsz!):
TIE FIGHTER:
X-WING:
Egyelőre ennyi, de még biztos eszembe jut csomó, de rengeteget írtatok már, amiket imádtam!