1743
★ נáтéкσк нαηgυℓαтα ★
-
#381 1-2 totál
3 szódával elmegy, ha más nincs -
#380 szintén a 2 :) -
#379 SRÁCOK, HOGY ÁLLTATOK AZ UFO 1-2-3. részeivel? Kinek melyik jött be?
ufo2:
-
#378 :D jaja Gothic 1 :) -
#377 sorry nem hagyhatam ki -
#376 Küldjek linket PM-ben? -
#375 neeeeee:D lol bázz -
#374 Gothic? -
#373 Sose játszottam vele. Csak tippelek hogy Gothic? -
#372 azazzzz lekjopp^^ -
#371 bingo :) Jowood vagy ki a farok csinálta most 3. részét -
#370 Nem a wacky wheels? -
#369 Uhh sorry fogalmam nincs -
Dave John #368 Nem német játék volt?:C -
#367 sEGítség a lenti képhez: most már 3. rész is van belőle :) -
#366 kár, pedig nagy fun volt pandával osztani az észt:DDDDD -
#365 Wacky Wheels, Azzal is sokat baromkodtam bratyómmal... Mario Kart szerűség volt.. Azzal meg SNES-en baromkodtunk XD -
#364 Hogy én ezzel mennyit nyomtam..Emléxem,csak a demoja volt emg és mindig összevissza "ütöttem,csapkodtam",nyomogattam a billentyűt,és vhogy mindig beírtram vmit,és tudtam azzal a lángszórós robottal lenni.A teljest sose sikerült beszerezni :( -
#363 arra én is kiváncsi lennék:D mert nekem is kéne a címe:D tudom melyik az a game:DD csak a nevére én sem emléxem -
#362 Pfu, segítsetek eggy kicsit!! mi volt annak a játéknak a címe amiben mindenféle állattal (szarvas,panda,tigris stb) lehetett gokartozni és fegyverként lehetett olajfoltot meg ilyeneket csinálni?! -
#361 LOL :) igen beszt game, főleg a videk :) előbb pont beszéltünk róla -
#360 NA ELSŐ KÉPES QUIZ :) 5LET?
-
Dave John #359
legjobb game!Aki nem ismeri azt sajnálni lehet:CC -
#358 na AKKOR KEZDEM A KÉPQUIZT :) -
#357 off: sajnos 1mag, tudom fos, de NEM VOLT pénzem eddig, most várok a [email protected] g0ás configra, gigabyte ds4 + 2x1gb ballistix tracer
ON! :) -
#356 Angry Videogame Nerd, lentebb linkeltem :D -
#355 Na, Akkor
One Must Fall 2097
-
#354 /off: sima, vagy ikszkettes a64-ed van?/on -
#353 Raptor :DD lol :) én nyertem, én jövök :) >>> -
Dave John #352 Ez nem a retal,vagy mi?:D kiskoromban én is toltam:C -
#351 Srácok
Tudom erre van egy topik, de most játszunk már egy kis oldgames játék kitalálóst! :) benne vagytok? -
#350 Suliban számtekórán :D -
Dave John #349 Fallout gyerekek,fallout:) -
#348 nerD? -
#347 off: látom neked is a konfigod elég insane, te is várod már azt a játékot ami talán hangulatával és grafikájával megcáfolja a mai tendenciát ! szerintem ki se kell mondani :-)najó, segítek " Crysis " :)
ON! -
#346 A NES verzióját Nerd jól leugatja :DDDD A PC-s hez még nem volt szerencsém -
#345 looooooooool :) -
#344 Az nekem még megvan, igaz nincs felrakva, de valahol archív mappában megvan :DDD JAGUAR A LEGJOOOBB :D -
#343 detto -
#342 Én is pl. A Sim City 2000-el tanultam meg az egsz lényegét. Suliban nekem volt először áramom, és nekem voltak először lakosaim :D (elsős voltam)