1743
★ נáтéкσк нαηgυℓαтα ★
-
#421 nemtom pontosan Q2 mikori, de nekem az volt az első játék amivel kockultam :D -
#420 PC guru és 576 kbytes összes része megvolt, de egy nap ki lettek dobva.... -
#419 nem egészen, csak 1 volt, fekete.. c64 stimmel..
-
#418 gyerekkoromban első játék volt a gépünkön egy játék, a nevére nem emlékszem, az a lényeg hogy a holdon lehetett menni, belső nézetes volt, először gyalog kellett menni és választani egy járművet ami állatra hasonlított (többféle volt) aztán azzal versenyezni a holdon. na ezt ki ismeri? :) -
#417 ehh:)
FPS-ek közül 97-2002 körül melyik game jött be nektek a legjobban? Hangulatügyileg is persze..
System shock ? SW:Dark Forces ? DNukem ? stb -
#416 még ezzel játszottam sokat régebben:) vhol még meg kell lennie :D -
#415 Bazz, ez a fórum jobb mint egy dopamin szint emelő drog:) Sok örömöt adnak ezek a képek :) -
#414 igen:) de nem vesztettél sokat h kimaradt kötélidegzet kelett a játékhoz :D -
#413 így már ismerős a game, ahhoz képest szép volt basszus -
#412 a last ninja az nem az ami még c64-re volt és multiba is lehetett menni volt egy fekete meg egy fehér ninja és felfele kellett menni? -
#411 LOL :) ez kimaradt az életemből, pc-n volt ugye? -
#410 1990-es játék, kb az első játékom volt :D
helikopteres játék volt, találtam pár képet :))
-
#409 Igen, és az érdekes módon 3D-s volt, és nem hozott nagy újítást grafikailag, DE MÉGIS VALAHOGY hangulatos volt. Ezt kéne megfejteni, hogy MIÉRT??! és hogyan tud egy játékfejlesztő cég hangulatos gémet csinálni! Mondja már meg valaki a megoldást:) -
#408 összes játék gyilkos:)
LAST NINJA, JÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉZUS ATYA úúúúúrISTEN!!!!!!! ÖSSZEfosom magam :D mekkora gémek már! :) -
#407 flipperbe nekem a Balls of Steel jött be -
#406 + soul reaver 1-2, annak megint nagyon bírtam a hangulatát -
#405 nem ismerem :( -
#404 Totálisan egyetértek veled, és az összes játékkal toltam, és meg is volt amiket kiraktál :)
Esetleg nem ismerted véletlenül a Slamtiltet?
ÉLETEMBEN NEM JÁTSZOTTAM MÉG ANNÁL JOBB FLIPPERES játékkAL!! -
#403 amúgy sztem amik hangulatosak (lesz pár c64 idejü is :)
(nem teljes lista, most ennyi jutott eszembe..)
bubble bobble
last ninja
creatures
barbarians
osztán még..
fallout 1-2 !!!!
x-com: ufo 1-2
dungeon keepers
heroes of might and magic 1-3
gta 1, vice city
transport tycoon
lemings
baldur's gate 1-2
mortal kombat 1-3
insane
monkey's island -
#402 Ez hogy ki tudott akasztani.. vehettem miatta új billentyűzetet(számomra ezért volt hangulata) -
#401 A padláson megvannak még a régi gépeim. :P -
#400 LHX, anybody? -
#399 ÚRISTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN, na az ilyen hozzászólásokat szeressük :) -
#398 for ever! :) -
#397 Nekketsu Kakutou Densetsu. Hangulatpont 9,5. Ajánlok egy nintendo emulatort, és hogy töltsd le, mert nagyon jó -
#396 Én kb 13 éve játszom, nálam tulajdonképpen három részre oszlanak a játékok: mikor még 2D-sek voltak, + néhány 3D-s, amik még pixeles grafikát használtak("kockás textúrák"), majd a fejlettebb, nagyobb felbontású textúrákat használó, meg a mai játékok. Ez a 3 "kategória" számomra teljesen eltérő hangulattal rendelkezik. Persze inkább csak azokra a játékokra gondolok, amiket nagyon ismerek azokból az időkből, és rengeteg élmény főződik hozzájuk. És sajnos nálam is az a helyzet, hogy az idő haladtával már én sem élvezem a legújabb játékokat. Sajnos a régi játékok közül is számoshoz nem volt szerencsém, csak néhányhoz, amiket távoli rokonjainktól el tudtunk kérni. Meg tőlük kaptunk egyszer egy raklapnyi(jó, ez túlzás :P) 576 kbyte nevezetű számítógépes újságot még nagyon régen. Mára már rongyosan néznek ki azok az újságok, azok is uyganoylan élmények, mint a régi játékok számomra, főleg a képek. Mostanság eszembejutott, hogy néhány, újságból megmaradt emléket megpróbálok megszerezni, mert már van net (sajna későn lett net :)), de félek, hogy csalódok bennük, mert ugye azokban az időkben kellett volna velük foglalkoznom, de sajnos azokat az időket már lekéstem. De végülis nekem is elég szép gyerek korom volt ezektől függetlenül, és végülis sok játékhoz volt szerencsém, remélem ismertek közülük néhányat:
Stunts:
Pinball Fantasies:
Fire and Ice(emléxem az "o"-val mehettünk balra, a "p"-vel pedig jobbra :P:
Xenon 2:
Tomb Raider(annak is a Vilcamba nevű páyája, amit még egykor demó verzióban nyüstölhettem. Tulajdonképpen ezzel a játékkal kezdődött egy új fejezet az életemben, semmi más játék sem bír jobban magával ragadni, ennek tényleg valami sajátos, magával ragadó hangulata van, legalábbis nekem, még ha hangkártya nem is volt akkoriban a P2-esemben :P Emléxem, egyszer megpróbáltam becsukott szemmel végigmenni a pályán, a feléig el is jutottam(jó, ez csak vicc, de vagy 100-szor végigmentem azon a pályán az tuti:P)):
Rally Championship:
És a végére egy kép az NFS-ből, bár ezzel a részvével kevésbé játszottam, de a 3., 4., 5. résszel annál inkább.
Ezekből is szúrhatok képeket ha nem untok még, meg még egy csomó játék eszembe jutott közben, amikből még szívesen szúrnék képeket, de tényleg nem akarok untató lenni. Azért jelezhettek vissza a dolog érdekében, akit érdekel:P
Na, azt hiszem sikerült megalkotnom az eddigi leghosszabb hozzászólásomat :P -
#395 igaz:) csak a mai oprendszereken mocsok módon nem futnak az ilyenek :( -
Mirk #394 diablo 2:) -
#393 olimpia? :D -
#392 11 :D
Nincs annál jobb, mint amikor kukát húzol az ellenfél fejére, elveszed tőle a labdát, majd gördeszkával elgurulsz a palnákhoz, és keresztülteleportálsz a hálón xD -
#391 Még pótolhatom :) XD -
#390 Régi Summer meg Winter(nem a teljes nevük asszem) még DOS alatt (vagy VC?) lehetett bennük sielni,úszni,kajakzni,magasugrás,gerelyhajítás stb.. :DD xD -
#389 szép kidolgozott, 1-10 ig mennyi hangulatpontot adnál neki ?
persze annak idejéhez mérten :) -
#388 gondolj bele, akkor mi fog az én szemem előtt lepörögni majd ha meghalok:DDD
10mp-ből 8mp lesznek a játékok:)) 9.másodperc anyámék 10.feleség-gyerek :DDDDD -
-
#386 hát akkor kimaradt egy momentum ami nem fog a szemed előtt lepörögni mikor majd meghalsz :)))
-
#385 vmit csinálj, mert nem látni:( -
#384 Háát sajna egyikkel se játszottam :( -
#383 Ez megvolt valakinek? Én NES-en rongyossá játszottam, nagyon jó volt multiban :D
-
#382 Ehh, dettó, 3 baz mennyire furcsa volt...
De az 1.2. magyarul is megvolt:DD:D:DD
2.rész alcíme: Rémek a mélyből:)) bazzzzmeg:D