1743
★ נáтéкσк нαηgυℓαтα ★
  • Dj Xyberpunk
    mit is mondott Duke ilyenkor?
    shake it baby?
  • xotyi
    Erre emlékszik valaki?(2000 es game) nagyon öttletes és hangulatos játék
  • barret
    Rázzad kislány.
  • Dj Xyberpunk
    Emlékszik valaki a bioforge-ra?
  • Dj Xyberpunk
    Hmuda, szerintem te sejted melyik játékból jött a nevem :) A képeid közt van :) volt neki egy második érsze is a : Wars :)
  • Dj Xyberpunk
    durvajó volt?:)

Duke 4 ever mikor lesz már kész?:O)
  • Dj Xyberpunk
    ááááááááááááááááááááÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

HOZZÁTOK A LÉLEGEZTETŐGÉPET!!!!!!!4444
  • barret
    Vegigjatszottam :DDD Nekem nagyon bejott a Duke3d Es psx-en volt megegy resz,az sem maradt ki!!! Time to kill alcime volt.Az is durvajo volt.
  • Hmuda
    És ami az előző sorozatba nem fért bele:

• Dj Xyberpunk
    lol, vmelyik nap majd megnézem ezt a duke -ot :)

A pinball keményen néz ki, de olyan játékélménye nincs mint anno a slamtiltnek, mindenkinek kéne látnia, faxom keresem vmi videót róla, vagy képet.

meg is van: ez az egyik tábla, ÉS OLYAN ANIMÁCIÓK VOLTAK BENNE A FELSŐ BANNEREN, HOGY ÖSSZEPISTÁLTAM A BOKÁM:

• Slig
    Ok :) Én NES-en kezdtem, utána PC 386DX-40MHz, majd PSX, az sajna tönkrement, utána jött a pentium pc, majd folyamatos hardware fejlesztés. Nah bye all, majd holnap re!
  • barret
    A gép hibátlan volt,Tokeletesen az.De 1 jatékot sem játszottam végig rajta FFX-kivetelevel...Szal nem sokat zavart be a sorba :D
  • xotyi
    Outlaws sem mai darab :D
  • Dj Xyberpunk
    lol, nekem még nem is rémlik:)

de ez kemény : "és olyan hang volt, mint mikor valaki a bádogra hugyoz :)
    " :DDDDDDDDD
  • fery02
    Aha, megvan ez a mod a Duke Nukemhez, elég szép, de ezt a képet láttam már korábban, de ennyire jól azért nem néz ki. Legalábbis nálam. Pl jobboldalt a csmpéknek a tükröződése élőben azért beszarás volna egy ekkori játékban, hiszen ilyesmi effektel még manapság sem sok fps-ben találkozhatunk :P
    Szóval valószínű, hogy szerkesztve van a kép. ENnek ellenére a mod-ot csak ajánlani tudom minden Duke Nukem rajongónak, a játékélmény (tesztelve :P) megmarad, csak oylan sziontű grafikai fejlesztést hoz a játékba, hogy azt még tán kis túlzással egy mai tizenéves gyerek is élvezne még most is. (Ezzel a mod-dal játszottam ki 4.-jére a játékot :P
    Ja, amúgy nem említettem előző hozzászólásomba, hogy amúgy kijátszottam az összes eddigi Tomb Raaider részt, meg az NFS-eket is. Épp most telepítem a Most Wanted-et nosztalgiaként, ha nevezhetjük még egyáltalán ezt a játékot nosztalgiaként , mert annyira azért nem régi.
    Amúgy pinball játékban csak ezt ismerem, amit linkeltem képnek, meg még amit egyszer adtak a PC Guruhoz, Pure Pinball-t:
  • Shiwo
    jut eszembe (nem, nem a balta :)

régeb vmellik számítógépes újsághoz adtak ki 2 cd-t vagy dvd-t, amin baromi sok demo meg freeware/shareware gém volt.. volt köztük 1 játék, aminek a demoja volt ott, tökre tetszett, de nem emléxem a címére..nekem space bastards rémlik, de ilyen néven nem találtam..ill tök más gémeket találtam csak.. valami platform gém volt, logikai feladványok voltak benne, 2 emberrel lehetett menni, abból az 1iken cowboy-kalap volt, és kicsit cyberpunkos beütése volt.. csajokat kellett megmenteni, meg idegen lényeket..utóbbiaknál alternatív megmentési mód volt, ha kinyírtuk őket :P meg olyan poén rémlik belőle, hogyha lelöttük vmellik robot-szerü ellenfelet, és még azelött melléértünk, hogy eltünt volna a holtteste, akkor az emberként hátat fordított (ergó elfordult a hulla fele) és olyan hang volt, mint mikor valaki a bádogra hugyoz :)

gondoltam leírom, hátha vki tudja mi a neve..
  • Dj Xyberpunk
    tedd azt:) kiváncsi vagyok, lehet beszarás olyan jó
  • Dj Xyberpunk
    LOL :) ok, majd gyere, addig gondolkodj jó gamékon, hadd melengessük a szívünket a szép képeken :D
  • Slig
    Uh, ehez kell a Duke 3D is. Na nem gond, előkaparom valahonnan :F
  • Dj Xyberpunk
    mér hagytad ki a ps2-őt, nem volt rossz sztem, csak az első szériás ps2ők voltak szarok
  • Slig
    Én lassan húzok Super Mario World-özni, remélem holnap is lesz azért még itt élet (ehm, akarom mondani ma :D)
  • Dj Xyberpunk
    teszteld, addig mi tartjuk a frontot :)
  • Dj Xyberpunk
    Köszi mindenkinek! :) Annyi game van, hogy én reggelig ellennék :D
  • Slig
    Na ezt kipróbálom. Jónak tűnik
  • barret
    A ps2-t direkt hagytam ki,szora sem erdemes.
  • Dj Xyberpunk
    majdnem hasonló pályám volt nekem is csak én Enterprise 128-al kezdtem, utána Amiga 500, 500+, 600, 1200, PS, dreamcast,előtte tvjátékok, PS2, pc közben felváltva 5x86 133@166!! nagy szó volt a tuning! :) utána belekerültem a gépezetbe ··lenti konfig :(
  • xotyi
    nem rossz,de ha fietnének sem próbálnám ki.. vhogy az erederti karakterek jobban bejönnek, és pont azért mert akár azt is megszámolhatom szabad szemmel h hány kockából állnak :DDD
  • Slig
    System shock rohadt jó volt. Ja meg a Deus Ex is!
  • barret
    Megvan..... Marha sokat tolt! De ilyen szep.Es brutal vas kell alaja :D
  • barret
    MASODIK helyen van a topik!!! :D
  • Dj Xyberpunk
    omg, lehet visszatér a hangulat szebb grafikával?? Tesztelje valaki!!!!! beszarás!
  • barret
    En meg c+4-en kezdtem,(gyonyoru gep volt :)Boulder dash icicle works amiket sokat toltam.Utana sarga kazis gep,vagy 2 evig :) Treasure island brutal jo volt rajta!Utana vagy 2,5 evig playstation,az volt a legjobb idoszak! Nagyon sok orok elmenyt nyujto jatekkal...Aztan dreamcast ugy 2 evig,arra nem volt sok jo jatek,csak 1-2.Pl Code Veronica.Aztan meg duron 750...gef2-vel.
    Azota meg hardwerfejlesztes...Ez mar nem annyira jo jatek,mint a regiek...
  • Dj Xyberpunk
    ÜBERFEELING
  • Dj Xyberpunk
    bassszus, mit találtam :)

DUKE NUKEM HI RES DX 9 PACK!!!!!!!!

BESZAROK!!
  • Shiwo

• Shiwo
    erről még nem láttam képet..

• Hmuda
    Hogy én is hozzátegyek valamit a témához:

FOLYT. KÖV.
  • xotyi
    System shock,DNukem ^^
  • Kicsikiraly
    nem, nem erre gondoltam :D ennek tök profi grafja van ahhoz képest ^^
  • Shiwo
    hát én fps-ekbe mindig megszédülök..összesen kettő volt, ami mellé így huzamosabb ideig lebírtam ülni.. a Duke Nukem 3D és a Kingpin