1743
★ נáтéкσк нαηgυℓαтα ★
-
#623 Olvasni nem akartok? :D -
#622 Csak nektek köszönhető :) Pedig azt hittem, hogy az SG-n csak ilyen nyálas apukagépén nevelkedő 12-13 éves van:) DE szerencsére tévedtem :) Legalábbis a korotokat tekintve :O) Én meg úgy beszélek báz mint vmi 60 éves:) na mindegy:D -
#621 Valaki kémiaóra?:D -
#620 IGaz ? :)
-
#619 Kemény, durván 6 órája nyitottad a topicot, ezalatt lett 616 hsz.király:D -
romi8 #618 devil inside milyen ?
-
#617 llol
amúgy meg szégyelljétek magatokat megintcsak :) mert egy mesteri darab kimaradt
-
Zóanagyvarázsló #616 Sorry, nem láttam, túl gyors nekem a topik.
(Szabi84 felmentést kap a kollektív büntetés alól :)) -
#615 -
#614 NEm sajnos , nézegettem googlen képeket , de nem
a desert strike meg nem indul el gépen. -
#613 LoL Brolly:)
Xotyi: szerintem is így van :) -
#612 ÉN EMLÍTETTEM!!!!! :))) -
#611 -
#610 csak akkor nősz fel végleg ha márt teis úgy gondolod;) sztem addíg fiatal valaki ameddig annak érzi magát:) -
Zóanagyvarázsló #609 Nuclear Strike és elődei? (Desert, Urban, Jungle, Soviet) -
#608 hmm, akkor én szerencsésnek mondhatom magam hogy lány testvérem van, persze ő is játszott állandóan, de azért stréber is volt, szal amikor már aludtam akkor már ő is aludt, pedig 4 évvel idősebb... -
Zóanagyvarázsló #607 Érdekes olvasgatni ezt a topikot, de mindenki szégyellje magát, aki nem említette a Blizzard klasszikusát, a Blackthorne-t :)
-
#606 #595
??? -
#605 lol :) ismerem a helyzetet :) de Fery-t idézve nem sajnálom a gyerekkoromat én sem:) ezekkel a jó kis játékokkal fűszerezve nagyon jó volt:) viszont kár, hogy mindenki felnőtt, és már nincsenek akkora partyk :( lehet kockául hangzik, de inkább a gép előtt baszakodtam, mint gyújtogatok, vagy street fighterkedem az utcán, ahogy a többi kisgyerek tette a környéken... -
#604 -
#603 imádtam lara kocka seggét -
#602 Mennem kell pihenni mert holnap még sok hsz-t kell átnéznem:DDD Jóéjt mindenkinek! -
#601 tnx mindent, egy élmény volt nekünk is:) -
#600 mekkora volt ez az E.W. Jim is :) -
#599 -
#598 ismerős pedig "csak" 3.5 évvel idősebb igasságtalanság volt, föleg h lelötte a poént majdnem az összes játéknál :'( -
#597 Na jó, én hamarosan elmegyek, ez nekem egyszerre nagyon sok. Ennyi élményt, a szememből majdnem kicsordul a könny, köszönöm nektek ezt az estét (nem úgy értem :P). Egyáltalán nem sajnálom a gyerekkoromat, amilyen volt. Jobb nem is lehetett volna. Jó, eserteg úgy, hogy ha akkoriban is lett volna net hozzáférésem esetleg :P
Addig is gyűjtöttem még képeket, illetve egy linket is:
http://c64.rulez.org/tokmak/games/gpc/gpc.htm
Liero:
Domino (tudom, hogy csak egy egyszerű dominős játék, de én ezt is nagyon sokat toltam:P :
Screamer 2:
Star wars: Rogue Squadron:
-
#596 -
#595 Tomcat buzi játéka =/
Mi volt annak a játéknak a neve , ahol tudtál menni tankal , helikopterrel , és azthiszem valamilyen vadászgéppel.
Ezeket pedig tudtad fejleszteni , és rengeteg pálya volt.
Ezt is nagyon imádtam.
Aki esetleg tud címet , akkor egy letöltés linkel is dobjon meg. -
#594 Faxom, ez volt nálunk is, tesóm a szobájában a gépével.. én meg anyámék szobájában aludhattam, és mikor felcsippant a speaker minden restartnál, mindig egyet belefájdult a szívembe :DD:D -
#593 ak tévedtem, én erre a játékra gondoltam, ezt nem tudtam még kivinni, mert mindig fejbelőtt az igazgató:@ -
#592 Kössz:) -
#591 :DDDDDD -
#590 Emlékeztek még anno, hogy a PC GURU összement? vagy melyik újság volt az amit egyik hónapról másikra kisebb méretben adtak ki ?:) -
#589 Nekem a Dallas(a mult barátokköztje xD) után mindíg takarodó volt báttyám meg még gépezett me idősebb volt,hogy irigyeltem -
#588 XOTYi! KÉrdésedre a válasz:) 583 -
romi8 #587 suli !!! -
persze utána reggel azért keltem fel egy fél órával hamarabb hogy tudjak játszani még suli előtt is.
Most jól jönne a régi tipusú 576kbyte újság. -
#585 Ezzz mi? tetszetős:) -
romi8 #584