1743
★ נáтéкσк нαηgυℓαтα ★
  • barret
    Olvasni nem akartok? :D
  • Dj Xyberpunk
    Csak nektek köszönhető :) Pedig azt hittem, hogy az SG-n csak ilyen nyálas apukagépén nevelkedő 12-13 éves van:) DE szerencsére tévedtem :) Legalábbis a korotokat tekintve :O) Én meg úgy beszélek báz mint vmi 60 éves:) na mindegy:D
  • xotyi
    Valaki kémiaóra?:D
  • Barney Tech
    IGaz ? :)
  • Brolly
    Kemény, durván 6 órája nyitottad a topicot, ezalatt lett 616 hsz.király:D
  • romi8 #618
    devil inside milyen ?
  • Dj Xyberpunk
    llol

amúgy meg szégyelljétek magatokat megintcsak :) mert egy mesteri darab kimaradt

• Zóanagyvarázsló
    Sorry, nem láttam, túl gyors nekem a topik.

(Szabi84 felmentést kap a kollektív büntetés alól :))
  • Dj Xyberpunk
  • Barney Tech
    NEm sajnos , nézegettem googlen képeket , de nem
    a desert strike meg nem indul el gépen.
  • Dj Xyberpunk
    LoL Brolly:)

Xotyi: szerintem is így van :)
  • Szabi84
    ÉN EMLÍTETTEM!!!!! :)))
  • Buzz Lightyear
  • xotyi
    csak akkor nősz fel végleg ha márt teis úgy gondolod;) sztem addíg fiatal valaki ameddig annak érzi magát:)
  • Zóanagyvarázsló
    Nuclear Strike és elődei? (Desert, Urban, Jungle, Soviet)
  • Brolly
    hmm, akkor én szerencsésnek mondhatom magam hogy lány testvérem van, persze ő is játszott állandóan, de azért stréber is volt, szal amikor már aludtam akkor már ő is aludt, pedig 4 évvel idősebb...
  • Zóanagyvarázsló
    Érdekes olvasgatni ezt a topikot, de mindenki szégyellje magát, aki nem említette a Blizzard klasszikusát, a Blackthorne-t :)

• Barney Tech
    ???
  • Dj Xyberpunk
    lol :) ismerem a helyzetet :) de Fery-t idézve nem sajnálom a gyerekkoromat én sem:) ezekkel a jó kis játékokkal fűszerezve nagyon jó volt:) viszont kár, hogy mindenki felnőtt, és már nincsenek akkora partyk :( lehet kockául hangzik, de inkább a gép előtt baszakodtam, mint gyújtogatok, vagy street fighterkedem az utcán, ahogy a többi kisgyerek tette a környéken...
  • scorpeeon
  • xotyi
    imádtam lara kocka seggét
  • Szabi84
    Mennem kell pihenni mert holnap még sok hsz-t kell átnéznem:DDD Jóéjt mindenkinek!
  • Dj Xyberpunk
    tnx mindent, egy élmény volt nekünk is:)
  • Dj Xyberpunk
    mekkora volt ez az E.W. Jim is :)
  • Szabi84
  • xotyi
    ismerős pedig "csak" 3.5 évvel idősebb igasságtalanság volt, föleg h lelötte a poént majdnem az összes játéknál :'(
  • fery02
    Na jó, én hamarosan elmegyek, ez nekem egyszerre nagyon sok. Ennyi élményt, a szememből majdnem kicsordul a könny, köszönöm nektek ezt az estét (nem úgy értem :P). Egyáltalán nem sajnálom a gyerekkoromat, amilyen volt. Jobb nem is lehetett volna. Jó, eserteg úgy, hogy ha akkoriban is lett volna net hozzáférésem esetleg :P
    Addig is gyűjtöttem még képeket, illetve egy linket is:
    http://c64.rulez.org/tokmak/games/gpc/gpc.htm

Liero:

Domino (tudom, hogy csak egy egyszerű dominős játék, de én ezt is nagyon sokat toltam:P :

Screamer 2:

Star wars: Rogue Squadron:
  • Szabi84
  • Barney Tech
    Tomcat buzi játéka =/

Mi volt annak a játéknak a neve , ahol tudtál menni tankal , helikopterrel , és azthiszem valamilyen vadászgéppel.
    Ezeket pedig tudtad fejleszteni , és rengeteg pálya volt.
    Ezt is nagyon imádtam.
    Aki esetleg tud címet , akkor egy letöltés linkel is dobjon meg.
  • Dj Xyberpunk
    Faxom, ez volt nálunk is, tesóm a szobájában a gépével.. én meg anyámék szobájában aludhattam, és mikor felcsippant a speaker minden restartnál, mindig egyet belefájdult a szívembe :DD:D
  • Brolly
    ak tévedtem, én erre a játékra gondoltam, ezt nem tudtam még kivinni, mert mindig fejbelőtt az igazgató:@
  • xotyi
    Kössz:)
  • Szabi84
    :DDDDDD
  • Dj Xyberpunk
    Emlékeztek még anno, hogy a PC GURU összement? vagy melyik újság volt az amit egyik hónapról másikra kisebb méretben adtak ki ?:)
  • xotyi
    Nekem a Dallas(a mult barátokköztje xD) után mindíg takarodó volt báttyám meg még gépezett me idősebb volt,hogy irigyeltem
  • Dj Xyberpunk
    XOTYi! KÉrdésedre a válasz:) 583
  • romi8 #587
    suli !!!
  • Brolly

persze utána reggel azért keltem fel egy fél órával hamarabb hogy tudjak játszani még suli előtt is.
    Most jól jönne a régi tipusú 576kbyte újság.
  • xotyi
    Ezzz mi? tetszetős:)
  • romi8 #584