1743
★ נáтéкσк нαηgυℓαтα ★
-
#583 desert strike , utána még volt az urban strike :D
mégvalami?:) -
#582 igen, bár ebben inkább hangya mint gömb a "főszereplő":) -
#581 sztem mindenkinek , a Lion Kinggel egy időben jött ki:) -
#580 -
#579 Huu ezen apám mennyit nyomult , én akkoriban nem értettem : (
És ez kinek ismerős ? :))
-
#578 Vagy ez : Boulderdash -
#576 8 évesen, 9ig fennmaradhattál???! Piszok mázlista -
#575 mi kisütés, nagyütés, kisrúgás nagy rúgásnak mondtuk:D::S:DS:D::D -
romi8 #574 [IMG]http://multikep.extra.hu/images/bg_suli[1].jpg[/img] [/IMG] -
#573 sajnos én is tudom :) mondom fejből tudtam az MK 1.2.3. rész kivégzéseit, még a babality-ket is....... :DDDDD -
#572 áhh, ma se fogok aludni, és most legalább nem fog anya ágyba küldeni már 9kor mint még anno 8 évesen.
am nagyon szépen köszönöm -
#571 NEm tudjátok mi volt annak a játéknak a neve , amikor: az egérrel kellet vezetni egy fekete golyot , és különböző akadályokon kellet keresztűl vinni? -
#570 elmondásaid alapján ez ha igen akkor ez a sipaplex -
#569 Rockman is olyan pl... -
#568 -
#567 mér, a "felsőütés" jobban hangzik? :) -
#566 nah eszembe jutott egy olyan "táblás" játék, amit még muter is tolt abban az időben, csak alig rémlik belőle vmi, ami megmaradt az hogy egy piros gömbel vagy aminek persze van szeme is (talán), és vannak bombák meg vannak csak sima vasgolyók, rengeteg pálya van, és mindegyiknek meg van a maga megoldási lehetősége, és az egyik pontról el kell jutni egy másik pontig, úgyhogy görgetni kell a vasgolyókat, de úgy hogy nem szabad hogy a fejedre essen, a kockák amiket te "megehecc" az zöld szinű, viszont az elbírja a vasgolyókat, és végülis vhogy össze kell trükközni, de van még egy csomó dolog benne, iylen ollók amik persze kinyírnak, meg ilyen áram meg nem tom:D de naggyon komoly, legjobb logikai játék amivel játszottam, iszonyú sokat szenvedtünk vele, és ki se tudtuk vinni, ha vki ezt is tudná akkor légyszi, nagyon fontos lenne, kösziii :) -
#565 lélegeztetőgép gyanú -
#564 én azt csak felső ütésnek hívom, úgy volt kb 10 éve a pcguruban:DDD -
#563 Ha vannak még képeitek, pls linkeljetek :) Hadd fájjon :) -
#562 Populous the beginning. -
#561 aszondja HIGH PUNCH:DDDDDD lol
yóvan, jógyerek vagy:) most látom az avatarod:)))))))) -
#560 lol, erről nem is tudtam:D pedig évekig nyomtuk :) -
#559 Örök hálám :) -
#558 Scorpion egyik kivégzése az MK4-ben ez volt: hátra, előre, le, föl, high punch :) -
#557 nem, a Bioware-t vette meg sajnos:( -
#556 gyerekek, ezen a kurva vistán semmilyen oldgame nem fut:((( (kompatibilitási móddal sem:() -
#555 ha 3* leböfögöd akkor is meghal:),Én úgy csináltam -
#554 iddqd :) -
romi8 #553 így kell megölni a titkárnőt:Vedd fel a rongyot és menny a kémiaszertárba ( ha nincs gázálarc akkor meghalsz) vedd fel a benzin, és ebből lessz mejd a molotov koktail. (a benzin legyen az utolsó komponens).Menny ki és menny el a takarítónőig. Öld meg és dobd be az ajtón a molotovot. Ezzel meghal a titkárnő. Menny be és a kapcsolót fordítsd el. Menny be az ajtón ahol az igazgató van. Ide kell a láncfűrész. GAME OVER YOU ARE THE WINNER! -
#552 Azt sztem tudni fogom akkor is, a HL2 azon kevés mai játékoknak az egyike, amiket nagyra tartok.
Közben beugrott még1: Worms 1 is nagyon nagy volt. Emlékszem még valami cheatféleségre ami néha bejött és néha nem: ha 2 gombot nyomvatartottál, tartottad pár másodpercig, akkor néha olyan sorozatot lőtt ki, ami elvitte a fél pályát :) -
#551 LOL:) lehet azt kéne:) -
#550 a Rayden is egy tök ugyanilyen stílusú játék, csak a neve miatt baromi nehéz megtalálni. -
romi8 #549 na akkor letöltöm és megpróbálom ujra elindítani -
#548 csak mert ubisoft ot vette meg most asszem... -
#547 Rugd meg,hatha kidol a sok penz belole :) -
#546 A számtech terembe vmi vírust is lehetett programozni, asmon-ba vagy mi is volt ott?:) -
#545 nem baj, de van egy mondás:
"Ne légy szomorú ha végetért, mosolyog, mert megtörtént......"
:))) -
#544 igen:) -
romi8 #543 most már késő