1743
★ נáтéкσк нαηgυℓαтα ★
  • Dj Xyberpunk
    desert strike , utána még volt az urban strike :D

mégvalami?:)
  • xotyi
    igen, bár ebben inkább hangya mint gömb a "főszereplő":)
  • Dj Xyberpunk
    sztem mindenkinek , a Lion Kinggel egy időben jött ki:)
  • Szabi84
  • Barney Tech
    Huu ezen apám mennyit nyomult , én akkoriban nem értettem : (

És ez kinek ismerős ? :))
  • barret
    Vagy ez : Boulderdash
  • xotyi
    8 évesen, 9ig fennmaradhattál???! Piszok mázlista
  • Dj Xyberpunk
    mi kisütés, nagyütés, kisrúgás nagy rúgásnak mondtuk:D::S:DS:D::D
  • romi8 #574
    [IMG]http://multikep.extra.hu/images/bg_suli[1].jpg[/img] [/IMG]
  • Dj Xyberpunk
    sajnos én is tudom :) mondom fejből tudtam az MK 1.2.3. rész kivégzéseit, még a babality-ket is....... :DDDDD
  • Brolly
    áhh, ma se fogok aludni, és most legalább nem fog anya ágyba küldeni már 9kor mint még anno 8 évesen.
    am nagyon szépen köszönöm
  • Barney Tech
    NEm tudjátok mi volt annak a játéknak a neve , amikor: az egérrel kellet vezetni egy fekete golyot , és különböző akadályokon kellet keresztűl vinni?
  • xotyi
    elmondásaid alapján ez ha igen akkor ez a sipaplex
  • barret
    Rockman is olyan pl...
  • Szabi84
  • scorpeeon
    mér, a "felsőütés" jobban hangzik? :)
  • Brolly
    nah eszembe jutott egy olyan "táblás" játék, amit még muter is tolt abban az időben, csak alig rémlik belőle vmi, ami megmaradt az hogy egy piros gömbel vagy aminek persze van szeme is (talán), és vannak bombák meg vannak csak sima vasgolyók, rengeteg pálya van, és mindegyiknek meg van a maga megoldási lehetősége, és az egyik pontról el kell jutni egy másik pontig, úgyhogy görgetni kell a vasgolyókat, de úgy hogy nem szabad hogy a fejedre essen, a kockák amiket te "megehecc" az zöld szinű, viszont az elbírja a vasgolyókat, és végülis vhogy össze kell trükközni, de van még egy csomó dolog benne, iylen ollók amik persze kinyírnak, meg ilyen áram meg nem tom:D de naggyon komoly, legjobb logikai játék amivel játszottam, iszonyú sokat szenvedtünk vele, és ki se tudtuk vinni, ha vki ezt is tudná akkor légyszi, nagyon fontos lenne, kösziii :)
  • Dj Xyberpunk
    lélegeztetőgép gyanú
  • Szabi84
    én azt csak felső ütésnek hívom, úgy volt kb 10 éve a pcguruban:DDD
  • Dj Xyberpunk
    Ha vannak még képeitek, pls linkeljetek :) Hadd fájjon :)
  • barret
    Populous the beginning.
  • Dj Xyberpunk
    aszondja HIGH PUNCH:DDDDDD lol

yóvan, jógyerek vagy:) most látom az avatarod:))))))))
  • Dj Xyberpunk
    lol, erről nem is tudtam:D pedig évekig nyomtuk :)
  • Barney Tech
    Örök hálám :)
  • scorpeeon
    Scorpion egyik kivégzése az MK4-ben ez volt: hátra, előre, le, föl, high punch :)
  • xotyi
    nem, a Bioware-t vette meg sajnos:(
  • Dj Xyberpunk
    gyerekek, ezen a kurva vistán semmilyen oldgame nem fut:((( (kompatibilitási móddal sem:()
  • bigfoot
    ha 3* leböfögöd akkor is meghal:),Én úgy csináltam
  • Szabi84
    iddqd :)
  • romi8 #553
    így kell megölni a titkárnőt:Vedd fel a rongyot és menny a kémiaszertárba ( ha nincs gázálarc akkor meghalsz) vedd fel a benzin, és ebből lessz mejd a molotov koktail. (a benzin legyen az utolsó komponens).Menny ki és menny el a takarítónőig. Öld meg és dobd be az ajtón a molotovot. Ezzel meghal a titkárnő. Menny be és a kapcsolót fordítsd el. Menny be az ajtón ahol az igazgató van. Ide kell a láncfűrész. GAME OVER YOU ARE THE WINNER!
  • scorpeeon
    Azt sztem tudni fogom akkor is, a HL2 azon kevés mai játékoknak az egyike, amiket nagyra tartok.
    Közben beugrott még1: Worms 1 is nagyon nagy volt. Emlékszem még valami cheatféleségre ami néha bejött és néha nem: ha 2 gombot nyomvatartottál, tartottad pár másodpercig, akkor néha olyan sorozatot lőtt ki, ami elvitte a fél pályát :)
  • Dj Xyberpunk
    LOL:) lehet azt kéne:)
  • Brolly
    a Rayden is egy tök ugyanilyen stílusú játék, csak a neve miatt baromi nehéz megtalálni.
  • romi8 #549
    na akkor letöltöm és megpróbálom ujra elindítani
  • bigfoot
    csak mert ubisoft ot vette meg most asszem...
  • barret
    Rugd meg,hatha kidol a sok penz belole :)
  • Dj Xyberpunk
    A számtech terembe vmi vírust is lehetett programozni, asmon-ba vagy mi is volt ott?:)
  • Dj Xyberpunk
    nem baj, de van egy mondás:

"Ne légy szomorú ha végetért, mosolyog, mert megtörtént......"

:)))
  • Dj Xyberpunk
    igen:)
  • romi8 #543
    most már késő