1743
★ נáтéкσк нαηgυℓαтα ★
-
#663 Tényleg, Heroes Of Might and Magic 2-3, azt úgylátom kevesen nyomták az itt jelen lévők közül, pedig az is egy hatalmas klasszikus. Bár az első része sose volt meg. -
#662 ott van a szeren! :) Halo 1 is!! viszont Halo 2 fostrágya -
romi8 #661 a játékok hangulata! vezet! -
#660 off: beta óta toljuk:) sztem az avatarom mindent elmond:)
on. -
#659 Hogy sok helyen ki lehessen adni a jatekot!
A cenzura egyre erosebb... -
Zóanagyvarázsló #658 Még egy gyorsat. A Bungie elég egyedi RTS-e, a Myth: The Fallen Lords - róluk mindig ez a játék jut eszembe, s nem a Halo.
-
#657 Erdekes lenne,ha mindet felismerned:)
Azert az igen durva kockulasra utalna!
En meg a harmadat sem ismerem fel:) -
#656 Na srácok, mondjatok még hangulatos játékot( ha lehet képpel), lehet új is, nem kötelező régit betenni. A lényeg az, hogy egyedi legyen, és legyen feelingje! :) -
romi8 #655 F.E.A.R. a legjobb -
#654 Jaja, azóta se értettem, hogy a SOF-szerű végtag leszakadás miért nincsen a játékokban (kivéve F.E.A.R.) :) -
#653 Tudom, de ez a játékok hangulatáról szól! :) És itt amúgy is jobb arcok vannak :) -
#652 gyá ez mekkora, de azért van egy "pár" karakter amit nem ismerek fel:( -
#651 Nagyon szep kep.Nekem is tetszik :) -
#650 aztak*rva ez nagyon d*rva :) -
#649 Amugy van am old games topic.Csak ugy mormogom magamban :D -
#648 De bizony az! -
#647 IGen , méghozzá a 2.
Azért élvezhettük azt is ,amikor leszakíthattuk az ember lábát , vagy kezét
-
#646 ehh... nevetni, én is imádtam, bár lehet az egy másik rész volt, ez a 2 nem, mert az 1 egy kicsit más hogy nézett ki, de lehet tévedek. -
#645 Aki él és számít,az rajta van :) -
#644 És azért egy képet megérdemel ez az őrületes hangulatú francia játék....
-
Zóanagyvarázsló #643 Én kettősügynök vagyok, mindkettőbe írok :)
Na elmegyek fürödni, aztán még lefekvés előtt elolvason az 270 új hozzászólást... -
#642 :)) -
#641 ez nem a heart of darkness?
nagyon durva volt benne a karakter animáció :) -
Zóanagyvarázsló #640 Amíg nem volt a PC-m (más azért akadt), addig én csak újságban láthattam őket. A Dungeon Keeper cikket például legalább tízszer elolvastam. El sem akartam hinni, hogy annyira jó lehet az a játék. Azóta már tudom, hogy annál is sokkal-sokkal jobb :) -
#639 DElta force-ra emléxik valaki?
nem volt rossz hangulata ennek sem -
#638 Valami lego racer? :D -
#637 Ehh meg mindig a Forma-1 topic vezet...:( -
#636 Hát most lehet nevetni fogtok ,de én ezt a játékot kb 5x vittem ki.
-
Zóanagyvarázsló #635 Heh, a számok jórészt ismerősek, csak fogalmam sincs, hogy hova kavarodhattak ela nagy pakolásokkor... -
#634 -
#633 Rongyosra olvastam oket :) Az is majdnem jatek mar... -
#632 vmi para lehet a serverrel nem nem tudom karbantartani a témát:( majd holnap törlök -
#631 hehehe, van benne vmi, én 19 vagyok, vis azért még fiatalabb vagyok jóval tőled:)
Barret, szép kis gyűjtemény, azért jó néha belelapozgatni ezekbe az újságokba. -
#630 Ezt nem is ismerem... -
romi8 #629 -
romi8 #628 [/IMG] -
#627 meg volt az első száma, még emléxem a mortal kombat 1 volt benne:) -
romi8 #626 [IMG]http://multikep.extra.hu/images/devilinside_screen003[1].jpg[/IMG] -
#625 a kezemből vetted ki a (linket) szót:) -
#624 A francba! plíz törölje vki...:(