A játékok hangulata!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LineageII 😊Még mindig bejön.
Bérbe vehet? reklámfelület...
A masik ami tetszett a ps3-mon az a Heavy Rain volt, fordulatos story, szep grafika es jo hangulata van ennek is.
KD legend of burning foghters honnan lehet letölteni?Nagyon tetszik ez a játék.
Most lattam egy jatekot, Assasins Creed, hat nem semmi ez sem, hangulata is van talan, de a grafika beszaras..
ha minden igaz 1 honapon belul a GTA 4 hez is szerencsem lesz, hat jokat irnak rola finoman szolva...
GTA Vice City
hogy egy kicsit felporogjon a topik lehetne csinalni egy szavazast nem? mondjuk nehany kategoria lenne..
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
szóval:nagyon régi,'99-'01-es lehet,de erre sem emlékszem pontosan.a szlognjére is csak magyarul emlékszem:
"eljön az idõ,amikor az elme (agy) megfejti önmagát"
egy kék ruhás emberkével kellett mászkálni,és mint a szlogenbõl kiderül,a jövõben megfejtették az agyat,és rájöttek,hogy igen sok mindenre képes az ember,többek között "varázsolni" is.akciójáték volt,megspékelve egy kis karakterfejlõdéssel
ennyire emlékszem össz-vissz.annó csak a demojával játszottam,ami úgy kezdõdött,hogy egy kislány szelleme (???) ad valami feladatot,és bemegyünk valami templomszerûségbe.ááá,inkább nem is írom tovább,mert lehet teljesen más volt
remélem valaki tud majd segíteni :S
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi
köszönöm a sok szép felidézett élményt a nyitójának 😉 <#worship>#worship>
u dont have to listen anybody else but me
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
mindegy, megbeszéltük, amúgy nekem is csak idén karácsonykor lesz gépem alá 😄
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Doom1 mellet elbújhatnak kõkeményen. 😊
mikor még csak ismerkedtem a játékkal, az egyik colossus-fightnál majdnem elsírtam magam <#worship>#worship>
Kojiro ergo sum.
Egyébként valóban exkluzív címnek indult, de aztán pár hónapon belül jött az említett három platformra. Egyébként szerintem meglepõen jól játszható billentyûvel és egérrel.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Hajrá Magyarország!
szvsz mivel nemvolt sok lehetõség ezért tényleg valami mûvészit(nah nemtom máshogy mondnani😄) kellett belerakni
de persze ez csak az egyéni véleményem 😄
én már kijátszottam,és az eddigi codok fosch végével szemben,ezt lezárják normálisan😊