A játékok hangulata!

Oldal 1 / 35Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

barret
Én 1 játékkal játszom több mint 4 éve...
LineageII 😊Még mindig bejön.

Bérbe vehet? reklámfelület...

grizzly21
Kicsit meghalt a topik egy ideje, de nemreg jatszottam egy jatekkal, aminek nagyon bejovos a hangulata, Max Payne-hez hasonlo (nem veletlenul, a keszitok ugyanazok), Alan Wake a cime. (xbox-on jatszottam).

A masik ami tetszett a ps3-mon az a Heavy Rain volt, fordulatos story, szep grafika es jo hangulata van ennek is.

Sziasztok!

KD legend of burning foghters honnan lehet letölteni?Nagyon tetszik ez a játék.
passatgt

n3whous3
Én is megnézem, de mivel nincs konzolom, ezért csak kipróbálni tudom 😞

púúúúú

grizzly21
vegulis mindegy, de ja, a ps2es 2002-es.
Most lattam egy jatekot, Assasins Creed, hat nem semmi ez sem, hangulata is van talan, de a grafika beszaras..

ha minden igaz 1 honapon belul a GTA 4 hez is szerencsem lesz, hat jokat irnak rola finoman szolva...

n3whous3
vagyis a Pc verzió, hupsz

púúúúú

n3whous3
2003

púúúúú

grizzly21
2002-es! az mar 6 ev lassan😊

barret
Az nem is regi jatek 😊

grizzly21
neha nosztalgiabol megnezek youtubeon egy egy regi jatekot, ha mar idom nincs is ra hogy felinstallaljam ujra nehany perc jatekert..legutobb:
GTA Vice City

hogy egy kicsit felporogjon a topik lehetne csinalni egy szavazast nem? mondjuk nehany kategoria lenne..

barret
Nekem is A Kapitany jut eszembe rola 😄

fery02
"repülõnkhöz kellett összeszedni tárgyakat!"? Nekem errõl kapásból a Keen sorozat jut eszembe, bár abba nem UFO-val kell mászkálni <#fejvakaras>

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

gibson9
Helló! Én meg egy olya játékot keresnék hogy alien paranoia! Amikor megvettem a gépet akkor volt meg valahonnan! Ilyen kis ugribugris kis játék volt! Egy ufoval lezuhanunk egy bolygóra és a repülõnkhöz kellett összeszedni tárgyakat!

ProGabe
kicsit felélesztem a topikot,mert keresek egy régi játékot,és hirtelen nem tudom hova írjam 😊

szóval:nagyon régi,'99-'01-es lehet,de erre sem emlékszem pontosan.a szlognjére is csak magyarul emlékszem:
"eljön az idõ,amikor az elme (agy) megfejti önmagát"

egy kék ruhás emberkével kellett mászkálni,és mint a szlogenbõl kiderül,a jövõben megfejtették az agyat,és rájöttek,hogy igen sok mindenre képes az ember,többek között "varázsolni" is.akciójáték volt,megspékelve egy kis karakterfejlõdéssel

ennyire emlékszem össz-vissz.annó csak a demojával játszottam,ami úgy kezdõdött,hogy egy kislány szelleme (???) ad valami feladatot,és bemegyünk valami templomszerûségbe.ááá,inkább nem is írom tovább,mert lehet teljesen más volt

remélem valaki tud majd segíteni :S

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Dj Xyberpunk
😊 Hát azért itt voltam majdnem végig 😊 De 10 év múlva visszatérünk megint, és újra éljük az emlékeket! :,( Byez!

DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi

biomage
hát a legszarabb idö mentél el 😛

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Dj Xyberpunk
Nincsmit :-) idõközben visszatértem a netre :-) DE tényleg, ez egy hullócsillag topik volt! Fantasztikus élményekkel! Én is köszönök mindent , mindenkinek ! .-)

DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi

VRSDM
nos, a téma mint kiderült meghalt, DE!

köszönöm a sok szép felidézett élményt a nyitójának 😉 <#worship>

u dont have to listen anybody else but me

csé all.Vkinek nincs meg a CORSAIRS??<#szomoru1><#confused><#vigyor2>
rooney8
Shadowman. Iszonyat jó játék volt. Ha leültem játszani órákig nem bírtam elszakadni a géptõl.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

VRSDM
jaa értem :$ konzolba nem vagyok otthon...

mindegy, megbeszéltük, amúgy nekem is csak idén karácsonykor lesz gépem alá 😄

ps3-ra idén jött ki, ezen a platformon találkoztam vele elõször (meg úgy egyáltalán ezzel a stílussal)

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

VRSDM
oblivion az nem idei játék :] de kétségtelen jó alkotás.

Végigjátszás után azt kell mondjam, hogy SZÁMOMRA idei év leghangulatosabb játéka (Oblivion és Darkness mellett) a PS3-as FOLKLORE. És nem csak a hangulata, hanem a megvalósítás, az irányítás, a képi világa is egyedi.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

grizzly21
igaz

barret
Krájzisz2,Kod5 Azok jobbak lesznek 😄DDDDDDDDDDDDD

NeoMaN
Mi van velük? Jaaa, hogy ez két aktuális agyonhájpolt csilivili lószar?

Doom1 mellet elbújhatnak kõkeményen. 😊

Pacal17
krájzisz, kodnégy

VRSDM
<#sir>

nincs

VRSDM
pc-re is van ? :$

én már az elsõnél ejtettem pár csepp könnyet, de a végén ...<#rinya>

Kojiro
a shadow of the colossus mindent visz hangulatban
mikor még csak ismerkedtem a játékkal, az egyik colossus-fightnál majdnem elsírtam magam <#worship>

Kojiro ergo sum.

PC, Xbox, PS2

Egyébként valóban exkluzív címnek indult, de aztán pár hónapon belül jött az említett három platformra. Egyébként szerintem meglepõen jól játszható billentyûvel és egérrel.
grizzly21
pc n tuti van, jatszottam vele

barret
Az nem Boxos jatek?

milyen játék az?😊

Ez pontosan így igaz.
grizzly21
bizony😊

vegicsek
Emberek, ez a Psychonauts fenomenális.Mindenkinek kötelezõ😊

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Zsolti9014
Most próbáltam ki a Superbike 2001-et, és megfogott a hangulata, elég jól sikerült játék sztem.

Hajrá Magyarország!

grizzly21
teljesen igazad van

VRSDM
a cod4 is ottvan a toppon, a legjobbak között szvsz. de a hl2 meg a mennyország. értsd, van egy ferrari-d istenállat masina, de mégse egy álombugattiveyron 😄 így értettem :]

gabber a hun
nemtom én azokból az idõkbõl emléxek hangulatos játékokra amiko még a hardver kevés volt a csúcs szuper grafikához, és a készitok rávoltak kényszeritve ,hogy mûvészien rakják egymás mellé a pixeleket.

szvsz mivel nemvolt sok lehetõség ezért tényleg valami mûvészit(nah nemtom máshogy mondnani😄) kellett belerakni

de persze ez csak az egyéni véleményem 😄

egyetértek😊
én már kijátszottam,és az eddigi codok fosch végével szemben,ezt lezárják normálisan😊

Szinte súrolja, de meg nem közelíti... Csak nekem tünik ez kicsit ellentmondásosnak?

Barney Tech
Egyet értek <#eljen> ,bár nem nagyon van idõm játszani vele.

VRSDM
na azt kell mondjam CALL OF DUTY 4 a hl2 volt utoljára ilyen hangulatos. szinte súrolja azt a szintet, de meg nem közelití (mert néhol ellaposodik) nagggyon kemény, részemrõl az elmúlt 2-3 éve fps. nem kérdés :]

Rage47
Jaja ez nagyon jó volt! :]
Oldal 1 / 35Következő →