1743
★ נáтéкσк нαηgυℓαтα ★
-
#1223 vótmá?
-
#1222 nem kicsit porog a topik, 2 oraja neztem, azota nehanyszaz hsz..
a szavazast jo otletnek tartom, banner sem artana.
Kene egy ilyen HALL OF FAME, ahol a legnagyobbakat feltuntetjuk:) -
#1221 Screamer rally :)
-
Rfire!
Meg ugye ennek a hangulata :)
-
#1219 ja ok -
#1218 :)))) hát csak olyan vicces kicsit:DD -
#1217 Jaja, majd megoldjuk :-) -
#1216 ez most miért tökjó? :D ha a pirokinézis, akkor tényleg úgy hívják:) -
#1215 Dreamfall? nem próbáltam, milyen a hangulata, játékmenete? -
#1214 tényleg!de akkor kategóriánként kéne szavazást kiírni.furcsa lenne,ha egyszerre kéne a 100 játékból kiválasztani egyet :) -
#1213 van benne vmi:) de a bioshocknak azért van némi eltalált egyedi hangulata, de maga a játékmenet elég sablonos:(
-
#1212 igen! legalább 2x végigvittem! ilyesmi játékkal nem is játszottam azóta:) -
#1211 ok, csak kapjam meg a fórumbaszakodási engedélyem :) olyan bannert csinálunk, meg szavazásokat:) -
#1210 na azok is!mennyi jó játék van!ezt még remélem pászor leírhatom itt :D -
#1209 Ennek de soxor megneztem az introjat,vagy mit:)
Allati jo mozgasu gepek! -
cucmalajmc #1208 Operation flashpoint 2001, sztem nemsok ilyesfajta fps-nek van ilyen hangulata.
és a Duke Nukem? fantasztikus volt...(doom3, Bioshock elmehet a pi*ába ez mellett)
-
#1207 A 2. része jobb azzal még mostanában is játszok. -
csgj #1206 Vótmá? xD
-
#1205 vajon melyik a best? -
#1204 Dj Xyberpunk, kéne 1 szavazás, én baromira kíváncsi lennék e közösség kedvencére -
cucmalajmc #1203 Jazz:
-
#1202 -
#1201 4 éves korodban már játszottál? -
#1200 "pirokinézis" ::))) -
#1199 +értem! -
#1198 az Lba 1 meg kettő... nagyon jók, ezek is fenn vannak:) -
SlickAdam #1197 ÁLTALÁBAN nincs hangulatuk az új játékoknak, de azért van néhány ami kimagaslik a tucatszarok közül...sztem... -
#1196 azért látam páran megjelentek, hogy kedvenc mostanijátékukat betegyék, ami ellen pont szól a topik, hogy semmi hangulata nincs.
Rollelcoaster akkor lenne jó ha a régebbi játékok hullámvasutait át tudnánk konvertálni az ujba, ahol meg beleülve kipróbálhatunk. mert csak arra jó a 3d. építeni, stb elég szörnyű gém lett.
Heroes 4 se lett amúgy rosz, hozta azért a 3 hangulatát egy kicsit,5el még nem játszottam -
#1195 ja :D meg még egykettő háromnégy stb.. darab programok:) -
#1194 nem fps, tps :) -
#1193 úú azt szerintem ismerem, de régebbiről van szó, kurva régi, fentről lehetett látni és zombikat kellett benne ölni:) és több társad volt :) -
#1192 Morrowind:) -
#1191 az csak x360-ra jött ki nem?
pedig szívesen játszanék vele,igazi őrült,feszültséglevezető mókázás lehet :D
szerk:Dead Rising -
SlickAdam #1190 Most néztem, hogy 83-as játék, szóval én kicsit megkésve játszottam vele kb. 1990 körül olyan 4 éves koromban, de a lényeg, hogy nagyon élveztem! Sony PSP-re adtak ki ilyen old school játékgyűjteményeket és ez is benne volt az egyikben, na én azthittem agyvérzést kapok örömömben!!! -
#1189 ez melyik játék? -
#1188 :)) VOLT egy zombis játék, valami áruházban kezdtél, annak nem tudja vki mi a címe? -
#1187 ???
mé?a puszik embereket ölnek szatyrokkal és kalapáccsal? :O nagyon más lett ez a világ -
#1186 akkor jó korán kezdted! -
#1185 A Screamer 1-hez nem tud valaki letöltő helyet? -
#1184 ezzel annyit nyomultam, hogy a szüleim többször el akartak tiltani a pc-től :D