1743
★ נáтéкσк нαηgυℓαтα ★
  • barret
    :D
  • Panzerfaust
    Kabrió mustangban, Hawaii ingben vivaldira tépni 200al a a tengerparton. szeritnem azért volt hangulata.
  • kas123
    Ez a legjobb topic!!! Majdnem elsírtam magam amikor megláttam a régi nagy kedvencemet: Golden Axe, és utánna sorra jöttek a többiek...most mindet újra megszerzem és újra végigjátszom :)

köszönet a topic-ért Dj Xyberpunk
  • Aquir
    itt pl szó van róla képpel
  • vegicsek
    Nem egyszer említettük, de tény, hogy kép még nem volt róla.
  • NeoMaN
    Black And White?
  • AntiHero
    Én nem láttam:)
  • Aquir
    volt diabloról szó:)
  • AntiHero
    szégyen és gyalázat, 16 oldalon keresztűl nem volt szó még a :

• barret
    FF7 FFVIII Ugy 500 ora jetekidom lehet bennuk...
    Es akkor meg ottvolt a FFIX Es a FFX...Azokat is vegigtoltam :)
    FF mindorokke:)
  • barret
    Eleg morbid vicc volt,hogy a hentesnel ki volt akasztva a disznosonka a kirakatba...
  • grizzly21
    en csak a nyulakkal jatszottam:) repafold rulez
  • grizzly21
    mondasz valamit:) hm, de akkor melyik volt a masik?..
  • vegicsek
    "Ólomékszert a testükbe!"
    Nagyon bejött, csak valahogy a nyúl utána disznó szemszögból ugyanaz a sztori már nem volt olyan izgalmas
  • ProGabe #1249
    az aláírásod ÜT :)

pont ebbe a topikba való XD
  • NeoMaN
    Valamit nagyon keversz. Rage Of Mages-ben csak a hőseidet tudtad irányítani.
  • ProGabe #1247
    kell egy szavazás,és a kategóriagyőztesekből rá kell tenni egy-egy képet!that's all
  • grizzly21
    hajjaj, hogyne! Egyik kedvencem volt:)

"Nesze, olomtabletta a patikabol" :DD hatalmas szovegek voltak benne, szvsz a magyar jatekgyartas fenypontja
  • tommyg
    Emlékeztek még erre a maygar fejlesztésű hangultaos ki stratégiai játékra??

• Dj Xyberpunk
    privi ment
  • grizzly21
    A Rage of Mages-t ismeri valaki? Eszmeletlen volt: ha uj "parasztot" akartal, akkor be kellett vinned egy not meg ferfit egy hazba, aztan 50% esellyel lett fiu vagy lany a gyerek..Az ellenseget leigazhattad, de be is vonhattad a sajat fennhatosagod ala, nem kellett kiolnod. Annyi ujdonsag volt benne hogy nehez elhinni most hogy igy visszaemlekszek ra.

• Dj Xyberpunk
    Szerintem, ha 40 év múlva újra elolvassuk ezeket a hozzászólásokat, és megnézzük ezeket a képeket, az az érzés fog akkor is hatalmába keríteni ami most is, az a kicsit bizsergető :) örömszerűség, hogy igen basszus, ezek szép dolgok voltak, jó élmények, csak lehet, hogí akkor igazi könnyek is fognak társulni a fórumnézegetéshez :)

Kívánom mindenkinek, hogy legyen itt 40 év múlva is, és írhasson ide! Jó forumozást :) Majd este leszek :) Bye Addig.
  • grizzly21
    Kategoriankent kellene szavazni, mert en pl nem szivesen hasonlitanam ossze a Duke-ot a Starcraft-tal.
    Osszeveszni meg semmikepp nem kell majd, mert minden szubjektiv, a lenyeg hogy minden minosegi legyen:) maradjon jo kis hangulatu topik ez
  • warass
    Dj Xyberpunk, látom nagy F.E.A.R.-fan vagy, légyszi írd + milyen a kieg hozzá, mert csak az alapot nyomtam, az nagyon odabaxmindenki lehúzza, talán azért nem nyomtam, ha jót írsz én esküszöm most felrakom
  • Dj Xyberpunk
    igen igen igen:)) most hogy írod, sorban ugranak be olyan emlékek hogy áááááá :) őrület
  • Dj Xyberpunk
    :) reméljük a tendencia marad :)

Amúgy újabb gamék is jöhetnek :)
  • magus
    mennyit néztem a kis piros fickókat, ahogy viszik a búzát a gyesznóknak, a gyesznót a hentehsez, a sonkát a fogadóba, és a fogadóban hogy verik az asztalt, miközben esznek, sztem lazán lekörözi a legújabb ilyesmi játékokat, szépen van megrajzolva nagyon.
  • warass
    remélem +adják, ez eddig a legjobb sg topic, és itt mindenki fun, nem a szokásos baxogatás m1
  • Dj Xyberpunk
    bááázzzzzzzzzzzz
    F.FAntasyk is mennyire jók voltak
    de Knights & Merchants!!!!!!!!!! beszarok!! :)
  • magus
    duke nukem 3d- uristen mennyit nyomtuk -.-

jazz jackrabbit is ott van a legjobb ugrabugrak kozott sztem

final fantasy 7 volt meg eleg magabaszippantos

az elso eredeti jatekom a Knights & Merchants volt, egy kozepkori varost kellett felepitened, tobblepcsos gazdasagi modellben (najo eleg egyszerositett volt -.-) settlers klon, de nekem mai napig jobban bejon mint akarmelyik settlers.

szavazas bestof udvozolt otlet -.-
  • Dj Xyberpunk
    Sin : Emergence
  • Buzz Lightyear
    sin episode 1
  • gyuri12
    ez melyik játék?:D
  • Dj Xyberpunk
    kreativitás az van, csak idő nem lesz szerdától, meg topikgazda jogot még nem adták meg :(
  • Pacal17
    jaja :D
  • warass
    ez az, qrva jó a topic, tényleg kellene banner is, de nem kis kreativitást igényel majd
  • w77d
    amikor először láttam majd hanyattestem a törésmodelltől, egyszerűen hihetetlen volt :D
  • Dj Xyberpunk
    IMÁDTAM, még ps1 -re ez volt az első gamém, a bemondó, meg a törések-----nagyon jó volt:)
  • Pacal17
    EZJÓÓÓÓÓ!!!! IMEREM!! :D:D
  • Aquir
    lál. egyszer kétszer játszottam vele, összevissza kanyarodás aztán puff, nagyjából ennyi volt:)