1743
★ נáтéкσк нαηgυℓαтα ★
-
:D -
Kabrió mustangban, Hawaii ingben vivaldira tépni 200al a a tengerparton. szeritnem azért volt hangulata. -
Ez a legjobb topic!!! Majdnem elsírtam magam amikor megláttam a régi nagy kedvencemet: Golden Axe, és utánna sorra jöttek a többiek...most mindet újra megszerzem és újra végigjátszom :)
köszönet a topic-ért Dj Xyberpunk
-
itt pl szó van róla képpel
-
Nem egyszer említettük, de tény, hogy kép még nem volt róla. -
Black And White? -
Én nem láttam:) -
volt diabloról szó:) -
szégyen és gyalázat, 16 oldalon keresztűl nem volt szó még a :
-
FF7 FFVIII Ugy 500 ora jetekidom lehet bennuk...
Es akkor meg ottvolt a FFIX Es a FFX...Azokat is vegigtoltam :)
FF mindorokke:)

-
Eleg morbid vicc volt,hogy a hentesnel ki volt akasztva a disznosonka a kirakatba... -
en csak a nyulakkal jatszottam:) repafold rulez -
mondasz valamit:) hm, de akkor melyik volt a masik?.. -
"Ólomékszert a testükbe!"
Nagyon bejött, csak valahogy a nyúl utána disznó szemszögból ugyanaz a sztori már nem volt olyan izgalmas -
az aláírásod ÜT :)
pont ebbe a topikba való XD -
Valamit nagyon keversz. Rage Of Mages-ben csak a hőseidet tudtad irányítani. -
kell egy szavazás,és a kategóriagyőztesekből rá kell tenni egy-egy képet!that's all -
hajjaj, hogyne! Egyik kedvencem volt:)
"Nesze, olomtabletta a patikabol" :DD hatalmas szovegek voltak benne, szvsz a magyar jatekgyartas fenypontja -
Emlékeztek még erre a maygar fejlesztésű hangultaos ki stratégiai játékra??
-
privi ment -
A Rage of Mages-t ismeri valaki? Eszmeletlen volt: ha uj "parasztot" akartal, akkor be kellett vinned egy not meg ferfit egy hazba, aztan 50% esellyel lett fiu vagy lany a gyerek..Az ellenseget leigazhattad, de be is vonhattad a sajat fennhatosagod ala, nem kellett kiolnod. Annyi ujdonsag volt benne hogy nehez elhinni most hogy igy visszaemlekszek ra.
-
Szerintem, ha 40 év múlva újra elolvassuk ezeket a hozzászólásokat, és megnézzük ezeket a képeket, az az érzés fog akkor is hatalmába keríteni ami most is, az a kicsit bizsergető :) örömszerűség, hogy igen basszus, ezek szép dolgok voltak, jó élmények, csak lehet, hogí akkor igazi könnyek is fognak társulni a fórumnézegetéshez :)
Kívánom mindenkinek, hogy legyen itt 40 év múlva is, és írhasson ide! Jó forumozást :) Majd este leszek :) Bye Addig. -
Kategoriankent kellene szavazni, mert en pl nem szivesen hasonlitanam ossze a Duke-ot a Starcraft-tal.
Osszeveszni meg semmikepp nem kell majd, mert minden szubjektiv, a lenyeg hogy minden minosegi legyen:) maradjon jo kis hangulatu topik ez -
Dj Xyberpunk, látom nagy F.E.A.R.-fan vagy, légyszi írd + milyen a kieg hozzá, mert csak az alapot nyomtam, az nagyon odabax
mindenki lehúzza, talán azért nem nyomtam, ha jót írsz én esküszöm most felrakom
-
igen igen igen:)) most hogy írod, sorban ugranak be olyan emlékek hogy áááááá :) őrület -
:) reméljük a tendencia marad :)
Amúgy újabb gamék is jöhetnek :) -
mennyit néztem a kis piros fickókat, ahogy viszik a búzát a gyesznóknak, a gyesznót a hentehsez, a sonkát a fogadóba, és a fogadóban hogy verik az asztalt, miközben esznek, sztem lazán lekörözi a legújabb ilyesmi játékokat, szépen van megrajzolva nagyon. -
remélem +adják, ez eddig a legjobb sg topic, és itt mindenki fun, nem a szokásos baxogatás m1
-
bááázzzzzzzzzzzz
F.FAntasyk is mennyire jók voltak
de Knights & Merchants!!!!!!!!!! beszarok!! :) -
duke nukem 3d- uristen mennyit nyomtuk -.-
jazz jackrabbit is ott van a legjobb ugrabugrak kozott sztem
final fantasy 7 volt meg eleg magabaszippantos
az elso eredeti jatekom a Knights & Merchants volt, egy kozepkori varost kellett felepitened, tobblepcsos gazdasagi modellben (najo eleg egyszerositett volt -.-) settlers klon, de nekem mai napig jobban bejon mint akarmelyik settlers.
szavazas bestof udvozolt otlet -.- -
Sin : Emergence -
sin episode 1 -
gyuri12 #1231 ez melyik játék?:D -
kreativitás az van, csak idő nem lesz szerdától, meg topikgazda jogot még nem adták meg :( -
jaja :D -
ez az, qrva jó a topic, tényleg kellene banner is, de nem kis kreativitást igényel majd
-
amikor először láttam majd hanyattestem a törésmodelltől, egyszerűen hihetetlen volt :D -
IMÁDTAM, még ps1 -re ez volt az első gamém, a bemondó, meg a törések-----nagyon jó volt:) -
EZJÓÓÓÓÓ!!!! IMEREM!! :D:D -
lál. egyszer kétszer játszottam vele, összevissza kanyarodás aztán puff, nagyjából ennyi volt:)