1743
★ נáтéкσк нαηgυℓαтα ★
-
SlickAdam #1183 Hát én nem mondanám magam öregnek, mindössze 21 vagyok, de emlékszem a játékra! -
#1182 Nagyon régen megpróbált rávenni haverom, hogy játszak egy játékkal, ami egy fps volt, mikor elindította haverom a játékot, a karakter a kezében, középen egy vasvillát fogott. Az egész látványtól, főleg a vasvilla látványától hozzá se mertem nyúlni a játékhoz gyerekfejjel. Arra is emléxem még, hogy mikor Esc-et nyomtunk, akkor ugye feljött a menü, és a képernyő tetejéről vér csöpögött :)
Na most, így felnőtt fejjel kíváncsi lennék megint erre a játékra, sőt, még talán ki is játszanám :D
Úgy tudom Blood-nak hívják, leszedtem már pár verziót, de nem futottak XP-n. Ha valaki tud egy olyan verziót, ami XP-n is fut, azonnal szóljon, nagyon hálás lennék :)
Ja, meg A Screamer 2 is érdekelne, de már azt se találom sehol sem, ahonnan leszedhetném. :( -
#1181 Meglehetősen buzi játék lett. :) -
#1180 igen, a Wizard alapmű!(de jó, h nem vagyok itt egyedül öreg) -
#1179 remélem ezt sem kell bemutatni.nagyon beteg,és ahhoz képest,hogy csak kísérletezés céljából csinálták,felettébb jó lett :)
-
#1178 Ú, baz igazad van javítom is.Áá már nem tudom.De legalább figyeltek -
#1177 DE -
#1176 a Psi-ops nem TPS volt? -
SlickAdam #1175 Uhhh, Wizard Of Wor!!! Úristen mennyit nyomtam Commodore64-en!!!
Számomra pár hangulatos játék:
-Killer Instinct 2
-Metal Gear Solid
-Shadow Man
-Final Fantasy VIII & X
...
Viszont utóbbi idők 2 leghangulatosabb játéka egyértelműen:
Shadow Of The Colossus:
Oblivion (szerintem azért volt rám nagy hatással, mert ebben a stílusban
ez az első játék, amivel játszottam):
-
#1174 közben eszembe jutott a Sid Meier's Pirate's!nem csak a régi zsír, de nagyon hanem a remake is!! -
romi8 #1173 Devil Inside
-
#1172 Akkor ajánlom még a Psi Ops-ot, ez egy fps, de vannak pszi képességid, mint telekinézis, pirokinézis, stb.
-
#1171 neszopass:D fenn van a gépeden?:D -
#1170 a poén hogy a legjobb robot küzülük a legelső, a Jaguar! :D -
csak sajnos ezt sem sikerült soha végigvinnem.valahogy mindig elfogyott a türelmem :( -
#1168 Meg biztos fel is fog még kerülni párszor :) -
#1167 a Dott :D ez is fenn van a gépen:) -
#1166 ez meg ez meg pár ilyen dosprog épp most is fönn van a gépemen nosztalgiázásra:) Most tegnap egész nap pl ezzel játszottam (régen tesómmal toltuk kiskorunkban csak nem tudtuk pontosan mit és hogyan kell benne csinálni :D ) -
#1165 Még ennek volt hangulata számora! Klónkatonaként harcolni 3 társammal kidolgozott karkterek jó pályák és csodás kis videók stb:) -
#1164 na-na,TT-t már tegnap betettem,még talán az első 100 között :) -
#1163 Kösz.
A legnagyobb kalandjátékok pedig
Day of the Tentacle
Monkey Island 1-2-3
-
#1162 a tycoon játékok, imádom őket. különösen a rollercoaster szériát, az 1-el évekig játszottam naponta, a 3 nem fut rendesen még a legújabb gépen sem, így az sajna hosszúútávon kimaradt : /
gta 1 és 3 volt még ami nagyon hangulatos volt szerintem.
gothic, főleg az első rész hangulata, na az nagyon ott volt.
a wow is megfogott az elején, aztán az csak szimplán nalmas és szar lett mindenki számára :/
cod multiban is jó volt anno -
Zóanagyvarázsló #1161 Voxelgrafika rocks :)
Én is emlékszem, hogy ledöbbentem amikor megláttam PI-en azt a vizet. A játék legvégén tartottam, amikor elszállt a gépem... -
#1160 Corridor 7 - ?
Download -
#1159 Outcast :) -
#1158 melyik játék eez? -
#1157 és el tuttam rontani a játékot mert voltam pont ezen a szigeten (franc tudja már a nevét a többi közül :D), és ott a védőkerítésen keresztül át tudtam menni egy kis részen (ami sugárral vagy milyen gömbökkel védett volt), és oda tudtam menni az elkerített részre pedig a történet menete szerint nem lehetett volna még odamenni :D és összekeveredett minden, azt se tudtam akkor mi a következő lépés. Újra kellett kezdenem a játékot:DD -
#1156 talánez -
#1155 Valaki a Hose Of The Dead 1-ből nymhatna be képeket(a játékból). Kösz. -
#1154 Ez az egyetlen RPG amit tartok valamire és vagy 3-4 hónapig játszottam vele annak idején. -
#1153 ja, jó volt, főleg a telekinetika:D -
#1152 -
#1151 Ezt honnan tudnám leszedni, régen megvolt, de valahova elkkavartam. -
Vlala #1150 Naná! Háromszor játszottam végig, jó, hogy többféle befejezése van. -
#1149 ami sztem nagyon hangulatos és élvezetes az a
Second Sight(remek a sztorija)
-
#1148 The Great Escape pl, vagy az Escape from Alcatraz amit végül átkeresztelek valami másra, csak az most nem jut eszembe. -
#1147 emléxel a gfafikárára?:) nagyon kemény volt:) -
#1146 Ez is nagy game volt! :)
-
#1145 -
#1144 escape from kolditz :D még amigán volt de 2d-s:D