1743
★ נáтéкσк нαηgυℓαтα ★
  • tommyg
    nem nem, Network Q Rac Rally régen a kedvencem volt
  • grizzly21
    Ez is nagyon ott volt, Road Rash

• Yoda001
    béka
  • Pacal17
    Kedvenc Rally-m (CMR 2)
  • Buzz Lightyear
    international rally championship?
  • Pacal17
    Jaja, tudod amikor volt az a nagy szőke orosz, akit ugy nyirtál ki hogy felugrottál a hátára meg ijenek :D:D Haláli
  • grizzly21
    ezzel nem teljesen ertek egyet, a bioshockot mar 2 ev mulva el fogja felejteni mindenki, a Duke 3d 96os jatek!! tobb mint 11 eves
  • tommyg
  • Yoda001
  • grizzly21
    ez a csaj ez valami kamu fake. a jatekban nem ilyenek voltak.
    Igy neztek ki ott a strip tease:
  • Pacal17
    És mi tünt el, bizony a belső nézet :(
  • Pacal17
    Nagyábol 13 év van a két kép között

• kas123
    énis szerettem nagyon :)
  • Pacal17
    The Punisher-Jó kis gém volt, élvezetes volt belle ölni :)
  • Yoda001
    jah, nemtaláltam olyan képt amin látszik a hud :s
  • Pacal17
    Azért van ám külömbség :)
  • Pacal17
    Kár hogy nekem nincs PS em és lemaradtam ezekről a fergeteges autós játékokról
  • Yoda001
    kis összehasonlitás:
    GT 1

GT 5 HD
  • Pacal17
    Hot Pursuit 2 nekem is teccet. Bár inkébb a HP 1 volt ami nagyon-nagyon-nagyon megfogott, anno 1998 -ban. Hajj, régi jó need for speedek :) HP 2 volt az utolsó "igazi" :(
  • Bucser
    A felső képen nem OFP van hanem ARmed Assault.
  • reaper4
    igen szerintem is a legjobb (hp2)
  • SFKS
    régi jó emlékek
  • Buzz Lightyear
    ez a hrpzett, nemdebár?
  • Bucser
    HA már mechwarrior akkor a Mechwarrior 2 Mercenaries vagy a Mechwarrior 3. Amit a M$ művel az MW franchise-al az szégyen és gyalázat...
  • Gaba22
    A kedvenc NFS-em a Hot Pursuit 2 volt:

Aztán még egy nagyon jó játék (Desert Strike):

• Pacal17
    1998-cas azthiszem, ahoz képest nagyon szép grafika.
  • Pacal17
    Ez nagyon a BETA mafia ból van. Én már csak tudom :)

Moto Racer 2, nagy favorit volt, főleg a crossmocizás. Amugy nem nagyon vagyok oda a motorokért de ezt a játékot nagyon szerettem :)
  • RedRiot
    '88 óta játszadozok, írhatnék retrózásból sokmindent, de amit tényleg szemfolyásig játszottam, amitől eldobtam az agyam, és ami még ma is ott van a topon:

MAFIA!!!

Más. Autósok közül a legnagyobb szerintem a Grand Prix Legends. Olyan AI-t autós játékhoz azóta sem írtak. Gyakran multi feelingje volt, emléxem. Az AI nem hajtott bele a játékosba hátulról: csak akkor próbálkozott előzéssel, ha volt esélye. Ugyanaz a fizikai modell volt érvényes az AI autókra is, ami a játékoséra, nem szedte be a 90 fokos kanyart 300-al. Ahol a játékos driftelt, ott az AI is. A fizikáról annyit, hogy a '98-as játék sokáig überelhetetlen volt: talán az rFactor és az LFS taszította le a trónról a nagy öreget. Még ma is sokan játsszák!
  • warass
  • Yoda001
    a maffia már megvolt emlitve pár százszor, én eddig az összes GT-vel nyomtam, még az 1-el is PSX-en... nem lehet elmondani milyen jo gémek.... most itt van a GT5HD,azzal játszottam ps3mon 5 percet... kicsit élvezhetöbbre is csinálhatták volna a "demo" szerüséget,mész egy bazilassu lancerral,kanyerba lelassul,egy pálya van, no comment... de nagyon jo sorozat
  • zolo
    Játékos pályafutásom még Ps-en kezdtem , 4 éve van csak saját gépem, emiatt lesznek Ps-es címek. (sry ha volt má amit berakok)

Gran Turismo 2 ,rengeteg autó, szép grafika, még ma is játszok vele:

Abe's Exoddus ,felejthetetlen élmény,gyönyörű hátterek és környezet, jó animációk, upsz :DD:

Mafia, Pc pályafutásom legkedvesebb játéka, nagyonjó körítés, kiváló történet, és imádok vezetni :)

• Barney Tech
    "Úristen, éppen Duke Nukem-et szaroztad le."
  • gyuri12
    a csaj a szar. de az nagyon:D
  • NeoMaN
    Úristen, éppen Duke Nukem-et szaroztad le. KB akkora játék volt a maga idejében, mint most a Bioshock...
  • Yoda001
    lehet a csajjal ... ?
  • gyuri12
    elég gnóm,erre nem mentség az,hogy régi... vagy régen ilyenek voltak az ideális csajok?:D
  • csgj
    Nagyon egyedi, és fantasztikus hangulata van. Olyan keserédes, habár több benne a komorság... De először az előzményével érdemes játszani, a The Longest Journey-vel (ha tényleg nem zavar a régi, ratyi grafika, akkor mindenképpen ajánlom)
  • barret
    Majd sokan felismerik:) Es nem szar,hanem nagyon jooo Csak mar igen regi...
  • AntiHero
    ezen átsiklottam pedig végig néztem a topikot:)
  • gyuri12
    mi ez a szar??:D