1743
★ נáтéкσк нαηgυℓαтα ★
-
#1303 nem nem, Network Q Rac Rally régen a kedvencem volt -
#1302 Ez is nagyon ott volt, Road Rash
-
#1301 béka -
#1300 Kedvenc Rally-m (CMR 2)
-
#1299 international rally championship? -
#1298 Jaja, tudod amikor volt az a nagy szőke orosz, akit ugy nyirtál ki hogy felugrottál a hátára meg ijenek :D:D Haláli -
#1297 ezzel nem teljesen ertek egyet, a bioshockot mar 2 ev mulva el fogja felejteni mindenki, a Duke 3d 96os jatek!! tobb mint 11 eves -
#1296 -
#1295 -
#1294 ez a csaj ez valami kamu fake. a jatekban nem ilyenek voltak.
Igy neztek ki ott a strip tease:
-
#1293 És mi tünt el, bizony a belső nézet :( -
#1292 Nagyábol 13 év van a két kép között
-
#1291 énis szerettem nagyon :) -
#1290 The Punisher-Jó kis gém volt, élvezetes volt belle ölni :)
-
#1289 jah, nemtaláltam olyan képt amin látszik a hud :s -
#1288 Azért van ám külömbség :) -
#1287 Kár hogy nekem nincs PS em és lemaradtam ezekről a fergeteges autós játékokról -
#1286 kis összehasonlitás:
GT 1
GT 5 HD
-
#1285 Hot Pursuit 2 nekem is teccet. Bár inkébb a HP 1 volt ami nagyon-nagyon-nagyon megfogott, anno 1998 -ban. Hajj, régi jó need for speedek :) HP 2 volt az utolsó "igazi" :( -
#1284 A felső képen nem OFP van hanem ARmed Assault. -
#1283 igen szerintem is a legjobb (hp2) -
SFKS #1282 régi jó emlékek -
#1281 ez a hrpzett, nemdebár? -
#1280 HA már mechwarrior akkor a Mechwarrior 2 Mercenaries vagy a Mechwarrior 3. Amit a M$ művel az MW franchise-al az szégyen és gyalázat... -
Gaba22 #1279 A kedvenc NFS-em a Hot Pursuit 2 volt:
Aztán még egy nagyon jó játék (Desert Strike):
-
#1278 1998-cas azthiszem, ahoz képest nagyon szép grafika.
-
#1277 Ez nagyon a BETA mafia ból van. Én már csak tudom :)
Moto Racer 2, nagy favorit volt, főleg a crossmocizás. Amugy nem nagyon vagyok oda a motorokért de ezt a játékot nagyon szerettem :)
-
RedRiot #1276 '88 óta játszadozok, írhatnék retrózásból sokmindent, de amit tényleg szemfolyásig játszottam, amitől eldobtam az agyam, és ami még ma is ott van a topon:
MAFIA!!!
Más. Autósok közül a legnagyobb szerintem a Grand Prix Legends. Olyan AI-t autós játékhoz azóta sem írtak. Gyakran multi feelingje volt, emléxem. Az AI nem hajtott bele a játékosba hátulról: csak akkor próbálkozott előzéssel, ha volt esélye. Ugyanaz a fizikai modell volt érvényes az AI autókra is, ami a játékoséra, nem szedte be a 90 fokos kanyart 300-al. Ahol a játékos driftelt, ott az AI is. A fizikáról annyit, hogy a '98-as játék sokáig überelhetetlen volt: talán az rFactor és az LFS taszította le a trónról a nagy öreget. Még ma is sokan játsszák! -
#1275 -
#1274 a maffia már megvolt emlitve pár százszor, én eddig az összes GT-vel nyomtam, még az 1-el is PSX-en... nem lehet elmondani milyen jo gémek.... most itt van a GT5HD,azzal játszottam ps3mon 5 percet... kicsit élvezhetöbbre is csinálhatták volna a "demo" szerüséget,mész egy bazilassu lancerral,kanyerba lelassul,egy pálya van, no comment... de nagyon jo sorozat -
#1273 Játékos pályafutásom még Ps-en kezdtem , 4 éve van csak saját gépem, emiatt lesznek Ps-es címek. (sry ha volt má amit berakok)
Gran Turismo 2 ,rengeteg autó, szép grafika, még ma is játszok vele:
Abe's Exoddus ,felejthetetlen élmény,gyönyörű hátterek és környezet, jó animációk, upsz :DD:
Mafia, Pc pályafutásom legkedvesebb játéka, nagyonjó körítés, kiváló történet, és imádok vezetni :)
-
#1272 "Úristen, éppen Duke Nukem-et szaroztad le." -
gyuri12 #1271 a csaj a szar. de az nagyon:D -
#1270 Úristen, éppen Duke Nukem-et szaroztad le. KB akkora játék volt a maga idejében, mint most a Bioshock... -
#1269 lehet a csajjal ... ? -
gyuri12 #1268 elég gnóm,erre nem mentség az,hogy régi... vagy régen ilyenek voltak az ideális csajok?:D -
csgj #1267 Nagyon egyedi, és fantasztikus hangulata van. Olyan keserédes, habár több benne a komorság... De először az előzményével érdemes játszani, a The Longest Journey-vel (ha tényleg nem zavar a régi, ratyi grafika, akkor mindenképpen ajánlom) -
#1266 Majd sokan felismerik:) Es nem szar,hanem nagyon jooo Csak mar igen regi... -
#1265 ezen átsiklottam pedig végig néztem a topikot:) -
gyuri12 #1264 mi ez a szar??:D