1743
★ נáтéкσк нαηgυℓαтα ★
-
#1343 keress rá a crackes oldalakon a wr2-s CiFe-féle verzioju crackre -
#1342 Voltam házibuliban, szép lassan kidőlt mindenki majd elkezdett hazaszivárogni, még páran maradtunk, leülök srác gépéhez. Hopp ez mi? Punisher. Ott kapásból végigtoltam a játékot 6 óra alatt, közben csak ittam a sört, a végén már majdnem behugyoztam ,de nem álltam fel. Isten nagy ez a játék, ha ki akarok kapcsolódni a legjobb. Minimális sztori, ami lehetne akár japánul is, akkor is jó lenne a játék, és semmi gondolkodás. ölj ölj ölj. Hatalmas.
A driver 1 meg? Majd összehugyoztam magam a gyönyörűségtől, amikor láttam egy ingame videot, amint lerepült a kocsi dísztárcsája, a túl éles kanyarvételtől. És amikro már én toltam és nekimentem egy fának, mire arról levelek hullóttak alá. És miylen piszok nehéz volt, istenem. Az összes többi Driver élvezhetetlen. -
#1341 LOL:) -
#1340 Komolyan? Óóóó akkor adsz nekem valami linekt ahonann lehet letölteni? Privibe :D -
#1339 azóta se készült feelingesebb rész :) nagyon vicces már a 6. résznél vannak, próbálják lehúzni a sok bőrt róla :) -
#1338 omg .) Elmegyek és miket tettetek be :)) )bázzz :) nagyo királyok vagytok :) -
#1337 miért kár? a honapban törték fel -
#1336 Igen igen, a WR 2... csak kár hogy Starfuck van rajta...pedig nagyon jó játék. a törés modell uhh.. meg hogy lehet moddolni -
#1335 world racing 2.... nagyon hangulatos játék,föleg azért mert nagyon élethüen törik és sárosodik az auto .)
-
#1334 szerintem a toca3 elég gyengusra sikerült -
#1333 Én a SimCity 3000-ret szerettem! -
Ezt nektek :D -
HM #1331 The Setters 2
Settlers4
SimCity4
-
#1330 Moto Racert már mondtam.
Igen, a PES a mai világ legjobbja, de a FIFA 99 az valami egészen más foci élményt nyújtott. És amint látom neked már megvan a full, nekem holnapra lesz meg :P -
#1329 http://www.trustedreviews.com/images/article/inline/2550-3.jpghttp://www.vidaextra.com/images/toca3_1.jpg
Toca 3 - Nem régi de nagyon ottvan a szeren! -
#1328 moto racer!!!!!!
a mai napig az egyetlen olyan autós/motoros játék,amiben tényleg kívülről tudtam a pályákat,és úgy mentem,mint a profik XD
Pacal:ha már a legjobb focis játékról beszélünk
ez ugyebár most jött ki -
#1327 Sztem Fifa , Ea reklám a kapu mögött... ;) -
#1326 a maiak kozul egyebkent a hellgate london igeretesnek tunik.. -
#1325 ez nekem is megvolt, asszem a neve Football Generation, egy pc-s újsághoz adták teljes játékként :D -
#1324 JAJA JAJA JAJA !!!!!!!!! -
#1323 Driver 1 -> hmm... mennyit játszottam vele :DDD nagyon jo gém
-
#1322 köszi :) -
#1321 A LEGJOBB FOCIS GAME!! :D
-
#1320 én is imádtam. pedig vmilyen hibával volt meg, aztán nagyon nehezen indult és gyakran fagyott. -
Jeff24 #1319 AvP 2? -
#1318 van müködö,PS2-es is van -
#1317 Én a Quake ről lemaradtam. -
#1316 Azért nem így néz ki a másikon, mert a D3D-nek van fanok által felújított változata, amiben 3d-s lények vannak...
Pacal: Úgytudom létezik működő Ps1 emulátor, ha be tudod szerezni a játékot, akkor ki tudod még próbálni, sose késő :)) -
#1315 hö, pedig interfészre ugyanolyan úgyérzem :-| -
#1314 na ezt neha meg ma is eloveszem, annyira ott van. -
#1313 Ja és fiatalság nem biztos hogy bolondság ;) -
#1312 Megvolt mindegyik NFS, és a HP 2 tudta ugyan azt a verseny élményt hozni. Bár már ott is kezdtem érezni hogy itt vmi nem stimmel -
Gaba22 #1311 Nah és a jó öreg Quake 3 Arena:
-
#1310 Ez a 2, és igen nyugodjék békében :( -
#1309 Nem vagy kicsit fiatal ennek meghatározásához??? Porsche Unleashed volt az utolsó igazi NFS:( -
#1308 Pontosan... -
#1307 egyébként már tettem képet a CM1-böl, mellé is irtam hogy rip.... :S -
#1306 -
#1305 LoL, pedig előbb még behozta. Na várjatok -
#1304 A Hangulatuk között pedig fényévek...