1743
★ נáтéкσк нαηgυℓαтα ★
  • Yoda001
    keress rá a crackes oldalakon a wr2-s CiFe-féle verzioju crackre
  • Panzerfaust
    Voltam házibuliban, szép lassan kidőlt mindenki majd elkezdett hazaszivárogni, még páran maradtunk, leülök srác gépéhez. Hopp ez mi? Punisher. Ott kapásból végigtoltam a játékot 6 óra alatt, közben csak ittam a sört, a végén már majdnem behugyoztam ,de nem álltam fel. Isten nagy ez a játék, ha ki akarok kapcsolódni a legjobb. Minimális sztori, ami lehetne akár japánul is, akkor is jó lenne a játék, és semmi gondolkodás. ölj ölj ölj. Hatalmas.
    A driver 1 meg? Majd összehugyoztam magam a gyönyörűségtől, amikor láttam egy ingame videot, amint lerepült a kocsi dísztárcsája, a túl éles kanyarvételtől. És amikro már én toltam és nekimentem egy fának, mire arról levelek hullóttak alá. És miylen piszok nehéz volt, istenem. Az összes többi Driver élvezhetetlen.
  • Dj Xyberpunk
    LOL:)
  • Pacal17
    Komolyan? Óóóó akkor adsz nekem valami linekt ahonann lehet letölteni? Privibe :D
  • Dj Xyberpunk
    azóta se készült feelingesebb rész :) nagyon vicces már a 6. résznél vannak, próbálják lehúzni a sok bőrt róla :)
  • Dj Xyberpunk
    omg .) Elmegyek és miket tettetek be :)) )bázzz :) nagyo királyok vagytok :)
  • Yoda001
    miért kár? a honapban törték fel
  • Pacal17
    Igen igen, a WR 2... csak kár hogy Starfuck van rajta...pedig nagyon jó játék. a törés modell uhh.. meg hogy lehet moddolni
  • Yoda001
    world racing 2.... nagyon hangulatos játék,föleg azért mert nagyon élethüen törik és sárosodik az auto .)

• w77d
    szerintem a toca3 elég gyengusra sikerült
  • Pacal17
    Én a SimCity 3000-ret szerettem!
  • Pacal17

Ezt nektek :D
  • HM
    The Setters 2

Settlers4

SimCity4

• Pacal17
    Moto Racert már mondtam.

Igen, a PES a mai világ legjobbja, de a FIFA 99 az valami egészen más foci élményt nyújtott. És amint látom neked már megvan a full, nekem holnapra lesz meg :P
  • Pacal17
    http://www.trustedreviews.com/images/article/inline/2550-3.jpghttp://www.vidaextra.com/images/toca3_1.jpg

Toca 3 - Nem régi de nagyon ottvan a szeren!
  • ProGabe #1328
    moto racer!!!!!!

a mai napig az egyetlen olyan autós/motoros játék,amiben tényleg kívülről tudtam a pályákat,és úgy mentem,mint a profik XD

Pacal:ha már a legjobb focis játékról beszélünk

ez ugyebár most jött ki
  • zolo
    Sztem Fifa , Ea reklám a kapu mögött... ;)
  • grizzly21
    a maiak kozul egyebkent a hellgate london igeretesnek tunik..
  • kas123
    ez nekem is megvolt, asszem a neve Football Generation, egy pc-s újsághoz adták teljes játékként :D
  • Pacal17
    JAJA JAJA JAJA !!!!!!!!!
  • Yoda001
    Driver 1 -> hmm... mennyit játszottam vele :DDD nagyon jo gém
  • Pacal17
    köszi :)
  • Pacal17
    A LEGJOBB FOCIS GAME!! :D
  • Zsolti9014
    én is imádtam. pedig vmilyen hibával volt meg, aztán nagyon nehezen indult és gyakran fagyott.
  • Jeff24
    AvP 2?
  • Yoda001
    van müködö,PS2-es is van
  • Pacal17
    Én a Quake ről lemaradtam.
  • zolo
    Azért nem így néz ki a másikon, mert a D3D-nek van fanok által felújított változata, amiben 3d-s lények vannak...

Pacal: Úgytudom létezik működő Ps1 emulátor, ha be tudod szerezni a játékot, akkor ki tudod még próbálni, sose késő :))
  • Buzz Lightyear
    hö, pedig interfészre ugyanolyan úgyérzem :-|
  • grizzly21
    na ezt neha meg ma is eloveszem, annyira ott van.
  • Pacal17
    Ja és fiatalság nem biztos hogy bolondság ;)
  • Pacal17
    Megvolt mindegyik NFS, és a HP 2 tudta ugyan azt a verseny élményt hozni. Bár már ott is kezdtem érezni hogy itt vmi nem stimmel
  • Gaba22
    Nah és a jó öreg Quake 3 Arena:

• Pacal17
    Ez a 2, és igen nyugodjék békében :(
  • Bucser
    Nem vagy kicsit fiatal ennek meghatározásához??? Porsche Unleashed volt az utolsó igazi NFS:(
  • Pacal17
    Pontosan...
  • Yoda001
    egyébként már tettem képet a CM1-böl, mellé is irtam hogy rip.... :S
  • Pacal17
  • Pacal17
    LoL, pedig előbb még behozta. Na várjatok
  • Bucser
    A Hangulatuk között pedig fényévek...