1743
★ נáтéкσк нαηgυℓαтα ★
  • Dj Xyberpunk
    Hát ez is ritka, hogy exponenciálisan növekedjen egy játék hangulata az újabb részeknél :)

Volt még egy nagyon jó autós játék, Ridge Racer Revoultion:))))) áááá milyen durva volt:)))

• Dj Xyberpunk
    ez melyik játék volt? szerintem kimaradt:(
  • Pacal17
    Én ugy gondolom a GT tipikusan az a gém aminek egyre jobb feeinge vn. bár én csak a 2 vel játszottam egyszer de... videók alapján...
  • Dj Xyberpunk
    A gran turismoknál mit vettél észre? Minél előrébb haladtak annál milyenebb lett a hangulat? Mert én csak a 2. részig követtem nyomon
  • Pacal17
    CMR2-t már irtam, sztem az legjobb rallys game :)
  • Gyocsika
    PS1 -en egyk kedvencem volt :D
    Tenchu

GTA 2

Colin mcrae 2

Gran Turismo 2

• vegicsek
    Most spec én is ezt tolom:D
    Heart of Darkness
  • gyuri12
    sc,chaos theory:)
    nagy gém
  • Danman
    Na?

hangulatban nálam mostanság ez überelhetetlen, sikerül rájönnöm hogy hogy működik a gépemen szakadás nélkül a Co-op:) + azok az zenék Amon Tobin által:)
    na meg a Mafia persze.
  • joshua
    Nemtudja vki h mi ennek a játéknak pontosan a címe? Régen ezt toltam egész nap
  • Dj Xyberpunk
    LOL :) csak azért írtam, mert nem voltam gép előtt:(
  • Yoda001
    köszi, és az számit benne hogy hol találom el az ellenfelet? pl ha lábon akkor nem hal meg de ha fejen akkor igen? mennyire élethü? :D
  • Panzerfaust
    http://www.youtube.com/watch?v=BFF2GMOTTbE&mode=related&search= Itt kivették a hangot pedig azis nagyon büntet.
  • Muki100
    és ezt miért jó hogy ideírod? szerintem a legtöbb embernek vagy feltűnt vagy nem érdekli.
    ha már könnygáz akkor inkább:
  • Dj Xyberpunk
    Off: Közben nézem a HÍr tv-t, már megint megy a party....

ON!!!!!!!
  • Dj Xyberpunk
    igen, azt vettem észre:)
  • tommyg
    cdak kérdem mert az egyik kép az elsőről a másik meg a másodikról van:D
  • Sephirot T
    Nagy kedvenc volt

• ProGabe #1365
    amikor a messiah-t beszúrtad,eszembe jutott ez is,csak a címe nem.jól el is felejtettem.ez is nagyon jó volt!ment a vita(mármint a készítők között) hogy tényleg új engine-t írtak-e hozzá,vagy Q2 :)

és a skillek benne,uhhh.időlassítás,testből kilépés.nagyon jó volt.igazi élmény!
  • barret
    Nem kamu,hanem feljavitott valtozat.Nem kicsit feljavitva:)206 MB a 34 helyett...
  • Dj Xyberpunk
    2. de miért? nekem legalábbis a 2 jött be a legjobban :)
  • Dj Xyberpunk
    hát van pár xbox 360as ismerősöm van, de egyik sem számolt még be róla, hogy 2nél többen vették vna körül az xboxot játék céljából :)
  • tommyg
    melyik az 1 vagy a 2? :)
  • Dj Xyberpunk
    a legjobb cod rész :)
  • Dj Xyberpunk
    Requiem: Avenging Angel

ezt tolta valaki?
    nagyon jó darkos, kicsit messiah szerű volt a feelingje :)

• tommyg

• Zóanagyvarázsló
    Fut a Blood XP-n, csak le kell venni a felbontást 320x240-be, VGA-ban nem működik. Mivel a Duke Nukem 3D-re is van XP-s megoldás (a hi-res* pakkon túl), és a Redneck rampage-re is. Ennek a három játéknak, illetve még a Shadow Warriornak is ugyanaz a motorja. Egyébként Win98 (illetve azt emuláló Virtual PC) vagy DOSBox lehet a megoldás.

*Nekem az eredeti textúrák sokkal jobban tetszenek, ráadásul sokkal jobban visszadják a régi fílinget. Persze dícséretes, hogy foglalkoztak vele.
  • Dj Xyberpunk
    szép idők voltak azok is :) sok konzolos játékterem vagy micsoda, televolt segával, meg snes-el, a sok kis pisistől meg szedték be a zsebpénzüket, óránként 2-300 ft-okat anno :) Tanulás meg ohne volt :)
  • Pacal17
    Haver Sega Mega Drive konzolján órákon át ezt nyomtuk egymás ellen. összegyültünk 4en 5ten és MK3 volt :)
  • Pacal17
    Igen vannak ilyen játékok hogy "na még 5 percet" :D
  • Pacal17
    Ó, nekem nincs meg a Settlers 4 :( csak a 6.
  • Dj Xyberpunk
    "a végén már majdnem behugyoztam ,de nem álltam fel. "" :DDDDD én is hasonlóan voltam ennél a játéknál, meg a HL2nél anno :D
  • Pacal17
    Youtube :D
  • Pacal17
    :D micsoda sztorik. A punisher tényleg egy egyéjszakás kaland de minden percét élvezed ;)
  • Yoda001
    pls egy ingame videot belöle, én csak egyszer játszottam vele és akkrois csak az elején voltam :D (proba volt)
  • warass
    nem tom mér dupla hsz, csak egyet nyomtam
  • Yoda001
    jolvan... :D
  • Dj Xyberpunk
    PlS no Warez srácok :-) Köszi :)
  • Barney Tech
    "Shake it baby shake it baby , you wanna dance" még most is emlékszem :D
  • warass
    Pacal 17, nked indul settlers 4 XP-n? Ha igen, légyszi írd le hogyan, kivéva DOSbox, nekem úgy nem m1