91
  • MartonPéter
    #91
    http://www.travian.hu/?uc=hu4_3685 Játék! Regisztrál ezen a linken
  • Epikurosz
    #90
    Jé!!

    Sikerült a partíciókat átméretezni a vistával! Kb. fél perc alatt.

    Akkor nincs is szükség Partition Magic, meg hasonlókra Vista alatt.
  • floatr
    #89
    Hát akkor neked pl pont lehet h jól jön egy Viszta
  • haxoror
    #88
    Rengeteg játék pc exkluzív és nekem pl pont azok jönnek be.
  • kogasom
    #87
    Ezt aláírom, hogy ha hegeszteni kell, akkor az már kell tudás, de alap esetben (pl natív játékok), ilyen probléma nincs.

    Xen: Én is úgy látom, hogy a microsoft a totális kontrollra akarja használni. És ez szomorú....

    Desktop serach: tudom hogy van régebb óta, arra akartam utalni, hogy mostmár alapból benne van az Ubuntuban (többi disztróról nem tudok nyilatkozni). Amúgy metaadatok és index alapján keres, elvileg xfs nem kell hozzá.

    3D desktop:
    A compiz technikailag 3D-s. Ugyan 2D-s ablakokkat vesz alapul, de a lényege pont az, hogy ezeket már 3D-s objektumként rendereli le. Erre a legjobb példa, hogy pont nemrég jelent meg egy plugin hozzá, amivel szabadon lehet forgatni az ablakokat. A videókártyákat azért hoztam fel példának, mert kb ezeken fut elfogadhatóan/jól.
  • floatr
    #86
    Látom ti is a gépet használnátok játékra. Pedig éppen a konzolos korszak virágzásával kezd dőlni egyre inkább a windows. Persze próbálják menteni a menthetőt azzal h a Vistára faragnak egy XBox-szerű környezetet, és majd futhatnak az ahhoz fejlesztett játékok lemezről... csak győzze az ember kivárni féllábon addig.

    Viszont amondó vagyok h akinek játék kell az szerezzen konzolt. Akinek kevés pénze van vegyen PS2-t, egy Windows árából meg is van. Teljesen tökéletes még ma is, és rengeteg játék van hozzá. Ha meg van zsé, akkor bármelyik újat. Aztán h esetleg még munkára kell egy gép, arra már szinte tilos Mikorszoft terméket venni.

    Jah és aki technikailag eljut oda h beírjon erre a fórumra, annak egy Ubuntu telepítés sem lenne probléma...
    Ha meg valakinek hiányoznak az egyes alkalmazások, nem sokat kell keresgélnie h megtalálja a megfelelőjét
  • kvp
    #85
    "Látom már megint előkerült az, hogy linux azoknak, akik értenek a gépekhez. NEM."

    Az a baj, hogy mig az alap linux eleg egyszeru, peldaul a hiresen nem felhasznalobarat debian telepitese pont olyan bonyolult mint a windows xp-je, addig az erdekesebb dolgok, mint pl. a cedega vagy fizetosek vagy szenvedni kell az ingyenes valtozatukkal. (es a fizetos megoldasban meg masolasvedelem is van) De ugyanilyen nehez a ps2 emulatort hasznalhato allapotba hozni, mert az egysegsugaru user ha nagy nehezen telepiti is, akkor sem fognak alapbol rendesen menni a jatekok alatta. Tobbnyire eleg sok hack-elest igenyel, hogy jol mukodjon. Ez a windows-ra is igaz, csak ott rengeteg dolog konnyebben megoldhato, mig masok nehezebben, de az alap felhasznalok azert jobban megszoktak mar a windows kezeleset es szoftverbol is nagyobb a valasztek.

    A xen fele technologia nem rossz. De ok peldaul nem probaltak meg masolasvedelemre es digitalis jogkezelesre hasznalni a hypervisor-t. Ezzel szemben a microsoft mar a vistaba is csak ezt a funkciot epitette be, mig a tenyleges virtualizacio csak majd a kovetkezo szerver oldali valtozatban jon. Egyszeruen nem arra hasznaljak a technologiat amire eredetileg kitalaltak, hanem a profitjuk maximalizalasara. (az hogy ez nem jott ossze foleg az azsiai hardver gyartok ellenallasanak koszonheto) Egyebkent engem szemely szerint zavar az, hogy nagyon sok ceg penzt probal keresni a masok altal elkeszitett es ingyenesen adott szoftverek atcsomagolasaval. A microsoft meg raadasul el is lopja a technologiat, jo pelda erre a gnu-s gzip csomag beepitese az internet explorer-be. (e miatt a baki miatt valt annak idejen hirtelen ingyenesen letolthetove, mert kulonben fizethettek volna jogdijat a szabad szoftver alapitvanynak minden eladott windows utan)

    Aki pedig linux-ot akar telepiteni es van internetes hozzaferese, annak ajanlom a kulonbozo halozati telepitoket, mert a par megabyte-os telepito letoltese utan a tobbit mar a halozatrol szedi, tehat csak azt kell letolteni, amit hasznalni is akarunk es csak akkor amikor tenylegesen telepiteni akarjuk.

    ps:
    "az új verzióban van desktop search"

    A regi valtozatokban is volt, csak akkor meg kellett hozza a xfs filerendszer telepitese. Ez mar vagy 20 eves technologia, a linux csak atvette es az embereknek csak most tunik fel, hogy mar regen benne van.

    "megfelelő gépen (intel GMA 850-től felfele, nvidia 5200-tól felfele, atikból kb mindegyik 2-3 évnél fiatalabb) 3D-s ablakkezelés"

    A megfelelo gep barmi lehet, hardvergyorsitas jelenleg pl. nvidia gf1-estol felfele van, de ha nagyon kell akkor egy sima vesa lfb-s 1Mb-os kartyan is el fog futni a teljes 3d-s desktop, csak barkacsolni kell egy picit. (es lassu lesz) Rendes valodi 3d-s ablakkezeles jelenleg csak a sun techdemojaban van, a linux csak a 2d-s desktop-okat hajtogatja ra egy kockara. (de pl. felgombre vagy tetszoleges sokszogre hajtott valtasmentes oriasdekstop meg nincs valodi 3d-s ablakokkal, amiket ki lehetne emelni a sikbol) Egyebkent a 3d gyoritasnak nem az az ertelme, hogy szebb legyen, hanem hogy gyorsabban es villogasmentesen rajzoljon. Egy jo 3d gyorsitott desktop kinezhet ugy is mint a win3.1, ugyanis a technologia nem feltetlenul a kulsoben jelenik meg. (hanem pl. abban, hogy villogas es homokora nelkul tud tobb video stream-et is kezelni, mint ahogy a beos vagy az irix csinaltak, a jopar evvel ezelotti 3d gyorsitott duplan pufferelt guijaikkal)

    A microsoft pedig nem nezte el az iranyt, csak probaljak a nyilt (torheto, barkacsolhato) pc-s kornyezetet bezarni, mint ahogy megprobaltak az internetet is bezarni a microsoft network elso probalkozasanal. Ez akkor nem jott ossze, de az xbox live mar ilyen zart, megfigyelt es cenzurazott kornyezet es az emberek megis hasznaljak. A sony sem jobb, bar ok legalabb bevallottak, hogy ha valami nem tetszik nekik akkor a fizikai eletben is megalaljak az illetot es koltozhet ha megint az internet vagy egy ps3 kozelebe akar menni. Ilyet a microsoft meg nem mondott, de pl. nemreg egy jatekban lovoldozes kozben elejtett beszolas miatt kommandosokat kuldtek egy iskolas srac lakasara. (jogos volt, hiszen a srac azt hazudta, hogy van valodi fegyvere is, csak eppen az a gond, hogy ehhez minden jatek minden chat vonalat figyelniuk kell... amig sajnos meg is tesznek) A kerdes, hogy a dx10 es a halo3 megeri-e ezt az aldozatot? Es ha mar nem lesz mas hardver akkor mit vegyen az az ember akit zavar ha egy ceg vagy egy kormany piszkalhatja a gepet es az adatait?
  • sly007
    #84
    https://shipit.ubuntu.com/myrequest
  • sly007
    #83
    Itt meg teljesen ingyen elküldik neked a CD-t. :-) Szériaszám nélkül. :-D
  • kogasom
    #82
    Liux témában még a hup.hu etalon.
  • kogasom
    #81
    Itt van .iso:
    http://ubuntu.elasztik.hu/gutsy/ubuntu-7.10-desktop-i386.iso
    Telepítés első kérdése a nyelv, onnantól magyar.
  • asysoft
    #80
    Hm, 2 hét múlva én is ki fogom próbálni, kíváncsi vagyok, mennyit bír majd ezzel az új kernellel a notebook.
    #79: Én ezt az oldalt ajánlanám, amúgy angol nyelvtudás nélkül majd nehezebben fogsz választ találni az esetleges kérdéseidre...
  • HUmanEmber41st
    #79
    Úgy látom, jobban körül kellene néznem oprendszer ügyben, nem csak itt kényelmesen tespedni az XP-vel.. Van is 1 üres winyóm...
    akkor irány a linux.hu :D
    [mert csak magyarul beszél :D ]
  • kogasom
    #78
    No akkor a cikkel kapcsolatban:
    Emlékszünk még arra, amikor a Novell és a microsoft egyességet kötött? Milyen technológiát is kapott akkor a microsoft teljes dokumentációval (a szerződésben is benne volt...). Xen _hypervisor_ . Ez konkrétan a már létező és működő Xen windows alapú, operációsrendszerként használhatóbbra csiszolt változata. Dicséretes, hogy végre elhagyták a grafikus alrendszert a kernelből.

    Gyakorlatilag úgy néz ki, hogy az elejéről kezdik a kernel fejlesztését, hogy utána már mindent arra építhassenek (dicséretes). Mindamellett, hogy linuxot használok 2 éve, kíváncsi vagyok, hogy ebből mi lesz.

    Linuxra játékok: http://www.linux-gamers.net/
    Innen letölthető egy live dvd(nem kell telepíteni) rengeteg natív linuxos játékkal: http://live.linux-gamers.net/
    Játékok listája: http://live.linux-gamers.net/?s=games
  • kogasom
    #77
    Látom már megint előkerült az, hogy linux azoknak, akik értenek a gépekhez. NEM. A linux már r+1 usernek is elérhető. Most települ éppen előttem egy ubuntu, live rendszer alól, grafikusan, épp, hogy a KV-t nem főzi meg. Könnyebb telepíteni mint egy Vista-t (xp-hez képest meg pláne gyerekjáték).... +az új verzióban van desktop search+megfelelő gépen (intel GMA 850-től felfele, nvidia 5200-tól felfele, atikból kb mindegyik 2-3 évnél fiatalabb) 3D-s ablakkezelés (véleményem szerint veri a vista-t)
  • kvp
    #76
    "Nekem semmi bajom sincs a Vista-val, már az XP is egy kafa oprendszer volt. Vagy talán csak a Win98 miatt éreztem nagynak a fejlődést (NT sosem volt a kezeim között) az MS termékei terén? Mindenesetre bizakodva fogom szemezgetni az MS a legújabb Windows változatról terjesztett terveit!"

    A win3.51 es a win4 kozott a legnagyobb kulonbseg a szep grafika megjelenese es a grafikus driver kernelbe koltozese volt. A w2k es a win4 kozott a kezelhetosegben es a plug and play-ben volt kulonbseg, megbizhatosagban nem sok. Az xp feladott a stabilitasbol, viszont kompatibilisebb lett a jatekokkal. Az olyan specialis szolgaltatasok mint a beepitett tuzfal mar az nt4-ben is ott voltak, csak ott meg fajdalmasan nehez volt elocsalogatni. (pl. a deny rule alapbol meg csak nem is volt definialva csak az allow, xp sp1 alatt az alapbeallitas mar a deny all, sp2 alatt mar azt sem kell tudni, hol van a kernelben a tuzfal service) Maga a kernel viszont nem valtozott az nt4.0 es az nt5.1 kozott. (winnt4 - winxp)

    A vista szakitott ezzel es kihozott egy uj kernelt, ami eredetileg a hypervisorra epult volna. Aztan a hardvertamogatas hianya miatt ezt kihagytak belole, csak a kod egy resze kerult bele az is csak bizonyos kernel valtozatokba. A tobbseg meg kapott egy osszedobott kernelt, ahol a grafikus driver megprobal ugyenni, mintha megfelelo cpu lenne alatta (igen erdekes amikor egy 32 bites cpu megprobal 64 bites hardveres virtualizaciot emulalni szoftverbol). Visa vasarlasakor erdemes megnezni, hogy hypervisor kepes-e a hozza vett hardver, mert ha igen, akkor jo lesz a teljesitmeny, egyebkent meg nem. (az ati hack-jerol most ne beszeljunk, ok a teljesitmeny miatt belenyomtak az xp-s driver modellt a vistaba aztan amikor kiderult leszurtak oket erte)

    Kimaradt a winfs is, aminek a funkcionalitasat mar jo 25 eve hasznaljak unix-ok alatt. Emiatt kellett az indexelo szolgaltatas, mivel a filerendszerbe integralt valtozat nem keszult el. Ez az osszedobott megoldas lassitja a frissen telepitett vista-kat. Ahogy annak idejen a hozzaferesi jogok csak ntfs alatt mentek fat alatt nem, ugy most a rendes indexeles is csak winfs alatt fog menni, majd ha kiadjak az egyik sp-ben. (sp2 korul mar talan varhato) Erdekes, hogy szamos vistas alrendszer neve egy az egyben megegyezik a regi sgi-irix-es valtozattal. (ok talaltak ki jo 2 evtizede a 3d-s gyorsitasu gui-t, a beepitett adatbazissal ellatott filerendszert, a vektoros ikonokat, de meg a loginnal megjeleno user azonsito kepeket is) Persze az sgi-tol mar loptak mast is, pl. a gf7-es sorozatig a teljes nvidia termekpalettat. (az nvidia a gf7 sorozat utan kezdett el sajat tervezesu gpu architekturat tervezni, addig huen az sgi megoldasait kovettek)

    Mindezek utan a linux meg megmarad azoknak akik nem kernek a vista fele drm rendszerbol, viszont cserebe ertenek a szamitogepekhez. A tobbi ember pedig megszokja, hogy fizet a hatterkepekert, a zenekert es megszokja hogy nem tudja odaadni a zeneit a baratainak csak ha ok is megveszik azokat. Aki pedig nem tud fizetni, az vagy marad az elavult xp-nel vagy megtanul legalabb annyira programozni, hogy a legfrissebb linux-ot fel tudja rakni. (pl. ha nincs az alaplapba epitve az ms megoldasa akkor az uj ms hypervisor ala fel lehet hack-elni egy sajatot, ami felulirja a windows parancsait, xbox360 alatt a hypervisor sajnos bele van egetve az alaplapba, de pc-k eseten van ra esely hogy lesz tiszta hardver is)

    A cedega-rol pedig csak annyit, hogy a cvs hozzaferes publikus, tehat a teljes forraskod letoltheto a keszitotol es igy akar az ember maganak is elkeszitheti ingyen a windows akarmelyik verziojanak megfelelo linux-os futasi kornyezetet. A jatekok pedig joreszt mennek cedega-val, bar az igazsaghoz hozzatartozik, hogy tobbnyire csak a feltort verziojuk. (ami vegul is nem olyan nagy baj)

    Eloallhat az a helyzet, hogy a microsoft mar nem fogja tamogatni a regi jatekokat, es akkor az emberek egy resze kenytelen lesz linux alatt futtatni a regi jatekait, mint ahogy a dosbox a regi dos-os jatekokhoz, az uae a regi amigas jatekokhoz vagy a pcsx2 a regi ps2-es jatekokhoz valo. (ugyanis a sony mar dobta a ps2 emulaciot a ps3-bol) A tobbseg pedig fizet a legalis windowsert, a legalis jatekokert, a legalis zenekert, a legalis filmekert es a legalis weboldal olvasasert. Magyarorszagon is. Vagy nem vesz soha uj szamitogepet.
  • Dodo55
    #75
    Mappaváltások érezhetően lassabbak, winrart meg beakasztja 1 percre, ha exe-t tömörítek ki.

    Ez engem eléggé zavar, és hátráltat.
  • gkalcso
    #74
    wine 2-3 hetente jelentkezik új kiadással. És elég sok változás szokott benne lenni.
    Innen lehet tájékozódni, hogy mi megy vele: http://appdb.winehq.org/
    Cedega adatbázis: http://games.cedega.com/gamesdb/

    Csaba42: Ha egy program fut, akkor annak erőforrások kellenek. Ha indítasz egy progit, akkor a víruskereső a benne található több százezres mintalistával hasonlítja azt össze.
  • Csaba42
    #73
    Na látod, téged az intelligens vírusok látogatnak meg! Nálam eddig csak intelligens mosópor járt.:)

    Amúgy abban nem adok igazat, hogy a NOD32 lassítja a gépet, mert én is ezt használom, és semmi lassulást nem láttam (persze, egymagos procin). De a McAfee vírusírtója, na, az nagyon lassítja a gépet.:(
  • Csaba42
    #72
    Nekem semmi bajom sincs a Vista-val, már az XP is egy kafa oprendszer volt. Vagy talán csak a Win98 miatt éreztem nagynak a fejlődést (NT sosem volt a kezeim között) az MS termékei terén? Mindenesetre bizakodva fogom szemezgetni az MS a legújabb Windows változatról terjesztett terveit!
  • Dodo55
    #71
    Csak az a különbség, hogy az amerikai emberek nagy részének bőven telik mindenre...
  • homeless
    #70
    "Az erre epulo cedega pedig egy directx opengl fordito, tehat ha dx6-osnal frissebb dx verziot hasznal egy jatek, akkor futni fog linux alatt is"
    Ennek ellenére a játékok kb 5-10% fut cedegával. Nem próbáltam még a cedega-t, de anno sokat olvastam róla, mert ha használható lenne akkor nálam a windows menne a levesbe, de sok utánaolvasás után úgy döntöttem, hogy inkább még fent hagyom a windowst a linux mellett. Szerintem nem az ilyen cedega féla hakkolásoknak van jövője hanem annak, hogy több fejlesztő cég és kiadó álljon a linux mellé ne csak az id meg az epic.

    De nemtudom, hogy egy microsoft hírből, hogy jutottunk el a cedegáig:))
  • gkalcso
    #69
    Ha megy vele, akkor miért ne lenne az? Ez csak egy része annak, amit tud.
  • kvp
    #68
    "De viszont a legtöbb játék vagy el se indul vagy nagyon bugos linux alatt, leginkább a dx hiánya miatt."

    A wine a windowsos programok futtatasahoz van. Az erre epulo cedega pedig egy directx opengl fordito, tehat ha dx6-osnal frissebb dx verziot hasznal egy jatek, akkor futni fog linux alatt is. Az egyetlen ok ami miatt nem megy valami az tobbnyire valamilyen windows specifikus konyvtar hasznalata, de ezek a programok mar w2k alatt is bajban szoktak lenni. A dx10-es linux-os konyvtarat mar fejlesztik, tehat lehet hogy sok ember csak linux alatt tud majd dx10-es jatekokkal jatszani, ha nem birja a gepe a vistat. Igaz, hogy a cedega fizetos, de pl. a gentoo linux a forraskodot tartalmazza, ha tetszik a fejlesztoknek ha nem. :-)

    A microsoft ongoljarol pedig csak annyit, hogy ha minden gepen az o hypervisoruk lesz elotelepitve, akkor az emberek vagy hasznaljak a microsoft fele rendszert vagy nem tudnak hardvert venni. Ez olyan mint az apple mac-ek esete, ahol eloszor csak hack-elessel lehetett windowst futtatni, majd az apple is kiadott erre egy szoftvert (bootcamp). Ilyen kulon szoftver a ps3-asok 'install other os' opcioja is. Nemsokara az elotelepitett windows-al jovo pc-kben is lesz lesz ilyen 'install linux' opcio. Persze csak ha lesz, es a microsoft-ot ismerve valoszinuleg csak plusz penzert. Aki meg barkacsolni akar, az alkatreszenkent veszi majd a gepet, aztan hack-el, hogy valahogy elinduljon rajta egy tort windows, mert a legalis verzio biztos hogy nem fogadja el a barkacs gepet, mint legalis windows-os gepet, vagy maximum 3d-s grafika, directx es hd tartalom nelkul lesz hajlando csak futni.

    Az amerikai emberek jo resze nem nyul illegalis tartalomhoz, hanem megveszi azt penzert. Az usa-ban nepszeru az itunes is, de az xbox live marketplace is szep forgalmat hoz. Ott pl. tilos ingyenes tartalmakat felrakni, minden kiado kotelezve van, hogy legalabb egy minimalis osszeget kerjen mindenert. (a multkor egy jatekkeszito csapat panaszkodott, hogy a javitocsomagjukat nem terjeszthetik ingyen mert van benne par uj palya is es az ms nem engedte meg nekik) Es az emberek megis megveszik a gepeket, mind az apple-oket, mind az xbox-okat es nem erdekli oket, hogy ha hozzanyulnak akkor teglava valik a gep a kovetkezo frissiteskor, mert nem nyulnak hozza es csak legalis tartalom van a gepukon. (az apple peldaul a telefonos csegnohangokat is csak az itunes-on keresztul teszi elerhetove, tehat minden fizetos, meg a desktop hatterkepek is, a microsoft is ezt celozta meg)
  • gkalcso
    #67
    Viruskereső nélkül tényleg el lehet lenni win-en. Csak kell egy tűzfal, amivel szabályozni lehet azt is, hogy milyen programok indulhatnak el. Pl.: Jetico(ingyenes) vagy Kerio(shareware) - nem kell feltörni, mert az ingyenes része pont elég erre a feladatra.
  • Dodo55
    #66
    :)

    Szerinted ha lenne bármilyen vírus a gépemen, mondjuk olyan, ami miatt zombi géppé válna a gépem, akkor az a procihasználaton, vagy a hálózati forgalmamon nem látszana meg? Vagy tudja jól a vírus, hogy én mivel nézem a procihasználatot(nem a feladatkezelővel), meg mivel nézem a hálózati forgalmat(azt is külön 3rd party programmal), és szépen átveri azokat? Nem hiszem. Ja, meg az én érzékszerveimet is átveri, hogy ne érezzem meg, ha gyanúsan belassul a gép, amikor nem kéne?
  • chuky123
    #65
    Gratulálok Dodo55. Az ilyen emberek miatt van rengeteg zombi gép. Mert te egyböl megmondod az exeröl hogy virus. Azért mert a Nod nem találja meg a virust attol még lehet a gépeden. Amugy hány éves vagy? (8)Na jó nem szenyozok de sajnos nagyon rossz hozzáállásod
  • Su0my
    #64
    és a steam/CS?? illetve Windows Live Messenger?(nem e-buddy meg ehhez hasonló xarok)
  • PíszLávJuniti
    #63
    olyan mint a faszom ?
  • homeless
    #62
    Pont a bf2 ami ha jól tudom gond nélkül megy wine-vel vagy cedegával(ami a wine-re épülő fizetős program kifejezetten játékok futtatásához). Megy még a wow is meg az oblivion is. Az id(quake, doom) meg az epic(unreal) pedig rendszeresen kiadja linuxra is a játékait. A wine-be nem tudok segíteni, mert nem szoktam linux alatt játékokkal foglalkozni, de az 100%, hogy a bf2 megy linux alatt is.

    De viszont a legtöbb játék vagy el se indul vagy nagyon bugos linux alatt, leginkább a dx hiánya miatt.
  • homeless
    #61
    Ez nem directx támogatás. Linuxra sose lesz directx, mert ha a microsoft nyilttá tenné a forráskódját, akkor kapásból elveszítene többmillió felhasználót.
  • HUmanEmber41st
    #60
    Köszi a linket!
    Elvileg mostmár tudnék linux alól is Battlefield2-zni????
    Ha valaki összehegesztené ezt nekem... vagy lenne 1 magyar disztrib ami ezt tudja... Egy kis reklám, és jópárezer magyar elfelejtené a windózt..
  • Dömper Ármánd
    #59
    Van DX támogatás linux alatt.
    wine

    Azt nem akarod megkérdezni, hogy a ms miért saját fejlesztőeszközöket használ a programjai megírásához, miért nem gnu cuccokat?
  • floatr
    #58
    Ollé, tetszik ez az ASCII-art logó. Vajon meddig kódoltak a csapattagok h összehozzák mindezt

    Vicc ez az egész, és aki ennek bedől, az meg is érdemli h szívjon. Eleve ez a felfuvalkodott marketinges szemlélet h "alternatív platform".
  • Dodo55
    #57
    Ez mindent megmagyaráz. Ezért van akkor, hogy egyeseknek olyan gyorsak a játékok, mint XP alatt, másoknak meg 30-40%-al kevesebb FPS.

    Mindenesetre sorra váltanak vissza XP-re Vistaról(még olyat is hallottam nem egyszer, hogy legális Vista-ról illegális XP-re), szóval remélem a MS észreveszi ezt, és SP1-ben kilövi ezt a rendszert.
  • Su0my
    #56
    unokáink talán már fognak viennázni
  • HUmanEmber41st
    #55
    Látom te azért vágod a témát:D
    Meg tudnád-e mondani,van-e linux alatt DirectX támogatás, és ha nincs miért?
  • asysoft
    #54
    XP megjelenése után 1 év sem telt el, s már volt Longhorn Alpha... Tudjuk mit jelent ez:)
  • echo
    #53
    Mi a fene? Az MS-nél már szüségét érzik, hogy a Vista utódjáról beszéljünk? Hátha akkor kihúzzuk addig winnel(hamár a vista nem jött be), amíg jön egy normális oprendszerük és nem váltunk másra.
  • tunyo902
    #52
    kiírtottam a vírusokat a gépemről mert már túl sok hejet foglaltak