2430
-
#2110 mert kényelmes, bár ez játékfüggő
codot pl soha többé nem játszanék egérrel, annyira jó -
#2109 Próbáltad már az xinput emu-t, ha azzal se megy akkor nem tudom, de minek akarsz te fps-t kontrollerrel játszani? -
#2108 Ma jött volna a Reborn, ha nem csúsztatják szeptember 3-ra. -
bbuffy #2107 Sziasztok!
Létezik hogy nem tudom kontrollerrel játszani a gamét,vagy csak én nem jövök rá hogy kell...Logitech wifi a pad ha ez számít vmit.
Köszi.:) -
#2106 Nem kell kód. -
icemankimi #2105 telepítő kódot valaki tudna adni -
cumfu #2104 Hogyne lehetne! Küldök is ha kell! :) -
#2103 Szerintem külön sehonnan! -
icemankimi #2102 magyar feliratot honnan tudom letölteni??? -
#2101 Ja, mondjuk igaz, sok gond nincs a játékkal. -
#2100 vagy egész egyszerűen kevesebb vele a probléma, kevesebbszer akadnak el az emberek, így mindenki végigvitte, beírta h kurva jó és annyi :) -
#2099 Max a topikot nem ismerik annyian. Amúgy meg szerintem elég sikeres lett :) -
#2098 Sztem a hamarosan érkező új single pályákra gondol. Amúgy elég kihalt ez a topik, meg úgy összesen is, mindössze 2000 üzenet... Csak én érzem úgy, h nem aratott ez a játék akkora sikert? -
#2097 ?? -
#2096 Még pár nap és a gépezet újra beindul. -
Romanzidan #2095 ahogy beérsz a helikopterhez balra van egy feljáró arra kell menni! -
-
cumfu #2093 Na én is végigvittem, igaz későn de így jött ki a lépés, Mostanában ez az egy játék kötött le igazán! -
AlexHerceg #2092 Megtaláltam, köszi:) -
AlexHerceg #2091 Látom, sokan végigvittétek. Segítséget kérek.
Ott járok, -ált. iskola- ahol a gázcsapot el kell zárni, majd onnan egy helikopter roncsaihoz jutok, ahol még mozog a propeller.Innen merre tovább? nem találok semmi utat. Előre is köszi! -
#2090 királyság -
#2089 Az jó lenne :D -
#2088 Valami coop mod jöhetne hozzá az jó lenne! -
#2087 Nem tudom érezhető-e, de a single és a multi egyre jobban távolodik egymástól. Bizonyos játékok - ilyen pl. a Fear 2 is - igyekeznek egy erős single játékmenetet biztosítani, ami miatt a kedves felhasználó időnként újra és újra előveszi majd a játékot és végigtolja nosztalgiából.
Ez viszont néha azzal az egyértelmű következménnyel jár, hogy a multi részére nem nagyon fekszik rá a fejlesztőcsapat és az eredmény olyan lesz mint az erejét vesztett szódavíz.
Jó néhány játék képtelen normális multit felmutatni, Fear 2 mellett még a Doom 3 példáját tudnám felhozni. Annak a multija is szánalom. Senki nem volt soha a szervereken, illetve egy-két játékos. Egyszerűen nem jött be... viszont a single rész majdnem 100%-ra sikeredett.
Vannak gammák amik meg egyértelműen a multira állnak be: Ouake 3 pl...
Ma is ezrek játsszák, dugig vannak a szerverek, vagy az Enemy Territory: Quake Wars, és még folytathatnám a sort.
Nekem teljesen mindegy ha egy játéknak gyenge a multija, de akkor legyen normális a single player rész. -
saca79 #2086 Köszi, közben már kipróbáltam hát tényleg átlagon aluli,a sebzésrendszer valami vicc... -
#2085 Hamachi nélkül is tudsz multizni tört játékkal is, legalább is én mikor friss volt a játék, akkor tudtam. De elég gyenge a multija amúgy. -
saca79 #2084 valaki esetleg tud működő hamachi szervert ??? vagy egyáltalán ezzel lehet....
-
#2083 Na ez lol 2 órás kiegből demó:D -
Hellsing47 #2082 Reborn DLC Debut Trailer
kb semmi nincsen benne, egyedül a dátumok a lényegesek a végéről
bár nem hiszem hogy ingyenes lesz ha adnak ki belőle demót -
hiper KOCKA #2081 lol... replika katonát kell irányítani? Az érdekes lehet. -
#2080 Az alapjáték főhősének neve Michael Becket. A Reborn-é Foxtrot 813.
"Mr. Foxtrot 813, van egy megbízásunk az ön számára"
És mikor a küldetés teljesítése után hazamegy, beszól a szomszéd neki a szomszéd gyerek: "Foxtrot bácsi, Foxtrot bácsi nédd az új biciklím!"
-
#2079 O_O
Kell!!! -
saca79 #2078 Alig várom.. most játszom másodjára hardon, magyarul,.. mert eredeti nyelven sajna kb a 20%-a nem jött át pedig ha végigolvasod a PDA-n található feljegyezéseket kiderül elég érdekes kis story van mögötte. Csak kár hogy elég könnyű a játékmenet... -
#2077 Singleplayer kieg közeleg!!!
Na akkor újra beszerzem a game-et! -
oxide24 #2076 Köszi a mellékelt linket, hasznos tanácsok voltak benne angolul arra az esetekere ha nem indul a játék. Végigpróbáltam mindet sajnos a problémám változatlan, ennyit ír ki: "A F.e.a.r. 2 hibát észlel ezért leáll".
Azt hiszem eladom!
Nincs egy hete amikor megvettem az 576 Kbyte üzletében, valószínű csak nálam van probléma a játékkal szóval másnál biztos működni fog.
Szép tokban dupla DVD lemezes, útmutató kis füzetével és a használati utasítás könyvével együtt eladó :)! Fix ár: 4500 Ft.
Írjon akit érdekel! E-mail címem: [email protected] -
csab76 #2075 Köszi!!!
ANX -
#2074 Sehol sem fogsz találni vagy kapni serial-t, ugyanis a kód ellenőrzése teljesen online, vagyis egy kód egyszer használható fel. Én csak azt tudom tanácsolni, hogy vedd meg, mert nem drága (4k) és igényes kiadást kapott a játék. -
csab76 #2073 Szia!
Steam -es és az kéri,nem tudsz egyet
Köszi! -
#2072 Ha DIE verziód van, ahhoz nem kell. -
csab76 #2071 Sziasztok!!! Tudna nekem adni valaki a FEAR 2 -höz serialt???!!! Köszi Nektek