2430
  • werkfilm
    mert kényelmes, bár ez játékfüggő
    codot pl soha többé nem játszanék egérrel, annyira jó
  • Shep
    Próbáltad már az xinput emu-t, ha azzal se megy akkor nem tudom, de minek akarsz te fps-t kontrollerrel játszani?
  • Bokafix2
    Ma jött volna a Reborn, ha nem csúsztatják szeptember 3-ra.
  • bbuffy
    Sziasztok!
    Létezik hogy nem tudom kontrollerrel játszani a gamét,vagy csak én nem jövök rá hogy kell...Logitech wifi a pad ha ez számít vmit.
    Köszi.:)
  • Lacee86
    Nem kell kód.
  • icemankimi
    telepítő kódot valaki tudna adni
  • cumfu
    Hogyne lehetne! Küldök is ha kell! :)
  • grebber
    Szerintem külön sehonnan!
  • icemankimi
    magyar feliratot honnan tudom letölteni???
  • Lacee86
    Ja, mondjuk igaz, sok gond nincs a játékkal.
  • MR ME
    vagy egész egyszerűen kevesebb vele a probléma, kevesebbszer akadnak el az emberek, így mindenki végigvitte, beírta h kurva jó és annyi :)
  • jackcsabi
    Max a topikot nem ismerik annyian. Amúgy meg szerintem elég sikeres lett :)
  • Lacee86
    Sztem a hamarosan érkező új single pályákra gondol. Amúgy elég kihalt ez a topik, meg úgy összesen is, mindössze 2000 üzenet... Csak én érzem úgy, h nem aratott ez a játék akkora sikert?
  • jackcsabi
    ??
  • extra sensory
    Még pár nap és a gépezet újra beindul.
  • Romanzidan
    ahogy beérsz a helikopterhez balra van egy feljáró arra kell menni!
  • jackcsabi

• cumfu
    Na én is végigvittem, igaz későn de így jött ki a lépés, Mostanában ez az egy játék kötött le igazán!
  • AlexHerceg
    Megtaláltam, köszi:)
  • AlexHerceg
    Látom, sokan végigvittétek. Segítséget kérek.
    Ott járok, -ált. iskola- ahol a gázcsapot el kell zárni, majd onnan egy helikopter roncsaihoz jutok, ahol még mozog a propeller.Innen merre tovább? nem találok semmi utat. Előre is köszi!
  • MR ME
    királyság
  • jackcsabi
    Az jó lenne :D
  • grebber
    Valami coop mod jöhetne hozzá az jó lenne!
  • vérpocok
    Nem tudom érezhető-e, de a single és a multi egyre jobban távolodik egymástól. Bizonyos játékok - ilyen pl. a Fear 2 is - igyekeznek egy erős single játékmenetet biztosítani, ami miatt a kedves felhasználó időnként újra és újra előveszi majd a játékot és végigtolja nosztalgiából.
    Ez viszont néha azzal az egyértelmű következménnyel jár, hogy a multi részére nem nagyon fekszik rá a fejlesztőcsapat és az eredmény olyan lesz mint az erejét vesztett szódavíz.
    Jó néhány játék képtelen normális multit felmutatni, Fear 2 mellett még a Doom 3 példáját tudnám felhozni. Annak a multija is szánalom. Senki nem volt soha a szervereken, illetve egy-két játékos. Egyszerűen nem jött be... viszont a single rész majdnem 100%-ra sikeredett.
    Vannak gammák amik meg egyértelműen a multira állnak be: Ouake 3 pl...
    Ma is ezrek játsszák, dugig vannak a szerverek, vagy az Enemy Territory: Quake Wars, és még folytathatnám a sort.
    Nekem teljesen mindegy ha egy játéknak gyenge a multija, de akkor legyen normális a single player rész.
  • saca79
    Köszi, közben már kipróbáltam hát tényleg átlagon aluli,a sebzésrendszer valami vicc...
  • Lacee86
    Hamachi nélkül is tudsz multizni tört játékkal is, legalább is én mikor friss volt a játék, akkor tudtam. De elég gyenge a multija amúgy.
  • saca79
    valaki esetleg tud működő hamachi szervert ??? vagy egyáltalán ezzel lehet....
  • grebber
    Na ez lol 2 órás kiegből demó:D
  • Hellsing47
    Reborn DLC Debut Trailer
    kb semmi nincsen benne, egyedül a dátumok a lényegesek a végéről
    bár nem hiszem hogy ingyenes lesz ha adnak ki belőle demót
  • hiper KOCKA
    lol... replika katonát kell irányítani? Az érdekes lehet.
  • Bokafix2
    Az alapjáték főhősének neve Michael Becket. A Reborn-é Foxtrot 813.

"Mr. Foxtrot 813, van egy megbízásunk az ön számára"

És mikor a küldetés teljesítése után hazamegy, beszól a szomszéd neki a szomszéd gyerek: "Foxtrot bácsi, Foxtrot bácsi nédd az új biciklím!"

• jackcsabi
    O_O
    Kell!!!
  • saca79
    Alig várom.. most játszom másodjára hardon, magyarul,.. mert eredeti nyelven sajna kb a 20%-a nem jött át pedig ha végigolvasod a PDA-n található feljegyezéseket kiderül elég érdekes kis story van mögötte. Csak kár hogy elég könnyű a játékmenet...
  • grebber
    Singleplayer kieg közeleg!!!

Na akkor újra beszerzem a game-et!
  • oxide24
    Köszi a mellékelt linket, hasznos tanácsok voltak benne angolul arra az esetekere ha nem indul a játék. Végigpróbáltam mindet sajnos a problémám változatlan, ennyit ír ki: "A F.e.a.r. 2 hibát észlel ezért leáll".
    Azt hiszem eladom!
    Nincs egy hete amikor megvettem az 576 Kbyte üzletében, valószínű csak nálam van probléma a játékkal szóval másnál biztos működni fog.
    Szép tokban dupla DVD lemezes, útmutató kis füzetével és a használati utasítás könyvével együtt eladó :)! Fix ár: 4500 Ft.

Írjon akit érdekel! E-mail címem: [email protected]
  • csab76
    Köszi!!!
    ANX
  • Jani21
    Sehol sem fogsz találni vagy kapni serial-t, ugyanis a kód ellenőrzése teljesen online, vagyis egy kód egyszer használható fel. Én csak azt tudom tanácsolni, hogy vedd meg, mert nem drága (4k) és igényes kiadást kapott a játék.
  • csab76
    Szia!
    Steam -es és az kéri,nem tudsz egyet
    Köszi!
  • Lacee86
    Ha DIE verziód van, ahhoz nem kell.
  • csab76
    Sziasztok!!! Tudna nekem adni valaki a FEAR 2 -höz serialt???!!! Köszi Nektek