F.E.A.R. 2: Project Origin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MR ME
ja nem volt hosszú, de én úgy éreztem a végén h ez pont így volt jó, nem lett se túl rövid, se túl hosszú

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Ombika
Rohadt rovid volt ez a game, 3 este kb 2es fel ora, de felelem mennyire elveztem!

MR ME
nm

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Ombika
JAh tenyleg, mikor azt radobom akkor osszerogy es nem mocorog, h ez miert nem jutott eszembe! 😊 THX

MR ME
ha jól emlékszem akkor plazmagránáttal megdobálod és hátán vmi cuccot kell lõni rpg-vel

Ombika
Amikor mar utcan harcolok nagy robotok ellen, hogyan lehet oket konnyen kinyirni, mert vmi energiacellarol pofazott nekem a segedlet, de hat szembol nemigazan lehet latni semmit se es igy nehez kinyirni oket... ?

MR ME
igen

Ombika
Ahh vegre beszereztem jatekot ez vmi isteni plane 1920-ba fullon! 😊

Amugy normalon tenyleg ilyen konnyu ?

Lacee86
Még az én gépemen is megy 1024x768-ban magas grafon. Gépigényre igazán nem lehet panasz, és ahhoz képest sztem korrekt grafikája van.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

MR ME
wtf
hasonló gépen verettem 1680x1050ben minden fullon 😄
még szép h 1280ban ment...mentéseknél meg mindenkinél beszaggatott

Na végigtoltam. Hát nem volt éppen rövid, de szerintem elég izgalmas volt. Azért látszik, hogy nemcsak összetákolták, melóztak azért vele szépen, sok a részlet, néhol tényleg igen aprólékosak a helyszínek. Eleinte nem tûnt olyan jónak a grafika, de azért még ma is okés.

gépemen 1.03-as patch használatával egész szépen futott 1280-ban minden maxon, csak a betöltögetéseknél és mentéseknél esett le az fps, de ez is inkább a winyó hibája... mert mindig a leggyengébb láncszem számít.... <#bohoc>

Intel Core 2 Duo E8400, Gigabyte Radeon HD 4850, Gigabyte GA-EP35-DS3L, GeIL 4 x 1 GB Ultra Dual Channel Kit, 800 MHz DDR2

Lacee86
Torrent pl.

és azt honnan tudom leszedni ??
Lacee86
OFF

Szedd le a DIE verziót, ahhoz nem kell.

MR ME
hali
nem
utólag is szivesen

Hali
Nem tud valaki 1 telepítõkódot ?
Elõre is köszi
MR ME
persze h megy 😄

Gerisone
na tud valaki segíten? ez megy xp alatt? mindig lefagy közvetlenül indítás után. fekete képernyõ azt annyi. már uj rendszert is raktam. de semmi. vista alatt meg simán ment. már nincs 5letem

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

üdv.
mûködõ cracket tudna adni az 1.03-as patchez, ami nem vírusos?(kell hozzá egyáltalán?vagy csak az alaphoz kellett?)

Hali igen warez verzió valami orosz féle,haver adta õ is játszott vele gondoltam akkor nem szedem le,de most szedem a die félét remélem az menni fog.

Lacee86
Hát nem a géppel van a gond, az tuti. Warez verziód van gondolom. Nekem a DIE van meg, és azzal semmi gond nem volt. Esetleg próbáld meg azt, ha netán most nem az van meg.

Törölt felhasználó
Pont most kezdtem a 7. -et 😊vagyis amikor írtam, csak megálltam pihenni...
Összesen 7, de igazából 6 mert a 7-dik olyan rövid, hogy említésre sem méltó. Ott csak annyi a dolgot hogy bemész egy terembe és megkeresed a telepatikus erõsítõt.

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

Hello felraktam a játékot majd indításnál 50%-ig betölt azt megáll és semmi nem történik,esetleg valaki tud rá vmit mondani érdekesség, hogy faterom lejátszotta 1 sokkal gyengébb géppel.köszi elõre is

Törölt felhasználó
Hány interval van a játékban?
Bokafix2
A warez átka... Én hasonlóan jártam a Legendary: The box nevû játékkal. Ugyancsak lift probléma miatt nem lehet továbbjutni. Amikor beszállok és a lift elindul felfelé, mindig kiesek belõle, mintha eltûnne a talaj a lábam alól. egyszerûen kiesik a játékból, és kezdhetem elõlrõl. A Fear 2-m viszont eredeti és nem volt vele gond egyszer sem.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Rakerestem youtubeon, a liftnek resnyire ki kelllene nyilnia, amit majd szet lehet fesziteni....de nekem nem reagal semmit, akarmeddig allok elotte :S Ha valakinek akadnak egy lift koruli mentes, halas volnek erte!
Koszi!
Lacee86
Youtube-on fennvan a végigjátszása. Keresd ki, hol tartasz. Sztem segíteni fog.

Sziasztok! A nurse s officenal vegleg elakadtam, a lift nem nyilik ki, ujratelepitettem a jatekot, patchet is felraktam, megsem akar mukodni...ha lenne valakinek mentese a nurses officebol vagy kornyekerol, nagyon megkoszonnem!
Ervin
Nem tudok ilyet készíteni.😞 Aki kíváncsi hamar megöregszik.

tdu Toyota
igen elég furcsa más játék hamar betölt,és nagyon megvagyok elégedve a gépemel mindent visz szépen ahoz képest , hogy nem egy új darab,egyedül ennél a játéknál van gond pedig hight,1280X1024 grafon megyek akkadás mentesen

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

Lacee86
Már úgy értem, h olyan gépem van, ami az aláírásban, és jól megy vele.

Lacee86
Poénos... Tényleg így van, ha nem hiszed, hát nem hiszed.

Ja, aha... Ez az aláírásban levõ konfig sztem csak álca, és valójában 8 magos gépen tolod CrossfireX-ben annyi memóriával, mint amekkora másnak a vinyója. <#crazya>

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

Lacee86
Ja és még annyi, h nekem pl. nagyon hamar betölt, pedig nem sokkal jobb a gépem, mint a tiéd.

Lacee86
Hát sztem nem azzal van a gond, h gyenge lenne hozzá a videokarid. Vmi más gubanc lehet. 45 perc töltés az kegyetlen, ennyi idõ alatt 2-3 játékot fel lehet telepíteni... Vagy az oprendszerrel van vmi gond, vagy lehet h vmi hardver dolog (bár ha más játéknál jó minden akkor nem hiszem). Windows és a játék reinstall, jobb ötletem sajnos nincs...

tdu Toyota
Köszi a segítséget akkor pl.1 nvidia geforce 9800gt segítene ezen a problémán? mondjuk akkor idõvel egy procit is kéne venni hozzá,mondjuk xboxon nem lenne gond vele mert van nekem de az nem adja át úgy az élményt mint egy gép füllhalgatóval 😄

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

Lacee86
Jah. <#smile> Amúgy nemtom láttátok-e már, mostanában a SPAR reklámújságban szokott lenni: van egy kiscsaj, és egy bazi nagy alma van a kezében, és azt nyújtja mosolyogva. Ez a játék jutott róla legelõször eszembe.<#idiota>

vérpocok
Érdekes a Fear atmoszféra, mert nemcsak hogy lányok jáccák, hanem olyan korúak is, mint Ny papa aki kb. 70 éves (nem vicc), szal lehet legközelebb egy 8 éves kiscsaj fog írni, hogy elakadt valahol és szeretné ha segítenénk. Ja és õt is Almának hívják. <#hehe>

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

Lacee86
Én inkább rá lennék kíváncsi. Vajon milyen lehet egy lány, aki FEAR-rel játszik?<#smile>

nálam is simán 10/10. amúgy mindenben csak bólogatni tudok.
Bokafix2
baby nem készítenél egy gameplay videót? kivi vagyok hogy játszol... <#vigyor>

Meg van a lift!!!!!!😄

kifli
akkor javítok, nem használja a karit 3d-s folyamatok és effektek renderelésére 😊
asztalon:
Szia! Egy folyosó,3 ember lelõve ,eltorlaszolt ajtók,csak pár darabot lehet kinyitni mögöttük semmi.Nincs se lépcsõ,se lift.Elméletileg a laborba kell menni a 3 emeletre.

Bokafix2
Harmadik. Van egy Denisse is. Csak ritkábban ír. : ]=

Lacee86
Jé tényleg, õ is lány! Már a 2. a topikban. Tudhat vmit ez a játék...<#vigyor2>

A vga-t tulajdonképp már a gép bekapcsolásától kezdve használod, mivel annak a feladata hogy a számítógép által küldött jeleket a monitor számára értelmezhetõ képi információkká alakítsa. Ennyit korrigálnák a mondottakon, de nyilván a játék a menüben még abban az értelemben nem használja.

Synchronous
Elmondanád, hogy mégis melyik pálya, meg hol, vagy körülírnád picit a helyszínt, mert ez elég homályos.
Egyébként dicséretes, hogy lány létedre ki mered próbálni a Fear 2-t és nem félsz szembenézni Almával.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

na végignyomtam. huh😊 az összvéleményem az, hogy eszetlen jó játék, méltó folytatása az egynek, sõt bizonyos szempontból jobb is. a félelemszint ugyanúgy ott van, az eszetlen erõs atmoszféra ugyanúgy beszippant már az elejétõl fogva, az akció meg baromi pörgõs, izgalmas, állati élvezetes😊 fõleg a belassulások😊 a grafika üt, fõleg a tényleg hihetetlenül élethû mozgások, meg arcok. szóval nálam 10/10.