2430
-
#2150 az ujjászületéséhez kell 813 segítsége az intro szerint -
#2149 Ezt most nem értem... a játék elején ki szól hozzánk? Mármint aki utasításokat ad Foxtrot 813-nak, vagyis nekünk. Nagyon hasonlít a hangja Paxton Fetteléhez, de ő az 1. részben megmurdelt nem-e?
Vagy neki is megmaradt a pszihés energiája mint az anyjának? Most hogy is...? -
Csokis #2148 Előző kérdés tárgytalan. Ugyan az a crack. Pff... -
Csokis #2147 Hmmm... Elvileg van Dark Coder-től működő crack, de nálam ugyan az van vele is. Másnak megy vele? -
Csokis #2146 Ez az egy verzió van eddig, szóval az ebben lévő crack a szar. -
#2145 F.E.A.R.2.Reborn.READNFO.CPY: Ezt a verziót érdemes leszedni? -
Csokis #2144 Végülis leszedheted a most kijött verziót és utána már csak vársz a crackre. Persze megvárhatod a normális releaset is. -
hiper KOCKA #2143 Nekem úgy van hogy eredeti a Fear 2, akkor ezek szerint felesleges warezba leszedni? De nyócc euróm meg diccs rá. -
Csokis #2142 Van 1.05-ös patch is már, pont a DLC-hez. Amúgy nekem is sajna leáll a validatás szöveggel. Ez van, várni kell egy rendes crack-et. -
#2141 Na és mit csináltál, mert én átmásoltam a crack-et és valami rossz konfigurálást hablatyol és be se jön semmi. -
strebacom #2140 Nem kell hozzá...
De ennél tovább nem jutottam én sem se más:
Ennyi volt...Várunk...
-
#2139 1.04es paccs kell talán ?? 900mb.. má szedem :) -
#2138 4gb, de össsz 15gb lesz alappal együtt...
de nemindul.. legalábbis azt irták h a DIE werziuora kell telep a kieget, és nemtom nekem az wan-e :) -
rcsaby #2137 Valaki aki már tolja meghatná hogy mennyivel nyújt többet,mint az alap játék.Vannak e benne új helyszinek,mert ha ugyanott megy végig csak más szereplővel akkor nem érdekel. -
#2136 Van már valaki aki esetleg tolja a dlc-t? Érdekelne hogy sikerült... jó vagy nem jó, valamit írjatok. Sajna nem tuttam még letölteni. -
#2135 Az alapjáték kell hozzá, vagyis telepítve kell legyen és szerintem ezért írtak ekkora tárigényt. Maga a DLC biztos jóval kisebb. -
#2134 System requirements:
"Hard disk space: 12 GB"
Mi a tököm? Ez a kis DLC? -
#2133 már kapható a reborn
+update
Added Slow Mo Death Match multiplayer game mode
Added DLC3 support
Fixed a bug in which some audio stopped playing when exiting the EPA
Fixed a bug in which the user could get stuck at an encounter with Alma in an elevator in the Nurse’s Office mission. This not only prevents the bug from occurring on first play through, but also allows players stuck by this bug to continue successfully
Fixed a crash that occurred if a save was conducted while entering the EPA
Fixed a bug in which missiles that flew for too long were incorrectly slowing down
Fixed an issue in which pressing start on the Edit Loadout screen prevented loadouts from being edited again
Adjusted balance between 2d and 3d sounds -
#2132 öh... várunk mocsok! -
#2131 deszípvagy -
hiper KOCKA #2130 - Sziasztok aranyoskáim... ma visszatérek ijesztegetni. Készüljetek... muhAHahaHaHAhaHahAhaHaHahA
-
#2129 Kár érte, akkor igazán adhattak volna ki PC-re is demót, így nem igazán lehet tudni, hogy egyáltalán megéri-e az árát. 9,6 EUR (~2600 Ft)szerintem drága a játék itthoni árához képest, viszont olcsó a Steam és D2D árhoz viszonyítva. -
#2128 Ingyenes? Jó lenne mi? -
#2127 Szeptember 3-án vagyis holnap jön egyaránt konzolokra és PC-re (a trailer végén van), ez lehet nálunk az időeltolódás miatt inkább 4-dike. A konzolos demó már kijött, a hosszáról ne vonj le következtetéseket. Mivel PC-n nem kaptunk demót esélyes, hogy a DLC ingyenes lesz PC-re, legalábbis remélem. -
#2126 Pc-re mikor jön ki, mert komolyan nem tom most hogy mi van, mert úgy volt hogy holnap jön, de most meg olyat olvastam, hogy holnap csak konzolos demo, de ez röhej amúgy, mert 4 pálya összvissz. Pc-re van már időpont? -
#2125 Nem kiegészítő a FEAR 2: Reborn, hanem DLC, ebből következik, hogy kell hozzá a FEAR 2. -
tonyo9 #2124 A F.E.A.R 2 kell a kiegészitőhöz? -
#2123 kösz az infót. -
#2122 Mivel a kiadóknak nem származik haszna a használt játékok üzletéből, ezért védekeznek ellene. A Steam így. Egyébként a kód megadásakor figyelmeztet is a Steam, hogy az adott játék örökre az account-hoz kapcsolódik majd. Az aktiváció visszavonására van mód, amit CD key reset process-nek hívnak a Steam support-nál, ezért is említettem őket. Azonban ehhez bizonyos feltételeknek kell megfelelni. Bővebb info itt. Szerintem nem éri meg a fáradozást, mert ha rájönnek, hogy használt játék továbbadása történt, még zárolhatják is az account-ot és akkor az összes rajta lévő játéknak lőttek. -
#2121 de ilyen elcseszett egy szar ez a steam? 2009-ben nem lehet megcsinálni, hogy visszavonsz egy aktivációt? -
#2120 Használtan nem szabad Steam-es játékot venni. Az eladó sem tud semmit csinálni, nem tudja levenni az account-járól. Egyedül a Steam support tud segíteni, már amennyiben fog, mivel a játékok továbbadása nem elfogadott. Szerintem add vissza neki és vedd meg újonnan, 4000 Ft-tól lehet már kapni. -
#2119 szasztok! megvettem használtan ezt a fear2-őt, de a steam nem enged tovább, mert hogy a kulcsot nyilván az előző tulaj már aktiválta a saját account-járól. mit lehet ilyenkor tenni?
felvettem már az eladóval a kapcsolatot, csak kíváncsi lennék, hogy van-e olyan a steam-en, hogy visszavonhatja az aktivációt... -
cornellred #2118 hali!
nekem olyan problémám van vele hogy indítás után csak fekete képernyő van, semmi hibaüzenet. felraktam rá a patchet is de azzal is ugyanez:-/ esetleg valami ötlet?
thx
-
#2117 Írtuk már korábban is 2 órás kb.Ez volt az infokba.szerintem kell hozzá alap game is igen! -
#2116 Pont ez az, hogy emulálja az boxos kontrollert. -
#2115 Mégis milyen hosszú lehet? Mint az alapjáték fele kb.? Sajna ezek a dlc-k rövidek szoktak lenni. Amúgy igényelni fogja az alapjátékot, vagy futni fog anélkül is? -
bbuffy #2114 Leszedtem de ez csak X-es kontrollerhez jó,nekem meg mint említettem Logitech van... -
bbuffy #2113 Nem próbáltam,megnézem majd.Amúgy azért játszom kontrollerrel mert úgy szeretem,ennyi:)
Nem vagyunk 1formák.
Akkor is jó lehet ez elvileg ha a játék menürendszere fel sem kínálja a módot? -
#2112 Hát erre nem tudok mit mondani. -
#2111 Konzolos hálózatokon már elérhető a Reborn demója!