F.E.A.R. 2: Project Origin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
War. War never changes.
THX
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
http://www.youtube.com/watch?v=ImiyUTkDxVI&feature=related
Bírom ezeket a halucináció szerû bejátszásokat! HD videót nem tud valaki hozzá?<#idiota>#idiota>
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
Tényleg nem rossz a vidi! Tükrözi a játékot, a sok akciót! Tetszik! :D
http://www.youtube.com/watch?v=ex5Se0vL-oA&feature=fvst
Érdemes megnézni!!!!:):)
Volt valakinek ilyen baja?
no fate
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Lehet hogy béna vagyok, de nekem ez a DIE verzió elég fura. Az elsõ kérdésem az lenne, hogy ez nem is települ sehova? mert nem találtam meg a "Programok telepítése"-nél a vezérlõpultban, gondolom akkor ez csak vmi önkicsomagoló cucc. A második kérdésem hogy miért nem indul? bemásolom a DLL-t utána meg elindul, és 1-2 másodpercnyi fekete képernyõ múlva "A FEAR 2.exe mûködése leállt".<#szomoru1>#szomoru1>
tudtok nekem esetleg valami ötletet adni? (azon kívül hogy vegyem meg a boltba :) )
no fate
A haverokkal terveznénk egy kis LAN partyt. A kérdésem az lenne, hogy érdemes e ilyen szempontból foglalkozni a játékkal? Nyújt valamilyen változást az elõzõ részhez, valamint a kimondottam multiplayer rész, a FEAR Combathoz képest?
És valóban nem lehet teljes képernyõs módot választani 4:3-as képarányhoz?
ha végképp nem sikerül akkor a registryben állítsd át, ezzel a sorral:
"Language"="hu"
AeroCool ExtremEngine 3T - Chieftec GPS-550AB-A - Gigabyte GA-MA790X-DS4 - AMD Phenom X4 9850 BE + Asus Silent Square Evo - Geil Ultra PC2-8500 4x1 GB 1066 MHz - Gainward HD 4870 GS 512 MB
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Érdeklõdök hogy hogy lehet azt megoldani hogy egy adott pályával játszak? A játék végig lett játszva tehát az utolsó mentés az utolsó mentett állást töltené be. De nekem egy egy adott pályarész kéne. Megoldható valahogy?
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
Megvettem eredetibe a játékot,beállítottam a nyelvet magyarra,és feltelepítettem,semmi probléma nem volt a telepítés közbe,miután elindítottam nem volt rajta magyar felírat .Utána újratelepítettem,de ezután se volt rajta semmilyen magyar felírat.Szerintetek mi lehet a probléma ?Elõre is köszi !
és mehet azonnal az 1.3-as a játékra??? vagy kell 1.2 elõtte?
Eredeti a játékom,elindítom a steamet és elkezdi frissíteni ,de hiába megy 220-230kb-el a letöltés piszok lassan jön le a frissítés.
A steam ilyen lassú vagy más miatt van ez?
Addig amíg nem frissítem el sem tudom indítani a játékot.
Van erre más megoldás?
Elõre is köszi.
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
nekem egy olyan fear 2-õm van amit nem kell felrakni csk egy fájlar rámenni és indul is. Na nekem ehhez kéne magyarosítás!!!!!
Nagyon köszi elõre is!!!
6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz
Bodajoci hoz irva csak anyi,hogy ezek a fájtok vanak bene:fear2setup.exe és ez fear2setup.r00.Mikor elinditom a fear2setup ezt kéri be 1 idö után J:\fear2setup.r01,de ezt sehol nemtalálom.Megprobálom ahogy leirtad és közlöm majd az eredményt.
Köszi a segitséget.
Visca El Barça!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
F.E.A.R. 2 Project Letöltötem és vinyon van,de nemtudom feltelepiteni,ha valaki tud segitsen,hogy hogyan,vagy mimodon kel feltelepiteni,elöre megköszöném.
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
http://insertmu.com/?u=NoOb91
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt