2430
  • Jani21
    Telepítsd fel a legújabb DirectX-et innen. A google-ben gyorsan rákerestem és a játék fórumán valakinek a DirectX (novemberi kiadása) frissítése után elindult. Ha továbbra sem menne az alábbi oldalon van még útmutató a hiba kiküszöbölésére. Remélem segít.
  • hiper KOCKA
    Lehet hogy a játék beállításaiban kellene változtatni valamit. Indítsd el safe módban és ha be van kapcsolva alapból a vertikális szinkron, akkor lődd ki, lehet az nem tetszik a karidnak.
  • oxide24
    Ha fut SP2-n is akkor egyelőre hanyagolom a service pack 3-at. Nem akarok újratelepíteni egy játék miatt.
    Beállításokat nem végeztem a driver vezérlőpanelén, egyébként pár napja telepítettem a legújabb nvidia drivert. Előtte a régebbi driverrel sem ment, de most a legújabb driverrel sem indul a játék.
    A procim 2 magos pentium és az alaplap is az egyik legjobb volt még másfél éve amikor összeállítottam a gépet. Szóval ezekkel nem lehet gond.
    Direkt nagyon kevés progit használok, hogy ne forduljanak elő ilyen problémák, aztán hiába, komolyan mondom ilyen nincs :). A legtöbb programot, ami fent volt letöröltem aztán újra visszaraktam őket mert így sem-úgy sem indult a game. Legújabb directX felvan rakva.
    Nem tudom, esetleg a 8800GT Videókarit nem támogatja a játék?? Bár az lehetetlen....
    Valami ötlet esetleg még :)??
  • Bokafix2
    Az összes létező hibalehetőséget csak nem küszöbölhetted ki, mert v.milyen hiba miatt nem indul el a játék, ez egyértelmű, és tuti szoftveres gond, mert a hardver elég kell hogy legyen. Hogyha végeztél egyéni változtatásokat a vga control paneljén a beállításokban, akkor mindent állíts vissza alapértelmezettre.
    Kipróbálhatod az sp3-at, de pl. nekem is sp2 van fenn és gond nélkül fut a játék.
    Nézd meg a videókártyád hőmérsékletét is, ha magasnak találod tegyél bele extra hűtést.
    Meg fontos hogy kizárd az egyéb hibalehetőségeket. Pl. hogyha más játékokkal egyáltalán nincs gond, akkor nem valószínű hogy v.melyik hardver lenne a ludas.
    Nem írtál semmit a prockóról és az alaplapról. Nem túl régiek? Lehet hogy elkelne egy Bios frissítés is. DirectX-et is frissíts ha nincs, de sztem az lenne a legtisztább, ha ki tudnád próbálni egy másik vga-val a játékot.

• Lacee86
    Telepítsd fel az SP3-at, hátha az a gondja. Ezenkívül ha van vmi codeck a gépen, töröld le. Más ötletem nincs.
  • oxide24
    Sziasztok!

Utolsó reményemben fordulok hozzátok és remélem tudtok segíteni.

A problémám 5355 Ft nagyságrendű, mivel ennyiért vettem meg a F.E.A.R. 2 - Project origin játékot és nem indul el.
    Kezdeném ott, hogy nem vagyok amatőr, több tucat játékot telepítettem és használtam már.
    Az összes létező hibalehetőséget kiküszöböltem már (hangkártya, videókártya legújabb driverre frissítve vannak, nincsen fent codecpack sem a gépen és a vírusírtóm sem okozhat neki problémát).
    Windows XP Service Pack 2-t használok és 8800 GT videókarival pöccre kellene indulnia 2 GB rammal, szóval nem tudom mi lehet a gondja, annyit tudok hogy safemode-ban elindul.
    Egyébként annyit ír ki, hogy hibát észlel a játék és ezért leáll, csinálja ezt úgy, hogy mellette fent van másik 5 nagy gépigényű játék ami pöccre indul és semmi baj velük.

Hogy tudjátok, XP SP-2 alatt fut a játék?
    Ha igen, akkor valaki tudna egy megoldást a problémámra??

Ha senki sem tud segíteni, akkor valaki megvenné tőlem 4500 Ft-ért a gamet :)?
  • vérpocok
    WoW :Ð
  • jackcsabi
    Unatkozok, aztán csinálgatom öket, rekord eddig a 2 hét volt, amíg egy logoval voltam :D
  • vérpocok
    Neked mindennap más a logód?
  • jackcsabi
    A végéböl egyértelmüen kiderült...
  • Scylexan
    Tán lesz 3 is ?
  • jackcsabi
    Na kijátszottam pont az elöbb, egy bajom volt vele, túl rövid volt :( Pedig egyáltalán nem siettem, szépen lassan haladtam, mindent átkutattam és elvoltam. Várom a 3at :D
  • Jani21
    Olcsóbban (3990) is meg lehet kapni újonnan, boltból, nézz szét a neten. Amúgy Steam-es játékot nem éri meg használtan venni, ugyanis egy Steam accountra be kell regisztrálni és ehhez fog tartozni örökre a játék. Tehát, ha te megveszed használtan, akkor te egy új accounton nem tudod ugyanazzal a cd kulccsal beregisztrálni. Azaz az accot is át kell ruházni, ami meg azért gond, mert a Steam végfelhasználói szerződése tiltja a dolgot, és ha rájönnek, akkor zárolják, így elvesznek a hozzákapcsolódó játékok is.
  • jackcsabi
    Na igen, begurult a csaj :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egyébként vicces, hogy megyek Stokes-el és ugyebár neki nincs paranormális képessége egyáltalán, ezért mikor Alma megjelentet dolgokat meg szarat engem a halucinációkkal meg hasonlókkal, abból Stokes semmit se vesz észre és úgy beszél, meg poénkodik is, mintha minden oké lenne :D
  • hiper KOCKA
    Hát csak jobb lehet már mint az 1. rész, szégyen is lenne ha 4 év távlatában semmi újat vagy jobbat nem nyújtana a játék.

Másrészt Alma pszihopatizmusáról csak annyit hogyha pl. téged is 12 évig tartanának egy folyadékkal feltöltött sötét tárolóegységben, valszeg te is mortal kombatot rendeznél ha kijössz.
  • jackcsabi
    B*sszameg...
    Most tartok a suliban, full sötétben játszom, erre jön az a rész ahol nem müködik a lámpa és csak néha villan fel a fény, annyira összeszartam magam, hogy még most is parázok, pedig már kiléptem :s
  • jackcsabi
    Már megmondta más, azért kösz.

Egyébként nagyon bejön a játék, már már azt mondom, hogy jobb mint az elsö rész. Paráztat is rendesen :D
    Alma meg mintha kicsit pszhihopatább lenne mint volt.
  • Scylexan
    Steamen belül be lehet állítani a nyelvet
  • jackcsabi
    Helló emberek. Tegnap hozták meg a játékot, eredeti meg minden. Megy normálisan, néha akad kicsit de nem gond.
    Az a problémám, hogy a tokon rajta van nagy piros betükkel: Magyar Felirattal, ahhoz képest nekem angol az egész. Hol tudom beállítani magyarra?:)

Köszi.
  • MR ME
    codeck probléma lehet, szedjé le minden szart a gépről :)
  • The Protector
    Hy.angol verzióm van de nincsenek beszédhangok.Mit tegyek.Minden megy tutin,zene graf stb de beszédhangok nincsenek és a feliratok is vllóznak.
    A játék dx-ét is feltettem a hang gyorsítás alapon van.Vmi ötlet?
  • mano1b
    sziasztok kérdem hogy lehet tejes képernyöre váltani 1.03 as patch fent van és nem találóm a menübe segitene valaki meköszoném
  • tonyr #2048
    igaz köszi, de hátha valaki megvállna töle olcsobban...
  • Hellsing47
    cdgalaxisban 5200.-
  • tonyr #2046
    ha valaki megválna a játéktol, szivesen megvenném, elsö magyar kiadás érdekel
  • copass
    nekem ugyanúgy bejött mint az első rész, ugyanúgy a frászt hozza rám és ezt se fog mégegyszer végigjátszani!:)
    gyönyörű az egész, a részletek nagyon megdobják az egészet.
  • cumfu
    Innen le tudod szedni a patch-et!!! Szerintem külön crack nincs is.
  • cumfu
    Na sajna elakadtem, a kigyóöklöt kell megkeresnem ami az orvosi szobában van, de sajnos nem tudok bejutni, megvan a kártya csak nem találom már a szobát :P :S (elég gáz) a liftel nem tudok már visszamenni, akkor gondolom nem is kell, a lifttől tudna nekem egy útvonalat adni az orvosi szobáig? Előre is köszi
  • cumfu
    Ez olyan renafused patch, amit úgy kell felrakni, hogy felrakod az 1.03-at ha nem mükszik akkor is majd az 1.04-et csak másolni kell a játék könyvtárába és felülírni mindent. torrenten keres rá!
  • CyrSyS
    Cracket hol leltél az 1.04-hez?
  • Ombika
    Van meg onnan kb 3 ora aszem!
  • cumfu
    na srácok, régen jártam itt, van már 1.04-as patch+crack ami működik a DIE-vel, én már tolom elég jól megyek, csak nincs sok időm, a suliban vagyok már, innen még mennyi idő a vége? Előre is köszi.
  • Bronsti
    Segítséget kérek, elakadtam.
    Már téma volt itt, hogyan kell megölni Vaneket, de nekem nem megy. Lassítok, nyomom a közelharc gombot, és addig már eljutottam, hogy a fegyver csöve Vanek fejénél van, de mindig elsül, és nem találja el az ő gonosz fejét.
  • blaster88
    hát az a baj hogy fogalmam sincs mien patchet tegyek rá.felraktam a sima die verziót és annyi.elinditom és fekete képernyő azt jön az üzenet hogy leállt.valaki pls help.előre is thx
  • AtiRadish
    NVM, mar megoldottam ^^
  • AtiRadish
    Lattam 1-2 screenshoton h. egyeseknek magyar a nyelv. Csak eredeti lemezzel, vagy a warez verzioban is tudom allitani vhogy a nyelvet?
  • MR ME
    patch után új cracket raktál rá?
  • blaster88
    cumfu nekem is DIE verzióm van és nekem se indul.valaki tudnak nekünk segiteni?pls
  • cumfu
    Sziasztok! DIE verzióm van, amire ezt szeretném felrakni 1.03-as patch-ként:
    F.E.A.R._2_AutoInstaller_Patch_v1.0-to-1.03_And_Steam_by_pass_App+Support_files{renaFUSED}
    Az a problémám, hogy ez működött de sajnos most azt írja hogy a konfiguráció helytelen telepítse újra. Ezzel szenvedek egész nap de nem megy. 1.0-val megy. Friss xp sp3-van fent, lehet hogy valami progit elfelejtettem feltenni? nvidia driver, directx fenn van. Előre is köszi
  • hiper KOCKA
    Az első rész 11 intervaljához viszonyítva bizony rövid. 6+1 interval. Azért nem 7, mert az utolsó olyan picike mint a kisnyuszi bolyhos farka.