F.E.A.R. 2: Project Origin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

- Sziasztok aranyoskáim... ma visszatérek ijesztegetni. Készüljetek... muhAHahaHaHAhaHahAhaHaHahA

<#idiota><#idiota>

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

Jani21
Kár érte, akkor igazán adhattak volna ki PC-re is demót, így nem igazán lehet tudni, hogy egyáltalán megéri-e az árát. 9,6 EUR (~2600 Ft)szerintem drága a játék itthoni árához képest, viszont olcsó a Steam és D2D árhoz viszonyítva.

extra sensory
Ingyenes? Jó lenne mi?

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Jani21
Szeptember 3-án vagyis holnap jön egyaránt konzolokra és PC-re (a trailer végén van), ez lehet nálunk az idõeltolódás miatt inkább 4-dike. A konzolos demó már kijött, a hosszáról ne vonj le következtetéseket. Mivel PC-n nem kaptunk demót esélyes, hogy a DLC ingyenes lesz PC-re, legalábbis remélem.

Bokafix2
Pc-re mikor jön ki, mert komolyan nem tom most hogy mi van, mert úgy volt hogy holnap jön, de most meg olyat olvastam, hogy holnap csak konzolos demo, de ez röhej amúgy, mert 4 pálya összvissz. Pc-re van már idõpont?

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Jani21
Nem kiegészítõ a FEAR 2: Reborn, hanem DLC, ebbõl következik, hogy kell hozzá a FEAR 2.

A F.E.A.R 2 kell a kiegészitõhöz?

wapolok

koschwarz
kösz az infót.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Jani21
Mivel a kiadóknak nem származik haszna a használt játékok üzletébõl, ezért védekeznek ellene. A Steam így. Egyébként a kód megadásakor figyelmeztet is a Steam, hogy az adott játék örökre az account-hoz kapcsolódik majd. Az aktiváció visszavonására van mód, amit CD key reset process-nek hívnak a Steam support-nál, ezért is említettem õket. Azonban ehhez bizonyos feltételeknek kell megfelelni. Bõvebb info itt. Szerintem nem éri meg a fáradozást, mert ha rájönnek, hogy használt játék továbbadása történt, még zárolhatják is az account-ot és akkor az összes rajta lévõ játéknak lõttek.

koschwarz
de ilyen elcseszett egy szar ez a steam? 2009-ben nem lehet megcsinálni, hogy visszavonsz egy aktivációt?<#levele>

Jani21
Használtan nem szabad Steam-es játékot venni. Az eladó sem tud semmit csinálni, nem tudja levenni az account-járól. Egyedül a Steam support tud segíteni, már amennyiben fog, mivel a játékok továbbadása nem elfogadott. Szerintem add vissza neki és vedd meg újonnan, 4000 Ft-tól lehet már kapni.

koschwarz
szasztok! megvettem használtan ezt a fear2-õt, de a steam nem enged tovább, mert hogy a kulcsot nyilván az elõzõ tulaj már aktiválta a saját account-járól. mit lehet ilyenkor tenni?

felvettem már az eladóval a kapcsolatot, csak kíváncsi lennék, hogy van-e olyan a steam-en, hogy visszavonhatja az aktivációt...<#nemtudom>

hali!
nekem olyan problémám van vele hogy indítás után csak fekete képernyõ van, semmi hibaüzenet. felraktam rá a patchet is de azzal is ugyanez:-/ esetleg valami ötlet?
thx
grebber
Írtuk már korábban is 2 órás kb.Ez volt az infokba.szerintem kell hozzá alap game is igen!

Next PC upgrade: 2022

Shep
Pont ez az, hogy emulálja az boxos kontrollert.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Bokafix2
Mégis milyen hosszú lehet? Mint az alapjáték fele kb.? Sajna ezek a dlc-k rövidek szoktak lenni. Amúgy igényelni fogja az alapjátékot, vagy futni fog anélkül is?

Leszedtem de ez csak X-es kontrollerhez jó,nekem meg mint említettem Logitech van...

tuning&car audio mastercaraudio.uw.hu

Nem próbáltam,megnézem majd.Amúgy azért játszom kontrollerrel mert úgy szeretem,ennyi😊
Nem vagyunk 1formák.
Akkor is jó lehet ez elvileg ha a játék menürendszere fel sem kínálja a módot?

Shep
Hát erre nem tudok mit mondani.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Konzolos hálózatokon már elérhetõ a Reborn demója!

werkfilm
mert kényelmes, bár ez játékfüggõ
codot pl soha többé nem játszanék egérrel, annyira jó

Shep
Próbáltad már az xinput emu-t, ha azzal se megy akkor nem tudom, de minek akarsz te fps-t kontrollerrel játszani?

Bokafix2
Ma jött volna a Reborn, ha nem csúsztatják szeptember 3-ra.

Sziasztok!
Létezik hogy nem tudom kontrollerrel játszani a gamét,vagy csak én nem jövök rá hogy kell...Logitech wifi a pad ha ez számít vmit.
Köszi.😊

Lacee86
Nem kell kód.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

telepítõ kódot valaki tudna adni

Hogyne lehetne! Küldök is ha kell! 😊

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

grebber
Szerintem külön sehonnan!

magyar feliratot honnan tudom letölteni???

Lacee86
Ja, mondjuk igaz, sok gond nincs a játékkal.

MR ME
vagy egész egyszerûen kevesebb vele a probléma, kevesebbszer akadnak el az emberek, így mindenki végigvitte, beírta h kurva jó és annyi 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

jackcsabi
Max a topikot nem ismerik annyian. Amúgy meg szerintem elég sikeres lett 😊

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Lacee86
Sztem a hamarosan érkezõ új single pályákra gondol. Amúgy elég kihalt ez a topik, meg úgy összesen is, mindössze 2000 üzenet... Csak én érzem úgy, h nem aratott ez a játék akkora sikert?

jackcsabi
??

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

extra sensory
Még pár nap és a gépezet újra beindul. <#zavart1>

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

ahogy beérsz a helikopterhez balra van egy feljáró arra kell menni!
jackcsabi
<#eljen>

Na én is végigvittem, igaz késõn de így jött ki a lépés, Mostanában ez az egy játék kötött le igazán!

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

Megtaláltam, köszi😊

Látom, sokan végigvittétek. Segítséget kérek.
Ott járok, -ált. iskola- ahol a gázcsapot el kell zárni, majd onnan egy helikopter roncsaihoz jutok, ahol még mozog a propeller.Innen merre tovább? nem találok semmi utat. Elõre is köszi!

MR ME
királyság <#eljen>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

jackcsabi
Az jó lenne 😄

grebber
Valami coop mod jöhetne hozzá az jó lenne!

vérpocok
Nem tudom érezhetõ-e, de a single és a multi egyre jobban távolodik egymástól. Bizonyos játékok - ilyen pl. a Fear 2 is - igyekeznek egy erõs single játékmenetet biztosítani, ami miatt a kedves felhasználó idõnként újra és újra elõveszi majd a játékot és végigtolja nosztalgiából.
Ez viszont néha azzal az egyértelmû következménnyel jár, hogy a multi részére nem nagyon fekszik rá a fejlesztõcsapat és az eredmény olyan lesz mint az erejét vesztett szódavíz.
Jó néhány játék képtelen normális multit felmutatni, Fear 2 mellett még a Doom 3 példáját tudnám felhozni. Annak a multija is szánalom. Senki nem volt soha a szervereken, illetve egy-két játékos. Egyszerûen nem jött be... viszont a single rész majdnem 100%-ra sikeredett.
Vannak gammák amik meg egyértelmûen a multira állnak be: Ouake 3 pl...
Ma is ezrek játsszák, dugig vannak a szerverek, vagy az Enemy Territory: Quake Wars, és még folytathatnám a sort.
Nekem teljesen mindegy ha egy játéknak gyenge a multija, de akkor legyen normális a single player rész.

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

Köszi, közben már kipróbáltam hát tényleg átlagon aluli,a sebzésrendszer valami vicc...

"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"

Lacee86
Hamachi nélkül is tudsz multizni tört játékkal is, legalább is én mikor friss volt a játék, akkor tudtam. De elég gyenge a multija amúgy.

valaki esetleg tud mûködõ hamachi szervert ??? vagy egyáltalán ezzel lehet....

"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"

grebber
Na ez lol 2 órás kiegbõl demó😄

Reborn DLC Debut Trailer
kb semmi nincsen benne, egyedül a dátumok a lényegesek a végérõl
bár nem hiszem hogy ingyenes lesz ha adnak ki belõle demót

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

lol... replika katonát kell irányítani? Az érdekes lehet.

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.