F.E.A.R. 2: Project Origin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
wapolok
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
felvettem már az eladóval a kapcsolatot, csak kíváncsi lennék, hogy van-e olyan a steam-en, hogy visszavonhatja az aktivációt...<#nemtudom>#nemtudom>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
nekem olyan problémám van vele hogy indítás után csak fekete képernyõ van, semmi hibaüzenet. felraktam rá a patchet is de azzal is ugyanez:-/ esetleg valami ötlet?
thx
Next PC upgrade: 2022
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
tuning&car audio mastercaraudio.uw.hu
Nem vagyunk 1formák.
Akkor is jó lehet ez elvileg ha a játék menürendszere fel sem kínálja a módot?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Létezik hogy nem tudom kontrollerrel játszani a gamét,vagy csak én nem jövök rá hogy kell...Logitech wifi a pad ha ez számít vmit.
Köszi.😊
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
Ott járok, -ált. iskola- ahol a gázcsapot el kell zárni, majd onnan egy helikopter roncsaihoz jutok, ahol még mozog a propeller.Innen merre tovább? nem találok semmi utat. Elõre is köszi!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Ez viszont néha azzal az egyértelmû következménnyel jár, hogy a multi részére nem nagyon fekszik rá a fejlesztõcsapat és az eredmény olyan lesz mint az erejét vesztett szódavíz.
Jó néhány játék képtelen normális multit felmutatni, Fear 2 mellett még a Doom 3 példáját tudnám felhozni. Annak a multija is szánalom. Senki nem volt soha a szervereken, illetve egy-két játékos. Egyszerûen nem jött be... viszont a single rész majdnem 100%-ra sikeredett.
Vannak gammák amik meg egyértelmûen a multira állnak be: Ouake 3 pl...
Ma is ezrek játsszák, dugig vannak a szerverek, vagy az Enemy Territory: Quake Wars, és még folytathatnám a sort.
Nekem teljesen mindegy ha egy játéknak gyenge a multija, de akkor legyen normális a single player rész.
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
kb semmi nincsen benne, egyedül a dátumok a lényegesek a végérõl
bár nem hiszem hogy ingyenes lesz ha adnak ki belõle demót
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.