2430
-
#2190 Na pont ezt akartam kérdezni én is mert torrent oldalon láttam hogy van a Rebornban magyar nyelvi is csak nem tudom hogy kell előcsalni! -
#2189 Tehát - mielőtt én is kérdeznék - azért kell a DIE változat a Project Origin-ből, mert ahhoz nem kell kínlódni a steam-el. Rögtön az EXE-vel indítható volt a játék.
A Reborn SKIDROW release-t telepítettem.
A telepítéskor arra kell vigyázni, hogy a DIE verziónak nincs nyoma a registry-ben (hacsaknem a magyar feliratosra állítás miatt van ott egy bejegyzés), ezért automatikusan a "c:\program files\fear 2 project origin" mappába akarja magát telepíteni.
Természetesen ez csak akkor jó nekünk, ha tényleg oda lett telepítve a Project Origin. A DIE verzióval ez nem biztos, hogy így történt, ezért a telepítő tallózójával meg kell adni a helyes telepítési mappát.
De még ekkor is kell vigyázni, mert a path-hoz automatikusan újra hozzáadja még a Project Origin alkönyvtárat - ezt törölni kell a végéről.
Na akkor az én kérdésem:
Elöljáróban: én hobby játékmagyarítással foglalkozom - már amikor van rá időm -, ezért "ilyen" szemmel kezdtem vizsgálni a játékot.
Van egy TC beépülő pluginom, ami számtalan játék konténerfájljába biztosít betekintést (gaup.wcx). Ismeri az összes FEAR játék arch fájljait is.
Ezt találtam a Reborn DLC egyik ilyen konténerében:
Maga az alapjáték (Project Origin) magyarra van állítva, de az nincs hatással a Reborn-ra.
Kérdés:
Rájött már valaki, hogy lehet aktiválni a Reborn magyar feliratozását a Project Origin-hez hasonlóan? (már ha lehetséges...) -
#2188 rendkívül izgalmas csavaros sztorija van a fearnek ahogy olvasgattam.ha megveszem akkor nekem be kell regisztrálnom valahova ? steam fiókba ? -
#2187 Hát lehetséges, de gondolom majd a következő részben kiderül. Mindenesetre, szerintem kicsit erős az a 10 dolcsis ár egy ilyen rövid és azért annyira nem jó kiegért. Ennyi pénzért sokkal jobb játékokat is meg lehet venni (igaz régebbiek) amik hosszabb távú kikapcsolódást nyújtanak. Egynek azét elment, de én kicsit többet vártam. -
#2186 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem vagyok biztos benne, de lehetséges, hogy Foxtrot 813 nem más, mint a Fear 1 névtelen kommandósa...
Hogy miért? Mert a végén Fettel a testvérének nevezi, és mikor leveszi a sityakját tök hasonlít Fettelre.
Szal a Fear 1 főhősével, akit mi alakítottunk, nem tudjuk mi történt és elképzelhető, hogy mondjuk törölve lettek az emlékei és replika egység lett belőle gyártva. Mi másért képes arra, amire az 1-ben levő főhős volt?
Ha ez így van, akkor érthető Fettel választása is, hiszen ő is Alma gyereke, így genetikailag nagyjából azonosak, tehát újra tud születni a testében. Ez viszont nem 100%, csak tipp. -
#2185 De azt mondja, hogy mi különlegesek vagyunk, mások mint a többi replica egység, ezzel szerintem ügyesen meg is oldották a dolgot :) -
#2184 Ezzel elő is készítették a 3. részbe való visszatérését :D
Csak legyen benne brutál rombolhatóság majd! -
hiper KOCKA #2183 Reborn kijátszva...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!5 interval volt azok is rövidek de egy kieg-nek megjárja, viszont nem értem Alma mért volt ellenséges velünk, hiszen Fettelnek dolgoztunk. Először egy sima replika egységként működtünk a többiekkel együtt és ATC tagokat tettünk el láb alól, viszont mikor beértünk a bázisra Fettel telepatikusan kapcsolatba lépett velünk és elmondta hogy mi nem olyanok vagyunk mint a többi egyszerű replika bla bla... meg mi vagyunk a kulcs az ujjászületéséhez.
Ezután kiadta a parancsot hogy forduljunk a társaink ellen és nyírjuk ki őket - főleg az osztagvezetőt - hogy más ne irányíthasson minket csak ő. Nincs választásunk úgyhogy hidegre tesszük délceg barátainkat úgyhogy ezután nemcsak az ATC meg az EPA hanem ők is az ellenségeink lesznek.
Úgyhogy végiggázolunk rajtuk hogy elérjünk Paxton feltételezett tartózkodási helyéhez. Almának nagyon nincs ínyére ez az akció, úgyhogy közben végig azon mesterkedik hogy megállítson minket. Különböző akadályokat gördít elénk és közben nagyon csúnyán néz... És ez az ami nem világos hogy miért.
Végül elérjük a célt. Odaérünk Fettelhez, aki barátságos egy vállveregetéssel díjazza 3 órányi szenvedésünket és röhögve ujjászületik a testünkben.
Egyszóval a drágajó Foxtrot 813-nak havaztak, mivel Fettel őt választotta hogy a testében nyerjen életet, és a végén a pszihés energiája beleszáll Foxtrotba, ezzel az ő életének gondolom annyi, mivel két dudás nem fér meg egy csárdában ahogy a mondás is tartja... egyszóval kaptunk egy csöppet lájtos, de szódával fogyasztható sztorit és kb. 3 óra non-stop lövöldét. -
#2182 reborn csodatrailer -
#2181 Én is belekezdtem a reborn-ba és elég jól meg van csinálva, csak nem tudom mért kellett replika katonát kiválasztani főhősnek, mivel eddig végig ellenük harcoltunk.
Meg azt mondták a fejlesztők, hogy ez a katona is képes mindarra, amire az elődei voltak, vagyis Mr. Anonimus és Becket, de ez tiszta vicc, hiszen ilyen replikák százait küldtük a padlóra az előző részekben megerőltetés nélkül, most meg kiderül, hogy ők is tudják mindazt amit mi. Akkor sztem nehezebb ellenfeleknek kellett volna lenniük. Vagy esetleg akkor ez egy nagyon felturbósított replika? Mert mást nem tok elképzelni.
Nem világos annyira a sztori mert az elején járok, de akkor most nem Alma ellenségei vagyunk, hanem a csicskái, vagy mi? Mert akkor most ezek szerint teljesen átkerültünk az ellenkező oldalra. Az 1. részben kinyírtuk Fettel-t, most meg azon igyekszünk hogy újra tudjon születni? Mert ez a szitu most. -
#2180 Ok, megy... csak annyi hasfájásom van még hogy sajna nem magyar nyelvű, dehát az csak részletkérdés. Most a legnagyobb gondom hogy lövöm le a fejem felett köröző helikoptert... -
Csokis #2179 Felül is kell írnia. Telepítsd. -
#2178 Ok de akkor felülír nekem egy csomó dolgot, az nem lesz gond? Mert nekem az alap az original, ez amit letöltöttem viszont kalóz verzió. -
Csokis #2177 Az volt a baj, hogy egy külön reborn mappába telepítetted. A Fear 2 mappába kell közvetlenül telepíteni! -
#2176 Nekem is a CPY van meg és egyáltalán nem indul el semmilyen crack-el...
A fear 2 könyvtárba telepítettem, illetve azon belül egy Reborn nevű mappába és hiába krekkelem. Valamilyen dll nem található úgyhogy el sem indul a játék.
Ha a Fear 2-t indítom az alapot, az elindul, de nem lehet a menünél kiválasztani a reborn-t, mert nincs ott. Pedig fel van telepítve a dlc és krekkelve is van. Most ilyenkor mit lehet tenni? -
babus #2175 Nekem úgy indult feltettem a FEAR2-öt majd a CPY Rebornt,telepitési útvonalnak a FEAR2-őt adtam meg proper crack-el.FEAR2 indit menűnél kiválasztani felül a Rebont.Nem nagyon értem,hogy miért ilyen macerás az a lényeg működik. -
Csokis #2174 Az a különbség, hogy a PROPER-es a jó! Azt szedd le. -
#2173 vmi más gond lesz akkor ott, nekem még úgy is megy h xp alatt telepítettem és win7 alatt játszom vele :D -
Nagyapi #2172 Köszi, ez volt a megoldás. Ha nem is elsőre, de ezzel sikerült, csak az egerem bánja, izgalmamban szétnyomkodtam szegényt. -
Haversrác #2171 Kizártnak tartom, hogy nincs valami trükk már vagy ötödszörre rakom fel a sima DIE verziot patch nélkül, erre rá a REBORN-CPY-t , 2155-ös hozzászólásból a crack-et és:
AZ alkalmazást nem sikerült elinditani,mert a konfugirációja helytelen. Telepitsd ujra!!!!!!!!
-
Gados Alex #2170 csá all valaki meg tudja mondani hogy miért nem tom fel rakni az f.e.a.r. 2 öt naon meg köszöném köszi helló all:D -
#2169 kiírja h mit kell nyomogatni, ellökni teljesen nem tudod, mivel azt kell csinállni h amikor eltolod a fejét a fegyveredhez akkor lelövöd neki feje -
#2168 én nem raktam fel semmit, simán a die verzióra ráraktam ezt, crack és megy -
#2167 ez működik, thx -
babus #2166 Nagyapi és Seth ti,hogy inditottátok a játékot? -
Nagyapi #2165 Annyi a fejlemény, hogy ha nagyon gyorsan nyomizom a jobb billentyűt, akkor már sikerül lába közé rúgni Vaneknak. Talán bejön a megoldás, csak próbálni kell. Betöltöm még vagy 20-szor. -
#2164 Lehet hogy épp az a baj hogy nyomogatsz össze vissza mindent amikor még ki sem írt semmit -
babus #2163 Proper verzió 3.32GB CPY verzió 3.95GB,mi a külömbség a kettő közt? -
Haversrác #2162 Kipróbáltam, ezzel a crack-kel sem indul. Fel kel rakni előbb az 1.04-es patch-ot? -
Nagyapi #2161 Lehet, sőt valószínű. De akkor meg mi a baj? Vanek azonnal rám ugrik, nincs idő semmilyen mozgásra. Így viszont bármit nyomok lelő. Biztos, hagy van valami trükk, de nem tudok rájönni. Ha valaki emlékszik rá, segítsen ki, mert már beleőrülök. -
#2160 Akkor nem azt nyomod amit kell. Ha jól emlékszem ott nem csak jobb gombot kellett nyomni -
Nagyapi #2159 Sziasztok !
Elakadtam a játékkal. Colonel Vaneket kellene lenyomnom, de nem tudom ellökni magamtól. Ugyanez volt amikor Alma ránk támadt, ott is csak akkor sikerült ellöknöm, ha hátat fordítottam a társaknak, és volt hely ahova lökjem. Itt ez a trükk nem akar bejönni.
Valaki tudna megoldást erre?
Ha nyitom az ajtót, Vanek azonnal rám ugrik, lefejel, és lelő. A jobb egérgomb nem használ semmit, és a "W" se. Már vagy 20-szor töltöttem vissza, és nem találok megoldást :(
-
Csokis #2158 Egyébként érdemesebb már a Skidrow verziót leszedni! Idézem az NFO-t, hogy miért:
"PROPER Notes:
CPY, didn't once again test their shit, before putting it out.
1. First of all CPY's crack is not properly cracked.
2. Once again their release is questionable, as they included
nearly 1GB of old files, that the DIE release already have.
These files isn't included in the addon, when you get it
directly from the steam servers.
3. CPY included older versions of several dll files, files
that the original v1.05 update includes, when you get it
directly from the steam servers." -
#2157 Erre én is kíváncsi lennék. -
#2156 És tényleg... -
Csokis #2155 Ha valaki még az első változatot szedte le (a CPY release-t), akkor annak itt a jó crack, KATT! Csak ez a FEAR2.EXE kell! Jó játékot! -
Csokis #2154 Ha valaki még az első változatot szedte le (a CPY release-t), akkor annak itt a jó crack, KATT! Csak ez a FEAR2.EXE kell! Jó játékot! -
#2153 Valaki akinek elindul írja már le mit csinált, mit szedett le. -
Lowosan #2152 Fel kell rakni valamelyik patchet mielőtt felteszem a DLC-t? -
strebacom #2151 F.E.A.R. 2: Reborn (c) Warner Bros Interactive Entertainment *PROPER*