F.E.A.R. 2: Project Origin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
A fear 2 könyvtárba telepítettem, illetve azon belül egy Reborn nevû mappába és hiába krekkelem. Valamilyen dll nem található úgyhogy el sem indul a játék.
Ha a Fear 2-t indítom az alapot, az elindul, de nem lehet a menünél kiválasztani a reborn-t, mert nincs ott. Pedig fel van telepítve a dlc és krekkelve is van. Most ilyenkor mit lehet tenni?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
AZ alkalmazást nem sikerült elinditani,mert a konfugirációja helytelen. Telepitsd ujra!!!!!!!!
<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
PSN ID.: Beegabor
PSN ID.: Beegabor
Elakadtam a játékkal. Colonel Vaneket kellene lenyomnom, de nem tudom ellökni magamtól. Ugyanez volt amikor Alma ránk támadt, ott is csak akkor sikerült ellöknöm, ha hátat fordítottam a társaknak, és volt hely ahova lökjem. Itt ez a trükk nem akar bejönni.
Valaki tudna megoldást erre?
Ha nyitom az ajtót, Vanek azonnal rám ugrik, lefejel, és lelõ. A jobb egérgomb nem használ semmit, és a "W" se. Már vagy 20-szor töltöttem vissza, és nem találok megoldást 😞
"PROPER Notes:
CPY, didn't once again test their shit, before putting it out.
1. First of all CPY's crack is not properly cracked.
2. Once again their release is questionable, as they included
nearly 1GB of old files, that the DIE release already have.
These files isn't included in the addon, when you get it
directly from the steam servers.
3. CPY included older versions of several dll files, files
that the original v1.05 update includes, when you get it
directly from the steam servers."
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
<#unalmas>#unalmas>
Vagy neki is megmaradt a pszihés energiája mint az anyjának? Most hogy is...?
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
De ennél tovább nem jutottam én sem se más:
Ennyi volt...Várunk...
<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
de nemindul.. legalábbis azt irták h a DIE werziuora kell telep a kieget, és nemtom nekem az wan-e 😊
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
"Hard disk space: 12 GB"
Mi a tököm? Ez a kis DLC? <#guluszem1>#guluszem1>
+update
Added Slow Mo Death Match multiplayer game mode
Added DLC3 support
Fixed a bug in which some audio stopped playing when exiting the EPA
Fixed a bug in which the user could get stuck at an encounter with Alma in an elevator in the Nurse’s Office mission. This not only prevents the bug from occurring on first play through, but also allows players stuck by this bug to continue successfully
Fixed a crash that occurred if a save was conducted while entering the EPA
Fixed a bug in which missiles that flew for too long were incorrectly slowing down
Fixed an issue in which pressing start on the Edit Loadout screen prevented loadouts from being edited again
Adjusted balance between 2d and 3d sounds
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]