2430
  • balee4
    Végül sikerült vkinek előcsalni a Reborn-ban a magyar nyelvet?
  • Qwerty4
    Mondjuk tisztességes kiegek is jöhetnének.Legalább olyan hosszúságúak, mint az EP vagy a PM.
    Az 1 és a 2 között is jól jöttek a kiegek, hangulatosra sikeredtek. Főleg a Perseus, a 4. fejezettől.Bár sokakat elriasztott a lehanyatlott grafika.
  • extra sensory
    Single player nem valószínű... de ne is legyen, mert ha kijön egy újabb dlc, az azt jelenti hogy nem a 3. résszel foglalkoznak.
    Inkább fektessék csak az összes energiájukat egy jól felépített izgalmas 3. részbe és tegyék fel vele a pontot az i-re.
  • Qwerty4
    Aha, kösz a válaszokat.

És még lesznek ilyen DLC-k?
  • extra sensory
    1)Amerikai eladási listán második volt a Lich King után, magyar listán pedig két nap alatt a harmadik helyre került fel, tehát dobogós. Szóval elég jól teljesített.

2)Van jelentősége, mert több mint valószínű, hogy így készítették elő Paxton Fettel visszatérését a 3. részbe. Márpedig akkor valószínű ő lesz a legfőbb ellenség.
    Bár eddig végig Alma volt az első számú parafaktor,lehet hogy Fettel átveszi tőle a stafétabotot, de sztem biztos hogy hallunk még róla.
  • Qwerty4
    Ó, de én nem a Monolithnak szánom az írást.

Amúgy jó játék volt, egy kicsit más hangulatú mint az első és kiegjei, de élvezhető volt és minőségi FPS az biztos.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Alma nem halt meg és babát is vár, ahogy láttam a végén
    .Szóval valószínű lesz folytatás...

És lenne két kérdésem is, akik jobban benne vannak a F.E.A.R. világában biztos tudják:
    1.) Mennyire volt sikeres a 2. rész üzeletileg?
    2.) A Reborn DLC a történethez kapcsolódik vagy csak egy szimpla akció a F.E.A.R. univerzumban?

És utolsó sorban gratula a Monolithnak, csak jó játékokat tudnak kiadni a keezük közül, én amelyikkel idáig toltam mindegyik kiváló volt!
  • hiper KOCKA
    Majd úgy írd meg, mint egy szakdolgozatot és add be a Monolithnak azért hogyha készítik a 3. részt lássák, hogy mik voltak a hibák és tudják korrigálni.
  • Qwerty4
    Na végig is toltam, holnap elnyomtatom a DLC-vel és írok egy összegző véleményt is.
  • Qwerty4
    Tényleg elég marhaság, én se szimpatizálok a dlc-kel.Néhány esetben az epizódos megoldásokkal sem.
  • tonyr #2221
    naon rövid volt... kibaott dlc, ménem kieget csinálnak, nemtom ki találta ki ezt a dlc dolgot, de fakkyourself thx
  • Qwerty4
    Húú bazz tiszta HL2 hangulat volt a lerombolt városban.

Elég gyengén indult a játék, de talán lesznek még ilyen jó részek, mint ez is.
  • strebacom
    "Ebből lehetne készíteni egy új bannert"......most járok itt de csak ilyen bannert szeretné látni mindenhooool..
  • Lacee86
    Én úgy játszottam a játékkal, h fennvolt az ACE, és hibátlanul ment. :)
  • Eagle16
    Nálam csak egy AC3 Filter és egy Media Player Classic Home Cinema van fent a gépen, és megy minden játék, film (HD is). Nem kell semmilyen kodek pakk, fölösleges.
  • Qwerty4
    Hát igen, van hátránya az ACE Mega-nak, Monolith játékokat biztos nem lehet mellette játszani (egyet sem).De különben szerintem nem rossz.
    A K-lte-ot többzsör felraktam, de valamiért mindig olyan furcsának tűnt ahogy múködnek vele a webvideók.Úgyhogy végül mindig visszakerült az ACE Mega és csak Monolith termékek játszásánál került letörlésre vagy részben kiiktatásra.
  • Synchronous
    Ugye ugye..? Sok mindenkinek van problémája az Ace Mega codek pack-al nem érdemes a gépen hagyni, én már régen legyalultam, és nem tud izgatni akármilyen új változata jelenik meg nem töltöm le... egyikre sem tartok igényt. És amint látod nem is elég egy-egy részét törölni, hanem az egészet kell.
    K-lite codec csomagot érdemes használni, az semmibe sem kavar be.
  • Qwerty4
    Na megoldódott.Az ACE Mega volt mégis a hibás.
    Korábbi F.E.A.R. játékoknál az ACE Mega Dashboardban a Codecs részt kiiktattam és akkor elindultak rendesen.
    A 2-őt úgy látszik az egész ACE Mega zavarta.Miután eltűntettem a gépről volt hang a játékban.
  • Qwerty4
    Ja és más játékoknál minden rendben.Kivéve a Doom 3, ott is volt hasonló probléma.De egy másik realeassel ment.
    ACE Mega is ki van iktatva.
  • Qwerty4
    Amúgy ezt dobja ki indulás után, csak hogy legyen illusztráció is:

• Qwerty4
    Nem integrált.Egy Genius 5.1-es.
  • Bokafix2
    Ha integrált a karid vedd le a hardveres gyorsítást dxdiagban.
  • Qwerty4
    Kösz a tanácsaitokat.Idáig felpatcheltam v 1.02-re, így végre elindult a játék normal modban, természetesen hang nélkül.Tehát vmi hang bibi ott van, a hang körül.Hangkártya driver reinstall nem segített.
    Most kipróbálom, amit mondtattok.
  • tonyr #2208
    vagy másik, hogy msconfig-ban a szolgáltatásoknál elrejted pipával a mikroszaft cuccokat, és ami marad azokat mind letiltod...
    wolfenstein-nél bejött...
  • vérpocok
    Próbáld meg:

Vezérlőpult -> Hangok és audioeszközök -> Hardver -> Tulajdonságok -> Alul letiltani...

Fórumon írták (nem magyaron), de ugyanez volt a probléma, próbáld ki hátha...
  • ibrik
    "click here"...
  • ibrik
    És a "click hear"-nél részletesen mit ír?
  • Qwerty4
    Vagy mégsem, nem termett F.E.A.R.-t.
    Csak safemode-ban indul el és hang nélkül.Normál módban egyből kilép, ezzel a szokásos windows-vacakkal:

Valami ötlet?
  • MR ME

dugnám
  • hiper KOCKA
    Ebből lehetne készíteni egy új bannert. :P

• Qwerty4
    Ez igaz.
  • Bokafix2
    "...és qrva unalmas a hosszú telepítési idő,..."

A türelem F.e.a.r.-t terem.
  • Qwerty4
    Na hello.

Miután végigrohantam kétszer is a F.E.A.R. 1-en és kiegjein, most folytatom a 2-vel és a nemrég kidobott DLC-vel.
    Remélem izgalmas és technikailag problémamentes lesz.Ámen.

Ja és qrva unalmas a hosszú telepítési idő, már ezért se szeretem annyira az új gammákat.
  • grebber
    Frankó volt ez a Reborn csak rövidecske.Remélem nem kell éveket várni a folytatásra.
  • MR ME
    és ott minden szöveg magyar?
  • Bokafix2
    Tudom mi volt a mondandó lényege, én csak arra az egy konkrétumra utaltam, hogyha csupán meg akarod tudni, milyen nyelveken elérhető a reborn, ahhoz nem feltétlenül kell egy ilyen dolog.

Hupisárga gőzöm sincs hogy lehet aktiválni a magyar feliratot, nekem eredeti a játék és steam-es, tehát más verziókkal nem foglalkozom.

• werkfilm
    lehet, hogy csak copypaste volt a gépigénnyel meg az adatokkal, és nincs a steamesben se magyar nyelv.
  • Csokis
    Én már próbáltam úgy is, hogy a benne lévő Loki.strdb file-t felülirattam a Hungarian mappában lévő Loki.strdb file-al (az English mappában lévőt is felülírtam, úgy is próbáltam), de semmi. Jó lenne előcsalni valahogy.
  • ibrik
    1. Nem használom a steam-et, így az oldalát sem látogatom
    2. Csak sejtettem az előző epizód alapján, hogy van benne magyar felirat
    3. A plugin csak egy gyorsan elérhető eszköz volt, a mondandómnak nem ez volt a lényege
    4. Inkább azt mondd meg - ha ilyen okos vagy -, hogyan lehet aktiválni a magyar feliratozást, ha nem a steam-ről van letöltve/megvásárolva a játék, hanem "okosított" verzióról van szó?
  • Bokafix2
    Ehhez mondjunk nem feltétlenül szükséges plugin, a steam oldalán is fel van sorolva, hogy milyen nyelveken elérhető a dlc.
  • MR ME
    ez engem is érdekelne