F.E.A.R. 2: Project Origin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bokafix2
Ok, megy... csak annyi hasfájásom van még hogy sajna nem magyar nyelvû, dehát az csak részletkérdés. Most a legnagyobb gondom hogy lövöm le a fejem felett körözõ helikoptert...<#hehe>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Felül is kell írnia. <#vigyor> Telepítsd.

Bokafix2
Ok de akkor felülír nekem egy csomó dolgot, az nem lesz gond? Mert nekem az alap az original, ez amit letöltöttem viszont kalóz verzió.

Az volt a baj, hogy egy külön reborn mappába telepítetted. A Fear 2 mappába kell közvetlenül telepíteni! <#smile>

Bokafix2
Nekem is a CPY van meg és egyáltalán nem indul el semmilyen crack-el...
A fear 2 könyvtárba telepítettem, illetve azon belül egy Reborn nevû mappába és hiába krekkelem. Valamilyen dll nem található úgyhogy el sem indul a játék.
Ha a Fear 2-t indítom az alapot, az elindul, de nem lehet a menünél kiválasztani a reborn-t, mert nincs ott. Pedig fel van telepítve a dlc és krekkelve is van. Most ilyenkor mit lehet tenni?

Nekem úgy indult feltettem a FEAR2-öt majd a CPY Rebornt,telepitési útvonalnak a FEAR2-õt adtam meg proper crack-el.FEAR2 indit menûnél kiválasztani felül a Rebont.Nem nagyon értem,hogy miért ilyen macerás az a lényeg mûködik.

Az a különbség, hogy a PROPER-es a jó! Azt szedd le. <#wink>

MR ME
vmi más gond lesz akkor ott, nekem még úgy is megy h xp alatt telepítettem és win7 alatt játszom vele 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Köszi, ez volt a megoldás. Ha nem is elsõre, de ezzel sikerült, csak az egerem bánja, izgalmamban szétnyomkodtam szegényt.

Kizártnak tartom, hogy nincs valami trükk már vagy ötödszörre rakom fel a sima DIE verziot patch nélkül, erre rá a REBORN-CPY-t , 2155-ös hozzászólásból a crack-et és:
AZ alkalmazást nem sikerült elinditani,mert a konfugirációja helytelen. Telepitsd ujra!!!!!!!!
<#falbav><#falbav><#falbav>
csá all valaki meg tudja mondani hogy miért nem tom fel rakni az f.e.a.r. 2 öt naon meg köszöném köszi helló all😄<#help><#help><#dumcsi><#dumcsi>
MR ME
kiírja h mit kell nyomogatni, ellökni teljesen nem tudod, mivel azt kell csinállni h amikor eltolod a fejét a fegyveredhez akkor lelövöd neki feje

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
én nem raktam fel semmit, simán a die verzióra ráraktam ezt, crack és megy

MR ME
ez mûködik, thx

Nagyapi és Seth ti,hogy inditottátok a játékot?

Annyi a fejlemény, hogy ha nagyon gyorsan nyomizom a jobb billentyût, akkor már sikerül lába közé rúgni Vaneknak. Talán bejön a megoldás, csak próbálni kell. Betöltöm még vagy 20-szor.

Seth
Lehet hogy épp az a baj hogy nyomogatsz össze vissza mindent amikor még ki sem írt semmit

PSN ID.: Beegabor

Proper verzió 3.32GB CPY verzió 3.95GB,mi a külömbség a kettõ közt?

Kipróbáltam, ezzel a crack-kel sem indul. Fel kel rakni elõbb az 1.04-es patch-ot?
Lehet, sõt valószínû. De akkor meg mi a baj? Vanek azonnal rám ugrik, nincs idõ semmilyen mozgásra. Így viszont bármit nyomok lelõ. Biztos, hagy van valami trükk, de nem tudok rájönni. Ha valaki emlékszik rá, segítsen ki, mert már beleõrülök. <#help>

Seth
Akkor nem azt nyomod amit kell. Ha jól emlékszem ott nem csak jobb gombot kellett nyomni

PSN ID.: Beegabor

Sziasztok !
Elakadtam a játékkal. Colonel Vaneket kellene lenyomnom, de nem tudom ellökni magamtól. Ugyanez volt amikor Alma ránk támadt, ott is csak akkor sikerült ellöknöm, ha hátat fordítottam a társaknak, és volt hely ahova lökjem. Itt ez a trükk nem akar bejönni.
Valaki tudna megoldást erre?
Ha nyitom az ajtót, Vanek azonnal rám ugrik, lefejel, és lelõ. A jobb egérgomb nem használ semmit, és a "W" se. Már vagy 20-szor töltöttem vissza, és nem találok megoldást 😞

Egyébként érdemesebb már a Skidrow verziót leszedni! Idézem az NFO-t, hogy miért:

"PROPER Notes:

CPY, didn't once again test their shit, before putting it out.

1. First of all CPY's crack is not properly cracked.
2. Once again their release is questionable, as they included
nearly 1GB of old files, that the DIE release already have.
These files isn't included in the addon, when you get it
directly from the steam servers.
3. CPY included older versions of several dll files, files
that the original v1.05 update includes, when you get it
directly from the steam servers."

Eagle16
Erre én is kíváncsi lennék.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

wedge31
És tényleg...<#eljen>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Ha valaki még az elsõ változatot szedte le (a CPY release-t), akkor annak itt a jó crack, KATT! Csak ez a FEAR2.EXE kell! <#smile> Jó játékot! <#eljen>

Ha valaki még az elsõ változatot szedte le (a CPY release-t), akkor annak itt a jó crack, KATT! Csak ez a FEAR2.EXE kell! <#smile> Jó játékot! <#eljen>

Shep
Valaki akinek elindul írja már le mit csinált, mit szedett le.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fel kell rakni valamelyik patchet mielõtt felteszem a DLC-t?

F.E.A.R. 2: Reborn (c) Warner Bros Interactive Entertainment *PROPER*
<#unalmas>

werkfilm
az ujjászületéséhez kell 813 segítsége az intro szerint

Bokafix2
Ezt most nem értem... a játék elején ki szól hozzánk? Mármint aki utasításokat ad Foxtrot 813-nak, vagyis nekünk. Nagyon hasonlít a hangja Paxton Fetteléhez, de õ az 1. részben megmurdelt nem-e?
Vagy neki is megmaradt a pszihés energiája mint az anyjának? Most hogy is...?

Elõzõ kérdés tárgytalan. Ugyan az a crack. Pff... <#rolleyes>

Hmmm... Elvileg van Dark Coder-tõl mûködõ crack, de nálam ugyan az van vele is. <#shakehead> Másnak megy vele? <#confused>

Ez az egy verzió van eddig, szóval az ebben lévõ crack a szar.

vérpocok
F.E.A.R.2.Reborn.READNFO.CPY: Ezt a verziót érdemes leszedni?

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

Végülis leszedheted a most kijött verziót és utána már csak vársz a crackre. Persze megvárhatod a normális releaset is.

Nekem úgy van hogy eredeti a Fear 2, akkor ezek szerint felesleges warezba leszedni? De nyócc euróm meg diccs rá. <#smile>

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

Van 1.05-ös patch is már, pont a DLC-hez. <#smile> Amúgy nekem is sajna leáll a validatás szöveggel. Ez van, várni kell egy rendes crack-et. <#rolleyes>

Shep
Na és mit csináltál, mert én átmásoltam a crack-et és valami rossz konfigurálást hablatyol és be se jön semmi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nem kell hozzá...

De ennél tovább nem jutottam én sem se más:

Ennyi volt...Várunk...
<#wilting><#wilting>

tonyr
1.04es paccs kell talán ?? 900mb.. má szedem 😊

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

tonyr
4gb, de össsz 15gb lesz alappal együtt...
de nemindul.. legalábbis azt irták h a DIE werziuora kell telep a kieget, és nemtom nekem az wan-e 😊

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Valaki aki már tolja meghatná hogy mennyivel nyújt többet,mint az alap játék.Vannak e benne új helyszinek,mert ha ugyanott megy végig csak más szereplõvel akkor nem érdekel.
vérpocok
Van már valaki aki esetleg tolja a dlc-t? Érdekelne hogy sikerült... jó vagy nem jó, valamit írjatok. Sajna nem tuttam még letölteni.

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

Jani21
Az alapjáték kell hozzá, vagyis telepítve kell legyen és szerintem ezért írtak ekkora tárigényt. Maga a DLC biztos jóval kisebb.

Bokafix2
System requirements:

"Hard disk space: 12 GB"

Mi a tököm? Ez a kis DLC? <#guluszem1>

werkfilm
már kapható a reborn

+update

Added Slow Mo Death Match multiplayer game mode
Added DLC3 support
Fixed a bug in which some audio stopped playing when exiting the EPA
Fixed a bug in which the user could get stuck at an encounter with Alma in an elevator in the Nurse’s Office mission. This not only prevents the bug from occurring on first play through, but also allows players stuck by this bug to continue successfully
Fixed a crash that occurred if a save was conducted while entering the EPA
Fixed a bug in which missiles that flew for too long were incorrectly slowing down
Fixed an issue in which pressing start on the Edit Loadout screen prevented loadouts from being edited again
Adjusted balance between 2d and 3d sounds

Synchronous
öh... várunk mocsok! <#hehe>

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

MR ME
deszípvagy