2430
-
#2230 Végül sikerült vkinek előcsalni a Reborn-ban a magyar nyelvet? -
#2229 Mondjuk tisztességes kiegek is jöhetnének.Legalább olyan hosszúságúak, mint az EP vagy a PM.
Az 1 és a 2 között is jól jöttek a kiegek, hangulatosra sikeredtek. Főleg a Perseus, a 4. fejezettől.Bár sokakat elriasztott a lehanyatlott grafika. -
#2228 Single player nem valószínű... de ne is legyen, mert ha kijön egy újabb dlc, az azt jelenti hogy nem a 3. résszel foglalkoznak.
Inkább fektessék csak az összes energiájukat egy jól felépített izgalmas 3. részbe és tegyék fel vele a pontot az i-re. -
#2227 Aha, kösz a válaszokat.
És még lesznek ilyen DLC-k? -
#2226 1)Amerikai eladási listán második volt a Lich King után, magyar listán pedig két nap alatt a harmadik helyre került fel, tehát dobogós. Szóval elég jól teljesített.
2)Van jelentősége, mert több mint valószínű, hogy így készítették elő Paxton Fettel visszatérését a 3. részbe. Márpedig akkor valószínű ő lesz a legfőbb ellenség.
Bár eddig végig Alma volt az első számú parafaktor,lehet hogy Fettel átveszi tőle a stafétabotot, de sztem biztos hogy hallunk még róla. -
#2225 Ó, de én nem a Monolithnak szánom az írást.
Amúgy jó játék volt, egy kicsit más hangulatú mint az első és kiegjei, de élvezhető volt és minőségi FPS az biztos.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!.Szóval valószínű lesz folytatás...Alma nem halt meg és babát is vár, ahogy láttam a végén
És lenne két kérdésem is, akik jobban benne vannak a F.E.A.R. világában biztos tudják:
1.) Mennyire volt sikeres a 2. rész üzeletileg?
2.) A Reborn DLC a történethez kapcsolódik vagy csak egy szimpla akció a F.E.A.R. univerzumban?
És utolsó sorban gratula a Monolithnak, csak jó játékokat tudnak kiadni a keezük közül, én amelyikkel idáig toltam mindegyik kiváló volt! -
hiper KOCKA #2224 Majd úgy írd meg, mint egy szakdolgozatot és add be a Monolithnak azért hogyha készítik a 3. részt lássák, hogy mik voltak a hibák és tudják korrigálni. -
#2223 Na végig is toltam, holnap elnyomtatom a DLC-vel és írok egy összegző véleményt is. -
#2222 Tényleg elég marhaság, én se szimpatizálok a dlc-kel.Néhány esetben az epizódos megoldásokkal sem. -
#2221 naon rövid volt... kibaott dlc, ménem kieget csinálnak, nemtom ki találta ki ezt a dlc dolgot, de fakkyourself thx -
#2220 Húú bazz tiszta HL2 hangulat volt a lerombolt városban.
Elég gyengén indult a játék, de talán lesznek még ilyen jó részek, mint ez is. -
strebacom #2219 "Ebből lehetne készíteni egy új bannert"......most járok itt de csak ilyen bannert szeretné látni mindenhooool..
-
#2218 Én úgy játszottam a játékkal, h fennvolt az ACE, és hibátlanul ment. :) -
#2217 Nálam csak egy AC3 Filter és egy Media Player Classic Home Cinema van fent a gépen, és megy minden játék, film (HD is). Nem kell semmilyen kodek pakk, fölösleges. -
#2216 Hát igen, van hátránya az ACE Mega-nak, Monolith játékokat biztos nem lehet mellette játszani (egyet sem).De különben szerintem nem rossz.
A K-lte-ot többzsör felraktam, de valamiért mindig olyan furcsának tűnt ahogy múködnek vele a webvideók.Úgyhogy végül mindig visszakerült az ACE Mega és csak Monolith termékek játszásánál került letörlésre vagy részben kiiktatásra. -
#2215 Ugye ugye..? Sok mindenkinek van problémája az Ace Mega codek pack-al nem érdemes a gépen hagyni, én már régen legyalultam, és nem tud izgatni akármilyen új változata jelenik meg nem töltöm le... egyikre sem tartok igényt. És amint látod nem is elég egy-egy részét törölni, hanem az egészet kell.
K-lite codec csomagot érdemes használni, az semmibe sem kavar be. -
#2214 Na megoldódott.Az ACE Mega volt mégis a hibás.
Korábbi F.E.A.R. játékoknál az ACE Mega Dashboardban a Codecs részt kiiktattam és akkor elindultak rendesen.
A 2-őt úgy látszik az egész ACE Mega zavarta.Miután eltűntettem a gépről volt hang a játékban. -
#2213 Ja és más játékoknál minden rendben.Kivéve a Doom 3, ott is volt hasonló probléma.De egy másik realeassel ment.
ACE Mega is ki van iktatva. -
#2212 Amúgy ezt dobja ki indulás után, csak hogy legyen illusztráció is:
-
#2211 Nem integrált.Egy Genius 5.1-es. -
#2210 Ha integrált a karid vedd le a hardveres gyorsítást dxdiagban. -
#2209 Kösz a tanácsaitokat.Idáig felpatcheltam v 1.02-re, így végre elindult a játék normal modban, természetesen hang nélkül.Tehát vmi hang bibi ott van, a hang körül.Hangkártya driver reinstall nem segített.
Most kipróbálom, amit mondtattok. -
#2208 vagy másik, hogy msconfig-ban a szolgáltatásoknál elrejted pipával a mikroszaft cuccokat, és ami marad azokat mind letiltod...
wolfenstein-nél bejött... -
#2207 Próbáld meg:
Vezérlőpult -> Hangok és audioeszközök -> Hardver -> Tulajdonságok -> Alul letiltani...
Fórumon írták (nem magyaron), de ugyanez volt a probléma, próbáld ki hátha... -
#2206 "click here"... -
#2205 És a "click hear"-nél részletesen mit ír? -
#2204 Vagy mégsem, nem termett F.E.A.R.-t.
Csak safemode-ban indul el és hang nélkül.Normál módban egyből kilép, ezzel a szokásos windows-vacakkal:
Valami ötlet? -
dugnám -
hiper KOCKA #2202 Ebből lehetne készíteni egy új bannert. :P
-
#2201 Ez igaz. -
#2200 "...és qrva unalmas a hosszú telepítési idő,..."
A türelem F.e.a.r.-t terem. -
#2199 Na hello.
Miután végigrohantam kétszer is a F.E.A.R. 1-en és kiegjein, most folytatom a 2-vel és a nemrég kidobott DLC-vel.
Remélem izgalmas és technikailag problémamentes lesz.Ámen.
Ja és qrva unalmas a hosszú telepítési idő, már ezért se szeretem annyira az új gammákat. -
#2198 Frankó volt ez a Reborn csak rövidecske.Remélem nem kell éveket várni a folytatásra. -
#2197 és ott minden szöveg magyar? -
#2196 Tudom mi volt a mondandó lényege, én csak arra az egy konkrétumra utaltam, hogyha csupán meg akarod tudni, milyen nyelveken elérhető a reborn, ahhoz nem feltétlenül kell egy ilyen dolog.
Hupisárga gőzöm sincs hogy lehet aktiválni a magyar feliratot, nekem eredeti a játék és steam-es, tehát más verziókkal nem foglalkozom.
-
#2195 lehet, hogy csak copypaste volt a gépigénnyel meg az adatokkal, és nincs a steamesben se magyar nyelv. -
Csokis #2194 Én már próbáltam úgy is, hogy a benne lévő Loki.strdb file-t felülirattam a Hungarian mappában lévő Loki.strdb file-al (az English mappában lévőt is felülírtam, úgy is próbáltam), de semmi. Jó lenne előcsalni valahogy. -
#2193 1. Nem használom a steam-et, így az oldalát sem látogatom
2. Csak sejtettem az előző epizód alapján, hogy van benne magyar felirat
3. A plugin csak egy gyorsan elérhető eszköz volt, a mondandómnak nem ez volt a lényege
4. Inkább azt mondd meg - ha ilyen okos vagy -, hogyan lehet aktiválni a magyar feliratozást, ha nem a steam-ről van letöltve/megvásárolva a játék, hanem "okosított" verzióról van szó? -
#2192 Ehhez mondjunk nem feltétlenül szükséges plugin, a steam oldalán is fel van sorolva, hogy milyen nyelveken elérhető a dlc. -
#2191 ez engem is érdekelne