2430
-
cumfu #670 de akkor a fear2-ben és a többi játékokban is lesz hang + nem is fog akadni a kép? (amugy nem csak avi-t akarok jáccani, hanem MPEG, 3gp, mov...) (vagy ezteket alapból lejácca a kmplayer?)
-
#669 Passz.Tegnap toltam vele kb 2 órácskát meg ma 1-től szinte egészen mostanáig. 8 óra kb durván. -
tarjani #668 ez + vot kipőrgetve -
#667 Bazz. neked má van időd :S -
#666 Hány óra játékidővel sikerült végigtolni kb? -
#665 Végére is értem nagyon jó volt.Nem volt egy rövid game!
A vége folytatás gyanus :D -
#664 Nem kell semmi csak divx, xvid meg egy KMPlayer és kész. -
#663 Nekem pl van fent egy DivX, egy XviD és egy Elecard Mpeg-2 Decoder Package. Még eddig soha sem volt gond egyik játékkal is. Fear 2-ben is van hang, minden királyság. -
cumfu #662 heló! azt szeretném kérdezni, hogy milyen kodekeket rakjak fel, hogy lejátsza a játékok videóit? Az oké hogy egy jó lejátszó kell, akkor viszi Windows-ban a filmeket, de játékokban meg nem jácca (kodekek miatt). Szal nekem olyan kodekek kellenek ami tökéletesen visz minden videót játékokban és ha lehet ne Pack legyen. Előre is köszi -
Hellsing47 #661 viszont magyar boltokban még nem kapható -
#660 Na ma jelent meg külföldön! Már kapható az üzletekben! -
#659 Crack van hozzá és megy is rendesen.Én most töltöm,két órán belül már játszani fogok vele. -
#658 Akkor (a demó idején) lement mindenféle codec és nem segített...a hivatalos oldalon is írkálják aktívan hogy nincs hang... Abszolút két részre szakadt a közösség, akinek semmiféle gondja nincs és akinek nincs hangja, és tehet bármit nem lesz sehogy...az olvasottak alapján. :) -
#657 :D
Ne használj semmiféle code packszar csomagokat. a filmek anélkül is tökéletesen mennek, csak egy jó lejátszó kell (nekem ivivo mediaplayerem van, mindent visz) -
#656 Már a demóval is küzdöttem eleget, ilyen codec le olyan codec fel...minden más megy kitűnően csak ez problémázik...soha nem volt még ilyen. :) -
TomDantes #655 Nem tudom, nekem van hang. Nem nálad van a hiba? -
#654 Jól összehozták a teljes gémet is, hang van a logók alatt az elején, a menütől semmi...pont mint a demóban. -.-'' -
#653 hát.. nem ezt vártam ettől a játéktól.. -
#652 Hát köszi, szarjuk le azt, akinek régebbi gépe van, ez aztán a haladás a korral... Meg nem hiszem el, h olyan rettentő bonyolult lett volna beletenni, még minden mai játékban benne van amivel én találkoztam. -
#651 2009-et írunk haladni kell a korral. -
#650 F.E.A.R_2_Project_Origin-DIE ezt találtam letöltsem?Van crack hozzá? -
#649 Gyorsan csináltam kis videót!Kettőt katt a videóra és WATCH in HD!!
-
Skyline #648 Nekem nem kell taktikus akció,ha arravágyom mással játszom,csak illik hozni azt legalább amit az első rész hozott,az kemény fokozaton mainapig egyik kedvenc.:)
-
#647 Ja sajnos ez nagy negatívum nálam legalábbis! -
#646 Hali! A teljesben is csak szélesvásznú kép van? Igazán gondolhatnának azokra is, akiknek hagyományos 4:3 arányú monitoruk van... -
gregtom6 #645 ha taktikus akció kell, ott vannak a Ghost Reconok, és még sorolhatnám... -
gregtom6 #644 Már miért lett volna olyan rossz az MI? Persze, egyből rájuk rontasz nem fognak elbúlni, meg gyorsan reagálni. Próbáltad volna ki azt, h bemutatkozol nekik, majd visszábbmész, és egyből taktikusabbak....mint az 1-ben.
Amúgy meg ebben a játékban egyáltalán nem csak ez a lényeg(a játék neve, bár félni nem fogsz benne, de megijedni meg lehet) -
Skyline #643 Na akkor erre ránézek teljesbe mert a demo alapján felejtős volt de ha van benne vmi még lehet jó....Mindenesetre vásárlás elnapolva próbáig....
-
#642 Nem változott semmit.Demó után nem tudok nagyon sok olyan gameről aminél bármit is változtattak volna.
-
Skyline #641 Arra válaszolj már arany fórumtársam amit kérdeztünk:D
Írtad hogy egészjólett..
De a mesterséges intelligencia van olyan jó mnt az 1-ben??? A demóhoz képest jobb? A demóban egy kalap szar volt...
-
#640 Látom, nálad működik a gore :)
Egyébként azzal a verzióval amit feltettél, s ahogy feltetted, nem is kell csinálni semmit, hogy működjön ? -
#639 Pár kép tőlem:
A fejvesztett katona:
BOOOM..
Itt valaki komoly fejmosást kap:
-
#638 Tegnap sikerült kipróbálni a multit hamachival 3an DM, CTF, és hát... eléggé szomorúan vettem észre, hogy totálisan más az amire vártunk/vártam... A multi hangulata, és a grafja kb. a red faction-hez hasonlítható (gondolom direkt butították le a multiplayer grafikáját, mert sokan leveszik amúgy is minimumra az fps miatt), a fegyverek már túlságosan futurisztikusak (a sniper, és a rakétavető nem rossz) A fegyverek előre beállíthatósága jó 5let (cod4 slot koppintás)....
Nagyot csalódtam az egész játékban, én 2 évig toltam haverokkal klánban a FEAR első részét, de ez egy szóval BÉNA, az első részhez képest (most csak is a multiról beszélek)
Valahogy unreal tournament feelingje van az egész játékmenetnek, grafikának, vagy nem tudom, de nulla fear hangulata van az is biztos. Terveztem a megvételét, de a tegnapi teszt után nem hiszem hogy egy forintot is kiadok érte (de lehet csak azért nem volt akkor sikere nálam/nálunk, mert vagy kevesen toltuk, vagy még nagyon új, és másra számítottunk), pedig nagyon terveztem, hogy a multi miatt megveszem...
Off:Első részt megjelenés napján reggel 10kor vettem meg az 576ban, (2hónapos mp beta demo után)
(Mega Off: Én nem tudom mi van a mai játékfejlesztőkkel, de úgy elbaszták szvsz a FEAR 2-t és a nagy remémyekkel várt CoD5-öt is ahogyan csak lehetett, de ez mind egy-két ember személyes véleménye, úgyhogy lehet sok embernek tetszeni fog a FEAR 2 multiban is..Nem baj addig is CoD 4 marad, és várakozás a FEAR 3-ra , és a CoD 6ra:) -
#637 Megfogom venni hidd el.Csak nem most.
Első részt is megvettem erre kiadták a multi részét ingyen.Mi ez ha nem szopás. -
Boroskóla #636 Demó jól ment szerintem ez is jól fog menni,azzal a problámával ami a demóban volt ATI kártyáknál hogy be-be szagatott az a véglegesben is benne ? -
#635 jaja. Én is pont ezen csodálkoztam. Az elődben mondhatni szinte korszakalkotó volt az AI. Ehhez képest a 2.-dik rész demojában.. hátő. Volt olyan hogy a csávó rámlőtt 1 sorozatot, aztán hátat fordított és elsétált :)))) (miközben lőttem rá) -
Skyline #634 MI van olyan mint az 1-be? A demóban nagyon suta volt...
-
#633 Ha iróniának szántad akkor nem szóltam (mert amúgy ilyen felbontás létezik :D) -
#632 Az elképzelhető, de miért is? :) -
#631 Látszik te sem ébredtél még fel