2430
  • Maxtreme
    x1950-el és e4400-al ilyen felbontást? Orvos mit mondott?
  • giorgio81
    egész jól, de 2468x1460-as felbontásba kicsit szaggat
  • zooleeh
    valaki win 7 en probalta a gamet , ha igen akkor hogy megy?
  • Synchronous
    Nagyon jó lett a game? Mintha valami olyasmit mondtál volna, hogy 3 hónap múlva fogod megvenni.
    Erre lewarezolod. Ínnye... Na, nembaj. Dógozó embernek kijár a szórakozás.Amúgy miért is szívtad meg anno az 1. résszel, mikor megvetted? Nem futott a játék?
  • CalebJoe
    néhány nem spoiler-es kép

• Noninnyó
    Szerintem be kell lenned jelentkezve, különben nem megy a warez topik, hiszen az a Saját fórumok-ban van, ami nem publikus.
  • artschiatwork
    akkó' nem :D
  • Kandurex
    wrz topik
  • artschiatwork
    szerintem törölve lett... nálam sem jön be...
  • Dzsur82
    Hali!Valaki elmagyarázná hogy hogyan kell behozni a wareztopicot mert nemhogy a fear-nél de másnál se tudok belépni mert üres képernyő jön be??!!
  • Rapid81
    Magyarrá tétel:

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Monolith Productions\FEAR2\1.00.0000]
    "Language"="hu"

• CalebJoe
    vidd rá a kurzort!
  • Nathan66
    ez beta?
  • ProGabe #617
    NVIDIA ForceWare 182.05 Drivers with PhysX System Software 9.09.0203

Release Notes & What’s New in Release 182.05:

* Recommended for the best experience in F.E.A.R. 2: Project Origin.
    * Boosts performance in several 3D applications. The following are examples of improvements measured with Release 182.05 WHQL drivers vs. Release 181.22 WHQL drivers (results will vary depending on your GPU, system configuration, and game settings):
    o Up to 8% performance increase in Fallout 3 at high resolution and AA.
    o Up to 10% performance increase in F.E.A.R. 2: Project Origin
    o Up to 9% performance increase in Half-Life 2 at high resolution with AA.
    o Up to 11% performance increase in Left 4 Dead at high resolution with AA.
    o Up to 10% performance increase in Race Driver: GRID at high resolution and AA.
    * Includes full support for OpenGL 3.0 on GeForce 8-series, 9-series, and 200-series GPUs.
    * Automatically installs the new PhysX System Software version 9.09.0203.
    * Additional information on specific bug fixes can be found in the release documentation notes.

Win Xp 32bit
  • priluki
    de hol a warez topic? :D
  • djcom
    :)
  • grebber
    Nagyon jó lett a game hangok minden.
    Már a legelején volt egy jó kis jelenet :D
    Meg a zenék jók,volt egy zene leálltam rá dance-elni kb annyira cool volt mintha egy akciófilmben lettem volna.
  • Noninnyó
    Warez topikban leírtam magyarul is.
  • barnasopiane
    és le is tudná valaki forditani?hogy hogyan is kell csinálni?köszi!
  • TomDantes
    Írd már le azt is mit kell csinálni..XD
  • Noninnyó
    Külföldi barátaink sikeresen meghekkelték a FEAR 2 steam-es verzióját. Warez topikba odadobtam a linket hozzá. Működik!
  • Perszepeta
    Ok köszi, közben sikerült. Eléggé el volt dugva a hely, és sokkal többet kellett visszamenni, mint gondoltam.
  • felony
    Ha emlékeim nem csalnak (mivel már vagy három éve játszottam vele),ha visszamész a csövekhez, akkor találni fogsz egy kis ajtót vagy lyukat.
  • Dj Xyberpunk
    Én anno a FEAR 1-et a megjelenés napján megvettem az MP béta kivesézése után, és nem bántam meg hogy eredetit vettem, bárhová felmehettem, nem kellett baszakodni a patcheléseknél a crackkel, úgyhogy nekem és a klánunknak(FEARush:) 9et megér ez az élmény + CB-n is csak eredetivel versenyezhet az ember :)
  • Perszepeta
    Kellene egy kis segítség a F.E.A.R. 1-ben! Tudom ebben a játékban leakadni művészet, nekem mégis sikerült. A 9. fejezetben vok az "aki másnak vermet ás" résznél. Annál a résznél akadtam le, mikor a csövek között kell átmászni. A gázkitörést megszüntettem, nagy cső mellett átmásztam, feljutok egy kis pici szobába ahol vmi rádióadás hallatszik, de abban a szobában NINCS SEMMI! Körbeszaladtam a pályán mhol, se egy szétverhető szellőzőnyílás, v 1 kifelejtett kapcsoló/laptop...
    Légyszi segítsen vki! Először játszom vele (igen van még ien ember:P) amíg nem jön ki a 2 magyarul.
    Köszi szépen!
  • zomgzerg
    mert rossz helyen laksz
  • zso23
    Szerintem csak 13-án lesz, Steam még 3 nap 4 órát ír...
  • Attelee
    Keresöbe beirtam h fear és ba..ott megtalálni a topicot!
    Project Origin-ra már sikerült!
    Valaki talált már tesztet?Demot nem szedtem le mert tul nagy nekem,de
    sztem 10/10-es lesz a játék!
  • Synchronous
    Majd este kijön a szekrényedből és megbeszélitek, hogy miért is lőttél rá...
  • Noninnyó
    Jee, 10.-e van :). Remélem Alma ma eljön hozzánk :)
  • Prince23
    Én is kijátszottam múlthéten a steames demóverziót, de nem estem hanyott tőle. A grafika lehetne sokkal szebb is, bár a kornak megfelelő így is. Sztem ez a sok lassítás már uncsi. A lassitások a max payne korszakaiba voltak menők.
  • Micsu
    "ehh...a gazdasági válságra, ami egyébként már nincs, nem is nagyon volt,"

Lehet hogy te tényleg nem érzel belőle semmit mert alkalmazott vagy valami jól menő informatikai cégnél akiket éppenséggel nem nagyon érint a válság, de a produktív adózók nagy részét (akik a pénzt hozzák az országnak), főleg akik az iparban tevékenykednek elég keményen érinti, de fél év múlva máshol is mutatkozni fog a válság, lehet pont a te munkahelyeden úgyhogy nem kéne ilyen félvállról venni a dolgot! A másik meg az hogy a legnagyobb cégek mind részvényesek, és a részvények ára szépen megy lefelé, ergo elég nagyot buknak, majd meglátod hogy pár nagyobb cég is beadja hamarosan a kulcsot

on: demot néztem elment, majd meglátjuk mit dob az eredeti
  • TomDantes
    Kösz szépen...csak annyit ki kéne rakni a fejlécbe a linkjét és mostantól aki itt emlegeti a warez-t azt teljes joggal lehet elküldeni.

• ProGabe #597
    OFF/Warez topik
  • ProGabe #596
    ez igaz. mármint, hogy nem ANNYI anyagi kárt okozol. de nekem nem is ezzel van a bajom. maga a gondolkodásmód az, ami egy irtó nagy baromság

warezoljon mindenki, aki akar. de otthon, kussban, a kis szobájában...úgy, ahogy én is, te is. lassan ott tartunk, hogy warez-felvonulás lesz pesten
  • TomDantes
    Ezért mondom hogy nyisson valaki egy off-warez topicot...én nem szoktam ilyesmit csinálni nem tudom hova kell meg miként...de valaki nyisson és akkor nem kell itt beszélni róla
  • Prince23
    úristen. egy warezhoz hozzáhasonlitani textil mintákat (bőrdzseki vagy legyen egy nadrág xd). ez nagy égő :D
  • Doom 4
    De az oké hogy pénzbe kerül de drága én is azt mondom hogy egy gyereknek(mert általában senki le se **arja a korhatárt) lenne rá pénze hogy minden játékot megvegyen ami érdekli és végig szertné tolni.
  • Dante73
    Azzal, hogy egy bőrdzsekit ellopsz, effektíve ANYAGI kárt okozol. Ha egyébként sem vennéd meg az adott játékot, és letöltöd, nem okozol anyagi, maximum erkölcsi kárt. Ez hatalmas különbség. És bár én is warezolok, nem vagyok rá feltétlen büszke. Letöltök, kipróbálok, és döntök. A törléstől az azonnali vásárlásig széles a skála.
    Mindenesetre azzal egyet értek, hogy nem kell ezt fitogtatni, és nem feltétlen ez az a fórum, ahol meg kell vitatni a dolgot.
  • kifli
    bördzseki ellopása és warez nem egyenlő.
    max ellopod a dzseki szabásmintáját és megcsinálod magadnak :D