2430
-
#1150 azért nem kell mindenkinek dobnia a játékot, mert eltévedsz egy egyenes folyosón. -
#1149 Sőt ne is foglalkozz az egész vele! Egy nagy szar az egész játék! Ennyire rég nem utáltam meg ilyen hamar egy játékot! Még jó, hogy nem eredeti verzióban volt meg! Hiába ezek az új játékok egyre szarabbak! Anno például még Dark Messiah igencsak vitte a zászlót........ -
Lerstal #1148 pff.vhogy sikerült. loadoltam egyet és most meg nyitva van a lift. kk -
Lerstal #1147 hmmm fasza mert nem kapok olyan szöveget hogy feszitsem ki.
http://kep.ivpicture.hu/51716.jpg -
#1146 pedig de, kifeszíted és leugrassz az alattad lévő szintre -
Lerstal #1145 hmm.. nem lehet semmit se csinálni miután alma rámtámad. kicsi rés van és kész. nem tudom újra kifesziteni :S -
#1144 Az a háttérkép nekem kell! :D Küldd el plz :D -
#1143 nézz be a liftaknába. :) -
Lerstal #1142 én most tényleg nem tudom merre kell menni. még az iskolában vagyok, azt írja, de egy irodás résznél amikor egy kártya kell az orvosi szobába. felmegyek egy lifttel, haladok tovább és egy dagadt faszi rámtámad és a lézerizéivel feléleszti a holttesteket. megölöm, felveszem a kártyát egy hátsó szobából, visszamennék a lifthez ami levisz az orvosi szobához és mikor kifeszitem a liftajtót alma lefog és támad. visszataszitom de hátra is esek, és a lift leszakad. 100x végignéztem minden és semerre se tudtam továbbjutni (lift nem müködik). merre tova? -
#1141 Megnéztem minden lehetséges kijáratot! Ajtókat csuktam magam után, TV-ket lőttem szét jelöltem merre jártam de nem jutottam semmi érdemlegesre! Tán nincs is? Na mindegy engem nem nagyon zavart! Lomtárban végezte az egész. Nagy számnak nem mondanám a játékot! -
#1140 ne foglalkozz azzal a szobával, nem arra kell továbbmenni. -
#1139 Én is itt "behaltam"! Sétafika össze-vissza de eredmény nélkül! Egyelőre félretolva a játék a winyó mélyebb zugába! -
#1138 Szerintem csak egy, a végén vagyok és nem láttam többfélét....az előzőben sem volt több ha jól emlékszem... :D -
#1137 HY.Hányféle pisztoly van a játékban?)pisztoly mániás vagyok) -
Laci82 #1136 És hol van itt warez topik? -
#1135 *warez -
#1134 varez topikba biztos segítenek -
Laci82 #1133 Sziasztok.
Valaki légyszi privátba írja már meg nekem ,hogy kell telepíteni a játékot.
Persze nem a bóti teszcos verzió van meg hanem csúnya illegális verzió:D -
#1132 Látod, ha megvetted volna a játékot, akkor tudnád, ugyanis a mellékelt kézikönyvben minden le van írva részletesen a kezdetektől. :D Ez az "eksön" Almával nem valósan történt hanem pszihés alapon.
Almával valós értelemben nem is lehetne intim kapcsolatba kerülni, viszont Becket-nek, akit irányítasz a pszihés szintje 85%-os egyezést mutat Almáéval, egyszóval kivételesen magas. Ezért is válaszották be az Eszménykép projectbe, aminek a célja pszihikai parancsnokok létrehozása. Ezt a projectet Harlan, Alma apja ötlötte ki, mikor felfedezte a lány pszihikai erejét. A projectnek Alma volt az első tagja és ő az alapja.
Tehát Becket és Alma a nagy egyezésnek köszönhetően pszihés alapon hozhatott létre utódot, aminek nincs teste, csak pszihés enegiája. -
EK1TEP #1131 Lőjjed még... + gránát!!! -
Pityesz #1130 Sziasztok, elakadtam a játékban egyrobotot kellene elintéznem , de az Istenért sem sikerül.
Annyit elérek hogy egy kis harc után "zárlatos" lesz megáll egy kis időre , de hiába lövöm , csak nem adja meg magát.
Előre is köszi -
#1129 Én 1024x768-ban tolom, igaz AA nélkül, de majdnem minden látványjavító maxra téve, és így van 40 fps körül ha épp nincs lövöldözés; pedig hát mint látod a kettőnk gépe között van egy "enyhe" különbség. Én ennek nagyon örülök amúgy h ilyen jól megy, kellemes meglepetés volt. :) -
#1128 Köszi szépen! Megpróbálom Ek1, ezaz, csodálkozok én is, csak az elején lehurrogtak, hogy nincs hangkártyám, meg sajnálom rá a pénz, holott erről én nem is beszéltem...... -
#1127 elméletileg megvan, köszi^^ -
#1126 Hát elvileg ezt kéne látnod -
#1125 kattintottam arra is, abban meg ezek vannak:
Layer06.Arch01 -->
Layer05.Arch01
Layer04.Arch01
Layer03.Arch01
Layer02.Arch01 <-- -
#1124 Ezt kell kapnod ha összeraktad, próbálj a winraros fear2setupra kattintani -
#1123 miután csatlakoztattam a képet, amit kicsomagoltam a sok kis fájlból/vagy összeraktam, tökmindegy, ez fogad
nem annyira stimmel valami, mert "fear2setup"-ra rákattintok, akkor lefagy az egész. mit csináltam rosszul? -
#1122 Na végigvittem én is
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Így végigjátszva sztem a FEAR 1 ijesztőbb volt -
#1121 dejó, én még telepíteni sem tudom -
omi88 #1120 Sziasztok!!
Nekem játék indításakor ilyet ír ki hogy " Application load error 5:0000065434 " Erre a hibaüzire olyat írtak hogy ez akkor jön elő ha nem steam-ban akarom indítani. De mivel nekem steam-al se nyekken semmit a game nemtom hogy mivan most. Aki tud segíteni az lécci segítsen
THX
-
#1119 sőőőt "slowmotion" módban gyorsult is, nem kicsit. -
#1118 5 éves az engine csak ráakasztottak pár effektet, és nem lassították velük agyon mint a cod meg a source engineket :) -
#1117 Én azt nem értem, hogy hogylehet hogy mindent maxra tettem graf beállitást, és mindenhol 120fps körül ir a fraps! Nem hinném hogy télleg annyival menne!
3gb Ram Core2duo e6750 meg egy 9800gt xp alatt, szal nem értem! -
Fbn Lx #1116 valakinek van problémája rajtam kívül az egérrel?
a menüben jó minden, de a játékban nuku egér, csak billel tudok mozogni. Egérkattintást sem érzékeli játék közben... Valami megoldás jól jönne :C -
#1115 sound acceleration=hang gyorsítás.
Na akkor.Bal klikk a start menürre(beírod DXDIAG/hangfül/Hang hardveres gyorsítása csúszkát alapra húzod.Szerintem ezek után mennie kell.Próbáld meg!!! -
EK1TEP #1114 Miért írja ki?
Aláírásodban elég jó gép szerepel nehogymár ne mennyen rajta rendesen! -
#1113 Hogyha a demónál is kiírja, hogy Sound Acceleration hiba, akk meg se próbáljam megvenni a játékot? -
EK1TEP #1112 Emberek ez nagyon állat!
Feeling átjön!Most kezdtem el játszani egyedül voltam a szobában Alma rámhozta a frászt, főleg hogy fülessel tolom
Hát nem gyönyörű ez a jáány?
-
#1111 Na most már értem, miért tette a kezét (kezünket) Alma hasára :D