F.E.A.R. 2: Project Origin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
www.gamedroid.hu
www.gamedroid.hu
Van tûzfalad? Azt próbáld meg kikapcsolni.
Nálam az a baj, hogy integrált Ac' 97 hangvezérlõm van és az nem tetszik neki. Ha az eszközkezelõben letiltom, akkor elindul a játék, de nincs hang.
Erre van ötlete vkinek?
Next PC upgrade: 2022
Én ezt találtam:F.E.A.R_2_Project_Origin-DIE
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Most kb ott tartok hogy ezek a fürge zombik rám támadnak vmi bánya szerûségben, az egyik le van kötözve egy székbe de már megvan õrülve XD
Eddig jó <#eljen>#eljen>
Nothing is True, Everything is Permitted
Tökéletesek. <#worship>#worship>
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz
Fel van telepítve, steamben elindítom, és fekete lesz az egész kép. Eleinte van kurzor, de rövid idõn belül az sincs. Resetelni kell, nem lehet visszatérni a windowsba.
Ketten írták ugyanezt egy steam fórumba, de még nem találtak megoldást.
Szar ügy.
Hát én meg sose hallottam rólad, új vagyok, még régebben regisztráltam...
Akkor meg nem értem, a többi "csúcs" játékban miért van gyönyörû hang? Külön driver kell ehhez a gémhez? lol
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Tudtok abban segíteni hogy mi lehet az oka ha pályabetöltés után nem töltõdnek be az objektumok,szét van esve a kép?Geforce 9600gt van, feltettem 3 féle drivert,directx10-et frissítettem xpsp3 rendszeren futtatnám...Más gammáknál nem tapasztaltam ezt!Bocs ha már valaki kérdezte esetleg.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nem láttam az irányításoknál hogy lenne hajolás benne hajolás, valóban nincs a játékban?:S Az 1-ben is volt, ez így elég érdekes ha nincs nem mintha ezen múlna de hogy fedezékbõl, fal mögül így nem lehet lõni, csak face to face. (Bezzeg az ellenfelek meg tudnak)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
bár pisztollyal végigrohanhat az ember annyira könnyû.
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
megvan a játék isten zsír király, de valamiért nincs hangja 😞 a readme fájlban van róla írva 1-2 dolog hogy hogy lehet megoldani de úgy sem akar sikerülni. Esetleg ha valakinek volt még ilyen problémája az szóljon hogy neki sikerült e megoldani 😊 köszi
16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"