F.E.A.R. 2: Project Origin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Noninnyó
Amilyen nyelvet választasz telepítéskor, olyan nyelvû feliratot fogsz kapni játék alatt.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

bon
Nézzél szét a ware topic-ban ott van egy reg fájl ami beállítja a magyar nyelvet.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Ennyire megerõltetõ lenne válaszolni? Nevetségesen szánalmas...

www.gamedroid.hu

Ma megvettem a játékot és sehol nem találom hol lehet beállítani, hogy megjelenjen a magyar felirat. Márpedig úgy árulják, hogy ez benne van. Ugye nem lettem átbaszva és én vagyok a vérláma? Valaki segítsen pls, köszönöm!

www.gamedroid.hu

Nálam is hasonló a helyzet.

Van tûzfalad? Azt próbáld meg kikapcsolni.

Nálam az a baj, hogy integrált Ac' 97 hangvezérlõm van és az nem tetszik neki. Ha az eszközkezelõben letiltom, akkor elindul a játék, de nincs hang.

Erre van ötlete vkinek?

most vettem meg, fekete képernyõt kapok mikor elinditom a gamét és resetelni kell a gépet. mi a teendõ? felrobbanok...

grebber
Második végigjátszásban elég jól haladok. 2 óra 2 perc és már a sulinál vagyok!

Next PC upgrade: 2022

The Protector
Hy.Hogy hívják a verziót amit leszedtetek?És nehézmûködésre bírni?
Én ezt találtam:F.E.A.R_2_Project_Origin-DIE

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Hangzásra seholsincsenek a lapraintegráltak az Xfi- khez képest (kivétel xfi audio).

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

snowkid16
Csak nekem nem 1 éves.... Ennyi, másnak is szól az integrált hangkarival, én nem vagyok hangb*zi(nem rád értem, csak vannak elfogultak is a neten), úúú ez mennyire élesebben szól...Hang ugyanolyan hang. Lehet élethûbb, nekem van egy 5.1-es fejhallgatóm, az is tökéletes. Hely hiányában nem tehetek 7.1-es hangszórót mert akkor a fejem zsibbadna XD

Shep
Na a kiváncsiság kedvéért most összehasonlítottam a gigabyteos alaplapomon lévõ (1 éves cucc) integrálat az audigy 2-vel hangzás szempontjából. Hááát az integrált sokkal tompábban szól. Amúgy nagyon jó. Lehet a régi isa-s hangkártyám is jobban szólna 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
A játékot viszont nem értem xp alatt nem tölt be elszáll hibaüzenettel, vista alatt meg simán megy, ki érti ezt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát én az enyémet már használtan vettem jó pár éve és nem recseg, ellenben elõtte is mindig sb-m volt és mindegyik sokkal jobban szól mint az integrált franckarika. Ráadásul ilyen nincs hang, csúszik, késik problémáim sose voltak. De mint mondtam nagyon jó az integrált cucc.

MrDevil
Próbáltam már képzeld (Audigy2) 😄 recseget is egy év után 😄

CroftManor
Na én is elkezdtem máma 😊
Most kb ott tartok hogy ezek a fürge zombik rám támadnak vmi bánya szerûségben, az egyik le van kötözve egy székbe de már megvan õrülve XD
Eddig jó <#eljen>

Nothing is True, Everything is Permitted

Shep
Mondom kipróbálom már én is milyen lett a játék. Hát nem igazán sikerült ugyanis szabálytalan mûveletes dumával elszáll, ráadásul a hiba forrása ismeretlen. Érdekes, a demo is így kezdte, de mintha vista alatt nem lett volna baja, úgy fest megint mehet át oda.

Shep
Hagyjad, nagyon jó és kész. Csak ha egyszer kipróbálná akár egy sb live 5.1 -el összehasonlítva ami kb 1500 Ft lehet használtan, vagy még annyi se. Akkor csak lesne mennyivel jobban szól és nincs vele gond. De amúgy tényleg tök jók az integráltak a fogorvosok szövetsége is ajánlja. 😄

Kétlem, mert originál.

kifli
nem azt mondta hogy tökéletes hane hogy jó...
Maxtreme
Jaja, nagyon jók. Zabálják a cpu idõt, és minden létezõ dolgot softwaresen emulálnak.
Tökéletesek. <#worship>

MrDevil
semmi baj az integráltakkal, fõleg ami már az új alaplapokon van azok nagyon jók

vérpocok
Van megoldás a fekete képernyõre, de annak nem fogsz örülni. <#vigyor2>

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

Lacee86
Nekem eddig semmi gondom nem volt az integrált hangkártyával. Csak 1 sima sztereó hangfalam van, ahhoz meg miért nem jó?

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Gerisone
na most akkor van megoldás a fekete képernyõre az elején vagy nincs?

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

snowkid16
😞 Lehet hibásan töltötted le. :S

Én el se tudom indítani :S

Fel van telepítve, steamben elindítom, és fekete lesz az egész kép. Eleinte van kurzor, de rövid idõn belül az sincs. Resetelni kell, nem lehet visszatérni a windowsba.
Ketten írták ugyanezt egy steam fórumba, de még nem találtak megoldást.

Szar ügy.

snowkid16
Akkor szeretnélek felvilágosítani, hogy nem bóvli, kettõ nincs hely az alaplon a nagy videókari miatt, meg a modemkártya is egyet elfoglal.
Hát én meg sose hallottam rólad, új vagyok, még régebben regisztráltam...
Akkor meg nem értem, a többi "csúcs" játékban miért van gyönyörû hang? Külön driver kell ehhez a gémhez? lol

Shep
Hát én már leírtam az sg-n párszor, hogy integrált szaroktól a legutolsó bóvli noname hangkártya is jobb, de hát vannak akik sajnálják azt az 1000 Ft-ot is.

Seth
Próbára ott van a demó

PSN ID.: Beegabor

Kandurex
Bizony, egy jó Audigy 2 vagy 4, verhetetlen.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

FlyHigh
egy próbára melyik verziót érdemes megszerezni amiben van vér meg minden?

Thrash \'Till Death

kifli
LC_Clarity01.Arch0 ez a file kell? mert nekem nincs a mappában :S
extra sensory
Alaplapra integrált vackokat felejtsd el. Vegyél egy normális hangkártyát. Nézz szét a különféle hardver fórumokon, mennyi mindenkinek van az ilyen karikkal gondja, fõleg új játékoknál.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

snowkid16
VALAKI SEGÍTSEN MÁR A Sound Acceleration Error-mon! !! !!

Hali!
Tudtok abban segíteni hogy mi lehet az oka ha pályabetöltés után nem töltõdnek be az objektumok,szét van esve a kép?Geforce 9600gt van, feltettem 3 féle drivert,directx10-et frissítettem xpsp3 rendszeren futtatnám...Más gammáknál nem tapasztaltam ezt!Bocs ha már valaki kérdezte esetleg.

Még szerencse hogy nem cod4, de az 1-ben volt, és szerintem jól jönne itt is.
DarkSector
mimcs ez nem cod4

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Üdv.
Nem láttam az irányításoknál hogy lenne hajolás benne hajolás, valóban nincs a játékban?:S Az 1-ben is volt, ez így elég érdekes ha nincs nem mintha ezen múlna de hogy fedezékbõl, fal mögül így nem lehet lõni, csak face to face. (Bezzeg az ellenfelek meg tudnak)
DarkSector
én legalábbis ha van töltény akkor csak pisztolyt használok.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
a mai kinálathoz képest összetehetitek a kezeteket.
bár pisztollyal végigrohanhat az ember annyira könnyû.

Noninnyó
No sikerült végigtolni 😊. Szerintem összességében nagyon jó játék lett, nekem nagyon tetszett. Unalmas rész nem volt benne, végig ment az eksön. A FEAR 1-ben valóban több ilyesztegetõs rész volt, de azért itt is voltak parák, és ehhez a zene illetve hangok iszonyatosan sokat tettek hozzá. Gratula a készítõknek, szép munkát végeztek. Jöhet a FEAR 3 😊.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

snowkid16
Mondjuk nekem az alaplap végzi a hangokat, és nagyon szuperál, nincs külön hangvezérlõm. Semmilyen bajom nem volt mindenhol ment a hardweres gyorsítás

snowkid16
Kösz már próbáltam :S nem jön össze, így ingázok, hogy megvegyem-e :S

Sziasztok

megvan a játék isten zsír király, de valamiért nincs hangja 😞 a readme fájlban van róla írva 1-2 dolog hogy hogy lehet megoldani de úgy sem akar sikerülni. Esetleg ha valakinek volt még ilyen problémája az szóljon hogy neki sikerült e megoldani 😊 köszi

16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D

Bokafix2
Az elsõ képen az akasztófa játék szavának megfejtése: ERASER = RADÍR <#hehe>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Guer
csak tipp!

probáld meg levenni dxdiag-ban a hang/hardveres gyorsitást

snowkid16
VALAKI HELP!

Guer
ennyi az egész amit becopyztam...

kifli
szemcsésedés eltüntetõt pls valaki rendesen linkelje be mert nekem nem jön be az oldal :S

vagy ha valamit le kell tölteni hozzá pls tegye fel valaki datára