2430
  • Gubberx
    nem mai*
  • Gubberx
    Ha jól tudom a Fear 1-ben is használt motorral fut ami azért nem darab :D
  • Hellsing47
    a hangok drivers szintjét is próbáltad már alapra tenni?
  • GanXstaZoleeWrk
    Nos igen de legalább nem voltak benne unalmas részek végig volt esemény, na meg egy ilyen történetből sokkal többet nem lehetett kihozni szvsz most még átkutathattunk volna x szintet ilyen olyan bizbaszért de szerintem összességében el lett találva minden. Nekem több mint 5 óra volt a játék de 2-3 nap alatt végig lehet vinni az biztos. Hol akövetkező rész?
  • snowkid16
    Lol, egy 9600GT-n megy ez a játék v-sync el :D . Full max, 1680x1050-ben, nem tudom sokan miért panaszkodnak, hogy optimalizálatlan game. Vagy csaka zért van, mert a Demo-val játszok?
  • snowkid16
  • neptum
    #1219-re valaki válasz vagy segítség ???
  • Prince23
    Szerintetek miért nem akarja betölteni a következő játékállást? minden egyéb végigvitt pályát betölt, csak azt nem, ami következne!
  • DarkSector
    a kis perverz.:P
  • MR ME
    na kitoltam énis, sztem jó game volt, bár kicsit rövidnek találtam...
    Almát meg dugnám
  • DarkSector
    az extract pointal semmi gond nem volt.
    a PM viszont nevetséges.
    bár tény hogy kurvagyors
  • Bokafix2
    Perseus Mandate-nek? Semmi. A Monolith nemhiába vette úgy, mintha el sem készítették volna a két kiegészítőt.
    Abszolút figyelembe se vették őket, a játék ott folytatódik, ahol az 1. rész abbamaradt, illetve egy picit előbb, kb fél órával.
    Számomra az a két játék nem is tartozik a Fear-hez, csak az 1. és a 2. rész.
    De akinek a kieg. bejön... hát nem baj asse.
  • Prince23
    Úgy látszik ebből uninstall lesz. Nincs megoldás #1207-re.
    Nem akarja betölteni a pályát:( 80%-nál megáll. ctr alt del
  • Barny
  • grebber
    Brit játékeladási toplista - Remek rajtot vett a FEAR 2!

Az európai játékfogyasztás motorjának számító szigetországban bemutatkozott Alma második eljövetele.

A premier olyan jól sikerült, hogy innen már csak - ismerve a Wii dominanciáját - lefelé vezethet az út. Mindenféle cinizmust félretaszigálva, kijelenthetjük, hogy a sorozat méltó folytatásának bizonyult FEAR 2: Projekt Origin fogadtatásával a fejlesztő Monolith és a kiadó Warner is elégedett lehet. Érdekességként megemlítendő, hogy az eladott példányok fele Xbox 360-ra, 31 százaléka PlayStation 3-ra, míg 19 százaléka PC.

01 Wii Fit
    02 FEAR 2: Project Origin
    03 Mystery Case Files: Millionheir
    04 Call of Duty: World at War
    05 FIFA 09
    06 Mario Kart Wii
    07 Wii Play
    08 My Fitness Coach
    09 Professor Layton and the Curious Village
    10 Mario & Sonic at the Olympic Games
  • Lerstal
    nah én is kitoltam. szerintem nagyon jó a játékélmény csak túl rövid az egész :/ csomó para rész volt pl amikor igy villog az egész monitor...az fasza :D mind1 én nem csalodtam benne :)
    de azok a felborithato asztalok meg minden... sztem fölösleges volt belerakni mert semmit sem ért:D oké változatosság kedvéért..
    jöhet a Fear 3

amúgy még régebben végigcsináltam a Fear 1 + extraction point-ot is. de a perseus kimaradt..annak mennyire van köze a Fear-hez? mert akkor lehet ujra kezdeném :P
  • Barny
    Na koszi mindenkinek..megoldodott a problema:)
    CCC helyett felraktam Ati Tray Tools-t es sokkal jobban fut+ujraraktam drivereket es vsync-et kikapcsoltam:)
  • Prince23
    #1207 pls
    nem találkozott senki sem ilyen bődületes hibával? Haveroknál, stb..?
  • grebber
    Ja csak az a baj minőségi de csak max 5 órás ami nagyon kevés ebből a minőségből.
    Már mondjuk egy 15-20 órás fps-t azért megnéznék mikkel tennék változatossá azt a sok órát!
  • Barny
    Oke thx mindent...akkor most megprobalom mindet amit mondtatok:)
  • vérpocok
    Sztem ha be van kapcsolva a vertical sync, akkor lődd ki. Nekem ilyesmi is okozott már szaggatást. Igaz nem ezzel a kártyával, hanem régebbivel, mert azoknál előfordulhat, hogy nem tudják normál sebességgel futtatni a játékot, ha az be van kapcsolva.
  • Skyline
    A 4870-esemnél volt anno ilyen probléma,Driversweeperrel írtsd le a drivereket csökkentett módban,restart és tedd fel a legújabb drivert.
  • GanXstaZoleeWrk
    Rendben lévő kis játék ez talán picit rövid Dead space után nem hittem volna hogy itt ott beszarok miközben játszom :D mindenesetre jó látni hogy adnak még ki ilyen minőségi játékokat is.

Nekem is alaplapi hangkártya van de semmi gond nem volt a hanggal, sőt nagyon is rendben van, be kellene ruháznom egy kisebb 5.1es szettre mert bár sztereó is jó de 5.1ben mérföldekkel lehet mérni a különbséget ha a játék támogatja.

részemről 9/10 a játék megéri az árát :)
  • Barny
    jo de en mit frissitsek ha a legujabb van mindenbol?:DxD
  • bakvarnyu
    Gyerek már tett fel Youtubera ehhez is végigjátszást, csak bele kell nézni.
  • vérpocok
    Nekem is volt ilyen problémám pedig 4870X2-esem van. Aztán driver frissítés és el is tünt a szaggatás.
  • killecske
    Helló

Tudnátok segíteni? Most járok ott mikor először kiérek a városba megölöm azt a zombi szerű izét ami feltámasztja a hullákat. Van ott egy ajtó ami előtt van egy szekrény azt elrakom onnan de hiába guggolok le nem fér át az ajtó alatt. Mit kell csinálni?
    Köszönöm!!!
  • Barny
    Helo...lenne egy ilyen problemam a jatekkal:
    Jatszok es kb 20 masodpercenkent belassul csak ugy,leesik 20 FPS-re kb...
    Aztan megy tovabb rendesen...Minden maxon van amennyire csak lehet 1280x1024...Vista SP2 X64 CCC 9.1....Mi lehet a baj??tapasztalt ilyet mas is??...mert mar nagyon idegesito es egyre rosszabb:S...a gep az alairasomban lathato
  • DarkSector
    de létező fps-ekhez kellene hasonlitani nem képzeletbeli szinthez.
  • oregon1987
    Azért mert egyeseknek technikai gondok miatt nem fut a játék! pl hang hiba azért még nem kéne csalodni benne!

Amúgy akinek hangokkal van gond annak ajánlom olvassa ezt el:
    Ezt egy masik oldalon talaltam problemamegoldas annak akinek nem megy es hibauzenet az X3Daudio....dll -el kapcsolatos.
    "
    Nekem sem találta először a X3DAudio1_5.dl-t, de ha felrakod a support mappájában található dx9-et, akkor elvileg megy, ha még így sem, akkor másold be a support/directx9/Nov2008_X3DAudio_x86.cab/ X3DAudio1_5.dl-t a windows/system-be.
    Nekem bevállt, (bár csak a másolás után működött, hiába telepítettem előtte különböző dx-eket)" +

Ha nem indul akkor meg a problema a codeck pack-el lehet ami a gepeteken van pl.: Ace mega codeck pack ezt uninstall mert a Monolith 3d-es motorja nem szereti es esetleg fel lehet tenni a K-lite-ot(talan ez nem zavar be)

+ A gepigeny sem elhanyagolhato ami roviden:

" [color=blue] Minimum system requirements:

* CPU: P4 2.8GHz (3.2GHz Vista)/Athlon 64 3000+ (3200+ Vista)
    * GPU: Fully DX9-compliant graphics card with 256MB (SM 2.0b).
    NVidia 6800 or ATI X700.
    * Memory: 1GB (1.5GB Vista)
    * HDD: 12GB
    * DirectX: 9.0c
    * Sound: DX9.0c compliant
    * Internet: Broadband

Recommended system requirements:

* CPU: Core 2 Duo 2.2GHz processor family/Athlon 64 X2 4400+ (required
    for MP host)
    * GPU: Fully DX9-compliant graphics card with 512MB (SM 3.0). NVidia 8600
    GTS or ATI HD 2900 XT.
    * Memory: 1.5GB
    * HDD: 12GB
    * DirectX: 9.0c
    * Sound: DX9.0c compliant
    * Internet: Broadband (768kbit/sec upstream required to host 16 players) "[/color]
  • Prince23
    De fullon van. Nekem nem jön be. Persze nem izélem le, a 10-es skálán csak 8 pontos a grafika.
  • DarkSector
    háát a grafika szerintem nálad akkor nem fut maxon.

többi meg szubjectiv.
    Valamennyire fearnek kell lennie.
  • Prince23
    Horrorból gyenge a játék. Sőt a grafika sem egy nagy eresztés. Majdnem ugyanaz.
  • Dragooon #1237
    oké, közben összeállt a kép :D

olvasnivaló sokminderől fearrel kapcsolatban, ha valaki esetleg nem látta volna még
  • kiscipi
    igazából nagyon vártam a 2. részt mert az első olyan volt hogy hujde :D
    és ez így olyan hogy feleslegesen adtam érte pénzt...
  • Prince23
    Én nem ismerem az első részt, pedig meg van:D De nekekm tetszik MINT AKCIÓ játék. Mint horror játék hááát kurvára gyenge, kb 3-szor ijjedtem meg. Ez édes kevés. Inkább Condemned.
    na de akció/thrillernek eddig tökéletes. Shellshock 2-nél überbrutául jobb gém, ha már 2009-et nézzük:)
  • kiscipi
    én csalódtam ebben a játékban, igaz nem azért mert hűde mennyit játszottam vele mert nem. De hogy lehet valami ennyire ... hogy ne lehessen megoldani a hang problémát?? kipróbáltam minden lehetséges módot a javításra :( sajnálom hogy ez lett a vége pedig az első rész hatalmas volt. Jó játékot mindenkinek akinek fut szépen HANGGAL
  • Lacee86
    Hello! Én úgy vettem észre, h ez a film grain a 3.-4. pálya körül teljesen eltűnt. Ez így is marad?
  • grebber
    Ezt csak kopiztam máshonnan nem az én szavaim.Én csak az első két mondatot fűztem hozzá!
  • Hellsing47
    azt irtad hogy " Ezért is válaszották be az Eszménykép projectbe"

erre kérdeztem hogy nem az előfutárba?
    azt hittem egyértelmű lesz :)