F.E.A.R. 2: Project Origin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

reaper4
codec kell persze, csak a codec pakkok közül sok a szar...

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

oké tehát. DX fent van, és az a másik fájl amit mondott Szesz, azt is nem olyan rég felinstaláltam már. Warhammer online-nál. tehát install közben el is tünik az egész, tehát fent van 😊
még nem csináltam ujra a hangkártya driveres installt, de akkor kell codec vagy nem?

reaper4
sokáig én se használtam ilyet... csak 1-2 single codec-et. viszont 1x nem volt valamihez ez elég és azóta ez megy. na mind1. amúgy igazad van...

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Shep
Én lassan 10 éve mondogatom ,hogy nem kell az ace mega csoda pack, de ismerõseim között is van aki csak azért is pakolja aztán meg sír, hogy nem indul, akad akármi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Prince23
Nagyon helyes. lehet h a fejlesztõk ezt akarták tudatni, h nincs szükségünk kodekszarokra 😄

Prince23
Elég egy jó lejátszó, ami visz divx-et és dvd-t és kész. nem kell oda kodek. nekem már évek óta nincs.

The Protector
Kiemeltem mondom h a FEAR elõzõ része+kiegek egyáltalán nem mentek acodec packal.Csakk akkor indultak el ha leszedted võle az ACE és a K-litera érzékeny.
Vmint a másik game ami ezt a graf enginet használja a Condemned sem indul el codec packal együtt.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

reaper4
nekem ffdshow van fent már 1 éve, de minden játék elindult. szerencsés vagyok? 😊

Prince23
ACE, k-lite kodekpackszarokat azonnal le 😊

Noninnyó
Ace mega kodek pakk állítólag szokott viccelõdni más játékoknál is. Van fent bármilyen pakkod?

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Shep
Szódát nem ér, legalábbis nálam.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

reaper4
nem rád gondoltam. vagyis nem is figyeltem, h ki adott érdemi segítséget neki 😊. csak páran a beszólogatások hatására próbáltak segíteni. nekem ez fura 😊

Shep
Hát mondjuk ez elég szégyenteljes az sg-re nézve. Mi az, hogy nincsenek fizetett válaszadó és problémamegoldó emberek 😊

C:\Program Files\Steam\SteamApps\common\fear2\Support

Menj be ebbe a mappába (vagy ahova telepítettes) és indítsd el, ami ott van, majd menj

C:\Program Files\Steam\SteamApps\common\fear2\Support\DirectX9
és DXSETUP.exe

hmm. milyen pakk pontosan? neve ?😊

Szeszmester, megpróbálom mindjárt ezt is ,köszi 😊

Noninnyó
Kodek pakkod van fent? Ha igen, szedd le. Sokaknál ez is megoldást hozott. Nemtom próbáltad-e már.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Igen, ha kitörlöd, nem fog elindulni.

Egy tippem van. Ha meg tudod csinálni:
Töröld a hangkártya driverét, restart, majd hagyd a windowsra a driver telepítését (csatlakozzon a webhelyre).

Nézegesd ezt a topikot, remélem hamarosan megtalálják a megoldást.

ja amugy máshol van hang !!!! zenét hallgatok közben, tesztelem

akkor még egyszer megkérdezem. nem vagyok türelmetlen én, csak tudni szeretném, nincs más tipp hogy indulhatna el a játék? fekete képernyõt kapok mikor elinditom. kb 15 percet néztem a feketeséget.
DX9 telepitve, tüz fal kikapcsolva, nod32 is kikapcsolva. játék engedélyezve van. ja! és Fear 1 hibátlanul elindult. azzal nem volt baj. XP-m van, sp3. azt hiszem frissitve. a játék vadiúj eredeti. külföldi forumokat is olvastam de semmi megoldás... másnak is van ilyen problémája. tehát a játék maga van elcseszve ilyen téren? csak azt nem értem másnak elindul... valaki segítsen pls, akinek el indul hogy neki hogy megy és milyen gépe van vagy miket állított be a windowsban.
köszi

(holnap másik gépre fogom telepiteni, remélem ott indul. ha ott sem akkor viszem vissza, számla megvan)
bocsi ha agresziv vagyok csak beleéltem magam h ma tolni fogom 😞

ezt kimásoltam elözö hsz-mböl 😊 tehát ez a prob. most a hangkártya opcióknál izéltem, és a -safemode -t beirtam a steambe a megadott helyre

Szerintem csak annyi bizonyosodott be hogy itt nincsenek fizetett emberek akik arra várnak hogy a feltett kérdésekre rendeltetésszerüen válaszoljanak.
17:58-kor feltett egy kérdés,amire 18:25-ig nem jött válasz (és közben egyetlen üzenet se a topikba) miután már mindenki lett itt szánalmas és mit tudom én még mi.
Nem hinném hogy az ide írók lettek volna a hibásak ebben az esetben...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Rám gondolsz? Én nem olvastam a chatelést, csak nekem is ez a problémám és nem sikerült megoldani.

oké. szóval mester. letiltottam az sb live...-ot, és beirtam oda a -safemode -t ahova kelett. elindult! de nem volt hang
na de most, akitváltam a hangot vissza, de a -safemode bent maradt...elindul de nincs hang 😞

mit tegyek? gondolom ha a safemodot kitörlöm akkor nem indul el

reaper4
ha tudtam volna a megoldást, akkor én tuti nem mondtam volna meg ezek után... ja valaki meg pont ennek hatására segít lol.

ProGabe
a chatelés közben elveszett, hogy mi a problémád. szerintem foglald össze, hogy mi a gondod és eddig mivel, mikkel próbáltad orvosolni

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Shep
Egyébként ékes példája volt az elmúlt 1 óra annak ,hogy ha valamit el akarsz érni akkor a szép szó manapság már semmit nem ér, és csak hülyének néznek (sajnálatos szerintem). Úgyhogy ha valamit el akarsz érni akkor hõbörögj, fenyegetõzz, sértegess tuti célhoz érsz. Mondom ezt anélkül, hogy itt bárkire is céloznék 😊

reaper4
sok sikert 😊

AKKOR MENJ A *****************************************************************************************************
😊 probálkozok Szeszmester tippjeivel

ok megprobálok mindent sorban. 😊

reaper4
majd ha elkezdesz oltani itt mindenkit akkor talán 😄 (amúgy nekem fogalmam sincs)

Prince23
Sztem is, vagy steamen letöltötték, mert onnan már több napja begyûjthetõ.

Ezek közül a creative sb live sorozat nevû cuccot próbálnám letiltani.
Vagy indítsd biztonságos üzemmódban: STEAMBEN tulajdonságok, indítási opciók és oda beírod: -safemode

A hivatalos fórumon is van egy thread, az volt a végszó, hogy nem mennek a Creative Labs X-Fi és a Realtek hangvezérlõk.

Volt egy ötlet, talán nálad mûködni fog.
Töröld a hangkártya driverét, restart, majd hagyd a windowsra a driver telepítését (csatlakozzon a webhelyre).

reaper4
most mondjam azt, h én ide olvasni és segíteni járok (na jó. néha vitázni 😛). amikor viszont én teszek fel kérdést, (nagyon ritka) akkor általában nem kapok választ 😊. mégse válok idegbeteggé. lehet, h bennem van a hiba? 😊

most tudna valaki segiteni nekem a fekete képernyös hülyeséggel ?😞

Nagyon szépen köszönöm, ezzel már megy!

Köszi még egyszer! <#eljen>

www.gamedroid.hu

Shep
Egész jó kis chat szoba lett itt, az illetékes majd gyõzzön takarítani 😊

Spanglikat? Gratulálok hozzá.

www.gamedroid.hu

Shep
Azok szerintem már rég megkapták a saját exkluzív példányukat a helyi képviselettõl.

Akkor én kérek elnézést...

www.gamedroid.hu

FlyHigh
jajaja, nem szoktam amúgy verekedni, meg lehet nem is tudok. Mi inkább így beszélgetni szoktunk errefelé meg gyártjuk a spanglikat.

Thrash \'Till Death

Shep
Azok az idõk már elmúltak, sajnos.

Oké: 😊))

www.gamedroid.hu

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

reaper4
ugyan 😊. nevess te is velünk 😊

Prince23
Gamestar tuti lewarezolta, h már extra cikket is sikerült írniuk 😄
Cikk

Meglesném, ahogy a cdgalaxisos 160 centis 70 kilós kis görcs akár hozzám is érne.... 😄

Amúgy meg a fórumtopicok egyik funkciója a másikon való segítés, nem pedig a kárörvendõ oltogatás, ha jól tudom...

www.gamedroid.hu

Na, az ilyen (csak) neten arcoskodó kis buzik miatt kell néha úgy megnyílvánulni, ahogy az ember nem szívesen tenné.

Dózer az a pofádba lenne az öklöm te kis csicska, csak hát ugye így fórumon ez kivitelezhetelten, ezért is vagy ilyen bátorka...

www.gamedroid.hu

francba.......... mind1 holnap felrakom máshova , azt ha ezen a gépen nem megy akk nem tom mi lesz 😄 kicsit felbaxom magam h majd itt télleg semmi nem fog elindulni

Shep
Inkább árokásó 😊 egyébként lehet csak szar napja volt, felidegelte ez a hülye játék és itt próbálta meg levezetni, mondjuk jobb mintha a lányát verte volna agyba fõbe.

Na akkor holnap oda visszaviszed,ott levágod ezt a cirkuszt hasonló hangnemben,és ha a felénél nem vágnak ki az üvegajtón az utcára a FEAR2 lemezzel együtt,akkor tuti segíteni fognak.
Ugyanis nekik az a dolguk,a fórumba íróknak meg nem...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

reaper4
😄