F.E.A.R. 2: Project Origin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyûlölöm ezeket az ostoba hibákat. :/

www.gamedroid.hu

Még az lenne a komoly, ha nem indulna el.... Inkább az a durva, hogy neked nem megy. Nálam amúgy ezt a magyarosítás hiányt leszámítva nagyon szépen fut max beállításokkal.

www.gamedroid.hu

FlyHigh
és akkor ha nem tud mi van? Legtöbb ember nagyon alap szinten tud csak nyelveket, ettõl se jobb se rosszabb nem lesz. Vele az a baj, hogy egy gyökér amihez valami kurva nagy dózer kéne...<#vigyor>

Thrash \'Till Death

reaper4
ennyit azért meg csak megengedhet magának az ember. ezek után 😄

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Lacee86
Akkor passz. Mást már tényleg nem tudok.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Prince23
Akkor enm a játékkal van baj, hiába vinnéd vissza. Ez sztem konfig beállítás kérdése. Lehet ékezetes a felhasználóid... vagy több egyéb ok lehet, ha most se sikerült megoldanod a problémát.

Harry neked hogy hogy elindul?

Nem. CDGalaxisban vettem és a magyar telepítõ ment végig. A Steam az magyar nyelvû, de a játék már nem az.

www.gamedroid.hu

Shep
Jó hát ez nem kor függõ, ráadásul semmit nem jelent, hogy tud e angolul. Pl. én sem tudok oroszul mégis végigvittem a Cryostasist 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Kandurex
Nem is világos mi baja van, tök korrektül álltam hozzá, leszámítva a leszarom dolgát.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Figyelj... A játék a Steam mappában található meg. Máshol nem.

www.gamedroid.hu

Prince23
Steamen vetted és az angolt konfig beálíltást választottad?

Nem hát.

www.gamedroid.hu

De tud - igaz, nem túl jól, sõt, nem jól - , csak így kényelmesebb lett volna. Meg ugye az elvek. Így adták el nekem a boltban, honosított verzió. Ha nem az, akkor átvertek, igaz? Miért kéne nekem ezen mosolyogni?

www.gamedroid.hu

Kandurex
Érdekes,..én magamat normális moderátornak tartom. De te tudod a frankót,..innom kell valamit erre a stresszre...vagy várj csak kitalálom, neked nem is velem van bajod ugye?

Lacee86
Nincs külön mappában, csak egybõl a játék fõkönyvtárában.

Prince23
Tehát ha kiadnak egy javítást, az már kalózkodás, mert letöltöm? Úgy látom Harry kollega magát a töltést is tolvajlásnak nevezi. Ha akarsz frissíteni játékot, menj ki a kiadóhoz, és vedd meg a patchet cd-n😄DDDD Ezt kéne tenni, mert ez a tisztességes, nem a letöltés! ennyi 😄

De nincs ilyen fájl. SteamApps mappában hült helye, de az egész Steam mappában nincs ilyen.

www.gamedroid.hu

reaper4
ha valakinek akart volna tûnni, akkor már bannolt volna. szvsz

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

de 30 éves létére nem tud angolul 😉

Shep
Egyébként meg vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. Õk is ezt ajánlanák, aztán úgysem tudnak majd neked segíteni, tehát vidd vissza és cseréltesd be másra, vagy játsz vele angolul.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Lacee86
Csak arra az 1 fájlra gondoltam. De inkább ne, mert elcseszõdik, aztán engem szidsz itt órákon át majd.

reaper4
#880. "Me glehe tpróbálni" ha már itt tartunk 😄

http://kep.ivpicture.hu/50628.jpg

itt van, remélem látod.

beszartam

www.gamedroid.hu

Nem, nem vagyok. De nem is próbálok valakinek tûnni, mert moderátorkodhatok egy fórumon...

www.gamedroid.hu

FlyHigh
szólok is, bebandáznak, megcipõznek, megbicskáznak téged.<#vigyor>

Thrash \'Till Death

Prince23
De akkor már nem lesz eredeti neki... bukta ügy 😄
na jó sztem nem itt kéne offolni, meg warezolni

reaper4
igen, mert te biztosan vagy valaki a géptõl felállva 😊

Shep
Jó ez a topic 😊 Bár Harry azért szerintem egy két megnyilvánulásával túl lõtt a célon, mindazonáltal mivel nem élõben történik ezért csak nevetni tudok ezen ami itt folyik.

😄DDDDDD Szedjem le warezban a játékot? Ezt komolyan gondoltad? 😄DDDD

www.gamedroid.hu

Szerinted én mivel szarakodok délután óta?

Csinálnál az eszközkezelõrõl egy képet?

Leszarom a profilomat.

www.gamedroid.hu

Lacee86
Akkor szedd le innen ha hajlandó vagy (mert torrent), és próbáld meg amit írtam. Több ötletem nincs.

Azt úgy írják, hogy "mégis" nem pedig "még is".

Nem várok tõled semmit - többet tiszteségtelen lenne -, csak a szokásos emelkedett, magát a többiek felé helyezõ faszfej moderátori viselkedést. Amit meg is kapok, és ez nagyszerû.

www.gamedroid.hu

Prince23
Csak nehogy a profilod bánja meg. Nem kéne ilyen hangnembe beszélni :S

Kandurex
Miért pont senki, még is mit vársz el tõlem? A többiek azt, hogy kirakjalak, de egyelõre szórakoztató vagy számomra. Pláne a mai fárasztó nap után.

a hangvezérlõnél rengeteg ikon van és nem tudom melyik tiltsam le :S de nem kötekedni akarok, de ha nincs hang akkor is játszhatatlan 😊
köszi a tippet még próbálkozok

Szólj az ombudsmannak.

www.gamedroid.hu

Tudom. Egy helyi moderátorral aki egyébként az SG-n kívül egy senki. Miért, nem így van?

www.gamedroid.hu

Igen, egyenértékûen bánok vele, mint az arctalan betûhalmazokkal egy fórumon. Roppant életszerû elképzelés, ja! 😄

www.gamedroid.hu

Prince23
Uhh bakker, ezt nem kéne... tudod te kivel beszélsz?

Helyes, sicc.

www.gamedroid.hu

Azt nem láttad, amit én írtam?

Próbáld meg letiltani az eszközkezelõben a hangvezérlõt.
Úgy nálad is elindul? Nálam igen, csak ugye ilyenkor nincs hang.
Milyen hangvezérlõd van?

FlyHigh
Itt nincs jogod követelni/cirkuszolni, aki ide jár és segít az önszorgalomból teszi.

Thrash \'Till Death

Nincs ilyen fájl.

www.gamedroid.hu

reaper4
én csak a gyerekedet sajnálom. <#kuss> ha itt így viselkedsz...

Kandurex
ahogy érzed, 😊 egyébként nem kakas,...macska...aljas dög TM

egyébként majd kiutálnak innen a többiek, nem kell nekem rajtad segítenem, semmivel

Prince23
És az irogatásokból futja rá? csak érdeklõdöm...látom van honlapod.

akkor még egyszer megkérdezem. nem vagyok türelmetlen én, csak tudni szeretném, nincs más tipp hogy indulhatna el a játék? fekete képernyõt kapok mikor elinditom. kb 15 percet néztem a feketeséget.
DX9 telepitve, tüz fal kikapcsolva, nod32 is kikapcsolva. játék engedélyezve van. ja! és Fear 1 hibátlanul elindult. azzal nem volt baj. XP-m van, sp3. azt hiszem frissitve. a játék vadiúj eredeti. külföldi forumokat is olvastam de semmi megoldás... másnak is van ilyen problémája. tehát a játék maga van elcseszve ilyen téren? csak azt nem értem másnak elindul... valaki segítsen pls, akinek el indul hogy neki hogy megy és milyen gépe van vagy miket állított be a windowsban.
köszi

(holnap másik gépre fogom telepiteni, remélem ott indul. ha ott sem akkor viszem vissza, számla megvan)
bocsi ha agresziv vagyok csak beleéltem magam h ma tolni fogom 😞

Harry Seldon, te kedzted ezzel: "Ennyire megerõltetõ lenne válaszolni? Nevetségesen szánalmas..."
tudod fél óra telt el a kérdésed után... nem mindenki kockul egész nap a gép elõtt hogy segitsen ilyen agressziv embereknek.