F.E.A.R. 2: Project Origin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.gamedroid.hu
www.gamedroid.hu
Thrash \'Till Death
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
www.gamedroid.hu
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
www.gamedroid.hu
www.gamedroid.hu
www.gamedroid.hu
www.gamedroid.hu
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
itt van, remélem látod.
www.gamedroid.hu
www.gamedroid.hu
na jó sztem nem itt kéne offolni, meg warezolni
www.gamedroid.hu
Csinálnál az eszközkezelõrõl egy képet?
www.gamedroid.hu
Nem várok tõled semmit - többet tiszteségtelen lenne -, csak a szokásos emelkedett, magát a többiek felé helyezõ faszfej moderátori viselkedést. Amit meg is kapok, és ez nagyszerû.
www.gamedroid.hu
köszi a tippet még próbálkozok
www.gamedroid.hu
www.gamedroid.hu
www.gamedroid.hu
www.gamedroid.hu
Próbáld meg letiltani az eszközkezelõben a hangvezérlõt.
Úgy nálad is elindul? Nálam igen, csak ugye ilyenkor nincs hang.
Milyen hangvezérlõd van?
Thrash \'Till Death
www.gamedroid.hu
egyébként majd kiutálnak innen a többiek, nem kell nekem rajtad segítenem, semmivel
DX9 telepitve, tüz fal kikapcsolva, nod32 is kikapcsolva. játék engedélyezve van. ja! és Fear 1 hibátlanul elindult. azzal nem volt baj. XP-m van, sp3. azt hiszem frissitve. a játék vadiúj eredeti. külföldi forumokat is olvastam de semmi megoldás... másnak is van ilyen problémája. tehát a játék maga van elcseszve ilyen téren? csak azt nem értem másnak elindul... valaki segítsen pls, akinek el indul hogy neki hogy megy és milyen gépe van vagy miket állított be a windowsban.
köszi
(holnap másik gépre fogom telepiteni, remélem ott indul. ha ott sem akkor viszem vissza, számla megvan)
bocsi ha agresziv vagyok csak beleéltem magam h ma tolni fogom 😞
Harry Seldon, te kedzted ezzel: "Ennyire megerõltetõ lenne válaszolni? Nevetségesen szánalmas..."
tudod fél óra telt el a kérdésed után... nem mindenki kockul egész nap a gép elõtt hogy segitsen ilyen agressziv embereknek.