2430
-
#1230 Ez mi? nem is értem a kérdést! -
Hellsing47 #1229 nem az előfutár projectbe? -
#1228 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pedig a mienk a gyerek.Nemhiába tetette alma a kezünket a hasára.Ez az "eksön" Almával nem valósan történt hanem pszihés alapon.(Az hogy megtosztuk a legvégén )
Almával valós értelemben nem is lehetne intim kapcsolatba kerülni, viszont Becket-nek, akit irányítunk a pszihés szintje 85%-os egyezést mutat Almáéval, egyszóval kivételesen magas. Ezért is válaszották be az Eszménykép projectbe, aminek a célja pszihikai parancsnokok létrehozása. Ezt a projectet Harlan, Alma apja ötlötte ki, mikor felfedezte a lány pszihikai erejét. A projectnek Alma volt az első tagja és ő az alapja.
Tehát Becket és Alma a nagy egyezésnek köszönhetően pszihés alapon hozhatott létre utódot, aminek nincs teste, csak pszihés enegiája.
-
uhh, írtam h nem tetszik benne semmi, utánna meg azt, h mi tetszik :-D sorry, már álmos vagyok :-) -
#1226 visszavonom az egészet, újra átgondolva :D -
iGEN! a HANGOKKAL RENGETEGET LEHET FOKOZNI A HATÁST, ITT FELTŰNIK ALMA, ÉS MÁR MEG SE REZZENEK, SEMMI PLUSZ HANGHATÁS . . . uhhh, Caps Lock bentmaradt lol :-D
Dead Space kétszer ilyen jó. Az ezelötti FEAR-ra számítottam, hogy kicsit továbbvisznek belőle valamit, hát eddig nem tetszik semmi . . Na igen, emléxem anno az 1 sem tetszett a Far Cry után, de aztán beleszerettem. Szóval lehet bejön majd, de így a második pálya közepe felé elég uncsi. Valaki valahol írta a grafikát, szerintem sem lett nagyon túlszépítve a játék. Viszont ami tetszik, a repülős rúgás, az ebben is bennevan mind az elsőben, hát azt nagyon bírom :-D Amúgy az a belassítós dolog itt is lesz majd, vagy azt kivették? Nagyon tetszett anno mikor belassult minden, és bumm . . . . . .bumm . . . . . bumm . . . . szép lassan leszedtem a tagot :-D
-
#1224 deadspace jobb játék mint ez,ijesztőbb,persze nem fps,de úgy szar is volna,értelemesebb viszont az egész,szörnyek meg lehet nem ilyesztők,de a hangok inkább,ittmeg,az 1-t végigtoltam énis,de ezt mikor megláttam,szép meg minden,de mintha nem is fear lenne,hanem valami mese film az 1 után.csalódás,:| -
#1223 Ez csak nem müködik. Valakis egítsen pls.
nem müxik
-
#1222 LOL
letöröltem a Microsft visuakl 2005 c+++ és megy LOL -
#1221 Már a vége felé vagyok, már elhagytam a Kigyóökölt, szegénykét.
Viszont 80%-nál meg a betöltés, miután az APC-be beszálltam. Alt+f4 segít ezen. meg egy restart. ilyenkor azt írja, h runtime library c+++
mit kell tegyek? -
gregtom6 #1220 hú, be tudtam vhogy mászni, de már félig a falban voltam. Ilyen bugot, hihetetlen....de ez van. -
neptum #1219 mennyél el oldalt és van egy rács lőd szét a lakatott
valami miatt nem indul a játék Application load error: 3:0000065432 ezt hogy lehet megoldani már túl vagyok a játék felén és nem akarom elöről kezdeni véletlenül se valaki segítsen hogy lehet megoldani -
#1218 igy nemrémlik de ha elzártad akkor kicsit wisszább lesz tuti amerre menned kell ahol eddig égett a tüz... talán 1 létrán kell továbbmenni -
gregtom6 #1217 Hát szerintem minimum 1x mindenkinek végig kéne tolnia, hisz ez a Fear 2. Hiába tiltakozol,h nem viszed végig, ilyen lett a folytatás, el kell fogadni, de akkor a 3-at se told majd végig, mert nem lesz értelme a történetnek, ha itt megállsz.
Amúgy meg a Dead Space-t abbahagytam, mert
1. nem volt kicsit sem félelmetes
2. láttam a végét, amint haver játszik vele
3. hülye szörnyek nem ilyesztenek meg
ez legalább vmivel jobban elhihetőbb, és minőségibb
amúgy mégis mit vártál, előző rész sztem kb ugyanilyen unalmas volt, sőt ott még ijedni se ijedtem meg. Sztem ez is elég jó játék lett. Bár ahhoz képest h 12 giga feltéve, elég rövid lehet ha csak 7 intervallumos. De ez van, végig kell vinni annak, aki az 1-et végigvitte.
A 4. intervallumban van egy félig lehúzott roló, nemtok átmenni alatta, ez bug? -
#1216 ?
vki? -
#1215 ijedtem
ilyedtem
hmm . . . marad azelipszilon, ugy szebb :-DDDDDDDDDDDD -
mind a muszáj? na akkor ezt is bemagolom, hát jobban néz ki ly-vel :-DDD köszi -
#1213 Ijedtél. Sima J.
Így visszaolvasva, szerintem jól döntöttem akkor, hogy nem vettem meg. -
#1212 Nekem csalódás ez a játék, második intervall, és csak lődözöm ugyanazokat a manyusokat, keszekusza szobákon át, csak megyek össze vissza. De ha valakinek ez bejön :-)
pedig az elsőt, és a kiegészítőit imádtam!
Asszem visszatérek a Dead Space-hez, abban nem csalódok, itt mégcsak meg sem ilyedtem :-) -
#1211 Mi azz hogy hét? Az 1. részben is 11 volt. Ez a játék meg 10 gb körüli.
A vicca az hogy az 1. részben minden óra 1:15-öt mutatott. Mintha megállt volna a játékban az idő. Most a 2. részben meg minden óra 3 órát mutat. -
#1210 akkó mingyá vége :(
köszi -
#1209 7 -
#1208 am hány intervallum van? -
#1207 Kb a közepénél tartok, fasza játék. Most kezdtem el am. Elakadtam, valami orvosi rendelőhöz küld Kigyőököl, elzártam egy tűzcsap szelepet, és erre bezárultak a ketrecek. Nem tudok ki menni. Vki segítsen pls. -
#1206 Na kicsit jobban belemélyedtem a játékba és nem vagyok elájulva tőle. Nem rossz a játék, de pl ezt a fedezék tologatósdit minek rakták bele, értelme szinte semmi, mivel kihajolni nem lehet. Az első rész taktikus harcai sehol nincsenek, sima doom-os lövölde megállok a sarkon és lelövöm őket, az ellen sem olyan inteligens mint az előző részekben, persze még mindig okosabbak mint sok más fps-ben. Eddig látottak alapján még mindig az extraction point a legjobb rész, persze még az elején vagyok szóval bármi lehet -
#1205 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az biztos, hogy semmi közünk Alma terhességéhez :) szerintem valami kapcsolatban állhat a dolog Paxton Fettellel, akivel ugye igencsak szoros mentális kapcsolata volt a magzatvízben lebegve, pár ezer méter mélyre elásva [aztán ugye holtan ugyan ez].
és ugye a mi agyunk is olyan volt, hogy könnyedén kialakíthatott volna egy szoros mentális kapcsolatot, mi lehettünk volna a legjobb replika vezérek.
remélem nem keverem a dolgokat.. :D
mindenesetre, nekem nagyon tetszett a játék
fear3 mikor jön -
#1204 De az nem neked szólt, és akkor legalább tedd oda az IDÉZŐJELET!
A többi fiúnak köszönöm az "elismerést" :D Szesznester megpróbálom amit mondtál. -
#1203 Hupsz Bocsi srácok!:S
Nem mondtam semmit! -
#1202 Ha elfogadsz egy jó tanácsot, itt ilyet ne kérj, mert kinyírnak. :) -
#1201 Valaki tudna adni egy cd kulcsot?:S -
#1200 Szerintem?? LOL má'... ezt te magad írtad az aláírásodban... én csak idéztelek. -
#1199 Hát már az is ritka, ha egy ennyi idős lány játszik, de h ilyen játékkal, ilyenről még nem hallottam. :) Lányok legfeljebb Simsezni szoktak vagy ilyesmi, de ezzel nem bántani akarlak, csak észrevétel. -
Szeszmester #1198 A hivatalos fórumban volt egy olyan ötlet, hogy töröld a hangkártya driverét, és tedd fel azt, amit a windows automatikusan letölt magának a következő indításkor.
Előtte próbáld meg, h bemész a
Steam\SteamApps\common\fear2\Support
könyvtárba, telepíted ami itt van, aztán megnyitod a DirectX9 könyvtárat és telepíted a DXSETUP.exe fájlt.
-
gregtom6 #1197 Minden elismerésem:D De komolyan, kevés ilyen jó fej csaj van, veled legalább lehet erről is beszélgetni:)
Amúgy ha végigvisszük a játékot, lehet kapni vmi extrát? Vagy akkor, ha a jutalmakat megcsináljuk? És lehet-e 4. nehézségi szintet kapni végigvitelkor?(sok játékban lehet), vmint, ha nem, akkor melyik az a fájl, ahol meg lehetne adni egy nagyobb sebzési értéket az ellenfeleknek?(sajna túl könnyű) -
#1196 Köszi Kifli :D
ewuk, bokafix2 mondta h, "Nem furcsa, ha egy kicsit hülye"...
Viszont térjünk vissza, hogy miért nem megy a hang -
#1195 nemtom mi furcsa abba hogy egy csaj játszik... -.-" -
#1194 hát nem mi haraptunk abba a bizonyos almába :D, de amúgy nem tudom mért lennél hülye, akkor itt mindenki hülye hogy pixel zombikat meg katonákat öl, irány a sereg ott lehet igaziakat is. -
#1193 Hülye vagyok szerinted? Azt hiszik a férfiak, hogy ők nekik mindent helet, meg hülyézhetik a nőket.... -
#1192 Nem furcsa, ha egy kicsit hülye. -
#1191 lehet mégiscsak megérné beruházni egy 2000 forintos SB Live-ra...