2430
  • CroftManor
    Hát a fear 1ben többször bukkant fel Alma, mint most.
  • killecske
    Sziasztok!

Tudnátok segíteni? Most járok ott mikor először kiérek a városba megölöm azt a zombi szerű izét ami feltámasztja a hullákat. Van ott egy ajtó ami előtt van egy szekrény azt elrakom onnan de hiába guggolok le nem fér át az ajtó alatt. Mit kell csinálni? Vagy nem is erre kell menni?
    Köszönöm!!!!
  • kifli
    hát ha téged ez izgat...
    tökmindegy melyik alma
    ha a kicsi->pedofil
    ha az idősebb szottyos->nekrofil
  • ewuk
    kb 3 óra játék alatt eljutottam a intervallum? 5-be és kb egyszer láttam közelről, mondjuk akkor karon harapott a kis hamis :D
  • EK1TEP
    Én is vártam de nemjött...
    Pedig volt sok parás hely ahol jöhetett volna ijesztgetni a kis ribanc :D
  • ewuk
    szerintem nem lett túl félelmetes, én alig várom, hogy előbukkanjon a falak mögül Alma, valahogy olyan, izé szexi lett. Tök izgató. :D
  • CroftManor
    Ez is de LOL XD
  • ssk3
    1294
  • ssk3
    http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1192895065&no=1294 pls vki
  • ppk
    eHH, FELMEGYEK A FELSZÍNRE INTERVALL4-NÉL, ÉS NEM JÖVÖK RÁ MERRE TOVÁBB, BIZTI NEM CSAK LŐNI KELL AZ IRÁNYÍTOTT ÁTALAKULÓ EMBEREKET :-) NA MAJ HOLNAP FOLYT KÖV :-)

bake, megint Caps Lock :-DDDDD bizti játék alatt nyomok mindent :-D
  • MR ME
    lol szép találat :D
  • Palesz2
    watch in HD

ez de lol :D
  • Prince23
    Gőzöm sincs. bezzeg a köv küldetést már betölti, keegan utániakat. szal én most keegan nélkül viszem a pályát. ez van.
  • HeadHunter86
    Én 2x kihuzattam már, de nekem nem voltak ilyen gondjaim. Ez mi a ráktól van?
  • Prince23
    Találtam mentést, de azzal sem müxika Keegan neveű pálya.
  • CroftManor
    Köszi
    A mérete 128 MB Igazából a bit sűrűségtől függ h milyen tiszta képe van. Ez 2 MBos, de rakhattam volna 3-4re is, csak akkor 400 MB körül lett volna a mérete, de így is elég jó.
    Kb fél óra, mire elmentettem, egy óra mire feltöltötte, fél óra, mire HDbe rakta.
  • ssk3
    hello!

pls vki segítsen! Szóval az lenne az én bajom hogy elindítom a játékot, feketeképernyő és befagy. Ez után akkor nézem úgy h az ace megacodec packot átállítom minimnalist-ra, akkor nem fagy be, egyből kivág az asztalra " a program hibát észlelt s ezért leállt" üzivel. Ha safe módba nindítom akkor nincs ahang, de elindul, és az egeret sem tudom használni, szóval szak a földet nézi masszívan. úgy tok előremenni amíg lehet :S Mit kéne csinálnom h menjen????? A demo val is ugyenz volt... De azzal komolyabban nem foglalkoztam, mivel csak demo
    gépem: amd4400+ 4Gb Ram Geforce8600GTS oprendszer WinXP SP3
  • MalibuMan
    Am youtube-on se láttam még ilyen tiszta HD-felvételt, mekkora volt a mérete?
  • MalibuMan
    Cool Jó kis gameplay Azok a genya zombik mindíg a szívbajt hozták rám
  • Prince23
    Vki pls dobjon már meg egy mentéssel...:(
  • killecske
    De az e haszonnal csak azt a eldőlt szekrényt tudom félretenni de attól még nem férek át alatta még akkor se ha leguggolok.
  • Barny
    Jol optimalizalt:)..nekem fullmaxon 1280x1024 4xAA es tutui,h 100 FPS felett megy:)
  • Lacee86
    Sztem megy mint a mészáros, tök brutális lehet.
  • neovampir
    nyomd az "e"-t hosszan..
  • vérpocok
    Felrakhatnál egy gémpléj videót. Kivi vok, hogy jáccik egy lány.
  • Lacee86
    Nagyon is jól optimalizált! A lent olvasható konfiggal 1024x768-ban, igaz élsimítás nélkül, de majdnem minden látványjavító maxon: 30-40 FPS, pedig finoman szólva nem egy atomerőmű a gépem.
  • Shep
    Hol tárolja a játék a billentyűzet kiosztást?
  • killecske
    Helló

Tudnátok segíteni? Most járok ott mikor először kiérek a városba megölöm azt a zombi szerű izét ami feltámasztja a hullákat. Van ott egy ajtó ami előtt van egy szekrény azt elrakom onnan de hiába guggolok le nem fér át az ajtó alatt. Mit kell csinálni?
    Köszönöm!
    Youtubon nem találtam végigjátszást!
  • Prince23
    Valaki tud adni nekem egy mentést, az a map kéne, amikor mér megkaptam Kigyóököltöl az energia fegyót, asszem a pálya neve: Keegan.
    Valaki töltse már fel, nagyon szépen megkérem.
  • AtiRadish
    Kérd el vki más mentését, hátha..
  • Prince23
    Most akkor mit csináljak a fear 2-vel: töröljem le. nem akarja betölteni az uccsó pályákat
  • Barny
    Te lanyvagy?:D...es FEAR-t jatszol?:D........jodolog az:) xD
  • snowkid16
    Én mint lány, beöltöznék Almanak :D DE kérek egy FEAR csomagot :D Minden résszel Xd
  • extra sensory
    banyek... aki lefotózta őket vajon él még?
  • snowkid16
    Ez hol van, Pesten ? (nem mindegy :D)
  • snowkid16
    Ez hol van Pesten? :D Amúgy a hang probléma még mindig nem oldódott meg :S
  • Maxtreme
    uhh asszem' (sö)rétessel kell ezentúl melóba jönnöm.... :)
  • Synchronous
    Ez a két Alma a játékot árulja? Vagy mi van náluk? :DD
    Aki itt elmegy igen ajánlatos venni valamit. :P Csak fel ne fázzanak mezítláb.
  • Maxtreme
    AZ egy dolog hogy nem mai darab. Akár egy 10 éves motorból (hozzáértő emberek) is ki tudnak hozni közel mai színvonalú látványt, és ehhez párosuló gépigényt is.
  • Prince23
    Nem segít ez sem. Bárhová is csúsztatom.