2430
  • poppe
    nem arra kell menni... már korábban is volt jó pár ajtó, ami el volt torlaszolva, nem? :) keress más utat, tök egyértelmű mindig, h merre kell menni, egyfelé, előre
  • CroftManor
    Talán rá kellett volna kattintanod a Watch in HDra
  • MR ME
    screent rakj már be plz, akkor talán egyszerűbb lesz
  • Bokafix2
    Még mindig ez a probléma? Ennyire nehéz végigvinni egy ilyen totál lineáris játékot? Én segítenék de még nem tartok ott. Mást is játszok szal lassabban haladok vele.
    De adok egy tippet. Ha valahol egyértelmű hogy nem tudsz továbbmenni, akkor nem is ott kell.
    Szal legalább először azt próbáld eldönteni kizárásos alapon, hogy merre kell továbbmenni.
  • killecske
    Sziasztok!

Tudnátok segíteni? Most járok ott mikor először kiérek a városba megölöm azt a zombi szerű izét ami feltámasztja a hullákat. Van ott egy ajtó ami előtt van egy szekrény azt elrakom onnan de hiába guggolok le nem fér át az ajtó alatt. Mit kell csinálni? Vagy nem erre kell menni?
    Köszönöm!
  • tonyr #1345
    mi lehet a gond?
    havernál csak fekete a képernyö, dx-et ill vcredist_x86.exe, tüzfalat kilötte...
    ati 3850-e van 1gb ram...
    thx elöre is
  • Lerstal
    igen szét kell fesziteni a liftet az E gombbal (vagy ami neked be van állitva) amikor kiirja h 'feszités' vagy mi a franc,én mondtam ,DE UTÁNA mikor feszited alma rád támad azt IRJA h nyomogatni kell a jobb gombot, én nyomtam a W-t is és előre löktem és nyitva maradt a lift és leugrottam...
  • artschiatwork
    ha rámész a liftre, megjelenik a kiírás, hogy "E" gomb NYOMVA TART - liftajtó kifeszítése (vagy vmi hasonló)

Csak kicsit olvasni kéne a kiírásokat, amiket a program ír.
  • grebber
    Nem tudom ki mondta hogy a liftnél jobb egérgombot kell nyomkodni E-betűt kell nyomva tartani és szétfeszíti!
  • fer007
    Szép napotr mindenkinek!Ott vagyok amikor ki kell feszíteni a liftet és Alma rámtámad.Megakadtam.Már valaki mondta h elöre(W) majd egér jobb gomb nyomogatása és nyitva marad a lift.De nekem valahohy mindig vissza csokodik bármit csinálok.Nem lenne valamkinek valami ötlete aki gyorsan tul tudott menni ezen a részen?
  • DarkSector
    viszont cserébe eltarthat egy darabig mire bufferel :P
  • MR ME
    na ez tényleg az :D
  • DarkSector
    Öregem ez itt a HD!!!

Fear 2 ingame videó HD
  • Palesz2
    watch in HD
  • Lacee86
    Ez tényleg LOL. Egyébként én is le akartam lőni, viszont én nem szórakoztam vele ennyit (mint itt a videóban még az égbe is utánab*ssza a gránátot :D), mikor láttam h semmi hatása a lövésnek, bántani meg nem bánt, hagytam a p*csába, és mentem tovább. :)
  • MR ME
    nagyon jóóóó :DD
  • Synchronous
    Szerintem a kettőt egyszerre csinálta: a Szellemlányképző Szakközépiskolában...
  • Prince23
    Két választása volt:
    vagy tanul vagy hosszú fekete, ijjesztő japó csajt játszik. Úgy tűnik utóbbit választotta. nagyon elkurvult ejnye :DD XD
  • ewuk
    ha lenne ilyen opció a játékban én megkérném a kezét!
  • Prince23
    Ja az jó lenne :D
  • Bokafix2
    Képet magadról... izé esetleg.
  • Shep
    A végén kiderül, hogy mindeki nyiregyi :)
  • Denisse91
    na tökjó :D nemis tudtam... :) ennek örülök :D lényegében én nem nyíregyi vagyok csak a közelben lakom :)
  • josi
    Trágárkodó zaklatja Almát:)
  • Prince23
    Na látom nemcsak én vagyok így. Nekem az utolsó ellőtti előtti:D Keeganes pálya nem akar betölteni. Így letöltöttem egy save filet a gcw-ről, és Keegan pálya ismerete nélkül folytattam.
  • felegyi
    Hy! Ott tartok ahol az épület szétesik, az egyik cső felrobban én leesek és elájulok... azután jön egy töltés, de az istenért sem akarja betölteni a következő pályát! 54%-nál lefagy. Erre van megoldás? Direct-x frissítés, vagy valami más? Windows 7-et használok szóval a Driver update nem segíthet...
  • Prince23
    lol snowkid alias babóca is nyíregyi mint te vagy én :D
  • Lerstal
    kifeszited a liftet, ugye alma támad utána ELŐRE (W) és jobb gomb nyomogatás (vagy amit kiír) és előre löködik és nyitva marad a lift. le kell ugrani

nekem is ez volt...hátráltam és a lift visszacsukodott, majd semerre se tudtam menni
  • Denisse91
    nagyon jóra sikerült a játék, de sztem is az 1 ijesztgetősebb volt, bár néha itt is ugrottam egyet-kettőt :D És fiuk, h megnyugtassalak titeket, lányok igenis szeretik az ilyen játékokat^^ :D
  • killecske
    Valaki #1309?
  • josi
    Ki kell feszíteni a liftet.
  • fer007
    Sziasztok!Lenne egy kérdésem.Elakadtam egy kicsit.Ott vagyok h valami keycardért felmegyek a liften valami irodaházban és vissza fele a liftbe beszállás elött megtámad az Alma.Kiszabadulok de nem tudok a liftbe visza szállni.És itt az a helyzet h nem találom h merre kéne menni.Lehet h figyelmetlen vagyok,de elakadtam.Elöre is kösz!
  • Synchronous
    Tök izgató lett Alma? Ehe... Alma minden, csak nem tök izgató. A játékhoz adott kézikönyv leírogatja, hogy miket csinál Alma. Biológiai életforma közelében komplett savként funkcionál... lefejtegeti a bácsikról és nénikről a húst és szétrobbantja a belszerveket, úgy hogy csak a csontjuk marad.
    Így is olyan szexinek tűnik neked? Max. egyszer kipróbálhatnád, az is olyan lenne, mint bekapcsolt porszívóba hokizni...
    Alma jelmondata: egy férfi szívéhez a legrövidebb út a mellkasán át vezet.
  • Bokafix2
    Az Ace Mega Codec packot ne minimálisra állítsd, hanem töröld a gányba, mert játékoknál mindig bekavar ez a program.
    K-Lite menjen helyette az sokkal jobb és a Fear sem fog rakoncátlankodni.
  • ewuk
    kambodzsába annak számíthat, honnan tudod, hogy nem?
  • Myron
    ha már 16 az mitől pedofilság roggyant elméjű barátom
  • ewuk
    hát néha feltűnt, de az édeskevés, szerintem. mindenesetre ha csak 7 intervallum van, akkor sajnos rövidebb, mint az első része, kár...
  • neptum
    vannak olyan részek amikor egy bizonyos helyről figyel téged és nehezen észre vehető
  • Seth
    kb 50x jelenik meg itt-ott csak egy pillanatra XD
  • ewuk
    ezek szerint lebuktam. de lényegében a kis Alma is halott és a nagy Alma is csak 16 éves, így mindkét esetben pedofil és nekrofil vagyok. Csodás!