F.E.A.R. 2: Project Origin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok, elakadtam a játékban egyrobotot kellene elintéznem , de az Istenért sem sikerül.
Annyit elérek hogy egy kis harc után "zárlatos" lesz megáll egy kis idõre , de hiába lövöm , csak nem adja meg magát.
Elõre is köszi
Lacee86
Én 1024x768-ban tolom, igaz AA nélkül, de majdnem minden látványjavító maxra téve, és így van 40 fps körül ha épp nincs lövöldözés; pedig hát mint látod a kettõnk gépe között van egy "enyhe" különbség. Én ennek nagyon örülök amúgy h ilyen jól megy, kellemes meglepetés volt. :)

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

snowkid16
Köszi szépen! Megpróbálom Ek1, ezaz, csodálkozok én is, csak az elején lehurrogtak, hogy nincs hangkártyám, meg sajnálom rá a pénz, holott errõl én nem is beszéltem......

Dragooon
elméletileg megvan, köszi^^

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

CroftManor
Hát elvileg ezt kéne látnod

Nothing is True, Everything is Permitted

Dragooon
kattintottam arra is, abban meg ezek vannak:

Layer06.Arch01 -->
Layer05.Arch01
Layer04.Arch01
Layer03.Arch01
Layer02.Arch01 <--

CroftManor
Ezt kell kapnod ha összeraktad, próbálj a winraros fear2setupra kattintani

Dragooon
miután csatlakoztattam a képet, amit kicsomagoltam a sok kis fájlból/vagy összeraktam, tökmindegy, ez fogad<#wow3>
nem annyira stimmel valami, mert "fear2setup"-ra rákattintok, akkor lefagy az egész. mit csináltam rosszul?

CroftManor
Na végigvittem én is <#vigyor0>
Így végigjátszva sztem a FEAR 1 ijesztõbb volt

Dragooon
dejó, én még telepíteni sem tudom<#gonosz1><#gonosz1>

Sziasztok!!

Nekem játék indításakor ilyet ír ki hogy " Application load error 5:0000065434 " Erre a hibaüzire olyat írtak hogy ez akkor jön elõ ha nem steam-ban akarom indítani. De mivel nekem steam-al se nyekken semmit a game nemtom hogy mivan most. Aki tud segíteni az lécci segítsen

THX
Maxtreme
sõõõt "slowmotion" módban gyorsult is, nem kicsit.

zomgzerg
5 éves az engine csak ráakasztottak pár effektet, és nem lassították velük agyon mint a cod meg a source engineket :)

kill3r21
Én azt nem értem, hogy hogylehet hogy mindent maxra tettem graf beállitást, és mindenhol 120fps körül ir a fraps! Nem hinném hogy télleg annyival menne!
3gb Ram Core2duo e6750 meg egy 9800gt xp alatt, szal nem értem!
valakinek van problémája rajtam kívül az egérrel?
a menüben jó minden, de a játékban nuku egér, csak billel tudok mozogni. Egérkattintást sem érzékeli játék közben... Valami megoldás jól jönne :C
The Protector
sound acceleration=hang gyorsítás.
Na akkor.Bal klikk a start menürre(beírod DXDIAG/hangfül/Hang hardveres gyorsítása csúszkát alapra húzod.Szerintem ezek után mennie kell.Próbáld meg!!!

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Miért írja ki?
Aláírásodban elég jó gép szerepel nehogymár ne mennyen rajta rendesen!

snowkid16
Hogyha a demónál is kiírja, hogy Sound Acceleration hiba, akk meg se próbáljam megvenni a játékot?<#zavart1>

Emberek ez nagyon állat!
Feeling átjön!Most kezdtem el játszani egyedül voltam a szobában Alma rámhozta a frászt, fõleg hogy fülessel tolom<#hehe>

Hát nem gyönyörû ez a jáány?

snowkid16
Na most már értem, miért tette a kezét (kezünket) Alma hasára :D

köszi, remekül mûködik !!
Lacee86
Gyakran ment magától is, nem igazán hiányzik.

reaper4
ja. ok :D

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

HeadHunter86
Nincs. De nem is kell. :)

reaper4
tök mind1. ha megvan akkor duplaklikk rá és jó.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

bakvarnyu
gyorsmentés nincs?

nah akkor még1x megkérdezem, valaki tudna küldeni a 3.-4. fejezetbõl savegame-t ?:)

Köszi megoldottam.
Noninnyó
Ezt speciel nem is tudtam, hogy készül film róla. Remélem beszaratósra csinálják majd :)

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Szia megtennéd hogy leirod hogy azt a reg file-t hol kell létrehozni hogy magyar legyen???Mejik könyvtárban vagy csak a játék fõ könyvtárában ??
grebber
Remélem a gamerõl készülõ film nem ilyen lesz és ott jobban lehet majd érteni a dolgokat!

Next PC upgrade: 2022

Noninnyó
Hát ja. Olyan jó lenne mindent megérteni, de szerintem így hagynak minket kétségek közt, mert így érdekesebb az egész....nekik :)

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

grebber
Meghalt.Bár FEARben semmi sem az aminek látszik.Baszki kéne valami petíciót írni a készítõknek hogy adjanak ki többnyelvû pdf-et a 1-2 teljes történetével mi miértjével kapcsolatban.Mert ez így nem állapot hogy így hagynak minket.

grebber
Persze hogy nincs ilyen a registrybe ,mivel azt neked kell létrehozni.

1. Csináljuk egy akármi.reg fájlt (szövegesd fájlt txt-t átnevezed reg-re)

2. Ez legyen a tartalma:

Windows Registry Editor Version 5.00

"Language"="#"

# helyére ird be: hu
Mentsd el és inditsd el ezt a reg fájlt!

Noninnyó
Hát igen, ez érdekes kérdés :). És mi történt Keegan õrmesterrel szerinted?

Hello !

Hogyan lehetne a játékot magyar feliratossá tenni ? Tudom volt már itt egy megoldás, de az nem jó nálam mert a registriben nincs ilyen bejegyzés és nem tudom átírni a language-t ! A DIE féle tört verzió van meg.
Köszi a segítséget
bakvarnyu
Szétlövök egy parkoló kocsit a legelején oszt a haver elkezd rinyálni, hogy mi a francot csinálok, tiszteljem a más tulajdonát stb <#vigyor1>

grebber
Na végérre értem másodszorra is. (4 óra 18 perc volt közepes nehézségi szinten)

Az egyik kérdésem-re tudom a választ de ennek a miértjét megintcsak nem értem.ÁÁÁÁ Rohadjanak már meg <#taps>

Arra a kérdésemre hogy mitõl lett terhes Alma: 2.ra a legvégén erõteljesen rákoncentráltam és hát azt láttam hogy tulajdonképpen mi magunk tosszuk meg Almát (vagy elképzelhetõ hogy "megerõszakol minket" mert ugye mi a székbe vagyunk kötve.Bár nem értem akkor hogy harcolhatunk a cucc lekapcsolásáért és közben tosszuk almát mert nyögdécsel meg miegyéb :D Szóval ezen túltéve magamat hogy felcsináltuk almát kapcsolódik a már lentebb szintén felvetett és általam nem értett dolog hogy ha halott akkor mit kurtunk meg. Mocskosmodon nem értem mi a rák van már :(

Tatyla
casual vagy e?<#banplz>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

ProGabe
spoiler b+^^

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

másodjára játszod, ilyenkor mindig rövidebb minden
tudod, hol-mit kell csinálni, nem állsz le nézelõdni, sokkal gyorsabban haladsz

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

snowkid16
És akkor én, mint kívülálló, nem érti a dolgot és csodálkoznak :D

CroftManor
Most ott járok h kinyírtam az a tábornokot vagy kit, szétlõttem a fejét XD és azok az ugrálós zombik megint elõjöttek. messze még a vége?

grebber
Amúgy a story írok köcsögök :D Furmányos a FEAR 2 története de nagyon nem is értek 1-2 dolgot.
Aki nagyon érti a sztorit kérem olvassa el ezt és ha tud válaszoljon a kérdésekre!

Szóval Alma.Elvileg õ egy halott kislány tulajdonképpen egy szellem (volt is info a FEAR 2 végigjátszása során hogy bezárták és otthagyták meghalni.Bár ezek a jegyzetek az elsõ részre nyúlnak vissza de akkor ott is csak szellem vagy látomás volt alma dolgai?).
A végén pedig mi az isten nyilától lett terhes WTF????? Valaki érti azt elmagyarázhatná!

Meg azt sem értem hogy Almát elvileg 8 évesen zárták el a külvilágtól majd 15 vagy 16 évesen és utána otthagyták kiszáradni a bunkerben ergo meghalt.De a FEAR 1-ben akkor mért végig a 8 éves Alma van?
Mert szerintem azt a formáját õrizné meg a szelleme ahogy meghalt . Tudom hogy kómában is volt de valaki világosítson fel hogy az 1 ben mért 8 éves és a robbanás után mért 15-16 évesen rémisztget Alma.
Meg az is furcsa hogy ugye a robbanás ami történt a FEAR 1 végén akkor paráznak mert alma kiszabadult.Ha halott volt mi a tököm szabdult ki?

Meg a FEAR 2ben ki akarják szabadítani almát a gömbböl.De ismét kérdem mit szabadítanak ki ha már halott??

snowkid16
mármint a gyereknek :D

snowkid16
A végét nem értem :/ Most akkor a hölgyike, Alma, azt akarja, hogy (mi) legyünk az apja? Vagy mivan? :D

Lacee86
Hát sztem sok játék ilyen, különben egy idõ után úgy nézne ki minden mint a hentesbolt. :)

grebber
Mérem karórával ennyi! :D

valaki tudna küldeni nekem is egy savegamet? a 3as és a 4es fejezetet, meg a közte lévõ checkpointokat meg lehetne oldani pls?
pm-ben mondok emailt.

úgy kéne hogy a mappát becsomagolod és azt elküldöd. citromail tud 1gigát küldeni
vki pls:)

Az a lényeg hogy túl legyél az 5.pályán.Ha túl vagy akkor onnan jöhet a mentés