F.E.A.R. 2: Project Origin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyit elérek hogy egy kis harc után "zárlatos" lesz megáll egy kis idõre , de hiába lövöm , csak nem adja meg magát.
Elõre is köszi
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Layer06.Arch01 -->
Layer05.Arch01
Layer04.Arch01
Layer03.Arch01
Layer02.Arch01 <--
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Nothing is True, Everything is Permitted
nem annyira stimmel valami, mert "fear2setup"-ra rákattintok, akkor lefagy az egész. mit csináltam rosszul?
Nekem játék indításakor ilyet ír ki hogy " Application load error 5:0000065434 " Erre a hibaüzire olyat írtak hogy ez akkor jön elõ ha nem steam-ban akarom indítani. De mivel nekem steam-al se nyekken semmit a game nemtom hogy mivan most. Aki tud segíteni az lécci segítsen
THX
3gb Ram Core2duo e6750 meg egy 9800gt xp alatt, szal nem értem!
a menüben jó minden, de a játékban nuku egér, csak billel tudok mozogni. Egérkattintást sem érzékeli játék közben... Valami megoldás jól jönne :C
Na akkor.Bal klikk a start menürre(beírod DXDIAG/hangfül/Hang hardveres gyorsítása csúszkát alapra húzod.Szerintem ezek után mennie kell.Próbáld meg!!!
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Aláírásodban elég jó gép szerepel nehogymár ne mennyen rajta rendesen!
Feeling átjön!Most kezdtem el játszani egyedül voltam a szobában Alma rámhozta a frászt, fõleg hogy fülessel tolom<#hehe>#hehe>
Hát nem gyönyörû ez a jáány?
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
Next PC upgrade: 2022
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
1. Csináljuk egy akármi.reg fájlt (szövegesd fájlt txt-t átnevezed reg-re)
2. Ez legyen a tartalma:
Windows Registry Editor Version 5.00
"Language"="#"
# helyére ird be: hu
Mentsd el és inditsd el ezt a reg fájlt!
Hogyan lehetne a játékot magyar feliratossá tenni ? Tudom volt már itt egy megoldás, de az nem jó nálam mert a registriben nincs ilyen bejegyzés és nem tudom átírni a language-t ! A DIE féle tört verzió van meg.
Köszi a segítséget
Az egyik kérdésem-re tudom a választ de ennek a miértjét megintcsak nem értem.ÁÁÁÁ Rohadjanak már meg <#taps>#taps>
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
tudod, hol-mit kell csinálni, nem állsz le nézelõdni, sokkal gyorsabban haladsz
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Aki nagyon érti a sztorit kérem olvassa el ezt és ha tud válaszoljon a kérdésekre!
A végén pedig mi az isten nyilától lett terhes WTF????? Valaki érti azt elmagyarázhatná!
Meg azt sem értem hogy Almát elvileg 8 évesen zárták el a külvilágtól majd 15 vagy 16 évesen és utána otthagyták kiszáradni a bunkerben ergo meghalt.De a FEAR 1-ben akkor mért végig a 8 éves Alma van?
Mert szerintem azt a formáját õrizné meg a szelleme ahogy meghalt . Tudom hogy kómában is volt de valaki világosítson fel hogy az 1 ben mért 8 éves és a robbanás után mért 15-16 évesen rémisztget Alma.
Meg az is furcsa hogy ugye a robbanás ami történt a FEAR 1 végén akkor paráznak mert alma kiszabadult.Ha halott volt mi a tököm szabdult ki?
Meg a FEAR 2ben ki akarják szabadítani almát a gömbböl.De ismét kérdem mit szabadítanak ki ha már halott??
pm-ben mondok emailt.
úgy kéne hogy a mappát becsomagolod és azt elküldöd. citromail tud 1gigát küldeni
vki pls:)