F.E.A.R. 2: Project Origin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

delete codec

Lacee86
Hát sajnálom... :( Nincs más ötletem. Az meg nem hiszem h vigasztal, h "már pedig mennie kéne"...

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Metalmilitiakid
jó ötlet volt mert kiadtak 2 hét alatt egy új drivert de felraktam és akkor is fekete képernyõ és restart...

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Metalmilitiakid
ezt a config.exe filet hol lelem ?

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Lacee86
Ne viccelj már, mint látod nekem is teljesen hasonló tudású kártyám van, teljes hardveres gyorsításon van a hang, és tökéletesen megy a játék (1024x768 medium-high).

Bokafix2
Én úgy tudom, hogy a fekete képet a hangkártya directx gyorsítása okozza.
Úgy lehet megszüntetni, hogy a config.exe segítségével kikapcsolod a játék hangját, vagy a DirectX (Startmenü / futtatásba beírva: dxdiag) a gyorsítást lejebb veszed, vagy lekapcsolod. Ilyen kártyánál sztem muszáj. Elég gyengécske a 7300 GT, egy Fear 2-höz legalábbis.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Lacee86
Ja jó, azt hittem boltban vetted. Csak egy ötlet volt.

Metalmilitiakid
netrõl frissítettem mert havertól volt okosba de utána nézek azért :D

Lacee86
Hát, nem biztos h a legújabbat adták hozzá, mostanában jött ki jó pár frissítés. Én a helyedben megpróbánám, vesztenivalód nincs. :)

Metalmilitiakid
kb 2 hete raktam be a karit nem hiszem hogy régi lenne a driver :D

Lacee86
Nekem 8500 GT-m van, az ha jól tudom olyasmi erõsségû mint a tiéd, és kiválóan viszi (1024x768, medium-high beállítások), szóval tuti nem a kártyáddal van a gond. Esetleg egy driver frissítést tudok ajánlani.

Metalmilitiakid
ez van írva a minimum gépigényhez
GPU: DX9-capable graphics card with 256MB (SM 2.0b). NVidia 6800 or ATI X700. szóval vinnie kéne a 7300 GT 256 MB DDR3 nak

7300gt csere.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Metalmilitiakid
Lécci valaki segítsen , ha elindítom a Fear 2 õt akkor fekete képernyõt kapok amiben a szélén még az egeret is látom 640x480 as felbontásban és csak resettel tudok kilépni, cccp codecpack om van fent de próbáltam úgy is hogy le volt törölve. A gépen simán vitte a Perseus Mandate ot és azt írták hogy ezt is kellene ( Core2duo E6550, Gforce 7300 GT, 2 GB DDR2 RAM) , pls help me <#help><#help>

kifli
dejó már mikor végigtoltam kiadnak hozzzá ilyet :S
grebber
FEAR 2: PC patch közeleg

(HW Insider) Érkezik a F.E.A.R 2 PC patch. A Monolith Productions lerántotta a fátylat a tavaszi meglepetésérõl. Az elkövetkezendõ hetekben remélik kiadni a javítócsomagot. A hard fokozatot kissé keményíteni kívánják. Grafikai opciók közé beépítik a film grain és head bob effekteket. Számos kisebb javítást kapunk még ehhez fûszernek.

info: Hardwired

Next PC upgrade: 2022

grebber
1. Csináljuk egy akármi.reg fájlt (szövegesd fájlt txt-t átnevezed reg-re)

2. Ez legyen a tartalma:

Windows Registry Editor Version 5.00

"Language"="#"

# helyére ird be: hu
Mentsd el és inditsd el ezt a reg fájlt!

gabriel2007
<#lookaround> Hali Mindenkinek !

Jó ez a játék, csupán egy kérdésem van, sok a szöveg, <#nezze> ami érdekelnek, de a játékmenetbe nem zavar<#gun>, hogy ANGOL a nyelv, és nem MAGYAR.
Kérdezem, Nekem Angol verzió van, s jó lenne ha a szöveg Magyar lenne!
Olvastam, lehet angolból magyart csinálni <#lookaround>: hogyan, illetve játék közben is lehet e?
Köszi Mindenkinek! <#worship>

Üdv Mindenkinek!

CroftManor
Snowkid16, mikor lesz kész a videód? <#vigyor0>

Nothing is True, Everything is Permitted

MR ME
így igaz :DD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Miért ne irná ki? DVD s 3X3.9 azt hiszem a jobb DVD meg 70 ft körül van 3X70 ft. Megéri simán. Mégha 8000 ft az uj akkor is.
letölteni letölti..max nem irja ki <#ravasz1>

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Lacee86
Nem akarlak kiábrándítani, de akinek pl. van egy 2 megás netje, ami nem egy drága dolog manapság, annak kb. 1 éjjel meg egy délelõtt lennvan. (Nem saját példa, csak általánosságban<#hehe>). Mikor látjuk a videót végre? <#circling>

kifli
nem a méret a lényeg<#idiota>
klart
én letöltöttem a gtaiv-t is,kb 6 óra alatt :D
pedig az jóval nagyobb/több

Tatyla
lol,nem mindenki mikrohullámú internettel van otthon,úgy tényleg szar lehet letölteni...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

grebber
Az utolsó pár szavad szerintem te sem gondoltad komolyan.Vérwarezosoknak semmi féle méret nem számít!<#eplus2>

snowkid16
Jézusom, a Sims 2 kieg.jét veszik!!!??? Én mindig letöltöm, az alap megvan teljesbe meg egy ruhás kieg. :D FEAR 2-et megértem, mert 11Gb-t mé ga legelszántabb warezolós se nagyon tölt le :D

grebber
Eladási lista - Nagy-Britannia - 8. hét

Heti PC-s TOP 10:
1. Warhammer 40.000: Dawn of War 2
2. Football Manager 2009
3. F.E.A.R. 2: Project Origin
4. World of Warcraft: Wrath of the Lich King
5. The Sims 2: Double Deluxe
6. The Sims 2: Apartment Life
7. Command and Conquer: Red Alert 3
8. Spore
9. Grand Theft Auto IV
10. Call of Duty: World at War

hmm ok köszi!

robotnyk
nem ír semmit registrybe, nincs uninstall, steam rip. egyszerûen letörlöd, ennyi.
Hogy a francba lehet ezt a játékot letörölni?
Vezérlõpultban nincs törlõ izéje, nem találok sehol!!
pls help!

InfectedMann
Attól mert az Avira vírust észélel még nem az.
Kaspersky nem talált egy vírust se benne.

Amúgy végigvittem. Kicsit rövidnek találtam és kevésbé para volt benne mint a nagy elõdben :(

ghost: Alma azért izgul rá a fõszereplõre mert míg a kórházban volt valamit matattak vele... a többi majd kiderül...

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

KlinikaHUN
valaki linkelne nekem egy vírusmentes cracket,mert a lemezen levõt vírusnak látja az Avira,és a neten nem találok.köszi

hali
az miért lehet hogy (nem tom hányadik pálya) olyan rész után hogy robban fel minden aztán 1 szer csak ellök egy robbanás és le esek valahova ahol rám esik 1 hordó. itt kezdené tölteni a másik pályát de 54 % megáll a töltés és hiába várok ott nem tölti be.
itt mi lehet a baj? O.o
(vártam eleget mert bekapcsoltam a tv-t azt mopndtam had töltsön XD)
elöre is köszi ^^
Lacee86
Olyan kérdés merült fel bennem, h ugye vannak azok a jutalmak, amiket ha teljesítek eltûnik a lakat és színes lesz az ikonja. De azokkal mit tudok kezdeni, vmi megnyílik, vagy csak úgy vannak? :)

ghost rider
Én most tartok a suli elõtti lövöldözõs résznél...
Amúgy a játékban szerintem a legijesztõbb amikor hirtelen az arcomba ugrik Alma... ilyenkor amúgy miért ugrik rám? Tán meg akar erõszakolni?
Mert az egyik résznél mondta kígyóököl, hogy rám izgult Alma xD Elég viccesen hangzik...
Amúgy visszatérve a fõhõs szótlanságára: Lehet, hogy néma szegény.
Claude-re meg már nem emlékszem, rég játszottam már a GTA 3-al.

Lacee86
Jó, lehet h volt 30 is, de vhogy olyan rövidnek tûnt. Megnéztem párat, pl. azt a bizonyos akasztófa játékot a táblán, amit már vki betett ide pár napja; aztán volt egy nagy fura festmény; volt egy mosómedvés naptár is: ezek ugranak be hirtelen. Ja meg 1-2 bizonyítékot elolvastam, egyikben vmi olyasmi volt, h egy faszi vmi tudományos elõadást tart, és a végén vérmintát vesz. :) Vannak benne fura dolgok.

kifli
20 perc a suliba? Menny vissza néz meg a táblán a rajzokat könyveket meg hasonlókat :)
Lacee86
Épp most értem amúgy az Iskola nevû küldetés végére, hát extra rövid volt ez a küldi, talán 20 perc ha volt. Eddig az erõpáncélos tetszett a legjobban, kíváncsian várom a maradék 6-ot.

Lacee86
Olyan mint a GTA 3-ban a faszi (asszem Claude a neve mint utólag kiderült).

Metalmilitiakid
Hello lenne egy kérdésem nem tudná valaki megmondani hogy miért látok csak fekete képernyõt a játék indításakor ? ACE megacodecpack om nincs fent ha az lenne a probléma, de olyan fekete képernyõt ad hogy egy óra kiszenvedni belõle. Elõre is köszi a segítséget.

Köszi
ghost rider
Számomra az a nagy rejtély, hogy miért nem beszél a fõszereplõ?

ghost rider
Akinek nem tiszta a történet az olvassa el ezen a linken található keret és játéktörténetet! Katt

MR ME
így van

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Lacee86
Asszem szét kell lõni a vezetéket, illetve azon van egy szikrázó doboz, azt.

Sziasztok segitenétek??Van egy olyan rész a játékban hogy el kell jutnom a stadionba hogy találkozzak a csapatommal és ott járok hogy be kéne mennem egy házba egy ajton ami elött áll a viz és az ajto elvan dölve fentröl lognak elektromos kábelek na ott ha közelmegyek agyon üt az áram probáltam beugrani de ahogy az ajto közelébe érek rögtön megrázz és meghalok segitenétek hogy kell ott bemenni???
grebber

poppe
oszt egy ilyen póló rádmenne? :DD

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;