F.E.A.R. 2: Project Origin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Úgy lehet megszüntetni, hogy a config.exe segítségével kikapcsolod a játék hangját, vagy a DirectX (Startmenü / futtatásba beírva: dxdiag) a gyorsítást lejebb veszed, vagy lekapcsolod. Ilyen kártyánál sztem muszáj. Elég gyengécske a 7300 GT, egy Fear 2-höz legalábbis.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
GPU: DX9-capable graphics card with 256MB (SM 2.0b). NVidia 6800 or ATI X700. szóval vinnie kéne a 7300 GT 256 MB DDR3 nak
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
(HW Insider) Érkezik a F.E.A.R 2 PC patch. A Monolith Productions lerántotta a fátylat a tavaszi meglepetésérõl. Az elkövetkezendõ hetekben remélik kiadni a javítócsomagot. A hard fokozatot kissé keményíteni kívánják. Grafikai opciók közé beépítik a film grain és head bob effekteket. Számos kisebb javítást kapunk még ehhez fûszernek.
info: Hardwired
Next PC upgrade: 2022
2. Ez legyen a tartalma:
Windows Registry Editor Version 5.00
"Language"="#"
# helyére ird be: hu
Mentsd el és inditsd el ezt a reg fájlt!
Jó ez a játék, csupán egy kérdésem van, sok a szöveg, <#nezze>#nezze> ami érdekelnek, de a játékmenetbe nem zavar<#gun>#gun>, hogy ANGOL a nyelv, és nem MAGYAR.
Kérdezem, Nekem Angol verzió van, s jó lenne ha a szöveg Magyar lenne!
Olvastam, lehet angolból magyart csinálni <#lookaround>#lookaround>: hogyan, illetve játék közben is lehet e?
Köszi Mindenkinek! <#worship>#worship>
Üdv Mindenkinek!
Nothing is True, Everything is Permitted
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Heti PC-s TOP 10:
1. Warhammer 40.000: Dawn of War 2
2. Football Manager 2009
3. F.E.A.R. 2: Project Origin
4. World of Warcraft: Wrath of the Lich King
5. The Sims 2: Double Deluxe
6. The Sims 2: Apartment Life
7. Command and Conquer: Red Alert 3
8. Spore
9. Grand Theft Auto IV
10. Call of Duty: World at War
Vezérlõpultban nincs törlõ izéje, nem találok sehol!!
pls help!
Kaspersky nem talált egy vírust se benne.
Amúgy végigvittem. Kicsit rövidnek találtam és kevésbé para volt benne mint a nagy elõdben :(
ghost: Alma azért izgul rá a fõszereplõre mert míg a kórházban volt valamit matattak vele... a többi majd kiderül...
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
az miért lehet hogy (nem tom hányadik pálya) olyan rész után hogy robban fel minden aztán 1 szer csak ellök egy robbanás és le esek valahova ahol rám esik 1 hordó. itt kezdené tölteni a másik pályát de 54 % megáll a töltés és hiába várok ott nem tölti be.
itt mi lehet a baj? O.o
(vártam eleget mert bekapcsoltam a tv-t azt mopndtam had töltsön XD)
elöre is köszi ^^
Amúgy a játékban szerintem a legijesztõbb amikor hirtelen az arcomba ugrik Alma... ilyenkor amúgy miért ugrik rám? Tán meg akar erõszakolni?
Mert az egyik résznél mondta kígyóököl, hogy rám izgult Alma xD Elég viccesen hangzik...
Amúgy visszatérve a fõhõs szótlanságára: Lehet, hogy néma szegény.
Claude-re meg már nem emlékszem, rég játszottam már a GTA 3-al.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™