F.E.A.R. 2: Project Origin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vki nem tudja hogy az Infected Mushroom-nak melyik ez a száma?
Nothing is True, Everything is Permitted
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
:D
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
részletezd pls, mert pl az alsó sorból semmit nem értek.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
felirat magyar, mert tudsz olvasni, a szöveg mindegy, ha kell: vétel , vagy net valahol....sajna.
Üdv Mindenkinek!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
2009. feb. 26. 18:23 | galéria | válasz erre | #1635
bocsi, a link kimaradt:D letöltés
Üdv Mindenkinek!
#1614 így kell elõhozni!
Next PC upgrade: 2022
Egy köztiszteletben álló katonai parancsnokot így nevezni, omg... nesze neked jó modor.<#hehe>#hehe>
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Asus M2N , AMD Athlon x2 5000, 9600GT ,4 GB 800 Mhz RAM X-fi xtreme music
Asus M2N , AMD Athlon x2 5000, 9600GT ,4 GB 800 Mhz RAM X-fi xtreme music
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Üdv Mindenkinek!
nem tudom szoktatok e, de néha a játék mentéseirõl, egy-egy új pálya után, csinálok másolatokat, és ha nem tetszik az eredmény ( kilépve átírom az elõzõ mentést), nekem a játék ide ment: <#nezze>#nezze>
W:\Dokumentumok Word Excel\WBGames ( ez a könyvtár van a dokumentumoknak ) <#heureka>#heureka>
Köszi!
Üdv Mindenkinek!
Ha egy picit megmozdítottam az egeret egy bizonyos nézetben, akkor lett ilyen az ég egy darabon.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Azaz az lenne jó, ha lenne letölthetõ a magyarítás ami átírja <#vigyor2>#vigyor2> az angol szöveget: magyar nyelvre! <#email>#email>
Köszönöm. <#worship>#worship>
Üdv Mindenkinek!