2430
-
#1830 Ja a lényeget... azt, hogy egy komplett Mortal Kombatot rendez a replika katonák közt... erős asszony. -
#1829 Felesleges kötekedés amit műveltél, sztem aki kicsit is tud angolul, simán érti mit írt, sőt nagyon fel se tűnik az 1-2 kisebb baki. A lényeget kéne nézni haver... -
#1828 14 éves vagy? :D -
#1827 Te ezt most egy 14 éves lánynak mondtad :D. Azért írtam angolul, mert a világon nem sok lány játszik, főleg nem ilyen játékokkal és teszik publikussá. -
#1826 én tényleg csak segíteni akartam, és sztem javítsd ki ezeket a hibákat... az sg magyar oldal, de a youtube nem... vagy akkor ne írj angolul -
#1825 video, pc , PC= personal computer, az is megfelelő :D -
#1824 Bocs, nem úgy értem, kössz a helpet, csak kicsit felhúz hogy nem a lényeget nézik :( -
#1823 Tudod mit, akkor ne nézd meg, nem angol topic, hanem magyar. -
piamania #1822 Hi!
Ma tettem fel a játékot.Az lenne a kérdésem,hogy nem lehet 2 profilt csinálni a játékban?Ketten játszanánk vele,csak ki-ki a maga játékát. -
#1821 Ilyenért már kaptál 3 büntipontot. De úgy látszik nem tanulsz. Másik: te kötsz bele teljesen indokolatlanul, mert speciel nem hozzád szól a hsz-e. -
#1820 3 posttal ezelőtt vitted túlzásba szvsz, de az indítékot értékelem. -
#1819 sőt, video games, nem pc games... 12 éve van nyelvvizsgám, csak segíteni akarok :) -
#1818 kussolj kispöcs -
#1817 i play pc games, without "with" -
#1816 menj vitaklubba kötekedni faszfej -
#1815 but im a girl - this makes this video special - ha már szó szerint
nem beszólalni akarok, csak helpelni -
#1814 with their barbies -
#1813 I want to show you how I play with PC games :). Yeah, I know a lot of boys upload gameplay videos, but I'm a girl ! This is funny, because girls play with Barbies, and only use their PC for MSN etc.
Watch it. :D I hope you like it.
[HUN] Hello minden kedves magyarnak!
Meg szeretném mutatni, hogy játszok egy PC játékkal. Igen, sok fiú tölt fel gameplay videókat, de én lány vagyok, ezért olyan "különleges". Vicces, hogy egy ilyen játékkal játszok :D
Nézzétek meg, remélem tetszik. -
#1812 Jahh Vérpisti, nem vérpisi XDDDD -
#1811 1v1? -
#1810 Noboknak is lehetne hívni, de a vérpistik inkább a hőzöngő emberkéket jelentik, akik úgy gondolják mindet jobban tudnak és mindenben jobbak, mint a másik. -
#1809 Köszi szépen mindent, CoD2 versenyen akartam indulni csakhát nem volt bátorságom, hülye barátom még le is akart beszélni, hogy neki van ilyen full profi barátja aki vesztett stb. stb. meg hogy több hónapig kellene nyomnom... Köszi a csillagot :D.
Vérpisi? :o ez nekem új (de tetszik), talán nem a noobra gondoltál? :D
-
#1808 Lehozom neked a csillagot az égröl... Már 5 lenn van. S hozzá is van téve a videóhoz. Tiszta destroyer jelleggel tolod. Nem gondolkozol nem mérlegelsz, csak fáradhatatlanul szórod az ólmot. Jut eszembe nem akarsz indulni hivatalos multiplayer versenyeken? Sok vérpistit bealáznád. :]
Görl powaaa!!!! -
#1807 http://www.youtube.com/watch?v=D3wq22sAKrI
Második felvonás :D -
#1806 Basszus, milyen írtást rendezett, amit meg a végén csinált tanítani kellene! -
High Voltage #1805 nálam pedig alig vannak arnyekok. a kis targyaknak, az ellenfeleknek egyaltalan nincsen, sot a csoveknek meg a zseblampanak, meg az asztaloknak meg ugy egyaltalan semminek nincs. neha egy egy teremben bekapcsoljak hogy a sajatomat lassam. meg nehany fontosabb targynak.
A demo verzioban meg volt rendesen mindennek. lehet hogy bug, de nem csak engem erint ez a problema, sot a monolith forumat is olvastam ahol eleg sokan reklamalnak e miatt.
Itt mindenkinek rendesen fullos arnyekok vannak, mindennek?
itt a bizonyitek:
http://www.youtube.com/watch?v=lbzFfYwhz68&feature=channel_page -
#1804 Hello Kitty-t poénból tettem bele, hogy látszódjék én lány vagyok :D. Nagyon szépen köszönöm, hogy elismeritek :). Köszi a csillagokat, meg az elismerést. Megyek és megcsinálom a többit is hardon :D -
#1803 Hello Kitty rulz! Jó lett ez. De még mennyire! Szépen bedaráltál mindenkit. Igazi Terminatrix vagy. Kristanna Loken elbujhatna. De még a végén Alma is hogy befigyelt. Biztos nem akart hinni a szemének. És már meg is adtam rá az 5 csillagot. De csak azért mert hatot nem lehet.
Thx és még ilyet máskor is. -
#1802 hentelsz rendesen, helyes :D -
#1801 Ugyi milyen béna vagyok :D De én betegen csináltam, lázzal a videót. -
#1800 Tetszett? :D -
-
#1798 Baboca gameplay F.E.A.R. 2 YouTube.on ha keresed. -
#1797 http://www.youtube.com/watch?v=KCAmUTdjPH0
még nem nagyon lehet elérni, most töltöttem fel :D -
#1796 Sztem nézd meg még1x, alaposabban... -
High Voltage #1795 nabazmeg. 90%-ban nincsenek dinamikus árnyékok a teljes verzióban. KÉSZ RöHEJ!!!!! Ez a játék mindenben visszalépés az első részhez képest. Legalább azt hozná amit az 1, nem ám, hogy szarabb legyen...
-
#1794 Hűha, én ezen a pályán elvileg már túlvagyok, de vhogy nem rémlik ez. :) -
#1793 Köszönöm a gyors válaszodat
Pita -
#1792 Nagyon egyszerű: megkeresed a háttérben bújkáló pszihikai parancsnokot, aki telekinetikusan irányítja a tetemeket, és hidegre teszed. Ezután a hullák is békén fognak hagyni. -
#1791 Sziasztok.Segítsetek. Az iskolába vagyok. A lelőtt embereket a piros fénnyel érkező
koma feléleszti,hogy lehet ezeket megölni.Nem tudok tovább menni.
Előre is köszi